Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 874 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 513 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 327 11,0%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 583 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.983
Εγγρ.
13 Αυγ 2023
Κριτικές
1
Like
2.769
Πόντοι
456
Καλησπερα... Εχει λιγο δικιο η κοπελα... Υπαρχουν αντρες που κολανε και μιλανε συνεχεια... Και βλεπεις την κοπελα να ειναι απαθης σε αυτα...Αυτο δεν αναιρει οτι οι κοπελες μας διαλεγουν...
καλα λεει...το "μαλακα" δε μαρεσε

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Δε λέω αν νιώθει αυτή αγάπη η καύλα ρε φίλε. Λέω ότι είναι καλύτερο το γκομενικό σεξ γιατί εσύ αγαπάς και το βιώνεις καλύτερα. Για αυτό από συναισθηματικής άποψης είναι καλύτερο. Με την πουτανα είναι καλύτερο λόγω εμπειρίας και τεχνικής.
Θα στο εξηγήσω πολύ αναλυτικά. Τόσο που δεν έχεις ποτέ πια απορία. :rockon:
Η αγάπη είναι ένα συναίσθημα που αααααααν έρθει, έρχεται αρκετά μετά τον έρωτα που ως έννοια
είναι ο ενθουσιασμός κι η εξερεύνηση του άλλου ή της άλλης. Κι ααααααν τύχει και έρθει ο έρωτας
δηλαδή ο ενθουσιασμός. Συνήθως γουστάρουμε κάποια γκόμενα επειδή κάτι μας βγάζει. Σε αυτό λοιπόν
παίζει ρόλο η θηλυκότητα, η καύλα, η επιθυμία κτλ και θέλουμε να την γαμήσουμε. Ομοίως κι αυτή κάτι γουστάρει
σε εμάς και μας δίνεται. Όπως κατάλαβες λοιπόν μιλάμε μόνο για σεξ και με το ζόρι τέντα μέχρι ενθουσιασμό
για να δέσει το γλυκό. Όχι για συναισθήματα. Τα συναισθήματα είναι αργότερα κι ααααααν.
Γι'αυτό ακριβώς το σεξ με γκόμενα που σε γουστάρει και την γουστάρεις είναι ανώτερο σε ποιότητα
από το πορνικό είτε συμμετέχει η γκόμενα πολύ καλά ως έμπειρη, είτε είναι μέτρια αλλά στα παρέχει όλα.
Η πουτάνα δεν γίνεται να σε γουστάρει σχεδόν ποτέ διότι είσαι πελατάκι.
Πρέπει απλά να καλλιεργεί προσδοκίες για να ξαναπάς.
Το πολύ πολύ να την δουλέψεις για να περάσεις καλύτερα αν είναι ηλίθια ή άπειρη ή αν εσύ είσαι πιο έξυπνος
σε ελιγμούς. Ένας που γαμάει γκόμενες και πουτάνες, καταλαβαίνει αμέσως την διαφορά μεταξύ τους.
Αν νομίζει κάποιος ότι τον γουστάρει μια πουτάνα πραγματικά ή έχει τέτοιες απορίες, μπορεί να της προτείνει
να πάνε κάπου να γαμηθούν δωρεάν όπως ακριβώς θα έκανε η γκόμενά του. Αν του αρνηθεί, σημαίνει
ότι ο τύπος ζει ένα παραμύθι μονόπλευρο. Εξάλλου είναι κοινώς αποδεκτό και αποδεδειγμένο
ότι ακόμα κι οι πουτάνες όταν γαμιούνται δωρεάν, πέφτει καλύτερο γαμήσι από όταν πληρώνονται
διότι γουστάρουν τον άλλον.
Βέβαια το να γαμηθεί δωρεάν μια πουτάνα με κάποιον και να το κάνει για πολλές φορές, σημαίνει
ότι ποδοπάτησε το χρήμα που έχει για θεό και κατά συνέπεια αποδομήθηκε ολόκληρη
μιας που το επόμενο στάδιο είναι να του τα ακουμπάει κιόλας. Να του δίνει δηλαδή ότι πολυτιμότερο έχει
που είναι τα λεφτά που βγάζει χωρίς καν αυτός να τα ζητήσει διότι μόνο μέσω πληρωμής
μπορεί να έχει την όποια αξία μια πουτάνα. Όταν λοιπόν παραδώσει την αξία της, έρχεται κι η συντριβή της.
Πλέον δεν γίνεται να έχεις απορία. Είναι όλα χαρτογραφημένα. Αυτά!

:rockon:

crsweber

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.068
Πόντοι
206
-Τούς 50άρηδες μέ τά παραπάνω προσόντα "Κρά" κάνουν οι μούνες, είναι οι πρώτες επιλογές τους μιλάω γιά γκόμενες γαμάτες, 30άρες 35άρες 6.5άρια καί 7άρια-
ετσι ομως η αλλη θα σε επιλεξει για τα λεφτα σου, και θα γινεις χορηγος, που δεν διαφερει και πολυ απο το να πας και να σκας λεφτα σε πουτανες call girls
Κηφισια ειδικα βλεπω κατι ωραιες τριανταρες με παιδι να εχουν αντρα κατι μεσηλικες απο 45 και πανω , η αλλη αντι να παει να βρει καποιον στην ηλικια της και να περναει δυσκολα να φτιαξει οικογενεια παει και βρισκει τον αλλο που εχουν 20 χρονια διαφορα για να τα εχει ολα ετοιμα, συνηθως αυτοι μετα θα χωρισουν υστερα απο καποια χρονια, ο αντρας θα τα σκασει στις διατροφες και αυτη θα βρει κανα αλλον να κανει ζωαρα. ξερω πολλα τετοια παραδειγματα απο ρωσιδες που παντρευτηκαν ελληνες με μεγαλη διαφορα ηλικιας για τα λεφτα τους και εκαναν οικογενεια, τωρα αυτες τα ξυνουν και κανουν ζωαρα με την περιουσια του πρωην αντρα

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.712
Πόντοι
1.706
ετσι ομως η αλλη θα σε επιλεξει για τα λεφτα σου, και θα γινεις χορηγος, που δεν διαφερει και πολυ απο το να πας και να σκας λεφτα σε πουτανες call girls
Κηφισια ειδικα βλεπω κατι ωραιες τριανταρες με παιδι να εχουν αντρα κατι μεσηλικες απο 45 και πανω , η αλλη αντι να παει να βρει καποιον στην ηλικια της και να περναει δυσκολα να φτιαξει οικογενεια παει και βρισκει τον αλλο που εχουν 20 χρονια διαφορα για να τα εχει ολα ετοιμα, συνηθως αυτοι μετα θα χωρισουν υστερα απο καποια χρονια, ο αντρας θα τα σκασει στις διατροφες και αυτη θα βρει κανα αλλον να κανει ζωαρα. ξερω πολλα τετοια παραδειγματα απο ρωσιδες που παντρευτηκαν ελληνες με μεγαλη διαφορα ηλικιας για τα λεφτα τους και εκαναν οικογενεια, τωρα αυτες τα ξυνουν και κανουν ζωαρα με την περιουσια του πρωην αντρα
Δέν υπάρχει γυναίκα Ελλεηνίδα αλλά καί Ανατολική -Πού νά βλέπεται- καί δέν έχει ώς πρώτο κριτήριο τό χρήμα!!
Αν είναι πλούσια από τήν οικογένεια της, καί θέλει κάποιον φτωχό άνδρα πολύ δύσκολα νά τής τό επιτρέψουν σχεδόν απίθανο.
Συνήθως χωρίζουν τά ζευγάρια πού είναι κοντά στήν ηλικία.Στά ζευγάρια μέ διαφορά ηλικίας πιό σπάνια...αλλά μέ Ελλεηνίδες γυναίκες!!
Μέ τίς ξένες ειδικά τίς Ανατολικές χωρίζουν ευκολότερα.
-Μά καί αυτές 30άρες καί 35άρες είναι δέν είναι κοπελίτσες-

ananias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2006
Κριτικές
4
Like
1.859
Πόντοι
216
kl.JPG

Αυτό το πήρα από το reddit. Το ανέβασε τύπος για να δείξει τι γυναίκες κυκλοφορούν στις διάφορες εφαρμογές.
Όταν της την έπεφταν δεκάδες διάλεξε τον ψυχάκια.
Όσο ήταν νέα και ωραία και σούταρε τους άντρες ήταν όλα καλά, μετά όμως που σταφιδιασε και την σούταραν αυτοί της κακοφάνηκε.
Όσο σούταρε αυτή τους άντρες ήταν απλά επιλεκτική, ενώ όταν την σούταραν αυτή απορεί για το που πήγε η ηθική στην κοινωνία.
Τώρα πούλος ας μαζεύει γάτες. Είναι στο Σαν Φραντσίσκο και δεν βρίσκει ούτε ένα ραντεβού.

Από ότι φαίνεται οι Αμερικάνοι απαξιώνουν πολύ γρήγορα τις γυναίκες, ειδικά μετά τα 35. Αυτό κατάλαβα και από τα υπόλοιπα σχόλια.
Απορώ δηλαδή γιατί και ο μέσος Έλληνας δεν είναι έτσι και η κάθε φακλάνα μαζεύει εκατοντάδες like και το κάθε ξέκωλο χιλιάδες.

Αυτή η μοίρα πάντως περιμένει και πολλές από τις πιτσιρίκες, βίντεο των οποίων ανέβασαν διάφοροι φίλοι παραπάνω.
Είμαι πολύ περίεργος να δω πως θα εξελιχθεί αυτή η γενιά. Μην ξεχνάμε πως και τα σόσιαλ αλλα και τα 'σειριακού' τύπου dating apps σαν τον τιντερ είναι αρκετά πρόσφατα (ειδικά σε μας).
Κι ενώ όλοι γκρινιάζουμε νιώθοντας αδικημένοι κατά κάποιο τρόπο όσον αφορά τα κοινωνικά προνόμια των γυναικών στο γκομενικό, μην ξεχνάμε πως αυτές βρίσκονται στην πρώτη γραμμή των 'πειραματόζωων' τώρα.
Κι αυτό απλούστατα επειδή ακριβώς τυχαίνει να ευνοούνται (εικονικά πάντα) οι γυναίκες περισσότερο από δαύτα (γεύοντας τους καρπούς της δημόσιας προβολής ελεγχόμενης από τις ίδιες), βλέπουμε αρκετά απόκοσμες συμπεριφορές και αρρωστημένες καταστάσεις.
Δεν είναι λίγες αυτές που τις ρουφάει αυτή η δίνη, και ζούνε σ έναν κόσμο που ουσιαστικά δεν υπάρχει.
Εμείς τώρα εστιάζουμε στη γενική αγαμία.
Αλλά όλη αυτή η κατάσταση (επειδή ακριβώς είναι κάτι σχετικά καινουριο και δεν ξέρουμε πως να το διαχειριστούμε όλοι) έχει αρχίσει να έχει διάφορα αντίκτυπα.
Προσωπικά έχω δει γνωστές μου που έχουν απορροφηθεί απο το τίντερ, απλά επειδή λαμβάνουν προσοχή και καυλάντα από 'άνδρες΄ που ούτε θα τις έφτυναν στον πραγματικό κόσμο.
Κι αν η άλλη το ζήσει και το πιστέψει λίγο αυτό, άντε να επανέλθει στην πραγματικότητα.
Εκπαιδεύονται οι μικρότεροι/ες να επικοινωνούν σειριακά και μηχανικά με τη λογική πως η επόμενη επιλογή περιμένει στην παρακάτω γωνία. Όλο αυτό εμπνέει μια ψευαίσθηση σιγουριάς και ασφάλειας η οποία καταρρέει με την παραμικρή αλληλεπίδραση στον πραγματικό κόσμο.
Πλέον βλέπεις πιτσιρίκες 25άρες να είναι ψυχικά φθαρμένες από όλο αυτό, και καμμένα χαρτια!
Καταλαβαίνω πως προσεχώς θα έχουμε ένα σεβαστό ποσοστο 'αναξιοποίητων' γυναικών 35-45 σύντομα που θα χουν κάψει άσχημα φλάντζες από τις απότομες προσγειώσεις.

Ίσως τελικά αποβεί τυχερή η αποθάρρυνση της κατάστασης προς εμάς τους άνδρες, καθώς όταν βλέπεις να μην σου αποδίδει κάτι όλο αυτό, τόσο πιο πρόθυμα το παρατάς και πας παρακάτω.
Όταν εγκατέλειψα την όλη φάση του online dating (2 χρονάκια all in) συνειδητοποίησα πόσο επιβλαβές μπορεί να είναι όλο αυτό στην ψυχική υγεία. Κατάντησα να βγαίνω με γυναίκες που στην πραγματικότητα δεν θα κοιτούσα ποτέ, ούτε και θα τις γούσταρα, απλά και μόνο επειδή έτυχε να ματσάρουμε.
Γνώρισα και αξιοπρεπείς ωραίες γυναίκες που με λύπη απαρνήθηκα λόγω τιντερ (μέσα μου ήταν ξεκάθαρη η ημερομηνία λήξης της κάθε φάσης).
Το online dating είναι ένας ανούσιος ψυχαναγκασμός, που εύκολα μπορεί να καταντήσει σκλαβιά μιλώντας σε κακομοίρες, γιατι και το γυαλί στον βόθρο φαντάζει διαμάντι.
Όπως το κάθε τι καινούριο, είχε τις χρυσές εποχές του στις αρχές, και μετά απλά παρήκμασε γρήγορα.

Μακριά από το χωνευτήρι των αχρήστων παιδιά-η πραγματική ζωή εκεί έξω είναι πολύ πιο άμεση και ενδιαφέρουσα!

takoulou

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Φεβ 2012
Κριτικές
8
Like
471
Πόντοι
306
Καλημερα... Εχω φιλο που βγαινουμε μαζι...Εχει ψιλο χωρισει.. Εχει πολυ καλα λεφτα , καλη δουλεια και εχει και σπιτια...Την πεφτει παντου... Ελαχιστες επιτυχιες γενικα... Τωρα τελευταια βγαινει συνεχεια με μπαζα και μαλιστα μεγαλυτερες απο αυτον σε ηλικια... Και λεει οτι βαζει που και που γαλονια σε γυναικες που δεν βλεπονται που τριτη φορα δεν ξανα βγαινει μαζι τους ... Χαχαχαχα.. Του τα λεω αλλα δεν περνει χαμπαρι.. Του λειπει κατι.. Δεν εχει αυτοκινητο, δεν οδηγαει, ειναι λιγο κοντος, ειναι τσιφουτης ειναι παρορμητικος, αναιρει αυτα που λεει συνεχεια, ειναι επιθετικος κτλπ... Δυστυχως..

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
20.089
Πόντοι
6.056
Δεν είναι λίγες αυτές που τις ρουφάει αυτή η δίνη, και ζούνε σ έναν κόσμο που ουσιαστικά δεν υπάρχει.
Αλλά όλη αυτή η κατάσταση (επειδή ακριβώς είναι κάτι σχετικά καινουριο και δεν ξέρουμε πως να το διαχειριστούμε όλοι) έχει αρχίσει να έχει διάφορα αντίκτυπα.
Προσωπικά έχω δει γνωστές μου που έχουν απορροφηθεί απο το τίντερ, απλά επειδή λαμβάνουν προσοχή και καυλάντα από 'άνδρες΄ που ούτε θα τις έφτυναν στον πραγματικό κόσμο.
Κι αν η άλλη το ζήσει και το πιστέψει λίγο αυτό, άντε να επανέλθει στην πραγματικότητα.
Εκπαιδεύονται οι μικρότεροι/ες να επικοινωνούν σειριακά και μηχανικά με τη λογική πως η επόμενη επιλογή περιμένει στην παρακάτω γωνία. Όλο αυτό εμπνέει μια ψευαίσθηση σιγουριάς και ασφάλειας η οποία καταρρέει με την παραμικρή αλληλεπίδραση στον πραγματικό κόσμο.
Πλέον βλέπεις πιτσιρίκες 25άρες να είναι ψυχικά φθαρμένες από όλο αυτό, και καμμένα χαρτια!
Καταλαβαίνω πως προσεχώς θα έχουμε ένα σεβαστό ποσοστο 'αναξιοποίητων' γυναικών 35-45 σύντομα που θα χουν κάψει άσχημα φλάντζες από τις απότομες προσγειώσεις.
Δαιμονοποιείς την παρούσα κατάσταση που είναι ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ και αγιοποιείς ή παρουσιάζεις ΣΑΝ φυσιολογική
την προηγούμενη ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΑΤΑΝΤΙΑ.

Δεν είναι χειρότερο το σήμερα ....

από το ατέλειωτο nightlife των 90s και το καριολίκι της εποχής ...

ΤΟΤΕ η κάθε ανεπάγγελτη άεργη κόρη υπο-μικροαστού που είχε μία εμφάνιση ......

-ξύπναγε μεσημέρι
-την κέρναγαν πρωινό έξω σε καφετέριες ... το έλεγε και ... μπραντς η σαγιονάρα κόρη του ικατζή από το μπραχάμι
-την έβγαζαν πωλητές κινητής με S2000 βόλτα το βράδυ
-την πήγαιναν σε τραπέζι με "κράτηση" (αυθαίρετο που σέρβιρε νέφτι και ανήκε σε κακοποιούς του κοινού ΠΔ )
-μετά την πήγαιναν για πρωινό
-την πήγαιναν για ψώνια και ψώνιζε σε μία μέρα με τα λεφτά του πωλητή κινητών/σουβλατζή
που πιστόλιαζε πιστωτικές όλων των τραπεζών , 3 μισθούς σε ένω πρωί , του ικατζή πατέρα της από το μπραχάμι
στην κηφισιά/κολωνάκι/γλυφάδα/σπέτσες/μύκονο/σαντορίνη/αράχωβα.

Ε ΔΕΝ ΛΕΣ ΟΤΙ ΕΚΕΙΝΗ Η ΞΕΦΤΙΛΑ ΗΤΑΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΩΡΙΝΗ.

Τότε στην τελική ... για να συστηθείς σε γκόμενες εκτός γειτονιάς, σχολής, δουλειάς , σχολείου ....

ήθελε να μπεις στη νύχτα , σε κωλο ομάδες .... γνωριμίες με νύχτα .... ομάδες ... ραδιοφωνικούς παραγωγούς ...
τωρα πήραν τον πούλο τέτοια καθίκια ....

DAMDIM100

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2020
Κριτικές
20
Like
3.890
Πόντοι
1.446
Όλοι τις σουτάρουν από μία ηλικία και μετά . ΜΕ ΕΞΑΙΡΕΣΗ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ !!!!!!

Χωρισμένη 45αρα .... με παιδιά στην εφηβεία ... χαλαρά .... βρίσκει μικρότερο άνδρα ΕΛΕΥΘΕΡΟ ... με 5πλασια περιουσία ...
και την παντρεύεται ... και τρέχει για τα παιδιά του άλλου !

Αυτά δεν τα κάνουν ούτε δυτικοί , ούτε του μπλοκ .
Στην ελλάδα ... τα κάνουν χιλιάδες ... και καμαρώνουν ........ που ξέφυγαν από τη μαλακία .........
Αυτό που γράφεις ότι τρέχει για τα παιδιά του άλλου, το έχω δει να συμβαίνει πολλές φορές...
Μπροστά μου σε νοσοκομείο (όπου βρισκόμουν για την μάνα μου), ο άλλος έτρεχε να βγάλει ιατρικές βεβαιώσεις (κάργα αγχωμένος) για τα παιδιά της άλλης (άκουσα που έλεγε στον αρμόδιο υπάλληλο ότι δεν είναι δικά του και ότι είναι της γυναίκας του, από προηγούμενο γάμο)... Η γυναίκα του (που είχε τα παιδιά από τον προηγούμενο γάμο) ήταν μαζί...
Μπορεί εύκολα να δει κάποιος στις εφαρμογές κοινωνικής δικτύωσης πόσα κοπλιμέντα κάνουν σε γυναίκες προχωρημένης ηλικίας κάνουν αρκετά νεότεροι σε ηλικία...
Η λιγουροσύνη στην Ελλάδα είναι στα ύψη...

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.770
Πόντοι
9.297
δεν είπα αυτό τύπε, μην τα βγάζεις από το μυαλό σου. Αλλά πχ πρόχειρα σκεπτόμενος, 4 στους 5 που ξέρω που έχουν σχέση από κύκλο την βρήκαν. Αν σου προτείνουν 2-3 τύπισσες, κάποια μπορεί να σου κάνει. Εγώ βέβαια θεωρώ ότι το 99% των γυναικών δεν κάνουν για σχέση στις μέρες μας, γι' αυτό δεν θέλω κύκλους και τετράγωνα, πιο πολυ προβλημα σου δημιουργουν.
Αυτοί που θα κάνουν την πάσα δεν ξέρουν τα γούστα σου ούτε τα γούστα της κοπέλας .
Απλά είναι οι ενδιάμεσοι που θα φροντίσουν για μια πρώτη προσέγγιση χωρίς την παραμικρή εγγύηση για την συνέχεια .

Εγγρ.
19 Οκτ 2023
Like
267
Πόντοι
21
Αυτοί που θα κάνουν την πάσα δεν ξέρουν τα γούστα σου ούτε τα γούστα της κοπέλας .
Απλά είναι οι ενδιάμεσοι που θα φροντίσουν για μια πρώτη προσέγγιση χωρίς την παραμικρή εγγύηση για την συνέχεια .
ίσως να πετυχαίνουν τότε επειδή πολλοί απελπισμένοι απλώς δεν έχουν γούστα! Ξέρεις πόσους τέτοιους ξέρω; και κεφτέ με πόδια να τους έδινες θα τον "εκτελούσαν" ευχαρίστως!

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.770
Πόντοι
9.297
ίσως να πετυχαίνουν τότε επειδή πολλοί απελπισμένοι απλώς δεν έχουν γούστα! Ξέρεις πόσους τέτοιους ξέρω; και κεφτέ με πόδια να τους έδινες θα τον "εκτελούσαν" ευχαρίστως!
Σωστοοοο!!!
Προφανώς για αυτό βλέπω τόσους κεφτέδες με πόδια συνοδεία μαμουχαλων που μόνο μέσω συνοικεσιου θα τον εχωναν κάπου.

ananias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2006
Κριτικές
4
Like
1.859
Πόντοι
216
Δαιμονοποιείς την παρούσα κατάσταση που είναι ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ και αγιοποιείς ή παρουσιάζεις ΣΑΝ φυσιολογική
την προηγούμενη ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΑΤΑΝΤΙΑ.

Δεν είναι χειρότερο το σήμερα ....

από το ατέλειωτο nightlife των 90s και το καριολίκι της εποχής ...

ΤΟΤΕ η κάθε ανεπάγγελτη άεργη κόρη υπο-μικροαστού που είχε μία εμφάνιση ......

-ξύπναγε μεσημέρι
-την κέρναγαν πρωινό έξω σε καφετέριες ... το έλεγε και ... μπραντς η σαγιονάρα κόρη του ικατζή από το μπραχάμι
-την έβγαζαν πωλητές κινητής με S2000 βόλτα το βράδυ
-την πήγαιναν σε τραπέζι με "κράτηση" (αυθαίρετο που σέρβιρε νέφτι και ανήκε σε κακοποιούς του κοινού ΠΔ )
-μετά την πήγαιναν για πρωινό
-την πήγαιναν για ψώνια και ψώνιζε σε μία μέρα με τα λεφτά του πωλητή κινητών/σουβλατζή
που πιστόλιαζε πιστωτικές όλων των τραπεζών , 3 μισθούς σε ένω πρωί , του ικατζή πατέρα της από το μπραχάμι
στην κηφισιά/κολωνάκι/γλυφάδα/σπέτσες/μύκονο/σαντορίνη/αράχωβα.

Ε ΔΕΝ ΛΕΣ ΟΤΙ ΕΚΕΙΝΗ Η ΞΕΦΤΙΛΑ ΗΤΑΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΩΡΙΝΗ.

Τότε στην τελική ... για να συστηθείς σε γκόμενες εκτός γειτονιάς, σχολής, δουλειάς , σχολείου ....

ήθελε να μπεις στη νύχτα , σε κωλο ομάδες .... γνωριμίες με νύχτα .... ομάδες ... ραδιοφωνικούς παραγωγούς ...
τωρα πήραν τον πούλο τέτοια καθίκια ....
Κοίτα, παρόλο που δεν αγιοποιώ τίποτα εδώ, οφείλω να παραδεχθώ πως αναμφίβολα έχεις ένα δίκιο σ αυτά που λες.
Απλά ήμουν μικρός εκείνα τα χρόνια που περιγράφεις, συνεπώς δεν είχα πλήρη εικόνα του τι γινόταν καθώς ήμουν ακόμα στη 'φούσκα΄' μου.
Αλλά όντως, θυμάμαι αρκετή σκληρή υποκοσμιακή αλητεία τότε, βαθιά νύχτα όπως λες, ναρκωτικά με το καντάρι (καλά αυτό όχι μόνο δεν άλλαξε, τουνατίον η κόκα πχ έχει γίνει πιο κοινή κι απτις χαρτοπετσέτες), αλλά ναι, πολύ σαπίλα τότε.
Έχω αμυδρές αναμνήσεις από ξυλίκια και μπραβιλίκια σε μαγαζιά νύχτα, υπηρχε αγριάδα.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.770
Πόντοι
9.297
Αυτό που γράφεις ότι τρέχει για τα παιδιά του άλλου, το έχω δει να συμβαίνει πολλές φορές...
Μπροστά μου σε νοσοκομείο (όπου βρισκόμουν για την μάνα μου), ο άλλος έτρεχε να βγάλει ιατρικές βεβαιώσεις (κάργα αγχωμένος) για τα παιδιά της άλλης (άκουσα που έλεγε στον αρμόδιο υπάλληλο ότι δεν είναι δικά του και ότι είναι της γυναίκας του, από προηγούμενο γάμο)... Η γυναίκα του (που είχε τα παιδιά από τον προηγούμενο γάμο) ήταν μαζί...
Μπορεί εύκολα να δει κάποιος στις εφαρμογές κοινωνικής δικτύωσης πόσα κοπλιμέντα κάνουν σε γυναίκες προχωρημένης ηλικίας κάνουν αρκετά νεότεροι σε ηλικία...
Είναι υγιές να ασχολείται ένας με μια μεγαλύτερης ηλικίας,ανεβαίνει επίπεδο .
Οι κ
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Οι καγκουροπιτσιρικες ρίχνουν το επίπεδο .

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
20.089
Πόντοι
6.056
Αφού τους έχει φάει η μαλακία.
Ελεύθερος ο άλλος , στα 40 , αισθάνεται τυχερός που παντρεύεται 45άρα ... με 17χρονα παιδιά που τους καμαρώνουν στο γάμο ...

Μέχρι τα 40 , τον έπαιζε.
Ο ίδιος ... θεωρεί πάτο ... το να πάει σε πουτάνες ... και χλευάζει τους πορνοτουρίστες ... που πάνε και γαμάνε στο μπλοκ ....

Είναι υγιές να ασχολείται ένας με μια μεγαλύτερης ηλικίας,ανεβαίνει επίπεδο .
Τι λες ρε μαλάκα ;;;
Δεν λέμε να ρίξει έναν ... χωρίς δαπάνες και να φύγει .........

Λέμε για τύπους που πάνε και τις παντρεύονται .... και το παίζουν σπόνσορες ....

DAMDIM100

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2020
Κριτικές
20
Like
3.890
Πόντοι
1.446
Ελεύθερος ο άλλος , στα 40 , αισθάνεται τυχερός που παντρεύεται 45άρα ... με 17χρονα παιδιά που τους καμαρώνουν στο γάμο ...

Ο ίδιος ... θεωρεί πάτο ... το να πάει σε πουτάνες ... και χλευάζει τους πορνοτουρίστες ... που πάνε και γαμάνε στο μπλοκ ....

Τι λες ρε μαλάκα ;;;

Λέμε για τύπους που πάνε και τις παντρεύονται .... και το παίζουν σπόνσορες ....
Δεν είναι ανάγκη να τις παντρευτούν πάντα...
Έχω φίλο, που σχεδόν συζούσε και τώρα συζεί με μια (Ελληνίδα) που αυτός που την γκάστρωσε την παράτησε (ταξιτζής), δεν πλήρωσε διατροφή ποτέ, ούτε τίποτα και ο φίλος μου τις αγόρασε οικοσυσκευές και την βοηθάει συνέχεια οικονομικά...Αφού έφτασε στο σημείο να τις πει: "Πάρε την κάρτα μισθοδοσίας να παίρνεις όσα θέλεις και να δουλεύω εγώ...". Της το είπε ειρωνικά πάνω σε συζήτηση που είχαν... Και αυτή είναι 3-4 χρόνια μεγαλύτερη από αυτόν με κόρη 18 χρονών... Και από εμφάνιση; Ένα 5/10...
Αυτός θεωρούσε (και θεωρεί) κατάντια το μπουρδέλο, αλλά όχι να κάνει τον χορηγό...

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.712
Πόντοι
1.706
Δεν είναι ανάγκη να τις παντρευτούν πάντα...
Έχω φίλο, που σχεδόν συζούσε και τώρα συζεί με μια (Ελληνίδα) που αυτός που την γκάστρωσε την παράτησε (ταξιτζής), δεν πλήρωσε διατροφή ποτέ, ούτε τίποτα και ο φίλος μου τις αγόρασε οικοσυσκευές και την βοηθάει συνέχεια οικονομικά...Αφού έφτασε στο σημείο να τις πει: "Πάρε την κάρτα μισθοδοσίας να παίρνεις όσα θέλεις και να δουλεύω εγώ...". Της το είπε ειρωνικά πάνω σε συζήτηση που είχαν... Και αυτή είναι 3-4 χρόνια μεγαλύτερη από αυτόν με κόρη 18 χρονών... Και από εμφάνιση; Ένα 5/10...
Αυτός θεωρούσε (και θεωρεί) κατάντια το μπουρδέλο, αλλά όχι να κάνει τον χορηγό...
Ο μόνος είναι ?
Στήν Ελλάδα ο μέσος 35άρης 40άρης 45άρης ονειρεύεται τήν ασχημομέτρια Ελλεηνίδα του, 40άρα 45άρα 50άρα εμφάνισης 3.5άρι 4άρι 4.5άρι!!
Είναι τόσο άχρηστος ακαμάτης καί αγάμητος, πού καί αυτή άν τού κάτσει...θά πανηγυρίζει τόν θριαμβό του!!
-Μιλάω γιά πολύ μεγάλο ποσοστό ανδρών, κατά τα άλλα τό παίζουν μάγκες καί πουλάνε μούρη-

captain 69

Μέγας
Εγγρ.
24 Αυγ 2015
Like
11.956
Πόντοι
3.506
Του λειπει κατι.. Δεν εχει αυτοκινητο, δεν οδηγαει, ειναι λιγο κοντος, ειναι τσιφουτης ειναι παρορμητικος, αναιρει αυτα που λεει συνεχεια, ειναι επιθετικος κτλπ... Δυστυχως..
Δεν λες ότι του λείπει κάτι... του λείπουν πολλά!

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.770
Πόντοι
9.297

Τι λες ρε μαλάκα ;;;

Ο γάμος είναι συχνά υπό την πίεση των σογιων...

Εγγρ.
13 Αυγ 2023
Κριτικές
1
Like
2.769
Πόντοι
456
Είμαι πολύ περίεργος να δω πως θα εξελιχθεί αυτή η γενιά. Μην ξεχνάμε πως και τα σόσιαλ αλλα και τα 'σειριακού' τύπου dating apps σαν τον τιντερ είναι αρκετά πρόσφατα (ειδικά σε μας).
Κι ενώ όλοι γκρινιάζουμε νιώθοντας αδικημένοι κατά κάποιο τρόπο όσον αφορά τα κοινωνικά προνόμια των γυναικών στο γκομενικό, μην ξεχνάμε πως αυτές βρίσκονται στην πρώτη γραμμή των 'πειραματόζωων' τώρα.
Κι αυτό απλούστατα επειδή ακριβώς τυχαίνει να ευνοούνται (εικονικά πάντα) οι γυναίκες περισσότερο από δαύτα (γεύοντας τους καρπούς της δημόσιας προβολής ελεγχόμενης από τις ίδιες), βλέπουμε αρκετά απόκοσμες συμπεριφορές και αρρωστημένες καταστάσεις.

Ίσως τελικά αποβεί τυχερή η αποθάρρυνση της κατάστασης προς εμάς τους άνδρες, καθώς όταν βλέπεις να μην σου αποδίδει κάτι όλο αυτό, τόσο πιο πρόθυμα το παρατάς και πας παρακάτω.
Όταν εγκατέλειψα την όλη φάση του online dating (2 χρονάκια all in) συνειδητοποίησα πόσο επιβλαβές μπορεί να είναι όλο αυτό στην ψυχική υγεία. Κατάντησα να βγαίνω με γυναίκες που στην πραγματικότητα δεν θα κοιτούσα ποτέ, ούτε και θα τις γούσταρα, απλά και μόνο επειδή έτυχε να ματσάρουμε.
Γνώρισα και αξιοπρεπείς ωραίες γυναίκες που με λύπη απαρνήθηκα λόγω τιντερ (μέσα μου ήταν ξεκάθαρη η ημερομηνία λήξης της κάθε φάσης).
Το online dating είναι ένας ανούσιος ψυχαναγκασμός, που εύκολα μπορεί να καταντήσει σκλαβιά μιλώντας σε κακομοίρες, γιατι και το γυαλί στον βόθρο φαντάζει διαμάντι.
Όπως το κάθε τι καινούριο, είχε τις χρυσές εποχές του στις αρχές, και μετά απλά παρήκμασε γρήγορα.

Μακριά από το χωνευτήρι των αχρήστων παιδιά-η πραγματική ζωή εκεί έξω είναι πολύ πιο άμεση και ενδιαφέρουσα!
το τιντερ και ολα αυτα ειναι για το πουτσο η ποιοτητα γυναικων,καμια γυναικα σοβαρη δεν ασχολειται με αυτα,και ξερω σοβαρες γυναικες που ουτε θα το σκεφτοντουσαν.Αυτα για μενα
ειναι καυλαντα να ριχνεις εκει κανα μπουτσο και να τριβεσαι με το τετατετ και το γρηγορο μπασιμο για σεξ.Αρκει να μη σε παρει η μπαλα και μαθεις με αυτα.Αλλα δε παιζει και καμάκι στην ελλαδα για να πεις οτι φευγω απο τη μουργα.Αν θες να βρεις κατι σοβαρο,η απο κανα γνωστο,καμια φιλη η απο δουλεια,χομπι κλπ.Χωρις να σημαινει οτι επειδη δεν ασχολειται με αυτα καποια,θα ειναι και σοβαρη.Ελαχιστοποιεις απλα τις πιθανότητες.Τελεια δεν υπάρχει.Ουτε εμεις ειμαστε τελειοι.

Εγγρ.
19 Οκτ 2023
Like
267
Πόντοι
21
Εγώ παρατηρώ ότι ενώ στο εξωτερικό οι γυναίκες μετα τα 35 είναι καμένα χαρτιά.. Στην ελλαδα τις θεωρούν ακόμα γκομεναρες και έχουν ακόμα μεγάλη ζήτηση!βλεπεις κάτι 45αρες με μιαλα και συμπεριφορά 20αρας.ενω πχ οι 45αρες στη Ρωσία κινα αμερικη είναι ήδη γιαγιαδες
γενικά πιστεύω ότι το πικ της γυναίκας είναι 18 με 25 βαριά βαριά. Μετά αρχίζει σταδιακά να πέφτει και από τα 35 οι περισσότερες μόνο σε ναυάγια μπορούν να στοχεύσουν για κάτι "σοβαρό".

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom