Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 30 άτομα (2 μέλη και 28 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 873 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 513 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 325 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 579 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.976

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.711
Πόντοι
1.706
Τα πραγματα ειναι απλα:
Ενα 20% των αντρων πηδαει το 80% των γυναικων
Θες να ειναι 30-70; Ας ειναι

Το υπολοιπο 70-80% των αντρων πρεπει να αρκεστει στο εναπομειναν 20-30% των γυναικων, εξ ου και η τοση αγαμια και λιγουριαση τριγυρω

Και κατι αλλο: Οι περισσοτεροι απο αποψη ομορφιας ανηκουν στην κατηγορια 5-7

Οι γυναικες 5-7 εχουν ολες περαση, ακομα και τα 5ρια, ενω οι αντρες τουλαχιστον οι 5-6 ειναι εντελως αορατοι

Τα 7ρια αντρες, που ειναι παρα μα παρα πολλοι, περνανε απο συνεντευξη απο οσες γνωριζουν και αν εχουν αλλου ειδους προβληματα (ανεργια, οχι αμαξι, μενει με γονεις, δεν ειναι συζητισμος, κλπ), κοβονται και αυτοι.
Τό 5-10% τών ωραίων-φραγκάτων-διάσημων ανδρών γαμάει τό 5-10% τών πιό ωραίων γυναικών!!
Οι περισσότεροι άνδρες εμφανισιακά είναι άσχημοι, καί είναι στό 2.5άρι-4.5άρι.
Οι άνδρες 6άρια βρίσκουν 4άρια έως 4.5άρια γκόμενες τό πολύ!!
7άρια άνδρες είναι ελάχιστοι ούτε...τό 5-7% τών ανδρών!!

Εγγρ.
13 Αυγ 2023
Κριτικές
1
Like
2.793
Πόντοι
456
ρε μλκες εχω μια απορια....αυτες που βγαζουν φωτο με τη γλώσσα εξω σα να γλυφονται (και καλα)...τι ειναι κατι σα παρασύνθημα?

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.424
Πόντοι
3.656
Ακριβώς αυτό!!

-Αυτοκίνητο min 15Κ
Σε γαμιστρώνες ... έχεις πάει φαντάζομαι !
Δεν έχεις δει τυπάδες με φίατ του 1990 και μηχανάκια σαν το μπαρόκ να γαμάνε ;;;
Δεν ισχύει το για όχημα 15Κ.

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Ποιο λενινισμο μας λες βρε τύπε. Το πρόβλημα στην Ελλάδα είναι ότι δε γαμαμε γιατί τις ελλεινιδες τις γαμανε ολοι οι δεξιοι νεοδημοκρατες πλούσιοι μπουχεσες με τα λεφτά του μπαμπά.. Δηλαδη με τη λογική σου.. Οι κκεδες είναι αυτοί που γαμανε τις ελλεινιδες.. Το μάθαμε. Και αυτο..
Πώς έφτασες στο πόρισμα ότι οι ΚΚΕδες γαμάνε τις τύπισσες; εγώ ουδέποτε έγραψα κάτι τέτοιο. :confused:

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
ρε μλκες εχω μια απορια....αυτες που βγαζουν φωτο με τη γλώσσα εξω σα να γλυφονται (και καλα)...τι ειναι κατι σα παρασύνθημα?
Ερασιτέχνιδες πουτάνες είναι σε αναζήτηση ελεγχόμενου μαλάκα. :2funny:Διακατέχονται από έντονες ανασφάλειες, έχουν επικίνδυνα αρρωστημένο ναρκισσισμό και επιθυμούν μια μόνιμη ασφάλεια με την μορφή της χορηγίας.

:rockon:

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.711
Πόντοι
1.706
Εννοω παντελως αγαμητο
Αλλάζει τότε τό θέμα.
Γιά εντελώς αγάμητους...θά συμφωνήσω!!
Σε γαμιστρώνες ... έχεις πάει φαντάζομαι !
Δεν έχεις δει τυπάδες με φίατ του 1990 και μηχανάκια σαν το μπαρόκ να γαμάνε ;;;
Δεν ισχύει το για όχημα 15Κ.
Σέ γαμιστρώνες πάνε κάτι τελειωμένες ξεκωλιάρες 30 Plus, μέ κάτι 35άρηδες 40άρηδες 50άρηδες ακλοολικούς καί βρωμύλους.
Η αντίθετα 18-20 χρονών πιτσιρίκες, μέ νεαρούς 20-23 χρονών, άρα καί τό fiat τού 1990...καί πολύ τους είναι!
-Σιγά μήν πάει σέ μπουρδελοξενοδοχείο νά γαμηθεί έστω καί ελάχιστα μετρήσιμη καί σοβαρή γκόμενα, έχουν άλλα κονέ αυτές-

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Ότι υποθέσεις και αν κάνουμε
κι ότι εξηγήσεις και να δώσουμε σε όποια απορία
κι αν μας έρθει, η ουσία είναι ότι οι γκόμενες σήμερα είναι τελείως άχρηστες και κάνουν μόνο για γαμήσι. Αααααααν και όσες κάνουν δηλαδή
και για αυτό! :2funny:
Αυτός είναι ο κανόνας
κι οτιδήποτε άλλο αποτελεί εξαίρεση Ακολούθως, αυτό το πράγμα μετατρέπεται
σε τιτάνιο αξίωμα. Μετατρέπει κάθε συζήτηση σε απλό διάλογο με παγιωμένα συμπεράσματα πριν, κατά
και μετά τον ίδιο τον διάλογο.
Τραβάτε με όποια σας κάτσει από όσες σας αρέσουν και στον πούτσο σας όλα.

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.424
Πόντοι
3.656
Σέ γαμιστρώνες πάνε κάτι τελειωμένες ξεκωλιάρες 30 Plus, μέ κάτι 35άρηδες 40άρηδες 50άρηδες ακλοολικούς καί βρωμύλους.
Η αντίθετα 18-20 χρονών πιτσιρίκες, μέ νεαρούς 20-23 χρονών, άρα καί τό fiat τού 1990...καί πολύ τους είναι!
-Σιγά μήν πάει σέ μπουρδελοξενοδοχείο νά γαμηθεί έστω καί ελάχιστα μετρήσιμη καί σοβαρή γκόμενα, έχουν άλλα κονέ αυτές-
Τύπε, έχω πάει χιλιάδες φορές από το 1990 .
Τα πάντα παίζουν . Μη λέμε μαλακίες.
Βλέπεις και μουνάρες 25-30 με ... ό,τι θες ...... και με φιατάκια όμως ... και με παπάκια .....

και πεζούς ... που πάνε με λεωφορείο και τρένο !

Δεν θα δεις μουνάρα να ψήνει καφέδες στο μαγαζί του γκόμενου 3Χ4 ...... ή πωλήτρια να την παίρνει ο άλλος .... με τα πόδια ;;
Σαν κάτι αμπελοκηπιώτες που δεν έχουν αμάξι . Και να είχαν που θα το πάρκαραν να μου πεις.

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.711
Πόντοι
1.706
Τραβάτε με όποια σας κάτσει από όσες σας αρέσουν και στον πούτσο σας όλα.

Τί νά κάτσει, μήν λέμε ότι θέλουμε ρέ παπάκι.
Τίποτα δέν κάθετε στόν μέσο Ελληνοψωλέα, διότι είναι άφραγκος.
Καί όταν λέω άφραγκος δέν έχει...μαντήλι νά κλάψει!!
Οι Ελληνες δέν έχουν ούτε τά βασικά, ποιά γκόμενα θά τούς κάτσει ?

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Εγώ πάντως αυτό που έχω δει είναι ότι όσοι μπλέκουν με γάμο κατά 99% υπογράφουν την καταδίκη τους. (παλιός) φίλος μου, που κάναμε σχεδόν καθημερινή παρέα, τρώει τόση παντόφλα που έχω να τον δω κάνα χρόνο. ήταν βέβαια κατάλληλο άτομο για υποτακτικός μαλάκας, εντελώς μαλθακός, σχεδόν μηδαμινή εμπειρία από γυναίκες, φόβο μοναξιάς. και έχω κι άλλα παραδείγματα... άλλος αναγκάστηκε να συμμετάσχει σε κάτι εξετάσεις σε μια πανεπιστημιακή σχολή επειδή του το επέβαλε η γυναίκα του. Πραγματικά δεν ξέρω τι χαρά παίρνουν με αυτά που κάνουν
Έδειχνε έναν στην τηλεόραση αυτές τις μέρες που έλεγε ότι ζήτησε σε γάμο κάποια
κι έκανε ότι έπρεπε να κάνει ως άνδρας. Και μόνο που το είπε αυτό, μόνο που είπε ότι έκανε αυτά που έπρεπε να κάνει, δηλώνει απαρέγκλιτα έντονη και αθεράπευτη μουνοδουλίαση με έμφαση στο ελεγχόμενο μαλακιλίκι.
Οι άνδρες έχουν το μειονέκτημα να κινούνται
με ότι προστάζει
η κοινωνία για να είναι
οι εκλεκτοί ιππότες
ης υπόθεσης.
Είναι κάποια λάθη λοιπόν
που δεν πρέπει να γίνονται.

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.711
Πόντοι
1.706
Τύπε, έχω πάει χιλιάδες φορές από το 1990 .
Τα πάντα παίζουν . Μη λέμε μαλακίες.
Βλέπεις και μουνάρες 25-30 με ... ό,τι θες ...... και με φιατάκια όμως ... και με παπάκια .....

και πεζούς ... που πάνε με λεωφορείο και τρένο !

Δεν θα δεις μουνάρα να ψήνει καφέδες στο μαγαζί του γκόμενου 3Χ4 ...... ή πωλήτρια να την παίρνει ο άλλος .... με τα πόδια ;;
Σαν κάτι αμπελοκηπιώτες που δεν έχουν αμάξι . Και να είχαν που θα το πάρκαραν να μου πεις.
Τότε έχουμε εντελώς διαφορετική αισθητική στίς γυναίκες.
Μουνάρα μέ παπάκι καί μέ Φιατάκι, νά τήν σέρνει τό άτομο στά μπουρδελάδικα...δέν έχω δεί ποτέ!!
-Ούτε μουνάρα νά ψήνει καφέδες σέ μαγαζί έχω δεί ποτέ-

• Like
Αντιδράσεις: FARAW

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Τί νά κάτσει, μήν λέμε ότι θέλουμε ρέ παπάκι.
Τίποτα δέν κάθετε στόν μέσο Ελληνοψωλέα, διότι είναι άφραγκος.
Καί όταν λέω άφραγκος δέν έχει...μαντήλι νά κλάψει!!
Οι Ελληνες δέν έχουν ούτε τά βασικά, ποιά γκόμενα θά τούς κάτσει ?
Έχω περάσει από όλα τα οικονομικά στάδια και πάντα έβρισκα λύσεις. Τώρα δεν είμαι πλούσιος αλλά έναν μισθό τον έχω. Δεν έχω παράπονο. Δεν με πήγε σε πολλά κσι εφαρμόζω safe mode όσο μπορώ.
Δεν θυμάμαι πότε γυναίκα να μου πει ότι θέλει λεφτά.
Ποτέ δεν το λένε εκτός
αν είσαι εντελώς μαλάκας.
Το αφήνουν να εννοηθεί
κι αν σε βρουν χαλαρό αρχίζει
το "πλιάτσικο". Δεν υπάρχει άλλη λύση από το πέσιμο. Είναι μαθηματικά βέβαιο
ότι θα πέσουμε σε περίπτωση που απλά ταίριαξε να γαμηθεί και θα γουστάρει κι από πάνω. Το ότι ο άνδρας έπειτα το γαμήσι θέλει πορεία και κάνει όνειρα είναι πρόβλημα που γιγαντώνει τον σκοπό της γυναίκας.
Δηλαδή το ντάντεμά της.
Είναι όλα στάνταρ. Κοινώς φτιάχνουμε ένα πλάνο, το τεστάρουμε σε άφθονες συνθήκες μέχρι να τεντωσουν τα σχοινιά σαν σίδερα
κι αν αντέξει, προχωράμε με αυτό ακόμα κι αν βγει ο ήλιος από την δύση. Άπαξ και κάτι πάρει iso ούτε στην συντέλεια δεν θα σταματήσεις.

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.711
Πόντοι
1.706
Έχω περάσει από όλα τα οικονομικά στάδια και πάντα έβρισκα λύσεις. Τώρα δεν είμαι πλούσιος αλλά έναν μισθό τον έχω. Δεν έχω παράπονο. Δεν με πήγε σε πολλά κσι εφαρμόζω safe mode όσο μπορώ.
Δεν θυμάμαι πότε γυναίκα να μου πει ότι θέλει λεφτά.
Ποτέ δεν το λένε εκτός
αν είσαι εντελώς μαλάκας.
Το αφήνουν να εννοηθεί
κι αν σε βρουν χαλαρό αρχίζει
το "πλιάτσικο". Δεν υπάρχει άλλη λύση από το πέσιμο. Είναι μαθηματικά βέβαιο
ότι θα πέσουμε σε περίπτωση που απλά ταίριαξε να γαμηθεί και θα γουστάρει κι από πάνω. Το ότι ο άνδρας έπειτα το γαμήσι θέλει πορεία και κάνει όνειρα είναι πρόβλημα που γιγαντώνει τον σκοπό της γυναίκας.
Δηλαδή το ντάντεμά της.
Είναι όλα στάνταρ. Κοινώς φτιάχνουμε ένα πλάνο, το τεστάρουμε σε άφθονες συνθήκες μέχρι να τεντωσουν τα σχοινιά σαν σίδερα
κι αν αντέξει, προχωράμε με αυτό ακόμα κι αν βγει ο ήλιος από την δύση. Άπαξ και κάτι πάρει iso ούτε στην συντέλεια δεν θα σταματήσεις.

Οχι δέν κατάλαβες τί εννοώ!!
Γιά τό καμάκι τό ξέρεις ότι συμφωνώ, είναι ο πιό σωστός καί αληθινός τρόπος προσέγγισης στίς γκόμενες.
Αλλά στό οικονομικό θέμα υπάρχει πολύ μεγάλη φτώχια, ο άλλος δέν έχει ούτε 5 ευρώ τήν ημέρα είτε εργάζεται είτε όχι!!
Δέν μπορούν νά κάνουν καμία απολύτως ερωτική κίνηση, διότι δέν έχουν τήν δυνατότητα -Πάρα πολύ μεγάλο ποσοστό ανδρών- νά κεράσουν...ούτε 1 ποτό!!

• Like
Εγγρ.
13 Αυγ 2023
Κριτικές
1
Like
2.793
Πόντοι
456
Τα πραγματα ειναι απλα:
Ενα 20% των αντρων πηδαει το 80% των γυναικων
Θες να ειναι 30-70; Ας ειναι

Το υπολοιπο 70-80% των αντρων πρεπει να αρκεστει στο εναπομειναν 20-30% των γυναικων, εξ ου και η τοση αγαμια και λιγουριαση τριγυρω

Και κατι αλλο: Οι περισσοτεροι απο αποψη ομορφιας ανηκουν στην κατηγορια 5-7

Οι γυναικες 5-7 εχουν ολες περαση, ακομα και τα 5ρια, ενω οι αντρες τουλαχιστον οι 5-6 ειναι εντελως αορατοι

Τα 7ρια αντρες, που ειναι παρα μα παρα πολλοι, περνανε απο συνεντευξη απο οσες γνωριζουν και αν εχουν αλλου ειδους προβληματα (ανεργια, οχι αμαξι, μενει με γονεις, δεν ειναι συζητισμος, κλπ), κοβονται και αυτοι.
εγω με το που πατησα τα 40 αρχισα ξαφνικα να τις γραφω στα αρχιδια μου...σιχαθηκα ολες αυτες τις ερωτησεις,τα τεστ,στις συνεντευξεις και να με κανουν να νιωθω οτι ειμαι στη σειρα.

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Οχι δέν κατάλαβες τί εννοώ!!
Γιά τό καμάκι τό ξέρεις ότι συμφωνώ, είναι ο πιό σωστός καί αληθινός τρόπος προσέγγισης στίς γκόμενες.
Αλλά στό οικονομικό θέμα υπάρχει πολύ μεγάλη φτώχια, ο άλλος δέν έχει ούτε 5 ευρώ τήν ημέρα είτε εργάζεται είτε όχι!!
Δέν μπορούν νά κάνουν καμία απολύτως ερωτική κίνηση, διότι δέν έχουν τήν δυνατότητα -Πάρα πολύ μεγάλο ποσοστό ανδρών- νά κεράσουν...ούτε 1 ποτό!!
Καταλαβα. Περι εξόδων,
ακόμα και καλύτερα οικονομικά που ήμουν, ποτέ δεν έκανα κατάχρηση με γκόμενα. Πόσο μάλλον τώρα που οι εποχές είναι σκατά σε γενικό βαθμό. Πάω, λέω αυτά που πιστεύω, δηλώνω τις προθέσεις μου, τα λέω όπως κομψά θέλουν να τα ακούσουν γιατί έχω και τρόπο να φύγουν τρέχοντας :2funny:
και ότι γίνει έγινε. Έναν καφέ τον κερνάω πάντως αν τύχει. Το να πληρώσεις λίγα ευρώ για να δεις τι σόι φρούτο έχεις απέναντι δεν λέει κάτι. Είναι πολλά με λίγα αλλά πάντα υπέρ σου.
Σε γενικές γραμμές όλοι μαθαίνουμε βάση εμπειριών.
Αν κάτσουμε να λέμε αααααααα δεν γίνεται τίποτα όπως λένε πολλοί, το μόνο σίγουρο είναι ότι όντως δεν θα γίνει τίποτα.

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Επίσης επειδή νυσταξα, είμαι υπέρ της προσβολής στα μούτρα τους. Χαίρομαι πολύ όταν το κάνω αυτό άπαξ και πάρω λαβή. Αυτά τα περί σεβασμού και ότι πρέπει να είμαστε ευγενικοί με τις γυναίκες, εγώ τουλάχιστον
τα γράφω στα παπάρια μου.

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.711
Πόντοι
1.706
Καταλαβα. Περι εξόδων,
ακόμα και καλύτερα οικονομικά που ήμουν, ποτέ δεν έκανα κατάχρηση με γκόμενα. Πόσο μάλλον τώρα που οι εποχές είναι σκατά σε γενικό βαθμό. Πάω, λέω αυτά που πιστεύω, δηλώνω τις προθέσεις μου, τα λέω όπως κομψά θέλουν να τα ακούσουν γιατί έχω και τρόπο να φύγουν τρέχοντας :2funny:
και ότι γίνει έγινε. Έναν καφέ τον κερνάω πάντως αν τύχει. Το να πληρώσεις λίγα ευρώ για να δεις τι σόι φρούτο έχεις απέναντι δεν λέει κάτι. Είναι πολλά με λίγα αλλά πάντα υπέρ σου.
Σε γενικές γραμμές όλοι μαθαίνουμε βάση εμπειριών.
Αν κάτσουμε να λέμε αααααααα δεν γίνεται τίποτα όπως λένε πολλοί, το μόνο σίγουρο είναι ότι όντως δεν θα γίνει τίποτα.

Δέν αμφιβάλλω ότι εσύ μπορεί νά έχεις 20 η 50 ευρώ διαθέσιμα, γιά ένα κέρασμα άν κάτσει κάποια μούνα!!
Ομως σέ διαβεβεβαιώνω επειδή βρίσκομαι στήν "Πιάτσα" 30 χρόνια, πάρα πολλοί άνδρες μέ "50 ευρώ καί άν περνάνε τόν μήνα".
Αρα καταλαβαίνεις ότι η ψυχολογία καί τό Overboost πού θά έπρεπε νά είχαν, γιά νά κάνουν καμάκι δέν υπάρχει...επ'ουδενί!!
-Καί κάποιοι πονηροί μήν αρχίσουν καί γράφουν, ότι πρώτα πρέπει νά φτιαχτούν οικονομικά καί μετά νά φλερτάρουν-

• Like

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Δέν αμφιβάλλω ότι εσύ μπορεί νά έχεις 20 η 50 ευρώ διαθέσιμα, γιά ένα κέρασμα άν κάτσει κάποια μούνα!!
Ομως σέ διαβεβεβαιώνω επειδή βρίσκομαι στήν "Πιάτσα" 30 χρόνια, πάρα πολλοί άνδρες μέ "50 ευρώ καί άν περνάνε τόν μήνα".
Αρα καταλαβαίνεις ότι η ψυχολογία καί τό Overboost πού θά έπρεπε νά είχαν, γιά νά κάνουν καμάκι δέν υπάρχει...επ'ουδενί!!
-Καί κάποιοι πονηροί μήν αρχίσουν καί γράφουν, ότι πρώτα πρέπει νά φτιαχτούν οικονομικά καί μετά νά φλερτάρουν-
Δεν έχω δυνατότητες για τέτοια έξοδα πια κι ειδικά για κάθε περίπτωση γκόμενας όπου θα με γονάτιζε οικονομικά
αλλά κι όταν είχα, πολύ απλά δεν τα έσταζα. Για μένα ισχύει ότι δεν πληρώνω για να γαμήσω σαν άνθρωπος
αλλά για να ανταποδώσω την προσφορά που έχω ήδη λάβει και βέβαια ως μη ζυγιζόμενη. Βόλτα, διασκέδαση κτλ
όταν μπορώ και θέλω. Δηλαδή όποια γκόμενα και να βρω, παραμένει γκόμενα ή καταλήγει απαξιωμένη πουτάνα
ανάλογα πως θα φερθεί. Όποιος είναι συνέχεια με το χέρι στην τσέπη, πιάνεται κορόιδο.
Όλοι το καταλαβαίνουμε αυτό. Και βέβαια τα οικονομικά δεν έχουν σχέση με το καμάκι.
Δεν χρειάζεται να φτιαχτείς. Για να γαμήσεις πας (πλέον) μιας που έχουν χαθεί οι ρόλοι κι οι ταυτότητες.

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.711
Πόντοι
1.706
Και βέβαια τα οικονομικά δεν έχουν σχέση με το καμάκι.
Δεν χρειάζεται να φτιαχτείς. Για να γαμήσεις πας (πλέον) μιας που έχουν χαθεί οι ρόλοι κι οι ταυτότητες.

Σέ όλα τά άλλα πού λές συμφωνώ απόλυτα.
Ομως εδώ όχι, ο άνδρας όταν δέν έχει "5 ευρώ στήν τσέπη του" αισθάνεται τελειωμένος-σκουπίδι!!
Αρα δέν υπάρχει όρεξη ούτε γιά καμάκι αλλά πολλές φορές ακόμα, ούτε κάν θέληση...γιά κονέ καί γαμήσι!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom