Glyfomounix
Μέγας
- Εγγρ.
- 5 Απρ 2022
- Like
- 10.952
- Πόντοι
- 3.506
Μέχρι και τα τρανσφορμερς πιάνει το ραντάρ τουΌλα τα βλέπει αυτός, ΟΛΑ.
Μέχρι και τα τρανσφορμερς πιάνει το ραντάρ τουΌλα τα βλέπει αυτός, ΟΛΑ.
Κοιτά ,εγώ δεν ξέρω από αυτά, αλλά μου έχουν πει ιστορίες ότι ο Λάκης ξέρει σε ποιο ρδελο παίζουν τρανς και θεωρεί οκ ένα δαχτυλάκι από πίσω.Μίλα διάολε,τι εννοείς;
Γνωστές ιστορίες τύπε μου.Χμμμμ,να ανοίξω μπύρες δηλαδής γιατί η νύχτα αναμένεται μακρά!
Να τα γράφουμε και κεφαλαία σαν τον Λακη της καρδιάς μαςOld stories να ουμε
ηταν στο ιδιο καραβι οταν ναυαγησεΠαρατηρήσατε ότι τζιμακος και Σάμπ εξαφανιστηκαν μαζί? Κάποιος είχε πει, νομίζω ο ντακ ότι ήταν περσονες του μαγαζιού για να κανουν ντόρο.. Ποιος ξέρει την αλήθεια.. Δεν μπορεί να εξαφανιστηκαν και οι 2 μαζί αυτοί όλη μέρα έδω μέσα ήτανε..
Δεν έχω αποδείξεις σε αυτό (άλλωστε σε ότι έχω, δεν υπάρχει αντίλογος ή γκρεμίζεται) αλλά είναι περίεργηΠαρατηρήσατε ότι τζιμακος και Σάμπ εξαφανιστηκαν μαζί? Κάποιος είχε πει, νομίζω ο ντακ ότι ήταν περσονες του μαγαζιού για να κανουν ντόρο.. Ποιος ξέρει την αλήθεια.. Δεν μπορεί να εξαφανιστηκαν και οι 2 μαζί αυτοί όλη μέρα έδω μέσα ήτανε..
500xλμ χώριζαν τα δύο μέλη και καμμία δεκαπενταρια χρόνια.Παρατηρήσατε ότι τζιμακος και Σάμπ εξαφανιστηκαν μαζί? Κάποιος είχε πει, νομίζω ο ντακ ότι ήταν περσονες του μαγαζιού για να κανουν ντόρο.. Ποιος ξέρει την αλήθεια.. Δεν μπορεί να εξαφανιστηκαν και οι 2 μαζί αυτοί όλη μέρα έδω μέσα ήτανε..
Όποιος φοβάται πέφτει και κοιμάται αφού πρώτα χάσει χρόνο στα σοσιαλ κρεμμύδια με την κάθε σακαφιορα.Χρόνια πολλά σε όλους μας! Για να μην παραθέτω κάργα, γράφω τα βασικά σε ένα ένα ποστ.
Αν ο άνδρας αισθάνεται αδύναμος χωρίς λεφτά απέναντι στις γκόμενες, αυτομάτως σημαίνει ότι έχει σκοπό
να τις συντηρεί οπότε είναι μελλοντικός χορηγός. Τα λεφτά τα χρειαζόμαστε κυρίως για εμάς και αποφασίζουμε
που θα τα ξοδέψουμε με δική μας ευθύνη. Από που κι ως που είναι απαραίτητη προυπόθεση να χορηγεί κάποιος
το μουνί; μέγιστη ηττοπάθεια. Αν πάλι κάποιος δεν μπόρεσε σε όλη του την ζωή να βρει λεφτά να κεράσει
έστω κι έναν καφέ λέγεται ανίκανος. Υπάρχει τέτοιος άνθρωπος; όχι. Μέχρι λοιπόν να βρει λύσεις
οφείλει να βολεύεται κι έτσι στο καμάκι όπως άλλωστε συμβαίνει με πολλούς κατά καιρούς.
Γενικώς πάντως, είτε κάποιος είναι μπατίρης, είτε μέσος άνθρωπος (οι περισσότεροι εκεί ανήκουμε)
είτε εφοπλιστής, δεν χρειάζεται καμία οργάνωση στo καμάκι. Μόνο τόλμη κι εξυπνάδα (ως επιπλέον εφόδιο).
Απλά πάει σε όποια του αρέσει, παίζει μπάλα και ότι βγει.
Δεν υπάρχουν πραγματικές αρνητικές συνέπειες. Όποιος φοβάται όμως το άκυρο, θα βρει πολλές δικαιολογίες. Επίσης, όποιος δεν εγκρίνει το καμάκι ως έχει και το ζυγίζει καμιά 50αριά χρόνια, δεν κάνει για αυτόν τον τρόπο
και μπορεί άνετα να πάει μέσω σόσιαλ όπου θα στέκεται στην ουρά για ατελείωτες ώρες με μηνύματα και λάικ
μήπως και του απαντήσει κάποια όπου στην πορεία αααααααν την συναντήσει
(κι αν δεν είναι τρελλή, πολλά τα αν σε αυτή την ιστορία) να παρατηρήσει το τουλάχιστον 40% διαφορά
από τις φωτογραφίες της. Φυσικά μέχρι τότε θα πληκτρολογεί διότι η άλλη που θα διοικεί την συζήτηση
θα ορίζει το πότε θα μιλούν, δεν θα δέχεται τηλέφωνα ή κλήσεις ούτε μέσω μέσεντζερ
αλλά παρόλα αυτά θα πληκτρολογεί αν κι όποτε θέλει. Κάτι δεν κολλάει σωστά.
Βεβαίως υπάρχει κι η μέθοδος του κεράσματος στα μαγαζιά ώστε ως ανίκανος να ανοίξει συζήτηση
θα νοικιάζει χρόνο διαρκώς πληρώνοντας μήπως και βρει κουράγιο ή του κάτσει η άλλη με θεία φώτιση.
Τέλος υπάρχουν κι οι πουτάνες, πάει κάποιος πληρώνει για λίγη ωρίτσα, του δίνουν εντολή πως θα γαμήσει
και τι επιτρέπεται με το ρολόι στο χέρι, κάνουν και λίγο αχ-βαχ και μετά πάει σπίτι για νάνι.
Αυτά περί της ουσίας και καλή μας όρεξη!
βρε εγω τον τζιμάκο θελω να του ριξω ετσι μερικες μπιχτες να περασει λιγο η ωρα..τζιμάκοοο!!! ακους? ελα πισω θα ειμαι γλυκος μαζι σου (νομιζω σε εχω ψηφισει και mr μαλ..εεε εννοω mr ναυαγιο σορρυ)ειναι πολυ παραξενο.μακαρι να ερθουν γιατι δεν εχει πλακα χωρις αυτους τους 2..και ο βανταμ καλα τα ελεγε οποτε μπαινει εδω..αλλα τρωει μπαν .
Συμφωνώ μαζί σου φίλε μου. Ο καθένας πρέπει να επιδιώκει την προσωπική του αυτόβελτιωση σε όλα τα επίπεδα και όχι να αρκείται σε μεμψιμοιρία και κλαψομουνιαση, γιατί δε μου καθινται οι γκόμενες και γιατί δε γαμαω όσο θα ήθελα. Απλά θα είχε ενδιαφέρον να ακούσουμε και καμιά γυναίκα να μας πει δυο κουβέντες , έστω να μας πει την άλλη αποψη ίσως, τι δεν κάνουν καλά οι άντρες και οι γυναίκες το παίζουν τόσο δύσκολες . Συμφωνώ πάντως μαζί σου ότι εμείς οι ίδιοι ρίχνουμε το επίπεδο όταν δίνουμε αξία στα μπάζα, ακόμα και ωραίοι άντρες προκειμένου να ρίξουμε ένα πουτσο να φύγουν τα χοντρά.Το ξέρουμε όλοι πως μια χαρά 'απελευθερωμένες' είναι υπό τις κατάλληλες (γι αυτές) συνθήκες.
Και δεν αναφέρομαι στο οικονομικό κομμάτι (τουνατίον εκεί έχουν ανάγκη να το παίξουν 'κυρίες' κιόλας).
Προσωπικά καταλήγω πως δεν υπάρχει κανένα συγκεκριμένο σκεπτικό. Αυτά είναι απλά εικασίες δικές μας προκειμένου να βγάλουμε μια άκρη που δεν υπήρξε ποτέ!
Ποτέ δεν θα καταφέρει κανείς να εισχωρήσει στο μυαλό ενός ανθρώπου σε τέτοιο βαθμό ώστε να καταφέρει να προβλέψει με επιτυχία τις επόμενες κινήσεις του.
Και 100 γυναίκες να έμπαιναν τώρα εδώ και να μας ανέλυαν τις όποιες πεποιηθήσεις τους, ουδεμία σχέση θα είχαν με την πραγματικότητα. Σάμπως κι εμείς καλύτεροι είμαστε? Μπορεί να μας τύχει γκόμενα αστέρι σε όλα και εμείς να την κερατώσουμε με μια χονδρή στη Λυκόβρυση επειδή έτσι μας τα εσκασε να βγάλουμε γούστα.
Όσο για τον λόγο που οι ντόπιες είναι κακής ποιότητας κατά μέσο όρο, πιστεύω πως έχει να κάνει με τη γενική νοοτροπία και κουλτούρα των ελλήνων, με τη μουνοδουλίαση, με την επίμονη κακομοιριά, την κουτοπονηριά και τη δυστυχία.
Τόσες σελίδες γράφονται για τα προνόμια που καρπώνονται οι γυναίκες σ αυτή τη χώρα, (πουθενά αλλού δεν θα παρακαλούσαν κακιασμένα μπάζα) κι όμως κοιτάξτε τες γύρω σας: η προσωποποίηση της δυστυχίας!!!
Παρουσιάστε τους έναν όμορφο προκομμένο κι έναν εξίσου όμορφο πρεζάκια ή οξύθυμο ανεπρόκοπο: τουλάχιστον οι μισές θα προτιμήσουν τον μαλάκα που θα τις δέρνει, θα τις μπλέξει, και θα τους φέρεται σα σκουπίδι! Και δεν μπορέσουν να ξεκολλήσουν κιόλας...
Επίσης η πλειοψηφία των γυναικών εδώ (πολύ δυστυχώς) δε χαίρουν επαγγελματικής καταξίωσης κι επιτυχίας.
Ελάχιστες οι άξιες που κερδίζουν μια αξιοπρεπή ζωή και καταφέρνουν πράγματα. Οι περισσότερες απλά αρκούνται στο που θα πάνε, τι θα φάνε, τι θα φορέσουν, τι μουσική θα παίζει κλπ. Τις ακούς και λοβοτομείσαι.
Κι εμείς τώρα αναλύουμε όντα που φέρουν τέτοιον 'πολιτισμό'......ποιός φταίει?
Μετά πολλές απορούν που δε χαίρουν σεβασμού απτους άνδρες που γουστάρουν! Άλλες επικαλούνται την 'πατριαρχία' ως αιτία έλλειψης αυτού του σεβασμού.
Είναι κωμικοτραγικό να βλέπεις ανθρώπους 35+ ετών να μην έχουν καταλάβει πως ο σεβασμός είναι ένα αγαθό που κερδίζεται με κόπο και χρόνο! Δε δύναται να υπάρξει αλλιώς.
Και στην τελική με ποιό γαμημένο δικαίωμα μπορείς να αναγκάσεις κάποιον να σε σεβαστεί ως οντότητα με το 'έτσι θέλω'?
Γι αυτό αυτοκαταδικάζονται στη μοναξία τόσες και τόσες, αντί να απολαμβάνουν τη ζωούλα τους. Τις τρέφουν με οργή και τις χειραγωγούν τόσα πολλά γύρω μας, που εκφυλίζονται.
Μπες ένα τίντερ να δεις κακιασμένες παχύσαρκες που απαιτούν 'αγάπη' (ενώ το βλέμμα τους στάζει φαρμάκι). Κι άλλες να απόκληρες να γυρεύουν τζάμπα βόλτες και δείπνα 'μπας και'. Οι ίδιες καταφεύγουν να εργαλοιοποιούν το μουνί τους μήπως ευημερήσουν και μετά κλαίγονται αν δεν τα καταφέρουν.
Προς θεού μη δίνετε σημασία. Όσο λιγότερη σημασία δίνετε, τόσο βελτιώνετε την ίδια σας τη θέση!
Μη στηρίζετε την ευημερία σας στην κρίση ψυχικά νοσούντων ανθρώπων, ασχέτων φύλου!
Καλά Χριστούγεννα!
Eστω και αν εγραφε γυναικα εδω μεσα θα πιστευες στα λογια της? οι γυναικες ειναι τι δειχνουν οχι τι λενεΣυμφωνώ μαζί σου φίλε μου. Ο καθένας πρέπει να επιδιώκει την προσωπική του αυτόβελτιωση σε όλα τα επίπεδα και όχι να αρκείται σε μεμψιμοιρία και κλαψομουνιαση, γιατί δε μου καθινται οι γκόμενες και γιατί δε γαμαω όσο θα ήθελα. Απλά θα είχε ενδιαφέρον να ακούσουμε και καμιά γυναίκα να μας πει δυο κουβέντες , έστω να μας πει την άλλη αποψη ίσως, τι δεν κάνουν καλά οι άντρες και οι γυναίκες το παίζουν τόσο δύσκολες . Συμφωνώ πάντως μαζί σου ότι εμείς οι ίδιοι ρίχνουμε το επίπεδο όταν δίνουμε αξία στα μπάζα, ακόμα και ωραίοι άντρες προκειμένου να ρίξουμε ένα πουτσο να φύγουν τα χοντρά.
τυπε το συστημα τους εχει κανει ετσι δε φταινε αυτοιΣτήν πλειοψηφία τους οι άνδρες είναι άχρηστοι καί ανίκανοι, δέν έχουν γνώσεις σχεδόν σέ τίποτα.
Τά θέλουν όλα έτοιμα χωρίς νά κάνουν κάτι. Δέν έχουν κοπιάσει σχεδόν σέ τίποτα αλλά θέλουν βίλες γκόμενες, καί γενικότερα φράγκα.
Πάρα πολλοί από αυτούς είναι ψεύτες καί μουνόπανα, σχεδόν όπως είναι καί οι καργιόλες οι γυναίκες!!
Τί νά ακούσω γιά ήττες-φόλες-αποτυχίες ? Αυτό τό θεωρώ δεδομένο.
Δυστυχώς είναι λίγοι οι σοβαροί μέ επίπεδο καί πραγματικοί άνδρες...καί τούς βγάζω τό καπέλο!!
τα πες ολα τυπε πρεπει να πρακ πιτ ρουβας η ο αλλος του συριζα που πηδαγε το λαζοπουλο για γαμησεις μια ωραια γυναικα αλλιως περνας απο εξετασειςΤα πραγματα ειναι απλα:
Ενα 20% των αντρων πηδαει το 80% των γυναικων
Θες να ειναι 30-70; Ας ειναι
Το υπολοιπο 70-80% των αντρων πρεπει να αρκεστει στο εναπομειναν 20-30% των γυναικων, εξ ου και η τοση αγαμια και λιγουριαση τριγυρω
Και κατι αλλο: Οι περισσοτεροι απο αποψη ομορφιας ανηκουν στην κατηγορια 5-7
Οι γυναικες 5-7 εχουν ολες περαση, ακομα και τα 5ρια, ενω οι αντρες τουλαχιστον οι 5-6 ειναι εντελως αορατοι
Τα 7ρια αντρες, που ειναι παρα μα παρα πολλοι, περνανε απο συνεντευξη απο οσες γνωριζουν και αν εχουν αλλου ειδους προβληματα (ανεργια, οχι αμαξι, μενει με γονεις, δεν ειναι συζητισμος, κλπ), κοβονται και αυτοι.
ποιος είναι αυτός πάλι?ο αλλος του συριζα που πηδαγε το λαζοπουλο
τα πες ολα τυπε πρεπει να πρακ πιτ ρουβας η ο αλλος του συριζα που πηδαγε το λαζοπουλο για γαμησεις μια ωραια γυναικα αλλιως περνας απο εξετασεις
Ποιο λενινισμο μας λες βρε τύπε. Το πρόβλημα στην Ελλάδα είναι ότι δε γαμαμε γιατί τις ελλεινιδες τις γαμανε ολοι οι δεξιοι νεοδημοκρατες πλούσιοι μπουχεσες με τα λεφτά του μπαμπά.. Δηλαδη με τη λογική σου.. Οι κκεδες είναι αυτοί που γαμανε τις ελλεινιδες.. Το μάθαμε. Και αυτο..
Εως ένα σημείο θά μπορούσα νά δεχτώ ότι τό "Σύστημα" είναι καταπιεστικό-απαιτητικό-επίμονο-αδίστακτο, καί απρόσωπο κατά κάποια έννοια.τυπε το συστημα τους εχει κανει ετσι δε φταινε αυτοι