Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 38 άτομα (1 μέλη και 37 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 871 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 511 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 324 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 578 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.970

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.711
Πόντοι
1.706
Καμία τύχη στόν Ελληνοψωλέα, γκόμενα μόνο ότι περισσεύει από άσχημες-κακότροπες-χοντρές-γριές!!!
Πάνε κάποιοι σαβουρογάμηδες καί τίς γαμούν, καί μάς τό παίζουν οι μεγάλοι γαμιάδες...καί ερωτύλοι.
-Τήν "Πιάτσα" μέ τίς γκόμενες αυτοί οι άνδρες τήν έχουν χαλάσει-

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
(διαφημιστικό διάλειμμα)

Φοβερά μπισκοτάκια λέμε!

IMG_20240104_005146.jpg

:rockon:

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.054
Πόντοι
9.297
Το να ασχολείσαι μονίμως
και αυστηρά μόνο με τις πουτάνες δεν σου δίνει πόντους αλλά σε απονευρώνει. Σε καθιστά υπόδουλο και εξαρτημένο
σε κάτι στημένο. Μπορείς να γαμάς πουτάνες για ορεκτικό
ή για επιδόρπιο. Αν όμως γίνει κυρίως πιάτο, υπάρχει πρόβλημα. Αυταπόδεικτο μιας που όποιος γαμάει γκόμενα, γέρνει σε αυτό και κόβει ή περιορίζει αυτομάτως τις πουτάνες. Ενδόμυχα αναγνωρίζει την αυθεντικότητα και την ποιότητα στο σεξ.
Το κατεστημένο να πάει να γαμηθεί ρε μαν. Αν είσαι 45 και γαμάς 25αρες σε λένε ανώριμο που δεν βρήκες κάποια της ηλικίας σου να νοκοκυρευτείς. Αν είσαι 25 και γαμάς 45αρες σε λένε μιλφακια επηρεασμένο από τσόντες. Αν είσαι Χ άνδρας και γαμάς Χ γυναίκα, πάλι κάτι θα σου προσάψουν. Και πάει λέγοντας. Είναι η μάχη ενάντια στον λευκό άνδρα
εδώ και χρόνια.
Δεν είναι τυχαίο που όσοι βαριουνται γυναίκες και γκόμενες σπεύδουν στα κορίτσια μας...
Όσο έχουν αίμα κάτω από την μέση ,εκεί επενδύουν...είτε είναι τυχεροί όσοι δεν πάνε με επαγγελματίες είτε είναι αιδοιοδουλοι που οδεύουν στην απόσυρση .

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Δεν είναι τυχαίο που όσοι βαριουνται γυναίκες και γκόμενες σπεύδουν στα κορίτσια μας...
Όσο έχουν αίμα κάτω από την μέση ,εκεί επενδύουν...είτε είναι τυχεροί όσοι δεν πάνε με επαγγελματίες είτε είναι αιδοιοδουλοι που οδεύουν στην απόσυρση .
Διακρίνω αλλαγή πλεύσης στην συζήτηση.
Αλλά και σε αυτό που λες, βαριούνται ή απλά βαρέθηκαν να μην έχουν επιτυχία; :confused:
όσοι γαμάνε γκόμενες
δεν είναι τυχεροί. Τυχερός είναι κάποιος
που έτυχε να βρει
μια ωραία νορμάλ γκόμενα
σε συμπεριφορά, η οποία είχε προσόντα και του πήγε
κι ομαλά σαν πακέτο.
Πόσοι είναι αυτοί; :confused:
Η συντριπτική πλειοψηφία πάει και δοκιμάζει την τύχη της πέφτοντας.
Στο μεσοδιάστημα ρίχνουν
και κάνα ψευτοπούτσο στις πουτάνες. Πόσοι όμως εξ αυτών αισθάνθηκαν ολοκληρωμένη ηδονή στα πορνογαμήσια; απλά κανένας!
Εγώ δεν ξέρω κανέναν!
Δεν τίθεται καν δηλαδη θέμα συναισθημάτων για τα περαιτέρω αλλά μόνο θέμα ηδονής μέσω σεξ.
Είναι φυσιολογικό για τον άνδρα όταν γαμάει να θέλει
τα πάντα ρεαλιστικά άνευ όρων και χωρίς περιορισμούς.
Οι κακόμοιρες πουτάνες δεν μπορούν να το παρέχουν αυτό στους πελάτες διότι ήδη το παρέχουν στους γκόμενους τους. Κατα συνέπεια λοιπόν, ακόμα κι οι ίδιες οι πουτάνες προτιμούν κι αυτές τους γκόμενους τους και αντίστροφα. Δηλαδή το γκομενικό γαμήσι επιβεβαιώνεται ως ανώτερο όχι μόνο δια των γκομενάκηδων αλλά και μέσω των πουτανών. Θύελλα επιχειρημάτων!

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.054
Πόντοι
9.297
Αλλά και σε αυτό που λες, βαριούνται ή απλά βαρέθηκαν να μην έχουν επιτυχία; :confused:
όσοι γαμάνε γκόμενες
που έτυχε να βρει
μια ωραία νορμάλ γκόμενα
κι ομαλά σαν πακέτο.
Στο μεσοδιάστημα ρίχνουν
και κάνα ψευτοπούτσο στις πουτάνες. Πόσοι όμως εξ αυτών αισθάνθηκαν ολοκληρωμένη ηδονή στα πορνογαμήσια; απλά κανένας!
Εγώ δεν ξέρω κανέναν!
Δεν τίθεται καν δηλαδη θέμα συναισθημάτων για τα περαιτέρω αλλά μόνο θέμα ηδονής μέσω σεξ.
Οι κακόμοιρες πουτάνες δεν μπορούν να το παρέχουν αυτό στους πελάτες διότι ήδη το παρέχουν στους γκόμενους τους. Κατα συνέπεια λοιπόν, ακόμα κι οι ίδιες οι πουτάνες προτιμούν κι αυτές τους γκόμενους τους και αντίστροφα. Δηλαδή το γκομενικό γαμήσι επιβεβαιώνεται ως ανώτερο όχι μόνο δια των γκομενάκηδων αλλά και μέσω των πουτανών. Θύελλα επιχειρημάτων!

Φιλος μου, γύρω στα 50,χρόνια παντρεμένος με μια που διατηρείται πολύ καλά περιέγραψε το συζυγικό σεξ ως κάτι που κράτησε λίγο ενώ το περίμενε πολύ( λόγω των παιδιών και των δραστηριοτήτων τους).
Προφανώς θα έχει φάει πολλά άκυρα από την σύζυγό...λόγω συνθηκών.
Στις επαγγελματίες δεν υπάρχει θέμα απόρριψης.
Μόνο πουριτανοί και ξενερωτοι / ασεξουαλ δεν εκτιμούν τις υπηρεσίες των κοριτσιών μας.( Ξερω ότι δεν ανήκεις σε καμμία από αυτές τις κατηγοριες...για άλλους το λέω).

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Φιλος μου, γύρω στα 50,χρόνια παντρεμένος με μια που διατηρείται πολύ καλά περιέγραψε το συζυγικό σεξ ως κάτι που κράτησε λίγο ενώ το περίμενε πολύ( λόγω των παιδιών και των δραστηριοτήτων τους).
Προφανώς θα έχει φάει πολλά άκυρα από την σύζυγό...λόγω συνθηκών.
Στις επαγγελματίες δεν υπάρχει θέμα απόρριψης.
Μόνο πουριτανοί και ξενερωτοι / ασεξουαλ δεν εκτιμούν τις υπηρεσίες των κοριτσιών μας.( Ξερω ότι δεν ανήκεις σε καμμία από αυτές τις κατηγοριες...για άλλους το λέω).
Να το δούμε κι αυτό! Το συζυγικό σεξ είναι άχρηστο έτσι κι αλλιώς. Εδώ γκόμενα βρίσκεις κι αν την γαμήσεις
καμιά κατοσταριά φορές, ήδη μετά τίποτα δεν είναι ίδιο. Άρα λοιπόν ο φίλος σου είναι αθεράπευτα ρομαντικός
ή απλά σου λέει ως συμπεράσματα, πράγματα που όλοι γνωρίζουν.
Περί απόρριψης από πουτάνες, εφόσον πληρώνει κάποιος αν φτάσουμε να τον απορρίπτουν κι αυτές
τότε ανήκει σε μια πολύ ειδική κι αμελητέα κατηγορία ανθρώπων. Η ευκολία όμως αυτού είναι ανάλογη
της ποιότητας; όχι δυστυχώς. Το θέμα είναι η ποιότητα του πορνογαμησιού που είναι έτσι κι αλλιώς
πολύ χαμηλή (ειδικά σήμερα) :confused: σε σχέση με το γκομενικό γσμήσι που περιλαμβάνει τα πάντα όλα.
Κι αυτό επίσης αποδεικνύεται. Αν ήμασταν ευχαριστημένοι από τα πορνογαμήσια, θα το γνωρίζαμε ήδη
και δεν θα αναλωνόμασταν να κάτσουμε παραπάνω, να κοιτάξουμε να φάμε κάποιο έξτρα
να προσπαθήσουμε για κάτι παραπάνω στα υπέρ μας κτλ. Κοινώς, το πορνογαμήσι στην καλύτερη περίπτωση
τελειώνει με μέσες γεύσεις και κενά. Τέλος, πολλοί πορνοπελάτες διακατέχονται από μια μανία σε βαθμό τρέλλας
να εκτιμηθούν από την πουτάνα ως μεγαλογαμιάδες ή να την κατακτήσουν κι αυτό δείχνει βαθύ τραύμα κέρατου (γνωρίζω περιπτώσεις αλλά δεν θέλω να φάω μπαν) :2funny:
αρνητικές (μέχρι και μηδενικές) εμπειρίες με γκόμενες που δεν απέδωσαν τα αναμενόμενα και άφησαν απωθημένα (ομοίως γνωρίζω περιπτώσεις) κτλ. Γεγονός αποτελεί ότι ο μόνος δρόμος για μια υγιής σεξουαλική ζωή
είναι ξεκίνημα με γκόμενες όπου αφού όλοι φάμε τα μούτρα μας μέχρι να αποκτήσουμε μέταλλο
μπορούμε να ταξιδέψουμε σε όλα τα μήκη και πλάτη γκόμενων και πουτάνων με πολύ μεγαλύτερη άνεση.
Και δεν είναι ότι το λέω εγώ αλλά ότι έτσι συμβαίνει! Όσο την πέφτουμε και άρα γαμάμε, γινόμαστε καλύτεροι
όπως κι οι ορίζοντες για καλύτερα μουνιά.

:sleeping:

Random User 123

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2023
Κριτικές
11
Like
1.248
Πόντοι
371
όσοι γαμάνε γκόμενες
που έτυχε να βρει
μια ωραία νορμάλ γκόμενα
κι ομαλά σαν πακέτο.
Στο μεσοδιάστημα ρίχνουν
Εγώ δεν ξέρω κανέναν!

Κάθομαι σε διαβάζω εδώ και ώρα και είσαι τελικά μεγάλη περιπτωσαρα. Στο συγκεκριμένο θέμα έχεις λάθος όμως. Το γκομενικο γαμισι είναι ανώτερο γιατί υπάρχει αγάπη, όχι γιατί υπάρχει περισσότερη ηδονή. Αν είχες λίγο παράπανω εμπειρία στις βίζιτες θα ήξερες ότι η καλύτερη γκόμενα δεν μπορεί να σε γαμησει όπως μια καλή βίζιτα γιατί δεν έχει την εμπειρία της βίζιτας

kostasgg87

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2023
Like
81
Πόντοι
1
Πολύ σωστά τά γράφεις δέν διαφωνώ!!
Δέν υπάρχει αξιοκρατία, όλα γίνονται "Κάτω από τό τραπέζι"
Αλλά δέν δέχομαι ότι στά καθεστώτα τά Ανατολικά, ήταν καί είναι καλύτερα τά πράγματα,
καί εκεί μία μειοψηφία κυβερνάει, καί δέν θά έλεγα ότι εκεί ο κόσμος περνάει...καί πολύ καλά!!
-Η πολιτική είναι η τέχνη νά σέ υπηρετούν οι άνθρωποι, ενώ στήν πραγματικότητα τούς κάνεις νά πιστεύουν ότι τούς υπηρετείς εσύ-
Γιά αυτό πού γράφεις ότι διώξαμε τόν Σαββίδη δέν γνωρίζω ποιός είναι, υποθέτω ότι θά ήταν κάποιο παλαιό μέλος.
τα μισανδρα καθεστωτα της δυσης προωθουν τη γυναικοποιηση του αντρα οποιος παει να κανει αντρικο τροπο ζωης κινδινευει να χασει τα παντα χειροτερα αποτο να τον σκοτωσουν του στερουν την ιδια του τη φυση τη ζωη
αδερφιστικο τροπο ζωης αντρες νοικοκυρες μαγειρισες κιλωτοπλυστρες χαρτογιακαδες παιδογυναικειες φωνες ευνουχησμενοι υπηρετες αοιδοιο ιλωτες
μισος προς καθετι αντρικο εισαι αντρας προφανως και θα τη πεσεις αμα δεις μουνετο ωραια γυναιακ αυτο το μισουν
αυτα δεν συμβαινει στα ανατολικα καθεστωτα μονο γιθ αυτο ειναι οαση μπροστα στα δυτικα

Εγγρ.
13 Αυγ 2023
Κριτικές
1
Like
2.793
Πόντοι
456
Ναι σίγουρα τύπε , με ανόητους που κλαίγονται όλη μέρα σε ενα σάιτ με πουτανες που δεν τους κάθονται οι μή πουτανες θα ασχοληθούν.

Εξαιρείστε οι κάπως νορμάλ :angel:
Μπορεί να τους τρώει η περιέργεια

ananias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2006
Κριτικές
4
Like
1.829
Πόντοι
216
Η μέση ελληνίδα είναι ένα κράμα υποσεξουαλικής θεούσας και κομμουνίστριας, κακομαθημένης με το σύνδρομο της "πριγκίπισσας".
Γι' αυτο και ο σύγχρονος φεμινισμός δεν έχει και πολύ αποδοχή απ' τις ελληνίδες (ούτε καν το metoo) γιατί απλούστατα δεν το χρειάζονται, δεν τους είναι απαραίτητο όταν ο μέσος έλληνας άνδρας είναι ο super cuck, ούτε καν beta που λένε και ανά πάσα στιγμή γίνεται χαλάκι να τον πατήσει η οποιαδήποτε!
Διαβάζοντας την ιστορία, απ' την απώτατη αρχαιότητα μέχρι τις μέρες μας βλέπουμε συνέχεια το ίδιο μοτίβο.
Ακόμα και η πιο ακραία δυτική φεμινίστρια είναι κατά πολύ ανώτερη απ' όλες τις ελληνίδες μαζί.
Μεγάλη αλήθεια!

Και είναι και αστείο πόσο ανόητα διαχειρίζονται πολλές την κάθε νεόφερτη τάση (μετοο κλπ.) χωρίς κανένα φίλτρο, καμμία απολύτως κριτική σκέψη, σα μαιμουδάκι που προσπαθεί να καταλάβει πως κουμπώνουν τα λέγκο.
Απόρροια ελλειπούς παιδείας, τυφλός μιμητισμός και αμορφωσιά. Δυστυχώς...

Από τη μία είναι ικανή να σου κλαφτεί κατά της 'αντικειμενοποίησης του γυναικείου σώματος' και 3 ώρες μετά θα τη δεις να κουνάει τον ιδρωμένο κώλο της επάνω στην μπάρα του συνοικιακού ελληνάδικου!

Δεν είναι και λίγοι αυτοί που κουνάνε καταφατικά τα κεφαλάκια τους μπροστά σ αυτά χωρίς να λένε τίποτα, μήπως και γαμήσουν. Έλα όμως που η ιστορία ΠΑΝΤΑ δικαιώνει τον θρασύ που δεν φοβάται ούτε ντρέπεται να διαφωνήσει και να ταπεινώσει (με την ανάλογη μαεστρία), αφήνοντας τους παθητικούς με το πουλάκι ανά χείρας.

Τώρα αναφορικά στο μένος που επιδεικνύουν κάποιες κομπλεξικές ενάντια σε άνδρες που χαίρουν κάποιου κύρους ή επιτυχίας....όσα δε φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια συνήθως, κι όταν ξέρουν πως δεν μπορεί να τους έχουν ή να τους ψαρώσουν (θα ΄κουνήσουν την ουρά τους μήπως και λάβουν σημασία από δαύτους πρώτα), θα θελήσουν το κακό του. 9 στις 10 όταν βρίζουν κάποιον, φως φανάρι πως τον γουστάρουν. -νόμος!
Αυτό είναι το φτηνό λαικό γινάτι, ο ευτελής πολιτισμός αρκετών.

Ούτε τσακωμούς, ούτε φωνές, ούτε κουραδομαγκιές θέλουν. Η γυναίκα δεν έχει χειρότερο από το να την αγνοήσουν. Κι εγώ όσες φορές μου τύχαινε καμμιά βλαμμένη που προσπαθούσε να χειραγωγήσει κάπως, διέκοπτα μαχαίρι την επικοινωνία, και ήταν αδιανόητο πόσο άμεσα γυρνούσε ο τροχός! Φτηνό δράμα!
Αν όντως μπλέξεις με βλαμμένη και όντως σου λέει μαλακίες, το καλύτερο που μπορείς να απαντήσεις είναι 'μπορει και να χεις ΑΠΟΛΥΤΟ δίκιο, αλλά ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ δε με ενδιαφέρει καθόλου-δε σε κρατάει κανείς, αν δε γουστάρεις, καλή καρδιά'......
και μετά όπως είσαι μπλοκ και 'γεια σας'

Bratan2024

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2022
Κριτικές
1
Like
916
Πόντοι
81
Αποτελεις εξαιρεση και αυτο ειναι μεγαλο οπλο υπερ σου φιλε μου γιατι οταν οι γκομενες δουν οτι δε θες να τις γαμησεις τρελαινονται.
Δηλαδη απο τη μια αν θες να γαμησεις σε απωθουν,κι απο την αλλη αν τους στερησεις αυτο που υποτοθεται οτι επρεπε να θες απο αυτες...βραχυκυκλωνουν και τις κανεις οτι θες!
Το "για παντα" ειναι ουτοπικο οντως γιατι πραγματικα τιποτα δεν κρατα για παντα.
Αλλαζει μορφες στην πορεια.
Οι πρωτοι 6 μηνες ειναι τα μελια,για αλλους οι πρωτες 6 βδομαδες χαχα
Απο ενα σημειο και μετα δενεσαι με τη γκομενα και οι μεταβολες της σχεσης κοστιζουν συναισθηματικα.
Προσωπικα το αποφευγω να διατηρω τοσο μεγαλες σχεσεις.
Γιατι περνας καλα,αλλα μετα σε περιμενει...πονος.
Αν καποιος θελει να κρατησει μια σχεση για παντα(οσο αυτο ειναι εφικτο)πρεπει να κανει πολυ προσεκτικη επιλογη ανθρωπου.
Δυστυχως με τις γυναικες δεν ειναι ευκολο φιλε μου καθως σχεδον ολες κρυβουν μια πουτανα στην ψυχη τους.
Εσυ εισαι ρομαντικος,επιζητας να δεθεις και να προσφερεις ποιοτητα κι εκεινες θελουν απλα να βρουν συζυγο να τους κανει παιδια και να εχουν ενα σταθερο λιμανι απο το οποιο θα κανουν εξορμησεις σε αλλους προορισμους.
Ψαχνουν να δεσουν το γαιδαρο τους δηλαδη.
Γι αυτο να εισαι προσεκτικος και να μη χαριζεις την ποιοτητα σου με ευκολια σε εκεινη που απλα θα σε ενθουσιασει.(μεγαλη παγιδα ο ενθουσιασμος,οσο και απαραιτητος)
"Εσυ εισαι ρομαντικος,επιζητας να δεθεις και να προσφερεις ποιοτητα κι εκεινες θελουν απλα να βρουν συζυγο να τους κανει παιδια και να εχουν ενα σταθερο λιμανι απο το οποιο θα κανουν εξορμησεις σε αλλους προορισμους."
Αν και παντρεμένος δέκα χρόνια τείνω να συμφωνήσω με τα περισσότερα που έγραψες και πιο πολύ με το παραπάνω. Η γυναίκα ψάχνει να βρει το σταθερό λιμάνι της για να αραξει...αλλά όταν βαρεθεί και για να κάνει εξορμήσεις σε άλλους προορισμούς. Αυτό δε σημαίνει απαραίτητα να γαμηθει άλλου, απλά και μόνο να αναζητήσει την επιβεβαίωση της σε φλερτ με άλλους, να δει ότι μετράει και ότι μπορεί να κάνει ακόμα αυτό που της έμαθαν απο όταν κατάλαβε τι έχει ανάμεσα στα πόδια , να μπορεί να έχει όποιον θέλει. Ο ρόλος ο δικός μας στην όλη φάση θεωρώ πως θα πρέπει να είναι πάνω κάτω αυτός που περιγράφεις. Και εμείς θέλουμε να κάνουμε οικογένεια και παιδιά οι περισσότεροι αλλά αυτό δε σημαίνει ότι θα πρέπει να προσκυνήσεις μια γυναίκα για να εκπληρώσει αυτο το σκοπό. Θα πρέπει πάντα πρώτα και κύρια να μπορείς, να είναι αυτοσκοπός σου να προσέχεις τον εαυτό σου, σωματικά και ψυχικά, να μην τον εγκαταλείψεις ποτέ και να μην επιτρέψεις σε μια γυναίκα, ειδικά στη γυναίκα σου να σε κάνει άλλον ένα που τον ήθελε και τον είχε. Να επιδιώκεις να μετράς και να μη το αφήνεις το σπορ γιατί η ζωή είναι μια και δε θέλεις να περάσεις από αυτό το σύμπαν ως απλά άλλος ένας.

Bratan2024

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2022
Κριτικές
1
Like
916
Πόντοι
81
Πήγα για πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν σε μάζωξη πολυπληθή, σέρνοντας μαζί μία "φίλη" Δανή που γνωρίζω πολλά χρόνια και έρχεται ενίοτε Ελλάδα για εμπορικές συμφωνίες κτλ κτλ κτλ. Είναι παντρεμένη εκεί σε φάση ανοιχτός γάμος κτλ, που δεν μας αφορούν. Πάμε λοιπόν εκει με την φίλη, που τόσα χρόνια έμαθε να συνεννοείται και στα Ελληνικά. Εμφανισιακά, τα νορδικά της χαρακτηριστικά την κάνουν να ξεχωρίζει. Περί τα 50-52, 1,78, λεπτή, αλλά τονωμένη κορμάρα και πολύ ωραίο πρόσωπο. Πλέον τα μαλλιά της τα βάφει σε έντονο κοκκινο, σε σχέση με το ξανθό που την γνώρισα εγώ πολλά χρόνια πρίν. Να πώ ότι με το που μπήκε μέσα, όλες οι κυρίες μας κοίταξαν ξινισμένα. Γενικά για τις συζύγους των παντρεμένων ακόμα φίλων μου είμαι persona non grata, γιατί με το που ξεκίνησαν οι μαλακίες στο γάμο μου τα βρόντηξα όλα και απο τότε εχω γίνει αιδοιϊκός μύστης, γαμώντας γκόμενες, πουτάνες ή και κάνοντας αρπαχτές με διάφορες και δεν με σέρνει μια μαλακισμένη σαν και δαύτες απο την μύτη. Κάποιοι είχαν φέρει και παιδιά, εικάζω μέχρι να αλλάξει ο χρόνος και μετά θα έφευγαν. Τσόλια... Τα κορίτσια να μιλάνε μηδενιστικά και με απαξίωση, ντυμμένες σαν να πάνε για πιάτσα και τα αγόρια να λένε βλακείες και να είναι ντυμένα λες και πάνε για καφέ με μαντραχαλάδες άλλους. Κατάντια.Η γυναίκα έζησε πλήρω απαξίωση έχω να πώ. Μιλάμε για υφάκια δηλητηριώδη απο τις φακλάνες και σπόντες πέρα δώθε. Ξεχώριζε αρκετά απο εκείνες. Κάτσαμε μια ώρα και φύγαμε πολύ πρίν την αλλαγή του χρόνου, γιατι σπάστηκα και εκείνη δεν αισθανόταν όμορφα. Πήγα σπίτι και έψησα κάτι μπριζόλες στο τζάκι, έχοντας μουσική στα δικά μας γουστα, με ησυχία και χωρίς ξινίλες. Γαμήθηκαμε όπως μας άξιζε, άφησα το γονιδιακό μου αποτύπωμα εντός εκτός και επι τα αυτά και περάσαμε τέλεια. Η μέση ελληνίδα είναι το κατακάθι του πλανήτη. Δεν θα τα ξαναπούμε πάλι. Και όχι μονο λόγω εμφάνισης, που είναι υποκειμενική, αλλά λόγω νοοτροπίας και ψυχοσύνθεσης. Γενικά μακριά και αλάργα

Πήγα για πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν σε μάζωξη πολυπληθή, σέρνοντας μαζί μία "φίλη" Δανή που γνωρίζω πολλά χρόνια και έρχεται ενίοτε Ελλάδα για εμπορικές συμφωνίες κτλ κτλ κτλ. Είναι παντρεμένη εκεί σε φάση ανοιχτός γάμος κτλ, που δεν μας αφορούν. Πάμε λοιπόν εκει με την φίλη, που τόσα χρόνια έμαθε να συνεννοείται και στα Ελληνικά. Εμφανισιακά, τα νορδικά της χαρακτηριστικά την κάνουν να ξεχωρίζει. Περί τα 50-52, 1,78, λεπτή, αλλά τονωμένη κορμάρα και πολύ ωραίο πρόσωπο. Πλέον τα μαλλιά της τα βάφει σε έντονο κοκκινο, σε σχέση με το ξανθό που την γνώρισα εγώ πολλά χρόνια πρίν. Να πώ ότι με το που μπήκε μέσα, όλες οι κυρίες μας κοίταξαν ξινισμένα. Γενικά για τις συζύγους των παντρεμένων ακόμα φίλων μου είμαι persona non grata, γιατί με το που ξεκίνησαν οι μαλακίες στο γάμο μου τα βρόντηξα όλα και απο τότε εχω γίνει αιδοιϊκός μύστης, γαμώντας γκόμενες, πουτάνες ή και κάνοντας αρπαχτές με διάφορες και δεν με σέρνει μια μαλακισμένη σαν και δαύτες απο την μύτη. Κάποιοι είχαν φέρει και παιδιά, εικάζω μέχρι να αλλάξει ο χρόνος και μετά θα έφευγαν. Τσόλια... Τα κορίτσια να μιλάνε μηδενιστικά και με απαξίωση, ντυμμένες σαν να πάνε για πιάτσα και τα αγόρια να λένε βλακείες και να είναι ντυμένα λες και πάνε για καφέ με μαντραχαλάδες άλλους. Κατάντια.Η γυναίκα έζησε πλήρω απαξίωση έχω να πώ. Μιλάμε για υφάκια δηλητηριώδη απο τις φακλάνες και σπόντες πέρα δώθε. Ξεχώριζε αρκετά απο εκείνες. Κάτσαμε μια ώρα και φύγαμε πολύ πρίν την αλλαγή του χρόνου, γιατι σπάστηκα και εκείνη δεν αισθανόταν όμορφα. Πήγα σπίτι και έψησα κάτι μπριζόλες στο τζάκι, έχοντας μουσική στα δικά μας γουστα, με ησυχία και χωρίς ξινίλες. Γαμήθηκαμε όπως μας άξιζε, άφησα το γονιδιακό μου αποτύπωμα εντός εκτός και επι τα αυτά και περάσαμε τέλεια. Η μέση ελληνίδα είναι το κατακάθι του πλανήτη. Δεν θα τα ξαναπούμε πάλι. Και όχι μονο λόγω εμφάνισης, που είναι υποκειμενική, αλλά λόγω νοοτροπίας και ψυχοσύνθεσης. Γενικά μακριά και αλάργα.
Οι μέσες Ελληνίδες θα πρέπει να αρχίσουν να διαβάζουν το νήμα και τα γραφομενα απτους μύστες εδώ μπας και καταλάβουν τι μαλακία κουβαλάνε στον εγκέφαλο και προλάβουν να κάνουν κάτι πριν φτάσουν 40-45+ και δουν ότι τότε, με μουνι και φάτσα σταφιδιασμενη και βυζί-κωλο στο πάτωμα είναι πλέον πολύ αργά. Θα βλέπουν ότι οι άντρες που τους απαξιωναν και τώρα σαν 50ρηδες μετράνε πιο πολύ από ποτέ και αυτές έχουν πάρει την κάτω βόλτα και θα πέσουν απότομα από το συννεφάκι που έχουν ουτοπικά χτίσει.

Bratan2024

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2022
Κριτικές
1
Like
916
Πόντοι
81
Να τι τρέχει όχι μόνο με τις ελλεινιδες αλλά με τις γυναίκες παγκοσμίως. Έχουν θεοποιήσει τον εαυτό τους σε σημείο που κοιτάζουν τον κωλο τους (η καμμιας φίλης τους) στον καθρέφτη και τραβάνε μαλακία ενώ στην ουσία ισχύει αυτο

iceman1988

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2007
Κριτικές
81
Like
8.207
Πόντοι
7.865
Οι μέσες Ελληνίδες θα πρέπει να αρχίσουν να διαβάζουν το νήμα και τα γραφομενα απτους μύστες εδώ μπας και καταλάβουν τι μαλακία κουβαλάνε στον εγκέφαλο και προλάβουν να κάνουν κάτι πριν φτάσουν 40-45+ και δουν ότι τότε, με μουνι και φάτσα σταφιδιασμενη και βυζί-κωλο στο πάτωμα είναι πλέον πολύ αργά. Θα βλέπουν ότι οι άντρες που τους απαξιωναν και τώρα σαν 50ρηδες μετράνε πιο πολύ από ποτέ και αυτές έχουν πάρει την κάτω βόλτα και θα πέσουν απότομα από το συννεφάκι που έχουν ουτοπικά χτίσει.
Δικέ μου είναι γενικό φαινόμενο του φεμινισμού σε παγκόσμια κλίμακα. Εδώ απλά τυχαίνει να έχουμε τον απόλυτο πάτο, καθώς αφήνουν τελείως τον εαυτό τους, διατρέφονται σκατά, δεν ασκούνται ούτε σωματικά, ούτε πνευματικά, πίνουν και παίρνουν ναρκωτικά απο μικρές στο ίδιο επίπεδο και πλέον σε μεγαλύτερο ποσοστό απο τους άνδρες, έχουν ορμονικά λόγω κακού τρόπου ζωής και κακώς γονιδίων.Η φιλαυτία τους ειναι έκδηλη ακομα και σε μεγαλύτερες ηλικίες και γίνονται τοξικότατες για όσους είναι στον κύκλο τους. Στατιστικά οι πιο πολλοί παραβατικοί και ομοφυλοφιλοι άνδρες ειναι παιδιά χωρισμένων γυναικών που ζουν με την καριόλα μάνα, καθώς επίσης και των παραβατικών. Επίσης όλες αυτές προτρέπουν τις νεότερες γυναίκες ή όσες ζουν μια νορμάλ ζωή να γίνουν σαν και αυτές και καταλήγουν να γαμάνε οικογένειες ή να μετατρέπουν νεότερες κοπέλες σε τέρατα. Αυτα τα ανεχόμαστε και εμείς σαν άνδρες και βρίσκουν και πατάνε. Αν ξεκινήσει το κλάσιμο απο μικρή ηλικία στο κάθε πουτανάκι και ο μέσος πιτσιρικάς σταματήσει να ανέχεται να του πηδιέται η γκομενα και να την κρατάει, ακουγοντας πλούταρχο και οικονομόπουλο, αλλάζοντας την χημεία του εγκεφάλου του σε κερατά που πρέπει να τα δέχεται όλα αυτά, δεν θα αλλάξει τίποτε. Μεταξυ τους οι γυναίκες έχουν το μάντρα "κεράτωνε τον άντρα σου και μάγια μην του κάνεις", όπου να ξέρεις υπάρχει και βιβλίο με αυτό τον τίτλο και μάλιστα έχει πουλήσει και πολύ... Δεν έχω ακούσει κανέναν Έλληνα τα τελευταια χρόνια να πετάξει κάποια απο το σπίτι επειδή δεν ξέρει να μαγειρεύει ή να πλένει... Προτιμούν να πλήρώνουν υπηρέτριες και να τρώνε κέρατα. Οπότε όχι απλά απαξίωση, αλλά προτίμηση αλλοδαπών γυναικών, για ανανέωση του genetic pool, που τηρούν κάποιες αρχές και σέβονται τους ρόλους. Μονο όταν εμπράκτως συνειδητοποιήσουν ότι όσο είναι 3αρι εμφανισιακά και σκουπιδοντενεκέδες στην συμπεριφορά τους και απαξιώνονται για αυτό, θα πάρουν μπροστά.Και αυτό απο ανταγωνισμό, πάντα και όχι επειδή είδαν το φώς.

Εγγρ.
19 Οκτ 2023
Like
267
Πόντοι
21
όπως και να έχει εμείς συνεχίζουμε τα πεσίματα! έκανα κι εγώ ντεμπούτο για το 2024, αν και εδώ επαρχία δύσκολα τα πράγματα, είδα δεν είδα 10 γυναίκες όλες κι όλες. Ήμουν και άτυχος γιατί έκανα κίνηση σε μία και σε αυτό το σημείο ήταν 4-5 μαζεμένες που φυσικά έφυγαν μέχρι να κάνω την κίνηση. Η απάντηση της γκόμενας καθόλου πρωτότυπη στο τέλος της συζήτησης όταν της είπα να ανταλλάξουμε στοιχεία επικοινωνίας: είχε σχέση. Συνεχίζουμε με στόχο στα 100 πρώτα πεσίματα του 24 να έχουμε βρει στόχο μια φορά!

crsweber

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.034
Πόντοι
206

ετσι σκεφτεται η μεση νεαρη ελληνιδα πλεον, απλα αυτη εδω τα λεει ξεδιαντροπα, οι αλλες το παιζουν καλες και σωστες ενω ειναι στην πραγματικοτητα ειναι σκατοψωναρες και ντιβες

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
167
Like
28.479
Πόντοι
34.538

The1

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2019
Κριτικές
15
Like
4.722
Πόντοι
1.446
Έλεος ρε ...!!!
Αυτές έχουν γίνει χειρότερες και από πουτανες ...

Εγγρ.
21 Φεβ 2023
Κριτικές
17
Like
15.773
Πόντοι
3.246

ετσι σκεφτεται η μεση νεαρη ελληνιδα πλεον, απλα αυτη εδω τα λεει ξεδιαντροπα, οι αλλες το παιζουν καλες και σωστες ενω ειναι στην πραγματικοτητα ειναι σκατοψωναρες και ντιβες
το ύφος της και μόνο μασώντας την τσίχλα τα λέει όλα!!! μπορούσα να μαντέψω τι περίπου λέει με mute :vomit:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom