Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 64 άτομα (4 μέλη και 60 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 873 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 513 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 325 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 579 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.976

ananias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2006
Κριτικές
4
Like
1.851
Πόντοι
216
Παρακολουθώ αρκετό καιρό το νήμα και θα είχε ενδιαφέρον να μπει μια γυναίκα να μας γράψει (εκ του ασφαλους- κρυμμένη πίσω απτην ανωνυμία της ) πράγματα για το σκεπτικό των γυναικών. Να μας πει γιατί οι γυναίκες εδώ δεν είναι απελευθερωμένες όπως είναι σε άλλες χώρες της Ευρώπης που δε θα ντραπουν να πάνε μόνο για το σεξ αν μόνο αυτό θέλουν. Υπάρχουν κάποιες αλλά είναι πολύ λίγες και οι περισσότερες ενώ θέλουν να γαμηθουν το παίζουν τόσο δύσκολες όταν γνωρίζουν κάποιον και ξεκινάνε τις μαλακίες εγώ ο άντρας θέλω να είναι έτσι και να έχει αυτό κ εκείνο κ το άλλο σε τέτοιο βαθμό που οι περισσότεροι ξενερώνουν και κόβουν περα
Το ξέρουμε όλοι πως μια χαρά 'απελευθερωμένες' είναι υπό τις κατάλληλες (γι αυτές) συνθήκες.
Και δεν αναφέρομαι στο οικονομικό κομμάτι (τουνατίον εκεί έχουν ανάγκη να το παίξουν 'κυρίες' κιόλας).
Προσωπικά καταλήγω πως δεν υπάρχει κανένα συγκεκριμένο σκεπτικό. Αυτά είναι απλά εικασίες δικές μας προκειμένου να βγάλουμε μια άκρη που δεν υπήρξε ποτέ!
Ποτέ δεν θα καταφέρει κανείς να εισχωρήσει στο μυαλό ενός ανθρώπου σε τέτοιο βαθμό ώστε να καταφέρει να προβλέψει με επιτυχία τις επόμενες κινήσεις του.
Και 100 γυναίκες να έμπαιναν τώρα εδώ και να μας ανέλυαν τις όποιες πεποιηθήσεις τους, ουδεμία σχέση θα είχαν με την πραγματικότητα. Σάμπως κι εμείς καλύτεροι είμαστε? Μπορεί να μας τύχει γκόμενα αστέρι σε όλα και εμείς να την κερατώσουμε με μια χονδρή στη Λυκόβρυση επειδή έτσι μας τα εσκασε να βγάλουμε γούστα.
Όσο για τον λόγο που οι ντόπιες είναι κακής ποιότητας κατά μέσο όρο, πιστεύω πως έχει να κάνει με τη γενική νοοτροπία και κουλτούρα των ελλήνων, με τη μουνοδουλίαση, με την επίμονη κακομοιριά, την κουτοπονηριά και τη δυστυχία.
Τόσες σελίδες γράφονται για τα προνόμια που καρπώνονται οι γυναίκες σ αυτή τη χώρα, (πουθενά αλλού δεν θα παρακαλούσαν κακιασμένα μπάζα) κι όμως κοιτάξτε τες γύρω σας: η προσωποποίηση της δυστυχίας!!!
Παρουσιάστε τους έναν όμορφο προκομμένο κι έναν εξίσου όμορφο πρεζάκια ή οξύθυμο ανεπρόκοπο: τουλάχιστον οι μισές θα προτιμήσουν τον μαλάκα που θα τις δέρνει, θα τις μπλέξει, και θα τους φέρεται σα σκουπίδι! Και δεν μπορέσουν να ξεκολλήσουν κιόλας...
Επίσης η πλειοψηφία των γυναικών εδώ (πολύ δυστυχώς) δε χαίρουν επαγγελματικής καταξίωσης κι επιτυχίας.
Ελάχιστες οι άξιες που κερδίζουν μια αξιοπρεπή ζωή και καταφέρνουν πράγματα. Οι περισσότερες απλά αρκούνται στο που θα πάνε, τι θα φάνε, τι θα φορέσουν, τι μουσική θα παίζει κλπ. Τις ακούς και λοβοτομείσαι.

Κι εμείς τώρα αναλύουμε όντα που φέρουν τέτοιον 'πολιτισμό'......ποιός φταίει?

Μετά πολλές απορούν που δε χαίρουν σεβασμού απτους άνδρες που γουστάρουν! Άλλες επικαλούνται την 'πατριαρχία' ως αιτία έλλειψης αυτού του σεβασμού.
Είναι κωμικοτραγικό να βλέπεις ανθρώπους 35+ ετών να μην έχουν καταλάβει πως ο σεβασμός είναι ένα αγαθό που κερδίζεται με κόπο και χρόνο! Δε δύναται να υπάρξει αλλιώς.
Και στην τελική με ποιό γαμημένο δικαίωμα μπορείς να αναγκάσεις κάποιον να σε σεβαστεί ως οντότητα με το 'έτσι θέλω'?
Γι αυτό αυτοκαταδικάζονται στη μοναξία τόσες και τόσες, αντί να απολαμβάνουν τη ζωούλα τους. Τις τρέφουν με οργή και τις χειραγωγούν τόσα πολλά γύρω μας, που εκφυλίζονται.
Μπες ένα τίντερ να δεις κακιασμένες παχύσαρκες που απαιτούν 'αγάπη' (ενώ το βλέμμα τους στάζει φαρμάκι). Κι άλλες να απόκληρες να γυρεύουν τζάμπα βόλτες και δείπνα 'μπας και'. Οι ίδιες καταφεύγουν να εργαλοιοποιούν το μουνί τους μήπως ευημερήσουν και μετά κλαίγονται αν δεν τα καταφέρουν.
Προς θεού μη δίνετε σημασία. Όσο λιγότερη σημασία δίνετε, τόσο βελτιώνετε την ίδια σας τη θέση!
Μη στηρίζετε την ευημερία σας στην κρίση ψυχικά νοσούντων ανθρώπων, ασχέτων φύλου!
Καλά Χριστούγεννα!

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
10.991
Πόντοι
3.506
Χρόνια πολλά σε όλους και ακούστε τι έμαθα:

Πάει ο @Sub-Zero στον Άι Βασίλη , κλασικά με φάτσα σαν μουνι κλαμένο ,με δάκρυα στα μαγουλακια του , κάθετε στα γονατακια του παππού ,του λέει ο παππούλης , ήσουν καλό παιδί φέτος ,δε βγήκες από το παιδικό σου δωμάτιο,τι να σου φέρω ;

Λέει ο Σαμπ, μια θεία μου από το χωριό ,την αγαπούσα πολύ ,πέθανε δυστυχώς (θεός σχωρεστην) μπορείς να την φέρεις πίσω ;

Λέει ο ΑγιοΒασιλης,όχι δεν μπορώ ,είναι πέρα από τις δυνάμεις μου ,αυτά τα κάνει μόνο ο Χριστουλης και αν το ζητήσω μπορεί και να με διώξει από τη δουλειά, κοντεύω να βγω σύνταξη ,δε λέει να μείνω άνεργος τώρα , λυπάμαι. Ότι αλλο θες να το κάνω.

Και λέει ο σαμπαζιρο,μπορείς μήπως να μου βρεις γυναίκα ;

Και τότε ο Άγιος Βασίλης ρωτάει τον σαμπ: πως την είπαμε τη μακαρίτισσα ;;;

@Υπουργάρα για σενα.

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.408
Πόντοι
3.656
Τό νά μήν πιστεύει κανείς τά λόγια τών γυναικών, τό ασπάζομαι καί τό δέχομαι!!
Εσύ δηλαδή πιστεύεις τά λόγια τών ανδρών ?
Εγώ όχι εδώ καί...πολλά χρόνια!!

Λόγια ανδρών όταν μιλάνε για αποτυχίες... στυλ μπαρμαν κτλ όχι
Όταν μιλάνε για ήττες , φόλες, αποτυχίες ... γιατί να μην τα πίστέψεις ;;
ή όταν μιλάνε για άλλους ;;;

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
10.991
Πόντοι
3.506
Άμα γράψεις και για Τζιμακο θα σου βγάλω το καπέλο
θα έγραφα αλλά δε θα το δει.

Έχει χώσει τη μούρη στον κουβα με τα μελομακάρονα ενώ έχει την άχνη από τους κουραμπιέδες στο στόμα

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.711
Πόντοι
1.706
Λόγια ανδρών όταν μιλάνε για αποτυχίες... στυλ μπαρμαν κτλ όχι
Όταν μιλάνε για ήττες , φόλες, αποτυχίες ... γιατί να μην τα πίστέψεις ;;
ή όταν μιλάνε για άλλους ;;;
Στήν πλειοψηφία τους οι άνδρες είναι άχρηστοι καί ανίκανοι, δέν έχουν γνώσεις σχεδόν σέ τίποτα.
Τά θέλουν όλα έτοιμα χωρίς νά κάνουν κάτι. Δέν έχουν κοπιάσει σχεδόν σέ τίποτα αλλά θέλουν βίλες γκόμενες, καί γενικότερα φράγκα.
Πάρα πολλοί από αυτούς είναι ψεύτες καί μουνόπανα, σχεδόν όπως είναι καί οι καργιόλες οι γυναίκες!!
Τί νά ακούσω γιά ήττες-φόλες-αποτυχίες ? Αυτό τό θεωρώ δεδομένο.
Δυστυχώς είναι λίγοι οι σοβαροί μέ επίπεδο καί πραγματικοί άνδρες...καί τούς βγάζω τό καπέλο!!

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.408
Πόντοι
3.656
Στήν πλειοψηφία τους οι άνδρες είναι άχρηστοι καί ανίκανοι, δέν έχουν γνώσεις σχεδόν σέ τίποτα.
Για ποιούς άνδρες λες ;
Για αυτούς που θα δεις να κάνουν σούζες με παπάκια ;;;
Για μουσάτους με τατουάζ που βγάζουν βόλτα ροτβάϊλερ ;
Γιατί σαν να μιλάς για τέτοιους.

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.711
Πόντοι
1.706
Για ποιούς άνδρες λες ;
Για αυτούς που θα δεις να κάνουν σούζες με παπάκια ;;;
Για μουσάτους με τατουάζ που βγάζουν βόλτα ροτβάϊλερ ;
Γιατί σαν να μιλάς για τέτοιους.
Δέν είναι μόνο αυτοί!!
Καί γιά αυτούς πού "Παίρνουν απεριτίφ στό Χίλτον" φοράνε ακριβά κοστούμια κτλ
Η πουστιά καί η κακία δέν έχει συγκεκριμένο είδος, π.χ άν είναι φτωχός η πλούσιος ωραίος η άσχημος κτλ
Νομίζω όλοι μας καθημερινά τό βλέπουμε...δέν λέω κάτι νέο!!

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.408
Πόντοι
3.656
Δέν είναι μόνο αυτοί!!
Καί γιά αυτούς πού "Παίρνουν απεριτίφ στό Χίλτον" φοράνε ακριβά κοστούμια κτλ
Από τις γνώσεις που δεν έχουν οι άνδρες ... το πας στην κακία τώρα ;
Γιατί γνώσεις, τουλάχιστον σε συγκεκριμένα επαγγέλματα, πολλοί άνδρες έχουν , αφού είναι προαπαιτούμενο .

Οι γυναίκες, πάντα είναι χειρότερες. Σε κάθε κύκλο .
Και στον τατουαζάτο με το σκυλί ... και στον κάγκουρα ... και στον κουστουμάτο .........

Οπότε το ΔΕΝ ΕΧΩ ΓΥΝΑΙΚΑ , ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΕΧΩ ΓΝΩΣΕΙΣ .... δεν παίζει .

Οι χειρότεροι μπάκουροι στο μεταξύ, πάντα, έχουν διδακτορικά, είναι μορφωμένοι διαβάζουν βιβλία,
ξέρουν από μουσική κτλ !

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.711
Πόντοι
1.706
Από τις γνώσεις που δεν έχουν οι άνδρες ... το πας στην κακία τώρα ;
Γιατί γνώσεις, τουλάχιστον σε συγκεκριμένα επαγγέλματα, πολλοί άνδρες έχουν , αφού είναι προαπαιτούμενο .

Οι γυναίκες, πάντα είναι χειρότερες. Σε κάθε κύκλο .
Και στον τατουαζάτο με το σκυλί ... και στον κάγκουρα ... και στον κουστουμάτο .........

Οπότε το ΔΕΝ ΕΧΩ ΓΥΝΑΙΚΑ , ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΕΧΩ ΓΝΩΣΕΙΣ .... δεν παίζει .

Οι χειρότεροι μπάκουροι στο μεταξύ, πάντα, έχουν διδακτορικά, είναι μορφωμένοι διαβάζουν βιβλία,
ξέρουν από μουσική κτλ !
Τό νά έχεις "Ειδικές" γνώσεις γιά τήν εργασία σου, δέν σέ κάνει ούτε εξυπνότερο αλλά ούτε σέ τοποθετεί στήν ελίτ τών ανδρών.
Γιά τίς γυναίκες ότι είναι πολύ χειρότερες θά συμφωνήσω, δέν τίθεται θέμα!!
Πολλοί από αυτούς πού έχουν γνώσεις -Οχι ειδικές αλλά γενικές- είναι καί οι μεγαλύτεροι...γαμιάδες παγκοσμίως!!

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.408
Πόντοι
3.656
Πολλοί από αυτούς πού έχουν γνώσεις -Οχι ειδικές αλλά γενικές- είναι καί οι μεγαλύτεροι...γαμιάδες παγκοσμίως!!
Δεν το έχω δει τυπάρα. Οι γνώσεις, ενοχλούν τις γυναίκες. Σε παίρνουν για επιδεικτικό και τους βγάζεις αντιπάθεια.
Και κόμπλεξ . Καλύτερα να κάνεις το μαλάκα.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.257
Πόντοι
5.506
Δεν το έχω δει τυπάρα. Οι γνώσεις, ενοχλούν τις γυναίκες. Σε παίρνουν για επιδεικτικό και τους βγάζεις αντιπάθεια.
Συγχαρητήρια ΕΣΤΕΜΜΕΝΕ ΜΑΛΑΚΑ 2023.

Εγγρ.
13 Αυγ 2023
Κριτικές
1
Like
2.793
Πόντοι
456
Τό νά έχεις "Ειδικές" γνώσεις γιά τήν εργασία σου, δέν σέ κάνει ούτε εξυπνότερο αλλά ούτε σέ τοποθετεί στήν ελίτ τών ανδρών.
Γιά τίς γυναίκες ότι είναι πολύ χειρότερες θά συμφωνήσω, δέν τίθεται θέμα!!
Ένας που έχει γενικές γνώσεις δίνει σημασία στις λεπτομέρειες γενικά και είναι ψαγμενος.Οποτε αυτό πάει και για το σεξ φυσικά

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.711
Πόντοι
1.706
Αντιπάθεια καί κόμπλεξ έχουν οι κατώτεροι άνθρωποι, αντίθετα οι "Εξυπνες γυναίκες" αυτό επιζητούν τήν γνώση!!
Εχουν χορτάσει τήν ανοησία καί τήν άγνοια...τών περισσοτέρων!!

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.711
Πόντοι
1.706
Ένας που έχει γενικές γνώσεις δίνει σημασία στις λεπτομέρειες γενικά και είναι ψαγμενος.Οποτε αυτό πάει και για το σεξ φυσικά
Οι άνθρωποι πού έχουν ευρύ πεδίο γνώσεων αλλά πραγματικών γνώσεων, καί όχι "Μουσαντένιων" φυσικά γνωρίζουν από Sex.
Αυτό έλειπε...νά μήν γνωρίζουν!!

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.408
Πόντοι
3.656

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.257
Πόντοι
5.506
Αυτοί όμως τύπε, είναι το 98% .
Να τος ο Λακαρος, ανήκει στην ελίτ του 2%, είναι η Αφάν γκατε των άλφα μειλ. :confused:

Και αναρωτιέστε μερικοί γιατί αναρριχήθηκε στην κορυφή και είναι ο ΕΣΤΕΜΜΕΝΟΣ ΜΑΛΑΚΑΣ ΤΟΥ 2023.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom