Balkan cowboy
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 13 Οκτ 2023
- Like
- 8.040
- Πόντοι
- 1.056
Αμα όποια έβλεπε Barbie αντί για Χάιντι γινόταν πριγκίπισσα,θα έπρεπε όποιος έβλεπε Σκρουτζ μακ Ντακ αντί για στρουμφάκια να γινόταν εκατομμυριούχος.
Εμένα χύνει πραγματικά φωνάζοντας πάντως η συγκεκριμένη. Θέλει τον τρόπο τηςΑΠΟΡΙΑ
Έχει χύσει ποτέ ελλεηνίδα την ώρα που τη γαμάτε;
Εννοώ πραγματικά, όχι να φώναζει και χτυπιέται ότι χύνει λες και παίζει σε τσόντα.
Εμένα χύνει πραγματικά φωνάζοντας πάντως η συγκεκριμένη. Θέλει τον τρόπο της
ΑΠΟΡΙΑ
Έχει χύσει ποτέ ελλεηνίδα την ώρα που τη γαμάτε;
Εννοώ πραγματικά, όχι να φώναζει και χτυπιέται ότι χύνει λες και παίζει σε τσόντα.
Αν την δεις πώς το κάνει, πιστεύω δε χωράει αμφιβολία, τουλάχιστον για τη συγκεκριμένη. Για άλλες που είχα ναιΑδερφέ μήπως πρέπει να τσεκάρεις αν σου λέει αλήθεια ή απλα σφίγγεται λίγο όταν κάνει ότι χύνει για να νομίζεις ότι δεν υποκρίνεται;
Είναι πολύ ύπουλες και σκατόψυχες.
Αυτά ίσχυαν κάποτε πριν 30 χρόνια που είχε πέσει ο κομμουνισμός!Ρωσιδες πιστες μεχρι τελους ουτε χρημα κοιτανε ουτε αυτοκινητα ουτε πινουν...Οτι πρεπει για σπιτι σου λεω για να εχεις το κεφαλι σου ησυχο.Με τραχανα καθε μερα να την εχεις δε θα σου φυγει ποτε
Τι μου θυμισες...2009 στη γκαρσονιέρα που νοικιαζα και μπαινω να κάνω μπάνιο μετά από ένα πολύωρο δυνατό γαμησι μπρος πίσω στόμα κυκλικά.Ανοιγω την βρύση να φέρει ζεστό νερό και στο μεσοδιάστημα βγαίνω από το μπάνιο και γυρνώντας προς το μέρος της παω να πω Σου.....και βλέπω την Σούλα σχεδόν πλάτη με ανοιχτά τα πόδια βεντάλια να χώνει τα 4 δάχτυλα στην μουνα της μέσα έξω γρήγορα σαν να βιάζεται και να κάνει γκριμάτσες καβλας χωρίς φωνές.Και λέω ρε πουστη μου εδώ της το έδωσα στο χέρι,τι ήθελε λόχο;Καλή κοπέλα ,περάσαμε σούπερ στο κρεβάτι αλλά κρυψίνα.Τωρα τα θυμάμαι και γελάω,να ναι καλά η κοπέλα.Η γκόμενα μου δεν χύνει την ώρα που την γαμάω, γιατί για να χύσει θέλει να της τρίβω την κλειτορίδα, και είναι τόσο κομπλεξικια που δεν με αφήνει την ώρα που την γαμάω...μετά, όταν χύσω (ή πριν) την τρίβω 3-4 λεπτά και χύνει
Αυτή η κοπέλα έχει μυαλό 7χρινου κοριτσιού!χαχαχαχα! Νομίζει ότι επειδή τη μεγαλώσανε λέγοντας της ότι είναι βασίλισσα έχουν όλοι την υποχρέωση να τη βλέπουν έτσι. Δεν ξέρουν ότι οι περισσότεροι πιθανόν θα ήθελαν να την πηδήξουν και μόλις χύσουν να της ανοίξουν την πόρτα να φύγει, γιατί δυστυχώς για κάτι άλλο δεν κάνει. Μπορεί να της ανοίξουν την πόρτα πριν την πηδήξουν κιόλας αν αποφασίσει να ανοίξει το στόμα και να εκσφενδονίσει αυτές τις μαλακίες που ακουσαμε! Μην ασχολείστε καν με τέτοιες μακριά. Βρωμάει ο τόπος γυναίκες απαξιώστε τελείως τα σουργελα
ετσι σκεφτεται η μεση νεαρη ελληνιδα πλεον, απλα αυτη εδω τα λεει ξεδιαντροπα, οι αλλες το παιζουν καλες και σωστες ενω ειναι στην πραγματικοτητα ειναι σκατοψωναρες και ντιβες
Η γκόμενα μου δεν χύνει την ώρα που την γαμάω, γιατί για να χύσει θέλει να της τρίβω την κλειτορίδα, και είναι τόσο κομπλεξικια που δεν με αφήνει την ώρα που την γαμάω...μετά, όταν χύσω (ή πριν) την τρίβω 3-4 λεπτά και χύνει
Αν την δεις πώς το κάνει, πιστεύω δε χωράει αμφιβολία, τουλάχιστον για τη συγκεκριμένη. Για άλλες που είχα ναι
Ναι τυπε μου εγω μαζι σου ειμαι...Μία χαρά νοικοκυρες είναι οι Ρωσίδες.. Με τα παιδάκια τους. Οι βρωμες οι ελλεινιδες δε ξέρουν να βράσουν 5 αβγά.. Έλα πια με τη καραμέλα για τις καλές τις ελλεινιδες..ούτε παιδιά δε κάνουν οι ελλεινιδες
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Πλακιτσα κάνω αδερφεΑυτά ίσχυαν κάποτε πριν 30 χρόνια που είχε πέσει ο κομμουνισμός!
Τώρα πλέον δε βρίσκεις αλλά ακόμα και αν βρεις θες λεφτά για να κάνεις γάμο, ποιός έχει λεφτά για εκκλησία?? (γιατί κι αυτές ορθόδοξες είναι άρα θα θέλουν να παντρευτούν σε εκκλησία με καλεσμένους, διακόσμηση κλπ. που κοστίζουν ο κούκος αηδόνι)
Γιατί, για μακροχρόνια σχέση ειδικά με ρωσίδα χωρίς γάμο δεν το κόβω και πολύ εφικτό -αυτές θέλουν γάμο!
Ρωσιδες πιστες μεχρι τελους ουτε χρημα κοιτανε ουτε αυτοκινητα ουτε πινουν...Οτι πρεπει για σπιτι σου λεω για να εχεις το κεφαλι σου ησυχο.Με τραχανα καθε μερα να την εχεις δε θα σου φυγει ποτε
Αυτά ίσχυαν κάποτε πριν 30 χρόνια που είχε πέσει ο κομμουνισμός!
Τώρα πλέον δε βρίσκεις αλλά ακόμα και αν βρεις θες λεφτά για να κάνεις γάμο, ποιός έχει λεφτά για εκκλησία?? (γιατί κι αυτές ορθόδοξες είναι άρα θα θέλουν να παντρευτούν σε εκκλησία με καλεσμένους, διακόσμηση κλπ. που κοστίζουν ο κούκος αηδόνι)
Γιατί, για μακροχρόνια σχέση ειδικά με ρωσίδα χωρίς γάμο δεν το κόβω και πολύ εφικτό -αυτές θέλουν γάμο!
Δεν είδες το βίντεο στις προηγούμενες σελίδες? Οι ελληνίδες είναι αυτοκράτειρες -δεν πάνε για καφέ!μια Ελληνιδα μπορεις να την πηδηξεις και με εναν καφε ή εναν περιπατο,μια Ρωσιδα πλεον οχι. δεν τρωνε ευκολα προλογο.
Δυστυχώς μπορώ να κάνω μόνο ένα like. Τα σέβη μου για αυτά που έγραψες!!! Τόσο μα τόσο αλήθεια.Όλες οι γυναίκες πλέον πλην απειροελαχίστων εξαιρέσεων έχουν αλλοιωθεί ως ρόλοι
και έρπονται με χαμένες ταυτότητες. Ο κυριότερος λόγος τα σοσιαλ, όπου όλες έχουν αποκτήσει ναυαγούς θαυμαστές
με αποτέλεσμα να έχουν λαλήσει. Στα εύκολα κιόλας και τα δύο. Η μόνη διαφορά των Ελληνιδων είναι ότι ουδέποτε πάλεψαν ή αγωνίστηκαν για οτιδήποτε ουσιαστικό και μια ζωή τις μεγαλώνουν ως πριγκήπισσες. Κατά συνέπεια είναι εντελώς άχρηστες σαν ρόλοι. Θολό
και μελανό σημείο ο ρόλος των μανάδων όπου ως παραδομένες εδώ και χρόνια στην παντοδύναμη πατριαρχία (μόνο αυτό λειτουργεί ως σύστημα κι ας τραγουδάει όλη η πλέμπα του φεμινισμού) αποφάσισαν να εκδικηθούν
το ανδρικό φύλο ζώντας μέσω των κορών τους.
Ε και; η φύση θα τις γαμήσει όπως γάμησε οτιδήποτε που δεν προσαρμόστηκε σωστά πάνω της. Το κακό είναι ότι στον πλανήτη υπάρχει και το άλλο φύλο οπότε θα πληρώσουμε κι εμείς την νύφη. Και όπως διαλύθηκαν τα Σόδομα, η Ατλαντίδα και οτιδήποτε άλλο είχε πήξει στην ανωμαλία και στην αναρχία όπου δεν έμεινε πέτρα αγύριστη ακόμα και για τον ιστορικό του μέλλοντος, έτσι γίνεται και τώρα.
Η γυναίκα είναι η αταξία
κι ο άνδρας η τάξη. Δεν ανατέλλει ο ήλιος από την δύση όσο κι αν θέλουν
να αλλάξουν τα πράγματα.
Ατόφιο καρέ σπαλομπριζόλαςρολό χοιρινό,κοτόπουλο ή κασερόπιτα???
καλη χρονια Πάπιε και καλη Φωτιση σε ολους τους συναγωνιστες
Ουδέποτε είπα ότι οι Ελληνίδες είναι οι καλές της υπόθεσης. Ίσα ίσα που είναι χειρότερες. Όχι όμως ότι τα ναυάγια είναι καλές.Μονό ςσου το είπες. Οι Βούλγαρες τρώνε φάπες και δίνουν τα λεφτά στο Βούλγαρο που κάθεται και ξινει τις αρχιδαρες του.. Οι ελλεινιδες τρώνε τα λεφτά του άντρα τους Κι ξινουν όλη μέρα το μουνι τους.. Και επίσης του ρίχνουν φάπες.. Όσο να είναι.. Έχει διαφορά ελλεινιδα με ξένη..
Τρανταχτή και συχνή έως συχνότατη η εικόνα που δίνεις και θα έλεγα με παραλλαγές αλλά ίδιο νόημα.Δυστυχώς μπορώ να κάνω μόνο ένα like. Τα σέβη μου για αυτά που έγραψες!!! Τόσο μα τόσο αλήθεια.
Ξημερώματα πετυχαίνω αρκετές φορές μαμά με την κόρη σε στάση λεωφορείου για το αεροδρόμιο, μιας και η κόρη (μουνάρα) είναι αεροσυνοδός και το σκηνικό κάθε φορά είναι το εξής : Παρκάρουν όσο πιο κοντά γίνεται στη στάση. Οδηγεί η μαμά ενώ η κόρη κάθεται πίσω και ασχολείται με το κινητό. Κατεβαίνει η μαμά, ανοίγει το portbaggage, κατεβάζει τη βαλίτσα και πηγαίνει στη στάση. Η κόρη συνεχίζει να κάθεται στο αμάξι και να ασχολείται με το κινητό. Λίγο πριν έρθει το λεωφορείο βγαίνει και αυτή, πηγαίνει στη στάση με το κινητό προέκταση του χεριού της και απλά περιμένει 2-3 λεπτά μέχρι να φύγει χωρίς να λένε λέξη. Έτσι όπως έχει εκπαιδεύσει/καταντήσει την κόρη της, όποιος και αν πέσει στα χεράκια της ή καλύτερα στο στριγκάκι της θα τον στείλει στον ψυχίατρο.