Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 34 άτομα (1 μέλη και 33 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 871 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 511 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 324 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 578 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.970
Εγγρ.
11 Σεπ 2019
Like
66
Πόντοι
0
Παιδιά δεν έχω να προσθέσω κάτι ουσιαστικό στο θέμα και γι αυτό θα αποσυρθώ και θα το διαβάζω μια στο τόσο. Θα ήθελα όμως να γράψω κάτι τελευταίο, το οποίο το έγραψε ήδη σωστά άλλο μέλος και είναι πολύ απλό και η ουσία του νήματος. Σίγουρα όχι κάτι νέο ή κάτι που δεν ξέρετε ήδη.

Η γυναίκα, εν προκειμένω η Ελληνίδα, για να μείνει δίπλα σε κάποιον θα κοιτάξει αν έχει κάποιο όφελος. Αν το όφελος είναι προσωρινό, θα κοιτάξει να τον αντικαταστήσει διεκπεραιωτικά. Αν το όφελος παραμένει, θα κάτσει εκεί.

Αυτό καταγράφω.

Εγγρ.
19 Οκτ 2023
Like
267
Πόντοι
21
Και εσύ αφού βλεπεις ότι το καμάκι στο ελλαντα δεν τραβάει. Γιατί επιμένεις και ξεφτιλιζεσε? Είσαι και σε μικρή περιοχή. Σε λίγο ετσι όπως θα πας θα σε δείχνουνε με τι δαχτιλο ο βιαστής της γειτονιάς θα λενε
σιγά μην με πούνε και τον δράκο του σειχ σου :2funny:

καταλαβαίνω την απογοήτευσή σου, όμως το καμάκι είναι ο μόνος δρόμος της (μικρής αναμφίβολα) επιτυχίας.

επίσης αναγκαστικά εδώ που είμαι το πάω με μέτρο, το ρεκόρ μου είναι 3 άκυρα σε μια μέρα.

τέλος, δεν την έχω πέσει σε πολλές, καθώς μέχρι πριν 3 μήνες περίπου προσπαθούσα κυρίως μέσω σόσιαλ (και καμια κατοστάρα αποτυχημένα καμακια απο κοντα σε μια δεκαετία περίπου) με άθλια αποτελέσματα 7 γαμησιών σε 10 περίπου χρόνια.

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.711
Πόντοι
1.706
τα μισανδρα καθεστωτα της δυσης προωθουν τη γυναικοποιηση του αντρα οποιος παει να κανει αντρικο τροπο ζωης κινδινευει να χασει τα παντα χειροτερα αποτο να τον σκοτωσουν του στερουν την ιδια του τη φυση τη ζωη
αδερφιστικο τροπο ζωης αντρες νοικοκυρες μαγειρισες κιλωτοπλυστρες χαρτογιακαδες παιδογυναικειες φωνες ευνουχησμενοι υπηρετες αοιδοιο ιλωτες
μισος προς καθετι αντρικο εισαι αντρας προφανως και θα τη πεσεις αμα δεις μουνετο ωραια γυναιακ αυτο το μισουν
αυτα δεν συμβαινει στα ανατολικα καθεστωτα μονο γιθ αυτο ειναι οαση μπροστα στα δυτικα
Η πολιτική γενικότερα έχει νά κάνει μέ όλα τά κοινωνικά θέματα-στόχους, μήν κοιτάς μόνο τήν "Ευκολία" γιά τίς γνωριμίες τών ανθρώπων,
αλλά καί τίς υποδομές μίας χώρας, υγεία-παιδεία-κοινωνικό κράτος κτλ. Αυτοί πού ορίζουν τίς τύχες τών ανθρώπων δέν θά αργήσουν,
νά τά περάσουν όλα αυτά πού λές καί στά Ανατολικά κράτη!!! -Θέμα χρόνου είναι ξεκάθαρα-
Αλλος θά μπορούσε νά υποστηρίξει ότι τί νά τίς κάνω τίς γκόμενες, όταν δέν έχω τά βασικά π.χ ακόμα καί τήν βασική τροφή!!
Θεωρείς π.χ ότι στήν Αλβανία, Βουλγαρία, Ρουμανία, Μολδαβία κτλ, οί άνθρωποι έχουν λύσει τά προβλήματα τους...καί τούς απασχολούν οι γκόμενες ?

orgasmikos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2019
Like
1.708
Πόντοι
216
ΑΠΟΡΙΑ

Έχει χύσει ποτέ ελλεηνίδα την ώρα που τη γαμάτε;

Εννοώ πραγματικά, όχι να φώναζει και χτυπιέται ότι χύνει λες και παίζει σε τσόντα.

Katikos

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2022
Like
969
Πόντοι
81

ετσι σκεφτεται η μεση νεαρη ελληνιδα πλεον, απλα αυτη εδω τα λεει ξεδιαντροπα, οι αλλες το παιζουν καλες και σωστες ενω ειναι στην πραγματικοτητα ειναι σκατοψωναρες και ντιβες
Εγώ βλέπω ότι μιλάει με ύφος αλλά και θεωρεί τον εαυτό της πριγκιπισα διότι μεγάλωσε με Barbi αλλά το αυτοκίνητο της θυμίζει civic του 80.Οπότε επιβεβαιώνομαι ότι οι low class είναι πιο επικίνδυνες να σε μαδησουν κι ας έχουν ζήσει στερημένα γιατί έχουν πολλά στερητικά σύνδρομα κ όνειρα που πρέπει να ικανοποιήσουν....αφού έβλεπαν Μπάρμπι αφού.

Τελευταία τροποποίηση:

crsweber

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.026
Πόντοι
206
Αυτό λέω και εγώ. Οι ελλεινιδες θέλουν όλες λεφτά. Πουτανες είναι! Οπότε βλέπω κάποιο στο δρόμο με γκομενα ελλεινιδα. Μπορώ να μαντέψω ότι αυτός ειναι πλούσιος.. Και έχω πάντα δίκιο. Αφού έχει καινουριο αμάξι κινητό apple ακριβά ρούχα.. Δεν εχω δει ποτέ ελλεινιδα με φορτηγατζη.. Με εργάτη η με σεκιουριτα.. Βρωμιαρες ελλεινιδες..
δεν χρειαζεται να εισαι πλουσιος, απλα εναν μισθο να παιρνεις στα 800 ευρω να σου τρωει αυτη τα μισα, και εσυ μετα να πηγαινεις στους γονεις σου και να τους ζητας λεφτα για να συμπληρωσεις για να τα βγαζεις περα, αλλα χωρις παροχες η ελληνιδα που εχει περασει τα 20 ετη και μεχρι τα 35 , και εσυ εμφανισιμος να εισαι , θα σου ριξει ωραιοτατο ακυρο και θα βρει εναν πατσαβουρη για να κανει ζωαρα με τα λεφτα του, καλα εδω κηφισια που μενω εχω δει παμπολες φορες ελληνιδες νορμαλ εμφανισης να εχουν γκομενο κατι χοντρους, καραφλες σαν κουασιμοδοι, σπανια να βρεις ωραια ελληνιδα να εχει γκομενο εναν εξισου ωραιο

Εγγρ.
19 Οκτ 2023
Like
267
Πόντοι
21
Κρήτη μένεις η Θεσσαλονίκη? Αν μένεις Σαλονίκη έχεις κάποια ελπίδα με το καμάκι. Αν μένεις Κρήτη.. Ούτε καν.. Κρήτη ο κόσμος είναι 60χρονια πίσω σε σχεση με τις πόλεις.. Εκεί γαμιουντε μονο μέσω του κύκλου..Η αν ο άντρας έχει τίποτα στρέμματα ελιες και ξενοδοχεία δικά του. Αν είσαι φτωχός Κρήτη.. Τη γαμησες..
Κρήτη φίλε μου. Όντως όσοι ξέρω να έχουν βρει γκόμενα μέσω κύκλου την βρήκαν. Εγώ προσωπικά μπατίρης είμαι, έχουν δύο ακίνητα (σπίτια) οι γονείς μου, ελιές, επιχειρήσεις κλπ δεν υπάρχουν.

Iso14

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2012
Κριτικές
8
Like
3.429
Πόντοι
456
Οι Ελληνιδες είναι καριόλες ρε μην ασχολείστε. Αν θέλετε να κάνετε σωστό σπιτικό με στερεες βάσεις Ρωσίδες μονο:lipsrsealed:

Jim85

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2008
Like
1.599
Πόντοι
216
Οι Ελληνιδες είναι καριόλες ρε μην ασχολείστε. Αν θέλετε να κάνετε σωστό σπιτικό με στερεες βάσεις Ρωσίδες μονο:lipsrsealed:
Παπούτσι απ' τον τόπο σου, και ας είναι μπαλωμένο, μας έλεγαν οι παλιοί. :sunglasses:

ananias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2006
Κριτικές
4
Like
1.786
Πόντοι
216
Εγώ βλέπω ότι μιλάει με ύφος αλλά και θεωρεί τον εαυτό της πριγκιπισα διότι μεγάλωσε με Barbi αλλά το αυτοκίνητο της θυμίζει civic του 80.Οπότε επιβεβαιώνομαι ότι οι low class είναι πιο επικίνδυνες να σε μαδησουν κι ας έχουν ζήσει στερημένα γιατί έχουν πολλά στερητικά σύνδρομα κ όνειρα που πρέπει να ικανοποιήσουν....αφού έβλεπαν Μπάρμπι αφού.
Όσο πιο πλεμπαίες, τόσο το χειρότερο. Απωθημένα, στερητικά σύνδρομα, βλαχιά, απαιδευσιά, αμορφωσιά, και χαμηλό νοητικό επίπεδο...

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Κάθομαι σε διαβάζω εδώ και ώρα και είσαι τελικά μεγάλη περιπτωσαρα. Στο συγκεκριμένο θέμα έχεις λάθος όμως. Το γκομενικο γαμισι είναι ανώτερο γιατί υπάρχει αγάπη, όχι γιατί υπάρχει περισσότερη ηδονή. Αν είχες λίγο παράπανω εμπειρία στις βίζιτες θα ήξερες ότι η καλύτερη γκόμενα δεν μπορεί να σε γαμησει όπως μια καλή βίζιτα γιατί δεν έχει την εμπειρία της βίζιτας
Κανένα λάθος.
Όλα αποδεικνύονται. :rockon: Εμπειρία έχω κάργα και στα δύο θέματα. Παίζει να είμαι μάλιστα κι από τους λίγους που όταν πηδάω πουτάνες, παίρνω πολύ καλύτερο αποτέλεσμα του μέσου όρου ασχέτως αν δεν μου φτάνει.
Το να κολλάς το συναίσθημα στο γκομενικό γαμήσι ώστε
να ενδυναμώσεις το πορνογαμήσι, είναι πατέντα δική σου. :confused: Εδώ μιλάμε καθαρά για γαμήσι κι όχι για αγάπες και λουλούδια.
Όταν μια γκόμενα σε γουστάρει, κάνει.μπαμ σε δευτερόλεπτα, δεν χρειάζεται να νιώθει αγάπη κι αποδίδει στο σεξ είτε με συμμετοχή είτε με αποδοχή. Η πουτάνα
τι να κάνει; απλά ανέχεται την όλη κατάσταση για να πληρωθεί. :2funny: Δηλαδή κάνει το απολύτως λογικό. Για αυτό και έχει πρόγραμμα που σημαίνει φραγμός!!! :rockon:
Ο μέσος άνδρας (πόσο μάλλον ένας φτασμένος κι έμπειρος) αναγνωρίζει την διαφορά στα δύο αυτά γαμήσια. Ένας που δεν ξέρει πού πάνε τα τέσσερα θα επηρεαστεί από το αχ βαχ και την συμπεριφορά της πουτάνας, νομίζοντας ότι όλα είναι ρόδινα. Αυτά που διαβάζουμε τόσο συχνά περί λυσίματος της πουτάνας, είναι πατέντα
κι ανάγκη παραμυθιού στον εαυτό τους και στους γύρω του. Συμβαίνει εξαιρετικά σπάνια. Παίζουμε λοιπόν μπάλα στα φερμένα και
τα φερμένα είναι ότι όλα κρίνονται εκ του αποτελέσματος. Δηλαδή ισχύουν τα παραπάνω. :rockon:Κάθε φορά που σας γράφω κάτι, προχωράτε σε κάτι άλλο αλλά ότι και να γράψετε υπάρχει νομοτέλεια κι όσο βασίζεστε στις εξαιρέσεις,
θα κουτουλάτε σε τοίχους.

:rockon:

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Σήμερα στην δουλειά πέρασε τυχαία παλιός φίλος και μύστης και κάτσαμε λίγο να τα πούμε. Είχε γυρίσει από βόλτα στα μπουρδέλα. Παίζει να ξέρασε με αυτά που είδε.
Μου είπε " ρε μαλάκα δεν ειναι δυνατόν να πιστεύουν αυτά που γράφουν. :2funny: Παίζει να είναι μακράν η χειρότερη περίοδος πορνείας όλων των εποχών στην χώρα". Μάλιστα
ο συγκεκριμένος παίζει
και μπαλίτσα σε διάφορες κατηγορίες όπου ανέφερε
τα ίδια ακριβώς. Δηλαδή κατάντια. Είναι μάλιστα μικρότερος. Δηλαδή με περισσότερες καύλες. Δεν είναι φυσικά ο μόνος που τα βλέπει σκατά διότι είναι όντως σκατά. Κι αυτός πλέον γκομενιζει κατά κύριο λόγο
και τον χάρηκα. Μάγκες, έχει τελειώσει η ιστορία
με το πόρνιασμα
σε γενικό επίπεδο.
Έχει φθαρεί στο μέγιστο
η ποιότητα που έτσι κι αλλιώς ήταν χαμηλή. Ειδικά τα μπουρδέλα πρόσφεραν αρκετά για καιρό αλλά τα τελευταίο χρόνια είναι στην εντατική. Καιρός να τραβήξει κάποιος το καλώδιο.
Τώρα τι λέτε μερικοί, πείτε τα λόγω ελευθερίας γνώμης
άλλα με πορδές αυγά
δεν βάφονται.

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Παιδιά δεν έχω να προσθέσω κάτι ουσιαστικό στο θέμα και γι αυτό θα αποσυρθώ και θα το διαβάζω μια στο τόσο. Θα ήθελα όμως να γράψω κάτι τελευταίο, το οποίο το έγραψε ήδη σωστά άλλο μέλος και είναι πολύ απλό και η ουσία του νήματος. Σίγουρα όχι κάτι νέο ή κάτι που δεν ξέρετε ήδη.

Η γυναίκα, εν προκειμένω η Ελληνίδα, για να μείνει δίπλα σε κάποιον θα κοιτάξει αν έχει κάποιο όφελος. Αν το όφελος είναι προσωρινό, θα κοιτάξει να τον αντικαταστήσει διεκπεραιωτικά. Αν το όφελος παραμένει, θα κάτσει εκεί.

Αυτό καταγράφω.
Γνωστό αυτό και αποδεδειγμένο επίσης. Οποιαδήποτε εξαίρεση απλά επιβεβαιώνει τον κανόνα.
Οι γυναίκες πλέον είναι μόνο για γαμήσι. Δεν συμφερουν
οι σχέσεις. Δηλαδή πας
σε όσες σου αρέσουν, την πέφτεις κι ότι βρέξει ας κατεβάσει. Στο γαμήσι είναι από μέτριες έως πάρα πολύ καλές. Έχουν αυθεντικότητα, ρεαλισμό, όλα τα έξτρα, άπειρο χρόνο, ανώτερη ποιότητα από πουτάνες
και όταν κάτι τελειώσει
πας σε άλλη και πάει λέγοντας. Είναι δηλαδή στάνταρ όλα.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.001
Πόντοι
9.297
όπως και να έχει εμείς συνεχίζουμε τα πεσίματα! έκανα κι εγώ ντεμπούτο για το 2024, αν και εδώ επαρχία δύσκολα τα πράγματα, είδα δεν είδα 10 γυναίκες όλες κι όλες. Ήμουν και άτυχος γιατί έκανα κίνηση σε μία και σε αυτό το σημείο ήταν 4-5 μαζεμένες που φυσικά έφυγαν μέχρι να κάνω την κίνηση. Η απάντηση της γκόμενας καθόλου πρωτότυπη στο τέλος της συζήτησης όταν της είπα να ανταλλάξουμε στοιχεία επικοινωνίας: είχε σχέση. Συνεχίζουμε με στόχο στα 100 πρώτα πεσίματα του 24 να έχουμε βρει στόχο μια φορά!
Ωραίος!
Θέτεις τον πήχυ σε λογικά πλαίσια.. το 1/100 σε συνθήκες επαρχίας είναι τουλάχιστον 15/100 σε πόλεις με εφταψηφιο πληθυσμό .

Iso14

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2012
Κριτικές
8
Like
3.429
Πόντοι
456
Παπούτσι απ' τον τόπο σου, και ας είναι μπαλωμένο, μας έλεγαν οι παλιοί. :sunglasses:
Ρωσιδες πιστες μεχρι τελους ουτε χρημα κοιτανε ουτε αυτοκινητα ουτε πινουν...Οτι πρεπει για σπιτι σου λεω για να εχεις το κεφαλι σου ησυχο.Με τραχανα καθε μερα να την εχεις δε θα σου φυγει ποτε:rockon::rockon:

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Πήγα για πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν σε μάζωξη πολυπληθή, σέρνοντας μαζί μία "φίλη" Δανή που γνωρίζω πολλά χρόνια και έρχεται ενίοτε Ελλάδα για εμπορικές συμφωνίες κτλ κτλ κτλ. Είναι παντρεμένη εκεί σε φάση ανοιχτός γάμος κτλ, που δεν μας αφορούν. Πάμε λοιπόν εκει με την φίλη, που τόσα χρόνια έμαθε να συνεννοείται και στα Ελληνικά. Εμφανισιακά, τα νορδικά της χαρακτηριστικά την κάνουν να ξεχωρίζει. Περί τα 50-52, 1,78, λεπτή, αλλά τονωμένη κορμάρα και πολύ ωραίο πρόσωπο. Πλέον τα μαλλιά της τα βάφει σε έντονο κοκκινο, σε σχέση με το ξανθό που την γνώρισα εγώ πολλά χρόνια πρίν. Να πώ ότι με το που μπήκε μέσα, όλες οι κυρίες μας κοίταξαν ξινισμένα. Γενικά για τις συζύγους των παντρεμένων ακόμα φίλων μου είμαι persona non grata, γιατί με το που ξεκίνησαν οι μαλακίες στο γάμο μου τα βρόντηξα όλα και απο τότε εχω γίνει αιδοιϊκός μύστης, γαμώντας γκόμενες, πουτάνες ή και κάνοντας αρπαχτές με διάφορες και δεν με σέρνει μια μαλακισμένη σαν και δαύτες απο την μύτη. Κάποιοι είχαν φέρει και παιδιά, εικάζω μέχρι να αλλάξει ο χρόνος και μετά θα έφευγαν. Τσόλια... Τα κορίτσια να μιλάνε μηδενιστικά και με απαξίωση, ντυμμένες σαν να πάνε για πιάτσα και τα αγόρια να λένε βλακείες και να είναι ντυμένα λες και πάνε για καφέ με μαντραχαλάδες άλλους. Κατάντια.Η γυναίκα έζησε πλήρω απαξίωση έχω να πώ. Μιλάμε για υφάκια δηλητηριώδη απο τις φακλάνες και σπόντες πέρα δώθε. Ξεχώριζε αρκετά απο εκείνες. Κάτσαμε μια ώρα και φύγαμε πολύ πρίν την αλλαγή του χρόνου, γιατι σπάστηκα και εκείνη δεν αισθανόταν όμορφα. Πήγα σπίτι και έψησα κάτι μπριζόλες στο τζάκι, έχοντας μουσική στα δικά μας γουστα, με ησυχία και χωρίς ξινίλες. Γαμήθηκαμε όπως μας άξιζε, άφησα το γονιδιακό μου αποτύπωμα εντός εκτός και επι τα αυτά και περάσαμε τέλεια. Η μέση ελληνίδα είναι το κατακάθι του πλανήτη. Δεν θα τα ξαναπούμε πάλι. Και όχι μονο λόγω εμφάνισης, που είναι υποκειμενική, αλλά λόγω νοοτροπίας και ψυχοσύνθεσης. Γενικά μακριά και αλάργα.
Όλες οι γυναίκες πλέον πλην απειροελαχίστων εξαιρέσεων έχουν αλλοιωθεί ως ρόλοι
και έρπονται με χαμένες ταυτότητες. Ο κυριότερος λόγος τα σοσιαλ, όπου όλες έχουν αποκτήσει ναυαγούς θαυμαστές :2funny:
με αποτέλεσμα να έχουν λαλήσει. Στα εύκολα κιόλας και τα δύο. Η μόνη διαφορά των Ελληνιδων είναι ότι ουδέποτε πάλεψαν ή αγωνίστηκαν για οτιδήποτε ουσιαστικό και μια ζωή τις μεγαλώνουν ως πριγκήπισσες. Κατά συνέπεια είναι εντελώς άχρηστες σαν ρόλοι. Θολό
και μελανό σημείο ο ρόλος των μανάδων όπου ως παραδομένες εδώ και χρόνια στην παντοδύναμη πατριαρχία (μόνο αυτό λειτουργεί ως σύστημα κι ας τραγουδάει όλη η πλέμπα του φεμινισμού) αποφάσισαν να εκδικηθούν
το ανδρικό φύλο ζώντας μέσω των κορών τους. :confused:
Ε και; η φύση θα τις γαμήσει όπως γάμησε οτιδήποτε που δεν προσαρμόστηκε σωστά πάνω της. Το κακό είναι ότι στον πλανήτη υπάρχει και το άλλο φύλο οπότε θα πληρώσουμε κι εμείς την νύφη. Και όπως διαλύθηκαν τα Σόδομα, η Ατλαντίδα και οτιδήποτε άλλο είχε πήξει στην ανωμαλία και στην αναρχία όπου δεν έμεινε πέτρα αγύριστη ακόμα και για τον ιστορικό του μέλλοντος, έτσι γίνεται και τώρα.
Η γυναίκα είναι η αταξία
κι ο άνδρας η τάξη. Δεν ανατέλλει ο ήλιος από την δύση όσο κι αν θέλουν
να αλλάξουν τα πράγματα.

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
10.952
Πόντοι
3.506
  • Like
Αντιδράσεις: Cheng

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
10.952
Πόντοι
3.506
ΑΠΟΡΙΑ

Έχει χύσει ποτέ ελλεηνίδα την ώρα που τη γαμάτε;

Εννοώ πραγματικά, όχι να φώναζει και χτυπιέται ότι χύνει λες και παίζει σε τσόντα.
Ανοργασμικες ρε μαλακα είναι

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom