Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 47 άτομα (4 μέλη και 43 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 871 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 511 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 324 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 578 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.970

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Σέ όλα τά άλλα πού λές συμφωνώ απόλυτα.
Ομως εδώ όχι, ο άνδρας όταν δέν έχει "5 ευρώ στήν τσέπη του" αισθάνεται τελειωμένος-σκουπίδι!!
Αρα δέν υπάρχει όρεξη ούτε γιά καμάκι αλλά πολλές φορές ακόμα, ούτε κάν θέληση...γιά κονέ καί γαμήσι!!
Δεν λέω ότι δεν παίζει ρόλο η φτώχια αλλά κυρίως για τον εαυτό μας.
Σε όλους έχει τύχει μπατιριά αλλά το σεξ είναι άλλο θέμα. Θα έλεγα ναι, ότι η μπατιριά σε καθηλώνει
αλλά πολλές φορές σε οδηγεί να λες και τώρα τι κάνουμε; θα τα βάψω μαύρα; πάω κι έτσι. Και όντως πας
μέχρι να πάρεις τα πάνω σου. Κάθε εμπόδιο για καλό. Ισχύει αρκετά.
Γενικώς πρέπει να βρίσκουμε λύσεις ή κάτι να κάνουμε για να μην χορταριάζουμε.
Μεγάλο ρόλο παίζει ο εγωισμός. Δηλαδή εγώ και στα μπουρδέλα που πήγαινα δεν αποδεχόμουν
ότι θα επικρατεί πάντα το πρόγραμμα ή ο χρόνος που οριοθετεί η πουτάνα και σκεφτόμουν που πάει αυτό το τσόλι
να ορθώσει ανάστημα; :2funny: κάτσε να πληρώσω να μπω μήπως την δουλέψω και περάσω καλύτερα.
Κι άλλοι φίλοι το κάνουν, ειδικά όσοι δεν ανέχονται τα στημένα. Κάποιες φορές το σύστημα δούλευε
είχε κι ενδιαφέρον οφείλω να πω αλλά βέβαια σε ελεγχόμενες συνθήκες δεν μπορείς να ξεδιπλώσεις
όλες τις αρετές της απάτης και της προσποίησης. Αν ο άλλος όμως είναι survivor, θα την βρει την άκρη
είτε μπατίρης είτε με τον βασικό είτε πλούσιος. Τουλάχιστον όσο μπορεί.
Το λες κι ευτυχία.

:sleeping:

ananias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2006
Κριτικές
4
Like
1.787
Πόντοι
216
Επίσης σχεδόν καμία γυναίκα στον πλανήτη δεν μπορεί να λειτουργήσει σθεναρά σε καμάκι. Όλες γελούν από χαρά, αμύνονται ή τα χάνουν.
Εγώ με όσες έχω μιλήσει στον δρόμο, είναι εντελώς διαφορετικές σε αντιδράσεις όταν μιλούν στο τηλέφωνο
ή στα σόσιαλ. Λογικό όμως δεν είναι; όταν είναι σπίτι τους
ή εκτός πεδίου δράσης, έχουν χρόνο να σκεφτούν και παράλληλα το παίζουν ντίβες διότι εκείνη την στιγμή
δεν τους την πέφτεις
αλλά το παζαρεύεις
κι ουσιαστικά ασχολείσαι μαζί τους. Από την στιγμή που ασχοληθείς μαζί τους σε θεωρούν υποδεέστερο.
Όταν μιλάς στο τηλέφωνο
ή στα σόσιαλ με γυναίκα , αντιλαμβάνεται ότι τρως πολύ χρόνο για αυτήν. Αυτό φτάνει στο υποσυνείδητο της. Όλες οι συζητήσεις ανδρών με γυναίκες είναι καταδικασμένες να εμπεριέχουν περισσότερα καλά λόγια προς τις γυναίκες από τους άνδρες από ότι προς τους άνδρες από τις γυναίκες. Μην μιλάτε πολύ μαζί τους. Είναι χασούρα.

:rockon:
Όσα λιγότερα λες, τόσο τις προκαλείς να ασχοληθούν.
Ακόμα κι αν μη γουστάρουν ιδιαίτερα, απτη στιγμή που θα μπουν στη διαδικασία να ασχοληθούν έστω και λίγο, γυρνάει τον τροχό κάπως και ρολλάρει το πράγμα!
Επίσης να μη φοβάστε να πείτε και καμμιά καφρίλα. Έτσι με το σταγονόμετρο σε ανύποπτο χρόνο όμως.

ananias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2006
Κριτικές
4
Like
1.787
Πόντοι
216
Ρε παιδιά, έχουμε προσκολληθεί ΤΟΣΟ πολύ στην εμμονή με το οικονομικό εδώ χάμω.
'Αν εχεις λεφτά όλες σου κάθονται'-παπάρια καλαμπακιώτικα!
Κοντεύουμε να καταντήσουμε εξίσου γραφικοί με τις χοντρές που τους φταίει 'η πατριαρχία' επειδή σιχαίνονται να τις γαμήσουν.

Έχω φίλους και γνωστούς που έχουν λεφτά, και είναι γεννημένοι πουλοπαίχτες! Και ενώ μερικοί φαίνονται φραγκάτοι, αρχίδια τους κάθονται γυναίκες, άντε 1-2 ξόανα σάπια τον χρόνο το πολύ.
Από την άλλη βλέπω ανθρώπους που είναι παίκτουρες, και τα καταφέρνουν-άλλοι καλύτερα, άλλοι ζορίζονται κάπως αλλά την κάνουν τη δουλειά!
Και αρχίδια λεφτά έχουν (οκ απλά δε ζουν σε ακραία αθλιότητα που περιγράφουν μερικοί να μένουν με γονείς να μην έχουν αμάξι κλπ).
Δεν μας έρχονται όλα πρίμα στη ζωή, γι αυτό και ο άνθρωπος πρέπει να αγωνίζεται να διεκδικήσει κάποια πράγματα.
Δε νοείται άνδρας 40 χρονών να μην έχει μεταφορικό μέσο, του κόβονται τα πόδια! Χάνει την αυτονομία του.
Δε γίνεται ο άλλος 35 χρόνων να μένει τους γονείς του. Αδιανόητο να μην έχει ΄10 Ευρώ κάποιος να πιεί έναν καφέ!
Δεν θέλω να κρίνω γιατί πολλά παίζουν, αλλά εάν δεν έχεις λύσει αυτά τα βασικά θέματα επιβίωσης, η γκόμενα είναι το λιγότερο που πρέπει να σε απασχολεί.
Τώρα για το οικονομικό με τις γκόμενες, ουδέποτε μου ζήτησε οτιδήποτε γκόμενα. Και δεν μπορώ να καταλάβω πως είναι να σου ζητήσει κάποια κάτι, μου φαντάζει σουρεάλ, συγνώμη.
΄Σε κάποια φάση προ ετών κυκλοφορούσα με καλό αυτοκίνητο ας πούμε, δεν είδα να μου την πέφτει ποτέ καμμία γι αυτό. Οκ απλά ψάρωναν οι πιο πλεμπαίες αν έμπαιναν, σίγουρα ενίσχυε τη γενική εικόνα αλλα και χωρίς αυτό τα ίδια σκορ είχα.
Εκτός εάν μιλάτε για κόκκινες φερράρι και μωβ λαμποργκίνι να παρκάρουν έξω από κλαμπ και παπαριές-χαίρω πολύ!

Το θέμα είναι να περιποιείσαι τον εαυτό σου όσο μπορείς, και να καταφέρνεις να απολαμβάνεις πράγματα που μπορείς να έχεις ενώ παράλληλα να προσπαθέις για κάτι καλύτερο, για την πάρτη σου και μόνο! Ο άνθρωπος που περνάει καλά, είναι σε καλή φυσική κατάσταση, δεν κομπλεξαρίζεται και είναι στ αρχίδια του, είναι πολύ πιο ελκυστικός απο τους μουτζούφληδες που ιδρώνουν για μαλακίες.

Τα πράγματα είναι γενικά δύσκολα, βλέπουμε μια έντονη τάση απομονωτισμού στην κοινωνία, δεν είναι και λίγες οι γυναίκες που απο φυγοπονία και τεμπελιά αρνούνται τους άνδρες, όπως είναι και αρκετοί εκεί έξω που ξεφτιλίζουν το είδος μας.
Έχω φίλη που δε βλέπεται και την κυνηγούν δίμετροι φετόβιοι λεβέντες, κι έχω φίλη κούκλα με λεφτά που της κόπηκε η λίμπιντο απτα αντικαταθλιπτικά! Έτσι η πρώτη καρπώνεται το χαμένο κοινό της δεύτερης.
Έχω γνωστό νυχτόβιο που ψωνίζει 25αρια πουτανάκια με μύτους, κι έξω βλέπω μοναχικές αντροπαρέες 25-35 να περιφέρονται σα φαντάσματα.
Τέλος, βλέπουμε την ποιότητα των επιλογών των γυναικών, και μετά λένε για 'γυναικοκτονίες'.....
Οι ελληνίδες γενικά έχουν μια εμμονή να μπλέκουν με αποβράσματα, πρεζάκηδες, σατράπηδες κλπ. από μικρές. Αυτό λέει πολλά για την κουλτούρα μας....

TOMCRUISE

Ανώτατος
Εγγρ.
26 Αυγ 2020
Κριτικές
41
Like
21.722
Πόντοι
18.496
ακουσα συζητηση γυναικων 35-45 ετων σημερα σε καφε και λεγανε οτι αν ενας ανδρας εχει πούτσο κατω απο 17 πόντους τον θεωρούν αχρηστο κι οτι δεν αξιζει να πανε να κανουν σεξ μαζι του.
πωωωωω τη γαμησαμε,ουτε οι γριες δεν θα μας καθουνται....
επρεπε να γυρισεις να τους πεις:μωρε κωλογριες δεν εχει σημασια ποση την εχεις,αλλα πως την δουλευεις χαχαχαχα!

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.007
Πόντοι
9.297
Εγώ πάντως αυτό που έχω δει είναι ότι όσοι μπλέκουν με γάμο κατά 99% υπογράφουν την καταδίκη τους. (παλιός) φίλος μου, που κάναμε σχεδόν καθημερινή παρέα, τρώει τόση παντόφλα που έχω να τον δω κάνα χρόνο. ήταν βέβαια κατάλληλο άτομο για υποτακτικός μαλάκας, εντελώς μαλθακός, σχεδόν μηδαμινή εμπειρία από γυναίκες, φόβο μοναξιάς. και έχω κι άλλα παραδείγματα... άλλος αναγκάστηκε να συμμετάσχει σε κάτι εξετάσεις σε μια πανεπιστημιακή σχολή επειδή του το επέβαλε η γυναίκα του. Πραγματικά δεν ξέρω τι χαρά παίρνουν με αυτά που κάνουν
Ξέρω παρόμοια περίπτωση με την πρώτη...

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.007
Πόντοι
9.297
ακουσα συζητηση γυναικων 35-45 ετων σημερα σε καφε και λεγανε οτι αν ενας ανδρας εχει πούτσο κατω απο 17 πόντους τον θεωρούν αχρηστο κι οτι δεν αξιζει να πανε να κανουν σεξ μαζι του.
Ο αντίλογος είναι ότι αν δεν μοιάζουν με Μόνικα Μπελούτσι η Νικόλ Κίντμαν πρέπει να αγκαλιάζουν το μαξιλάρι τους ΜΟΝΟ!

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.007
Πόντοι
9.297
Καμάκι θέλουν τύπε, μόνο από αυτούς που τους αρέσουν .
Στην πλειοψηφία όμως των περιπτώσεων , αυτόν που θέλει η ελληνίδα
ΤΟΝ ΚΥΝΗΓΑΝΕ 500 ΑΛΛΕΣ +3/10 καλύτερες από αυτή που τον θέλει .

Αν μια ελληνίδα ΣΟΥΛΑ γουστάρει το Χ ΜΗΤΣΟ και ΣΟΥΛΑ=5/10 , Ο ΜΗΤΣΟΣ ΕΧΕΙ 500 >>8 ΝΑ ΤΟΝ ΚΥΝΗΓΑΝΕ.
...ακόμα και αν τους αρέσουν όμως πάλι δεν θα κάνουν τίποτα αν είναι παντρεμένες και έχουν στρώσει ήδη την ζωή τους η αν έχουν οικογενειακά ,κοινωνικά η αλλού είδους προβλήματα.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.007
Πόντοι
9.297
Έδειχνε έναν στην τηλεόραση αυτές τις μέρες που έλεγε ότι ζήτησε σε γάμο κάποια
κι έκανε ότι έπρεπε να κάνει ως άνδρας. Και μόνο που το είπε αυτό, μόνο που είπε ότι έκανε αυτά που έπρεπε να κάνει, δηλώνει απαρέγκλιτα έντονη και αθεράπευτη μουνοδουλίαση με έμφαση στο ελεγχόμενο μαλακιλίκι.
Οι άνδρες έχουν το μειονέκτημα να κινούνται
με ότι προστάζει
η κοινωνία για να είναι
οι εκλεκτοί ιππότες
ης υπόθεσης.
Είναι κάποια λάθη λοιπόν
που δεν πρέπει να γίνονται.

:rockon:
Υπαρχει και η κοινωνική πίεση :"Παιδί μου,είναι καιρός να φτιάξεις την ζωή σου"....φυσικά το παιδί μπορεί να είναι άνεργο η να είναι σε δουλειές του ποδαριού...μέχρι πότε θα βάζουν τα σόγια το χέρι στην τσέπη διαρκώς για να βγει ο μήνας;
Έτσι λοιπόν ξεκινανε οικογενειακά δράματα...όπου φτωχεια και γκρίνια,γενικώς.

Katikos

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2022
Like
969
Πόντοι
81
Σωστός ,ο παπιας λεει ασυναρτησίες.
Σε μια καφετέρια η γυναίκα ιδιοκτήτη 35αρα εμφανιση 7αρα πέρα οτι το παίζει εξουσία η κυρια του κυριου μου έλεγε ο μπαρμαν τις την έχουν πέσει πανω απο 70 μιας και ειναι συνεχεια ατο μαγαζί και η γκόμενά τους ακυρώνει ολους και οχι πλεμπα παλικαρια 25 και 35 και 40 ετων αλλα η τυπισσα εκει στον δικο της.
Ελεγε μια μερα ο αντρας μου εχει λεφτα ειναι νορμαλ γιατί να παω με οποιοδηποτε αλλον.
Με λίγα λογια τα ζυγιζουν ολα οι τυπισσες?κοστολόγουν επενδύουν και πιανουν την ευκαιρία από τα κέρατα αν τους δοθει,αν εχουν βεβαία μυαλό.
Τώρα ο καθε παπιας και να παει σ αυτη θα παρει το πουλο του ντοναλντ ντακ.
Δεν παμε ετσι χύμα να τη πέφτουμε γιατί μια ζωή θα τρωμε χειλοπιτες συν οτι ενισχυουμε τη θεση τους.
Εσύ δηλαδή πιστεύεις λόγια γυναικών;Αν τα έλεγε σε έναν θα το μάθαιναν όλοι κ φυσικά ο άντρας της που είναι μαζί του γιατί έχει το χρήμα κ δεν θέλει να τον χάσει.Αν βρει την ευκαιρία εχεμυθα κ διακριτικά θα του τα φορέσει κ μάλιστα θα κάνει κ εξτριμ πράγματα που ίσως έχει ξεχάσει με τον καιρό.Εχω κρατήσει από το γέρο μου να μην πιστεύω κλάματα γυναίκας κ υποσχέσεις δικηγόρων κ όπως βλέπω μέχρι σήμερα δεν έχω πέσει έξω.

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.711
Πόντοι
1.706
Δεν λέω ότι δεν παίζει ρόλο η φτώχια αλλά κυρίως για τον εαυτό μας.
Σε όλους έχει τύχει μπατιριά αλλά το σεξ είναι άλλο θέμα. Θα έλεγα ναι, ότι η μπατιριά σε καθηλώνει
αλλά πολλές φορές σε οδηγεί να λες και τώρα τι κάνουμε; θα τα βάψω μαύρα; πάω κι έτσι. Και όντως πας
μέχρι να πάρεις τα πάνω σου. Κάθε εμπόδιο για καλό. Ισχύει αρκετά.
Γενικώς πρέπει να βρίσκουμε λύσεις ή κάτι να κάνουμε για να μην χορταριάζουμε.
Μεγάλο ρόλο παίζει ο εγωισμός. Δηλαδή εγώ και στα μπουρδέλα που πήγαινα δεν αποδεχόμουν
ότι θα επικρατεί πάντα το πρόγραμμα ή ο χρόνος που οριοθετεί η πουτάνα και σκεφτόμουν που πάει αυτό το τσόλι
να ορθώσει ανάστημα; :2funny: κάτσε να πληρώσω να μπω μήπως την δουλέψω και περάσω καλύτερα.
Κι άλλοι φίλοι το κάνουν, ειδικά όσοι δεν ανέχονται τα στημένα. Κάποιες φορές το σύστημα δούλευε
είχε κι ενδιαφέρον οφείλω να πω αλλά βέβαια σε ελεγχόμενες συνθήκες δεν μπορείς να ξεδιπλώσεις
όλες τις αρετές της απάτης και της προσποίησης. Αν ο άλλος όμως είναι survivor, θα την βρει την άκρη
είτε μπατίρης είτε με τον βασικό είτε πλούσιος. Τουλάχιστον όσο μπορεί.
Το λες κι ευτυχία.

:sleeping:
Δέν είναι καθόλου άλλο θέμα -Είναι τό πιό σοβαρό θέμα- τό οικονομικό, όταν μιλάμε γιά γυναίκες!!
Οσο εγωιστής καί νά είναι ο άλλος, όταν δέν έχει "5 ευρώ στήν τσέπη του" αισθάνεται...τελειωμένος!!
Κοντεύουμε να καταντήσουμε εξίσου γραφικοί με τις χοντρές που τους φταίει 'η πατριαρχία' επειδή σιχαίνονται να τις γαμήσουν.

Έχω φίλους και γνωστούς που έχουν λεφτά, και είναι γεννημένοι πουλοπαίχτες! Και ενώ μερικοί φαίνονται φραγκάτοι, αρχίδια τους κάθονται γυναίκες, άντε 1-2 ξόανα σάπια τον χρόνο το πολύ.
Από την άλλη βλέπω ανθρώπους που είναι παίκτουρες, και τα καταφέρνουν-άλλοι καλύτερα, άλλοι ζορίζονται κάπως αλλά την κάνουν τη δουλειά!
Και αρχίδια λεφτά έχουν (οκ απλά δε ζουν σε ακραία αθλιότητα που περιγράφουν μερικοί να μένουν με γονείς να μην έχουν αμάξι κλπ).
Δεν μας έρχονται όλα πρίμα στη ζωή, γι αυτό και ο άνθρωπος πρέπει να αγωνίζεται να διεκδικήσει κάποια πράγματα.
Δε νοείται άνδρας 40 χρονών να μην έχει μεταφορικό μέσο, του κόβονται τα πόδια! Χάνει την αυτονομία του.
Δε γίνεται ο άλλος 35 χρόνων να μένει τους γονείς του. Αδιανόητο να μην έχει ΄10 Ευρώ κάποιος να πιεί έναν καφέ!
Δεν θέλω να κρίνω γιατί πολλά παίζουν, αλλά εάν δεν έχεις λύσει αυτά τα βασικά θέματα επιβίωσης, η γκόμενα είναι το λιγότερο που πρέπει να σε απασχολεί.
Τώρα για το οικονομικό με τις γκόμενες, ουδέποτε μου ζήτησε οτιδήποτε γκόμενα. Και δεν μπορώ να καταλάβω πως είναι να σου ζητήσει κάποια κάτι, μου φαντάζει σουρεάλ, συγνώμη.
΄Σε κάποια φάση προ ετών κυκλοφορούσα με καλό αυτοκίνητο ας πούμε, δεν είδα να μου την πέφτει ποτέ καμμία γι αυτό. Οκ απλά ψάρωναν οι πιο πλεμπαίες αν έμπαιναν, σίγουρα ενίσχυε τη γενική εικόνα αλλα και χωρίς αυτό τα ίδια σκορ είχα.
Εκτός εάν μιλάτε για κόκκινες φερράρι και μωβ λαμποργκίνι να παρκάρουν έξω από κλαμπ και παπαριές-χαίρω πολύ!

Το θέμα είναι να περιποιείσαι τον εαυτό σου όσο μπορείς, και να καταφέρνεις να απολαμβάνεις πράγματα που μπορείς να έχεις ενώ παράλληλα να προσπαθέις για κάτι καλύτερο, για την πάρτη σου και μόνο! Ο άνθρωπος που περνάει καλά, είναι σε καλή φυσική κατάσταση, δεν κομπλεξαρίζεται και είναι στ αρχίδια του, είναι πολύ πιο ελκυστικός απο τους μουτζούφληδες που ιδρώνουν για μαλακίες.

Τα πράγματα είναι γενικά δύσκολα, βλέπουμε μια έντονη τάση απομονωτισμού στην κοινωνία, δεν είναι και λίγες οι γυναίκες που απο φυγοπονία και τεμπελιά αρνούνται τους άνδρες, όπως είναι και αρκετοί εκεί έξω που ξεφτιλίζουν το είδος μας.
Έχω φίλη που δε βλέπεται και την κυνηγούν δίμετροι φετόβιοι λεβέντες, κι έχω φίλη κούκλα με λεφτά που της κόπηκε η λίμπιντο απτα αντικαταθλιπτικά! Έτσι η πρώτη καρπώνεται το χαμένο κοινό της δεύτερης.
Έχω γνωστό νυχτόβιο που ψωνίζει 25αρια πουτανάκια με μύτους, κι έξω βλέπω μοναχικές αντροπαρέες 25-35 να περιφέρονται σα φαντάσματα.
Τέλος, βλέπουμε την ποιότητα των επιλογών των γυναικών, και μετά λένε για 'γυναικοκτονίες'.....
Οι ελληνίδες γενικά έχουν μια εμμονή να μπλέκουν με αποβράσματα, πρεζάκηδες, σατράπηδες κλπ. από μικρές. Αυτό λέει πολλά για την κουλτούρα μας....
Καί όμως γίνεται νά είναι καί 30 καί 40 καί 50 χρονών, καί νά μήν έχει καμία οικονομική διέξοδο.
Νά είναι εγκλωβισμένος, στήν πραγματικότητα αποκλεισμένος, από κάθε ερωτική...συναναστροφή!!
-Καί δέν μιλάω γιά έναν καί δύο άνδρες αλλά γιά εκατοντάδες χιλιάδες-
Σωστός ,ο παπιας λεει ασυναρτησίες.
Σε μια καφετέρια η γυναίκα ιδιοκτήτη 35αρα εμφανιση 7αρα πέρα οτι το παίζει εξουσία η κυρια του κυριου μου έλεγε ο μπαρμαν τις την έχουν πέσει πανω απο 70 μιας και ειναι συνεχεια ατο μαγαζί και η γκόμενά τους ακυρώνει ολους και οχι πλεμπα παλικαρια 25 και 35 και 40 ετων αλλα η τυπισσα εκει στον δικο της.
Ελεγε μια μερα ο αντρας μου εχει λεφτα ειναι νορμαλ γιατί να παω με οποιοδηποτε αλλον.
Με λίγα λογια τα ζυγιζουν ολα οι τυπισσες?κοστολόγουν επενδύουν και πιανουν την ευκαιρία από τα κέρατα αν τους δοθει,αν εχουν βεβαία μυαλό.
Τώρα ο καθε παπιας και να παει σ αυτη θα παρει το πουλο του ντοναλντ ντακ.
Δεν παμε ετσι χύμα να τη πέφτουμε γιατί μια ζωή θα τρωμε χειλοπιτες συν οτι ενισχυουμε τη θεση τους.
Συμφωνώ απόλυτα!!
Τό καμάκι δέν γίνεται "Γιούργια" μέ μορφή εφόδου, είναι αναποτελεσματικό καί ανίκανο!!
Γίνεται πάντα στοχευμένα θέλει τόν χρόνο του, καί φυσικά όλα τά ανδρικά προσόντα πού έχουμε αναφέρει,
γιά νά είναι επιτυχημένο καί κατά κάποιο τρόπο...μετρήσιμο!!

Τελευταία τροποποίηση:

sotos71

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2023
Like
2.443
Πόντοι
456
Εσύ δηλαδή πιστεύεις λόγια γυναικών;Αν τα έλεγε σε έναν θα το μάθαιναν όλοι κ φυσικά ο άντρας της που είναι μαζί του γιατί έχει το χρήμα κ δεν θέλει να τον χάσει.Αν βρει την ευκαιρία εχεμυθα κ διακριτικά θα του τα φορέσει κ μάλιστα θα κάνει κ εξτριμ πράγματα που ίσως έχει ξεχάσει με τον καιρό.Εχω κρατήσει από το γέρο μου να μην πιστεύω κλάματα γυναίκας κ υποσχέσεις δικηγόρων κ όπως βλέπω μέχρι σήμερα δεν έχω πέσει έξω.
Η γυναίκα δε θα κάτσει αν είσαι 10 στο οικονομικό και 3 στο σεξ.
Δε θα κάτσει αν είσαι 2 στην εμφάνιση.
Αν είσαι οικονομικά 7, σεξ 6, εμφάνιση 6, συμπεριφορά 7, τότε θα μείνει και χωρίς να κοιτάξει αριστερά-δεξιά.
Μιλούσα κάποια στιγμή με κάποια, ωραία γυναίκα, ο άντρας της με λεφτά, της τα πρόσφερε όλα, μέχρι και καθαριότητα σπιτιού.
Ψαχνόταν κάποια στιγμή γιατί ο άντρας της την εγκατέλειψε στο σεξουαλικό, είχε άλλα πράγματα να κάνει, βαρέθηκε.
Σε τέτοιες καταστάσεις, δε θα ψαχτεί καμία για 2-3 πόντους μεγαλύτερη πούτσα ή για 1-2 φορές το μήνα παραπάνω σεξ.
Οι γυναίκες έχουν άλλα πράγματα για να το αναπληρώσουν το σεξ, εμείς όχι. Γι' αυτό το ψάχνουμε σαν μανιακοί μερικές φορές.

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.711
Πόντοι
1.706
Εσύ δηλαδή πιστεύεις λόγια γυναικών;
Τό νά μήν πιστεύει κανείς τά λόγια τών γυναικών, τό ασπάζομαι καί τό δέχομαι!!
Εσύ δηλαδή πιστεύεις τά λόγια τών ανδρών ?
Εγώ όχι εδώ καί...πολλά χρόνια!!

Katikos

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2022
Like
969
Πόντοι
81
Τό νά μήν πιστεύει κανείς τά λόγια τών γυναικών, τό ασπάζομαι καί τό δέχομαι!!
Εσύ δηλαδή πιστεύεις τά λόγια τών ανδρών ?
Εγώ όχι εδώ καί...πολλά χρόνια!!
Προσωπικά δεν πιστεύω ούτε τον ίσκιο μου αλλά οι γυναίκες εχουν μια ειδική ικανότητα στο να φτιάχνουν άλλοθι και να αμύνονται με κλάματα.Και οι άντρες μπορεί να υιοθετούν τέτοιες συμπεριφορές τις λεγόμενες φουστικες αλλά δεν έχω ούτε θέλω να έχω πάρε δώσε με αυτούς.Φυσικα και μια τέτοια συμπεριφορά δεν προϋποθέτει να είναι κάποιος φούστης στην κυριολεξία,μπορεί να είναι και στρέιτ και να είναι πιο φούστης,να μην έχει λόγο και τιμή.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.007
Πόντοι
9.297
Αν είσαι οικονομικά 7, σεξ 6, εμφάνιση 6, συμπεριφορά 7, τότε θα μείνει και χωρίς να κοιτάξει αριστερά-δεξιά.
Μιλούσα κάποια στιγμή με κάποια, ωραία γυναίκα, ο άντρας της με λεφτά, της τα πρόσφερε όλα, μέχρι και καθαριότητα σπιτιού.
Ψαχνόταν κάποια στιγμή γιατί ο άντρας της την εγκατέλειψε στο σεξουαλικό, είχε άλλα πράγματα να κάνει, βαρέθηκε.
Σε τέτοιες καταστάσεις, δε θα ψαχτεί καμία για 2-3 πόντους μεγαλύτερη πούτσα ή για 1-2 φορές το μήνα παραπάνω σεξ.
Οι γυναίκες έχουν άλλα πράγματα για να το αναπληρώσουν το σεξ, εμείς όχι. Γι' αυτό το ψάχνουμε σαν μανιακοί μερικές φορές.
Γενικά συμφωνώ όμως στην τελευταία παράγραφο όχι ...
Η γυναίκα ποτέ δεν θα πληρώσει για σεξ και θα κάτσει στον πλειοδοτη ,σε αυτόν που θα την ανεβάσει κοινωνικά και οικονομικά και σε δεύτερο χρονο να ανεβάσει τα παιδιά της .
Με τι θα το αντικαταστήσει το σεξ;Με φιλανθρωπική δραστηριότητα η με κουτσομπολιό;
Ενώ εμείς έχουμε πάντα την επαγγελματική βοήθεια των κοριτσιών μας και για αυτό δεν κινδυνεύουμε να σαλταρουμε όπως οι γυναίκες σήμερα .

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.007
Πόντοι
9.297
Επίσης κυκλοφορούν πολλά ζευγάρια μπαζων άρα τα μπάζα συνήθως με μπαζα καταλήγουν γιατί ξέρουν ότι δεν θα βρουν κάτι καλύτερο εμφανισιακά . ...ταιριάζουν τις υπομετριότητες τους και αυτό είναι συνήθως αρκετό .

Bratan2024

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2022
Κριτικές
1
Like
916
Πόντοι
81

Συμφωνώ 100% μαζι σου

Bratan2024

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2022
Κριτικές
1
Like
916
Πόντοι
81
Παρακολουθώ αρκετό καιρό το νήμα και θα είχε ενδιαφέρον να μπει μια γυναίκα να μας γράψει (εκ του ασφαλους- κρυμμένη πίσω απτην ανωνυμία της ) πράγματα για το σκεπτικό των γυναικών. Να μας πει γιατί οι γυναίκες εδώ δεν είναι απελευθερωμένες όπως είναι σε άλλες χώρες της Ευρώπης που δε θα ντραπουν να πάνε μόνο για το σεξ αν μόνο αυτό θέλουν. Υπάρχουν κάποιες αλλά είναι πολύ λίγες και οι περισσότερες ενώ θέλουν να γαμηθουν το παίζουν τόσο δύσκολες όταν γνωρίζουν κάποιον και ξεκινάνε τις μαλακίες εγώ ο άντρας θέλω να είναι έτσι και να έχει αυτό κ εκείνο κ το άλλο σε τέτοιο βαθμό που οι περισσότεροι ξενερώνουν και κόβουν περα

macchiato

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2021
Like
2.948
Πόντοι
456
@Sub-Zero , σου ευχομαστε χρονια πολλα και καυλα Χριστουγεννα!

αφου παραμενεις μελος,αναμενουμε τη μεγαλη επιστροφη:coffee:

στα unfair τακλιν απαντας με τα δικα σου οπλα:rockon:

mortal kombat soccer GIF

crsweber

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.026
Πόντοι
206

εχω δει στον δρομο και ειδικα σε μετρο και ηλεκτρικο παρα πολλες ελληνιδες να το κανουν αυτο στο γκομενο τους

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom