Διαγραμμένο μέλος 234310
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Αυγ 2023
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2.769
- Πόντοι
- 456
πιτσιρικάδες γνωριζαν γκόμενες απο παρεες,σε μαγαλυτερη ηλικα απο αλλους τροπουςμήπως εννοείς σε μεγαλύτερες ηλικίες;
πιτσιρικάδες γνωριζαν γκόμενες απο παρεες,σε μαγαλυτερη ηλικα απο αλλους τροπουςμήπως εννοείς σε μεγαλύτερες ηλικίες;
Πάλι λες ιστορίες της ζωής σου ρε ναυάγιο.Τύπε, αυτά που λες τα παθαίνει γενικά ο ΑΓΑΜΗΤΟΣ.
Αυτός που δεν έχει γαμήσει μήνες ... χρόνια ... ΠΟΤΕ .... ναι ... ψαρώνει .... παθαίνει τρέμουλο όταν τον πλησιάζει γυναίκα.
Ισχύουν για όλους.
ΠΟΙΑ Η ΔΙΑΦΟΡΑ ; ΕΞΩ ΕΙΝΑΙ ΜΙΚΡΟ ΤΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΚΑΙ ΛΙΓΟΙ . Και συνήθως είναι παρακατιανοί όσοι μένουν αγάμητοι.
Στην ελλάδα όμως, είναι ... απλά μεγάλος ο αριθμός !
Θυμάστε τον αγάμητο που τραύλιζε στη φωλιά του κούκου, που τον είχε η μάνα του στο τρελάδικο ;
Μόλις έβαλε ο Τζακ Νίκολσον την πεταλουδίατσα ΚΑΙ ΓΑΜΗΘΗΚΕ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ... του έφυγε το τραύλισμα !
Μόλις ήρθε η σκύλα και τον άρχισε στο μπινελίκωμα ... ΑΡΧΙΣΕ ΠΑΛΙ ΝΑ ΤΡΑΥΛΙΖΕΙ .......
Μόνο μία δόση γαμησιού ... δεν του αρκούσε !
Αν δεν γαμάς, φαίνεσαι , βρωμάς αγαμία , είσαι θύμα κάθε μουνιού.
Είσαι πάτος.
Οι πουτάνες σε σώζουν κάπως.
Είναι όπως το εμβόλιο για τις ευπαθείς ομάδες !
Όχι απόλυτη σωτηρία, αλλά μειώνουν τις πιθανότητες να σε πάρει ο διάολος.
Ε ναί ρέ Τέλη αυτό λέω ότι ο αγάμητος άνδρας τό παθαίνει αυτό, δηλαδή η πλειοψηφία τών ανδρών!!Τύπε, αυτά που λες τα παθαίνει γενικά ο ΑΓΑΜΗΤΟΣ.
Αυτός που δεν έχει γαμήσει μήνες ... χρόνια ... ΠΟΤΕ .... ναι ... ψαρώνει .... παθαίνει τρέμουλο όταν τον πλησιάζει γυναίκα.
Ισχύουν για όλους.
ΠΟΙΑ Η ΔΙΑΦΟΡΑ ; ΕΞΩ ΕΙΝΑΙ ΜΙΚΡΟ ΤΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΚΑΙ ΛΙΓΟΙ . Και συνήθως είναι παρακατιανοί όσοι μένουν αγάμητοι.
Στην ελλάδα όμως, είναι ... απλά μεγάλος ο αριθμός !
Θυμάστε τον αγάμητο που τραύλιζε στη φωλιά του κούκου, που τον είχε η μάνα του στο τρελάδικο ;
Μόλις έβαλε ο Τζακ Νίκολσον την πεταλουδίατσα ΚΑΙ ΓΑΜΗΘΗΚΕ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ... του έφυγε το τραύλισμα !
Μόλις ήρθε η σκύλα και τον άρχισε στο μπινελίκωμα ... ΑΡΧΙΣΕ ΠΑΛΙ ΝΑ ΤΡΑΥΛΙΖΕΙ .......
Μόνο μία δόση γαμησιού ... δεν του αρκούσε !
Αν δεν γαμάς, φαίνεσαι , βρωμάς αγαμία , είσαι θύμα κάθε μουνιού.
Είσαι πάτος.
Οι πουτάνες σε σώζουν κάπως.
Είναι όπως το εμβόλιο για τις ευπαθείς ομάδες !
Όχι απόλυτη σωτηρία, αλλά μειώνουν τις πιθανότητες να σε πάρει ο διάολος.
2-5 ΓΚΟΜΕΝΕΣ το χρόνο , είναι άπιαστο όνειρο . Ειδικά αν μιλάμε για μη μπάζα.-Καί όταν λέω νά γαμούν όχι τήν ίδια γκόμενα 20 χρόνια, αλλά τουλάχιστον 2-5 διαφορετικές γκόμενες τόν χρόνο-
υπάρχει ένα ποσοστό που τα καταφέρνει. Ήξερα γνωστό μου που είχε πάει με 22 στα 23 του, έχοντας κάνει και σχεση στο ενδιάμεσο, και άλλος ένας στα 28 του με περίπου 50+. Βέβαια ο ένας δούλευε σε κλαμπ οπότε "μετρούσε" σε χαζογκόμενες, ενώ ο άλλος είχε δυνατό λογαριασμό σε σόσιαλ, με 10.000+ ακολούθους και έπαιζε μπάλα εκεί. Παρόλα αυτά πιστεύω ότι με καθημερινό πέσιμο και ένας μέσος άνθρωπος που δεν ασχολείται με κάτι από τα παραπάνω μπορεί με ένα ποσοστό της τάξεως του 1% να εξασφαλίσει γύρω στα 3 γαμήσια τον χρόνο.2-5 ΓΚΟΜΕΝΕΣ το χρόνο , είναι άπιαστο όνειρο . Ειδικά αν μιλάμε για μη μπάζα.
Απλά ο πουτανιάρης που έχει ένα πουτανο-budget μπορεί να γαμάει αρκετές δεκάδες πουτάνες το χρόνο .
Δεν τρώει κόλλημα.
Δεν είναι άπιαστο όνειρο δύο τρεις γκόμενες το χρόνο μην λέτε βλακείες...μετά το χωρισμό γάμησα είδη τρεις σε 3 μήνες..φασωθηκα με 2...και είμαι μέτριας εμφάνισης..πουτανες βγάζω εκτός δεν το θεωρω απλά διασκέδαση..ένας μέτριος και πάνω μπορεί να γαμησει πάνω από 20 το χρόνο...καλά οποίος έχει την τύχη να είναι ομορφοπαιδο δεν το συζητάμε..το δύσκολο είναι να βρεις κάποια νορμάλ για σχέση2-5 ΓΚΟΜΕΝΕΣ το χρόνο , είναι άπιαστο όνειρο . Ειδικά αν μιλάμε για μη μπάζα.
Απλά ο πουτανιάρης που έχει ένα πουτανο-budget μπορεί να γαμάει αρκετές δεκάδες πουτάνες το χρόνο .
Δεν τρώει κόλλημα.
Εγώ που είμαι 1.90+ αλλά κοντεύω τα 50 αν τους την έπεφτα .... με σακάκι .... λες να γούσταραν ;;;αν τις έβλεπα μπροστά μου εγώ που είμαι περίπου 1,65 θα τους την έπεφτα μόνο και μόνο για να δω πως θα ξινίσουν τα μούτρα τους
Μήπως είναι ολίγον ναυάγιο;
Κοίτα άν μιλάμε γιά άτομα άσχημα σέ εμφάνιση καί έως 1000 ευρώ τόν μήνα, είναι άπιαστο όνειρο όπως τό λές!!2-5 ΓΚΟΜΕΝΕΣ το χρόνο , είναι άπιαστο όνειρο . Ειδικά αν μιλάμε για μη μπάζα.
Δεν τρώει κόλλημα.
Κοίτα άν μιλάμε γιά άτομα άσχημα σέ εμφάνιση καί έως 1000 ευρώ τόν μήνα, είναι άπιαστο όνειρο όπως τό λές!!
Σέ άνδρες πού μετράνε 6.5άρια καί πάνω μέ 1500 ευρώ τόν μήνα θά έλεγα ότι γίνεται, γιά γκόμενες...πάνω από 5άρια 5.5άρια.
-Τίς επαγγελματίες δέν τίς υπολογίζουμε στό γκομενικό παλμαρέ, απλά ώς γαμήσι τής βραδιάς καί ξεπέτα-
Καλησπερα... Εχει λιγο δικιο η κοπελα... Υπαρχουν αντρες που κολανε και μιλανε συνεχεια... Και βλεπεις την κοπελα να ειναι απαθης σε αυτα...Αυτο δεν αναιρει οτι οι κοπελες μας διαλεγουν...
Ε δεν το νομιζω... Εσυ στην τελικη την πατας!!!! Γιατι περιμενεις κατι και δεν γινεται τιποτα.. Και γελανε μεταξυ τους οι κοπελες.. Εγωπου κυκλοφορω λιγο παραπανω εξω τα βλεπω...Καλά κάνουν.. Είναι ωραίο να σπας τα νευρα μιας ελλεινιδας..
Το περίεργο που είναι? Δεν έχει σε κάτι άδικο
Όλοι τις σουτάρουν από μία ηλικία και μετά . ΜΕ ΕΞΑΙΡΕΣΗ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ !!!!!!Αυτό το πήρα από το reddit. Το ανέβασε τύπος για να δείξει τι γυναίκες κυκλοφορούν στις διάφορες εφαρμογές.
Όταν της την έπεφταν δεκάδες διάλεξε τον ψυχάκια.
Όσο ήταν νέα και ωραία και σούταρε τους άντρες ήταν όλα καλά, μετά όμως που σταφιδιασε και την σούταραν αυτοί της κακοφάνηκε.
Όσο σούταρε αυτή τους άντρες ήταν απλά επιλεκτική, ενώ όταν την σούταραν αυτή απορεί για το που πήγε η ηθική στην κοινωνία.
Τώρα πούλος ας μαζεύει γάτες. Είναι στο Σαν Φραντσίσκο και δεν βρίσκει ούτε ένα ραντεβού.
Από ότι φαίνεται οι Αμερικάνοι απαξιώνουν πολύ γρήγορα τις γυναίκες, ειδικά μετά τα 35. Αυτό κατάλαβα και από τα υπόλοιπα σχόλια.
Απορώ δηλαδή γιατί και ο μέσος Έλληνας δεν είναι έτσι και η κάθε φακλάνα μαζεύει εκατοντάδες like και το κάθε ξέκωλο χιλιάδες.
Αυτή η μοίρα πάντως περιμένει και πολλές από τις πιτσιρίκες, βίντεο των οποίων ανέβασαν διάφοροι φίλοι παραπάνω.
Δε λέω αν νιώθει αυτή αγάπη η καύλα ρε φίλε. Λέω ότι είναι καλύτερο το γκομενικό σεξ γιατί εσύ αγαπάς και το βιώνεις καλύτερα. Για αυτό από συναισθηματικής άποψης είναι καλύτερο. Με την πουτανα είναι καλύτερο λόγω εμπειρίας και τεχνικής.Κανένα λάθος.
Όλα αποδεικνύονται. Εμπειρία έχω κάργα και στα δύο θέματα. Παίζει να είμαι μάλιστα κι από τους λίγους που όταν πηδάω πουτάνες, παίρνω πολύ καλύτερο αποτέλεσμα του μέσου όρου ασχέτως αν δεν μου φτάνει.
Το να κολλάς το συναίσθημα στο γκομενικό γαμήσι ώστε
να ενδυναμώσεις το πορνογαμήσι, είναι πατέντα δική σου. Εδώ μιλάμε καθαρά για γαμήσι κι όχι για αγάπες και λουλούδια.
Όταν μια γκόμενα σε γουστάρει, κάνει.μπαμ σε δευτερόλεπτα, δεν χρειάζεται να νιώθει αγάπη κι αποδίδει στο σεξ είτε με συμμετοχή είτε με αποδοχή. Η πουτάνα
τι να κάνει; απλά ανέχεται την όλη κατάσταση για να πληρωθεί.
Οταν ο άνδρας μετράει καί έχει τό σπίτι του τό εισοδημά του καί ένα καλό αυτοκίνητο, οι γκόμενες τόν γουστάρουν πολύ τόν θέλουν κάργα.Υπεραπλουστεύεις.
Είναι παράγοντες όπως
-ωράριο εργασίας
-λοιπές υποχρεώσεις
-εποχή του χρόνου
και άλλα.
Αν κοντεύεις τα 50 , είσαι παντρεμένος , έχεις οικογένεια και δεν είσαι δημόσιος υπάλληλος όπως οι γαλάζιοι πεζοπόρος, μπαρόκ και άλεξ ( Νο1 και Νο2 Μαλάκες φέτος, αναγνωρισμένοι) , δεν προλαβαίνεις να έχεις τέτοιες επιδόσεις. Ανεξαρτήτως χρημάτων .
Αυτά τά έχω εξηγήσει πολλές φορές, χωρίς ιδιόκτητο σπίτι min 70 τ.μ έστω καί σέ μέτρια περιοχή,2-5 γκόμενες το χρόνο στην Ελλάδα που οι πιο πολλοί βγάζουν 700 το μήνα,χωρίς αμάξι και σπίτι δικό τους, είτε ειναι άνεργοι και ζουνε από χαρζιλικια και τη σύνταξη του γέρου τους.. Οχι άπιαστοο ειναι..αλλα σενάριο φαντασίας! Όχι 2,οι πιο πολλοί ούτε μια το χρόνο δε βγάζουν, ουτε καν γνωρίζουν καμία.. Αν έχεις λεφτά ναι μπορείς να γαμας 2-5 το χρόνο..