tellystalone6969
Μέγας
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2012
- Like
- 19.390
- Πόντοι
- 3.656
αυτον και οι 25ρες θα τον κυνηγανε
Ελλάδα, κανέναν μη επώνυμο δεν τον κυνηγάνε γκόμενες.
αυτον και οι 25ρες θα τον κυνηγανε
Ας γράψω κατι να ξεμουδιασω.
Προ καμιάς ώρας ενέδωσα
σε γαμάτη πουτάνα του Μεταξουργείου. Συγκεκριμένα Ιάσωνος 20 δεξιά. Αγάπη το όνομα. Πλέον σαν να ψάχνεις βελόνες στα άχυρα
η δουλειά. Έτυχε. Μελαχρινή από Βενεζουέλα με ίσως την κορυφαία κωλάρα σε όλα τα μπουρδέλα Αττικής.
Πιο πεταχτό δεν θυμάμαι εδώ και χρόνια μιας που δεν πάω συχνά. Ωραία έκφυλη μούρη που θυμίζει κάπως την Μαρία την Γλυφαδιώτισσα από Φυλής 80 αλλά εκείνη ήταν φολα. Απλό πρόγραμμα. Ελάχιστες παρεκκλίσεις. Βυζί ψιλοπεσμενο με φορεμένο ολόσωμο. Τατού αρκετά Πολύ καλό τσιμπούκι, υπάκουη και πρόθυμη.
Στην καβάλα θα χυσετε όλοι μιας που είναι για brazzers στην οπτική στον καθρέπτη. Κάποια χαλάρωση υπαρκτή μεταξύ των γλουτών που φαίνεται μόνο όταν καβαλάει. Καμία οπτική αηδία. Στα 4 μάλλον θα λυποθυμίσετε. Σιγά μην κάτσει αυτή εκεί. Παίζει να έχει μηδέν απώλειες όσων μπήκαν με 100% πέρασμα σε δωμάτιο. Για δεκάρικο μπουρδέλο πολύ καλό γαμήσι.
Στρωμα για τον πούτσο όμως.
Τα ξέρετε.
Επιβεβαιωνω bro για την συγκεκριμενη την Αγαπη απο Βενεζουελα...ειχα παει αρκετες φορες μαζι της οταν δουλευε στο Μεγαλου Αλεξανδρου 21 ισογειο....εδω και καποιους μηνες ειχε επιστρεψει στην πατριδα της και μου ειχε πει τοτε ο τσατσος οτι θα επεστρεφε το Φεβρουαριο.....απο οτι φαινεται λοιπον επεστρεψε το κοριτσι...αυριο θα παω να την τιμησω ξανα... τι ωρα πηγες περιπου?? κατα τις 13:00 - 13:30 υποθετω.....Ας γράψω κατι να ξεμουδιασω.
Προ καμιάς ώρας ενέδωσα
σε γαμάτη πουτάνα του Μεταξουργείου. Συγκεκριμένα Ιάσωνος 20 δεξιά. Αγάπη το όνομα. Πλέον σαν να ψάχνεις βελόνες στα άχυρα
η δουλειά. Έτυχε. Μελαχρινή από Βενεζουέλα με ίσως την κορυφαία κωλάρα σε όλα τα μπουρδέλα Αττικής.
Πιο πεταχτό δεν θυμάμαι εδώ και χρόνια μιας που δεν πάω συχνά. Ωραία έκφυλη μούρη που θυμίζει κάπως την Μαρία την Γλυφαδιώτισσα από Φυλής 80 αλλά εκείνη ήταν φολα. Απλό πρόγραμμα. Ελάχιστες παρεκκλίσεις. Βυζί ψιλοπεσμενο με φορεμένο ολόσωμο. Τατού αρκετά Πολύ καλό τσιμπούκι, υπάκουη και πρόθυμη.
Στην καβάλα θα χυσετε όλοι μιας που είναι για brazzers στην οπτική στον καθρέπτη. Κάποια χαλάρωση υπαρκτή μεταξύ των γλουτών που φαίνεται μόνο όταν καβαλάει. Καμία οπτική αηδία. Στα 4 μάλλον θα λυποθυμίσετε. Σιγά μην κάτσει αυτή εκεί. Παίζει να έχει μηδέν απώλειες όσων μπήκαν με 100% πέρασμα σε δωμάτιο. Για δεκάρικο μπουρδέλο πολύ καλό γαμήσι.
Στρωμα για τον πούτσο όμως.
Τα ξέρετε.
Τυπάρα, όποιος φοράει παλτό με ποκάμισο ... χωρίς σακάκι .... είναι για παζάρια ...ένα ωραίο παλτό, παντελόνι, παπούτσια, καί πουκάμισο ανάλογα αυτού...καί είναι Ok!!
Καλά πού έχεις μείνει στό 1990 ?Τυπάρα, όποιος φοράει παλτό με ποκάμισο ... χωρίς σακάκι .... είναι για παζάρια ...
Το ίδιο και οι γκόμενες που τους γουστάρουν .... και πανηγύρια ...
μπορούν και να χορεύουν μαζί τον πότε βούδα πότε κούδα ... και τον καπετανάκη ....
Θα στο πει αυτός που καθαρίζει τα τζάμια του μπρουκς μπράδερς στην 6η λεωφόρο ή στη μάντισον άβενιου ....
Ποκάμισο με παλτό , φοράνε οι άστεγοι στις χαρτονόκουτες.
Δεν πάω συχνά και δεν την θυμάμαι. Ώστε έχει ξαναπεράσει το μουνακι ε; πήγα όντως στις 13:00 με 13:30. Στο μεταξύ παίζει να έκανε 7-8 δωμάτια μέχρι να μπω. Όποιος έμπαινε πλήρωνε και καθόταν να περιμένει. Δεν σταμάτησε καθόλου. Την βρήκα αρκετά καλή χωρις την αστεράτη συμμετοχή αλλά υπάκουηΕπιβεβαιωνω bro για την συγκεκριμενη την Αγαπη απο Βενεζουελα...ειχα παει αρκετες φορες μαζι της οταν δουλευε στο Μεγαλου Αλεξανδρου 21 ισογειο....εδω και καποιους μηνες ειχε επιστρεψει στην πατριδα της και μου ειχε πει τοτε ο τσατσος οτι θα επεστρεφε το Φεβρουαριο.....απο οτι φαινεται λοιπον επεστρεψε το κοριτσι...αυριο θα παω να την τιμησω ξανα... τι ωρα πηγες περιπου?? κατα τις 13:00 - 13:30 υποθετω.....
Μήν νομίζεις παπάκι ότι τό ντύσιμο τού μέσου Ελληνα πουτσιστή, είναι καλύτερο από αυτό!!Ένα πολύ καλό ντύσιμο για κυνήγι γκόμενας είναι αυτό.
Αυτό πού γουστάρουν πολύ οι γκόμενες, είναι τό παλτό καί τό παρκά στόν άνδρα!!Για μένα το καλύτερο ντύσιμο είναι τζιν με πουλόβερ. Αποπνέει μια φιλοσοφία
η οποία αρέσει στις γκόμενες. Σκεπτόμενος γαμιάς κτλ. Συνδυάζεται χειμώνα
με μποτάκι ή αθλητικό παπούτσι και την άνοιξη
με δετό παπούτσι.
Το καλό ρολόι θεωρείται πλέον αξία ως αξεσουάρ αλλά πώς να πάρεις καλό ρολόι;
Οπότε έχω φορέσει κοστούμι μου λένε πόσο μου πάει ειδικά το γκρι του πάγου όταν ήταν στην μόδα. Τώρα πια μόνο γκρι η μαύρο με ραφ πουκάμισο μια φορά τον χρόνο κι αν! Που να το φορέσω; στις ψησταριές;Μήν νομίζεις παπάκι ότι τό ντύσιμο τού μέσου Ελληνα πουτσιστή, είναι καλύτερο από αυτό!!
Ο Ελληνας είναι σχεδόν άσχετος από ντύσιμο, καί κάνει ότι τά ξέρει όλα καί...δέν θέλει νά μάθει!!
Είχα ένα φοβερό παλτό Βάρδας. Τελικά το γάμησεΑυτό πού γουστάρουν πολύ οι γκόμενες, είναι τό παλτό καί τό παρκά στόν άνδρα!!
Σίγουρα τά παπούτσια πρέπει νά γαμούν καί νά δέρνουν, διαφορετικά η εικόνα...χάνει αρκετά!!
Τό look τό δικό μου, είναι "Απαγορευτικό" γιά τέτοιου είδους εμφανίσεις!!Οπότε έχω φορέσει κοστούμι μου λένε πόσο μου πάει ειδικά το γκρι του πάγου όταν ήταν στην μόδα. Τώρα πια μόνο γκρι η μαύρο με ραφ πουκάμισο μια φορά τον χρόνο κι αν! Που να το φορέσω; στις ψησταριές;
στα μεζεδοπωλεία;
στα καφέ; ή μήπως στις κοινωνικές συγκεντρώσεις που έχουν πλέον εκλείψει; διότι σε πολύ κυριλέ μαγαζιά δεν είμαι/έχω για να πάω.
Είχα ένα φοβερό παλτό Βάρδας. Τελικά το γάμησε
η υγρασία στην ντουλάπα.
Λέτσοι , υπήρχαν πάντα. Πολύ πριν το 1990 .Καλά πού έχεις μείνει στό 1990 ?
Τώρα η μόδα δέν έχει συγκεκριμένη ταυτότητα, όλα συνδυάζονται μεταξύ τους δέν τό ξέρεις ?
Ούτε εγώ τά ήξερα αυτά γιά νά νά σού πώ τήν αλήθεια, αλλά σιγά-σιγά τά έμαθα!!
Το μέσο μέλος του σάιτ γυρίζει με φόρμες και μπλουζες με μονόχρωμα μπουφάν. Είναι στάνταρ αυτό. Επίσης κάτι που δεν προσέχει κανείς άνδρας πάνω του είναι οι πατούσες. Είχα μια γκόμενα που μου τις έφτιαχνε. Είναι μεγάλο μανίκι. Αξίζει όμως γιατί δείχνει ωραία το ανδρικό πόδι έτσι και είναι και πιο ξεκούραστο. Παλιά θυμάμαι είχα νύχια γύπα και σκληρύνσεις ποδιών. Έκανα μπάνιο και απλά έριχνα νερό. Ελάτε, πείτε την αλήθεια. Κάνεις άνδρας δεν κάνει σχολαστικό μπάνιο στις πατούσες του.Τό look τό δικό μου, είναι "Απαγορευτικό" γιά τέτοιου είδους εμφανίσεις!!
Ασε πού τό θεωρώ πολύ γεροντομπαρπαδέ, βέβαια σέ πολλούς μπορεί νά αρέσει.
-Πάντα μιλάω γιά New Style παλτό η παρκά...όχι τά γεροντέ-
Τέλη μαζί μέ τό σακάκι, φοράς καί ρολόι τσέπης μέ τήν αλυσίδα στό τσεπάκι τού γιλέκου ?Λέτσοι , υπήρχαν πάντα. Πολύ πριν το 1990 .
Και ομολογουμένως ήταν πάντα πλειοψηφία.
Όπως και ηλίθιοι.
Και τα ποσοστά τους αυξάνουν .
Εκεί στηρίζεται η δημοκρατία.
Ε...ναί σωστά " Τό μέσο μέλος τού σάιτ γυρίζει μέ φόρμες καί μπλούζες μέ μονόχρωμα μπουφάν"Το μέσο μέλος του σάιτ γυρίζει με φόρμες και μπλουζες με μονόχρωμα μπουφάν. Είναι στάνταρ αυτό. Επίσης κάτι που δεν προσέχει κανείς άνδρας πάνω του είναι οι πατούσες. Είχα μια γκόμενα που μου τις έφτιαχνε. Είναι μεγάλο μανίκι. Αξίζει όμως γιατί δείχνει ωραία το ανδρικό πόδι έτσι και είναι και πιο ξεκούραστο. Παλιά θυμάμαι είχα νύχια γύπα και σκληρύνσεις ποδιών. Έκανα μπάνιο και απλά έριχνα νερό. Ελάτε, πείτε την αλήθεια. Κάνεις άνδρας δεν κάνει σχολαστικό μπάνιο στις πατούσες του.
Όχι, δεν έχει. Αν τους πειςΕ...ναί σωστά " Το μέσο μέλος του σάιτ γυρίζει με φόρμες και μπλουζες με μονόχρωμα μπουφάν"
Εχει γκόμενα όμως ?
Εγώ πάλι πιστεύω ότι οι περισσότεροι, γιά τόν Α -Ψ λόγο δέν μπορούν !!Όχι, δεν έχει. Αν τους πεις
για γκόμενα μπορεί να σε σκοτώσουν. Η συντριπτική πλειοψηφία όσων γνωρίζω δεν θέλει να ακούει κιχ για γκόμενες. Υπάρχουν όμως
και κάποιοι που την ψάχνουν
με γκόμενες και πέφτει πηδουλος. Το επιβεβαιώνω. Φυσικά προσέχουν πολύ να μην αναφέρουν αυτή την "ανωμαλία" σε άλλους για να παραμείνουν αρεστοί στην κεντρική ιδέα του σάιτ. Ποτέ δεν μπόρεσα να καταλάβω γιατί δεν δέχονται τον συνδυασμό γκόμενας και πουτάνας για γαμήσια. Τι στον πούτσο; ορκισμένοι σαμουράι είμαστε;
Πιστεύω οι περισσότεροι δεν θέλουν και παράλληλα δεν μπορουν. Είτε λόγω δειλίας είτε το θεωρούν αγγαρεία και κόπο κάτι που δεν ισχύει.Εγώ πάλι πιστεύω ότι οι περισσότεροι, γιά τόν Α -Ψ λόγο δέν μπορούν !!
Ποιός είναι αυτός πού μπορεί νά γαμεί γκόμενα καί δέν τό κάνει...ούτε ένας!!
-Τώρα από παπάτζα τί λέει ο καθένας είναι άλλο θέμα-