δεν έχεις άδικο, γι' αυτό κι εγώ δεν περιμένω κάτι από εκεί. Απλά επειδή μου κάβλωσε να πιω ένα ποτό έκανα και δυο πεσιματάκια. Ο δρόμος εκτός από τα πλεονεκτήματα που είπες έχει κι άλλα: δεν χρειάζεται να ξενυχτάς και αν είσαι και τύπος που γουστάρει περπάτημα όπως εγώ απλώς το βλέπεις σαν βόλτα!
Δεν γίνεται να έχω άδικο διότι είναι όλα αποδεδειγμένα ότι συμβαίνουν ακριβώς έτσι.
Αν δεν συνέβαιναν ακριβώς έτσι, τότε θα είχα άδικο. Καλά έκανες και την έπεσες χωρίς να περιμένεις κάτι.
Συνειδητή πράξη που μπορείς να δεις ως προπόνηση. Δεν πρέπει επίσης να σε πτοεί τίποτα.
Ακόμα κι εξωγήινοι να κατέβουν στην γη, εσύ το βιολί σου.
Εφόσον το σύστημα λειτουργεί, τα γράφεις όλα
στον πούτσο σου. Μεγάλη αλήθεια ότι μπορείς να το δεις ως βόλτα. Ουσιαστικά όπως έχουμε πει, βόλτα είναι.
Μπορείς να πας να πάρεις έναν καφέ και να την πέσεις μέχρι να στον φτιάξουν. Ότι θες κάνεις.
Οι γυναίκες μισούν απίστευτα τους πέφτουλες διότι γνωρίζουν ότι είναι ανεξέλεγκτοι και αδίστακτοι.
Γι' αυτό ακριβώς και τους παρουσιάζουν με αρνητικό πρόσημο. Δεν μπορούν να νιώσουν ασφάλεια έτσι
ούτε και ιδανικές. Είναι να τρώνε σφυριές στο κεφάλι τους.
Και βέβαια όσες φορές και να την πέσεις
ολόκληρη η κοινωνία δεν πρόκειται ποτέ να σε κατηγορήσει διότι είσαι άνδρας.
Αντίθετα οι δυστυχισμένες γυναίκες ακόμα κι αν τρελλαίνονται για κάποιον, είναι αναγκασμένες να περιορίζονται
σε σήματα και χαμόγελα. Αν την πέσουν, καταστράφηκαν. Είναι εντελώς ασύμβατη κίνηση
και στιγματίζονται ακαριαία. Άσε τις ψωλιές που λένε ότι έτσι κι αλλιώς. Δεν υπάρχει γυναίκα να έχει ικανότητα
να την πέσει στα ίσα. ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΚΑΜΙΑ! Ακόμα λοιπόν και σε αυτό βγαίνουν σέντρα εκ φύσεως
ως κομπλεξικές και άχρηστες.