Φιλος μου, γύρω στα 50,χρόνια παντρεμένος με μια που διατηρείται πολύ καλά περιέγραψε το συζυγικό σεξ ως κάτι που κράτησε λίγο ενώ το περίμενε πολύ( λόγω των παιδιών και των δραστηριοτήτων τους).
Προφανώς θα έχει φάει πολλά άκυρα από την σύζυγό...λόγω συνθηκών.
Στις επαγγελματίες δεν υπάρχει θέμα απόρριψης.
Μόνο πουριτανοί και ξενερωτοι / ασεξουαλ δεν εκτιμούν τις υπηρεσίες των κοριτσιών μας.( Ξερω ότι δεν ανήκεις σε καμμία από αυτές τις κατηγοριες...για άλλους το λέω).
Να το δούμε κι αυτό! Το συζυγικό σεξ είναι άχρηστο έτσι κι αλλιώς. Εδώ γκόμενα βρίσκεις κι αν την γαμήσεις
καμιά κατοσταριά φορές, ήδη μετά τίποτα δεν είναι ίδιο. Άρα λοιπόν ο φίλος σου είναι αθεράπευτα ρομαντικός
ή απλά σου λέει ως συμπεράσματα, πράγματα που όλοι γνωρίζουν.
Περί απόρριψης από πουτάνες, εφόσον πληρώνει κάποιος αν φτάσουμε να τον απορρίπτουν κι αυτές
τότε ανήκει σε μια πολύ ειδική κι αμελητέα κατηγορία ανθρώπων. Η ευκολία όμως αυτού είναι ανάλογη
της ποιότητας; όχι δυστυχώς. Το θέμα είναι η ποιότητα του πορνογαμησιού που είναι έτσι κι αλλιώς
πολύ χαμηλή (ειδικά σήμερα)
σε σχέση με το γκομενικό γσμήσι που περιλαμβάνει τα πάντα όλα.
Κι αυτό επίσης αποδεικνύεται. Αν ήμασταν ευχαριστημένοι από τα πορνογαμήσια, θα το γνωρίζαμε ήδη
και δεν θα αναλωνόμασταν να κάτσουμε παραπάνω, να κοιτάξουμε να φάμε κάποιο έξτρα
να προσπαθήσουμε για κάτι παραπάνω στα υπέρ μας κτλ. Κοινώς, το πορνογαμήσι στην καλύτερη περίπτωση
τελειώνει με μέσες γεύσεις και κενά. Τέλος, πολλοί πορνοπελάτες διακατέχονται από μια μανία σε βαθμό τρέλλας
να εκτιμηθούν από την πουτάνα ως μεγαλογαμιάδες ή να την κατακτήσουν κι αυτό δείχνει βαθύ τραύμα κέρατου (γνωρίζω περιπτώσεις αλλά δεν θέλω να φάω μπαν)
αρνητικές (μέχρι και μηδενικές) εμπειρίες με γκόμενες που δεν απέδωσαν τα αναμενόμενα και άφησαν απωθημένα (ομοίως γνωρίζω περιπτώσεις) κτλ. Γεγονός αποτελεί ότι ο μόνος δρόμος για μια υγιής σεξουαλική ζωή
είναι ξεκίνημα με γκόμενες όπου αφού όλοι φάμε τα μούτρα μας μέχρι να αποκτήσουμε μέταλλο
μπορούμε να ταξιδέψουμε σε όλα τα μήκη και πλάτη γκόμενων και πουτάνων με πολύ μεγαλύτερη άνεση.
Και δεν είναι ότι το λέω εγώ αλλά ότι έτσι συμβαίνει! Όσο την πέφτουμε και άρα γαμάμε, γινόμαστε καλύτεροι
όπως κι οι ορίζοντες για καλύτερα μουνιά.