Ακροατής_
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 17 Αυγ 2023
- Like
- 3.711
- Πόντοι
- 1.706
Αυτό σίγουρα συμβαίνει αλλά όχι σέ όλους τούς άνδρες, σέ λίγους διότι οι πιό πολλοί δέν έχουν γαμήσει αρκετά.Δεν εννοώ αλησβερίσι αν κατάλαβες αυτό ή δεν το έκανα λιανά. Εννοώ ότι οι ενήλικοι δεν σκέφτονται σαν πιτσιρίκια πάμε μωρό μου ίσα βάρκα ίσα πανιά κι όπου μας βγάλει. Σκέφτονται πέραν των ωραίων και έτσι κι αλλιώς σε μια γνωριμία ή σχέση, επενδυτικά κάθε τους κίνηση και επιθυμούν προσφορά
κι ανταπόκριση. Εμένα αν μου δώσεις την μις Κόσμος αλλά είναι άχρηστη, θα προτιμήσω μια ωραία που προσφέρει πέντε πράγματα και νοιάζεται. Η πρώτη με βγάζει χορηγό άρα μαλάκα ενώ η δεύτερη ορίτζιναλ άνδρα. Αυτό για να γίνει πρέπει ο άνδρας να κορεστεί στο γαμήσι. Συνήθως αυτό συμβαίνει μετά τα 40 όπου έχεις γαμήσει π.χ μπόλικες γκόμενες λίγες φορές η λίγες πάμπολες φορές, έχεις πάει και με πουτάνες οπότε απλά θες να γαμήσεις κτλ ως επιθυμία.
Δεν νιώθεις στέρηση άρα δεν σε κυβερνά ο πούτσος σου αλλά εσύ αυτόν.
Π.χ ένας μέσος 40άρης 45άρης 50άρης, στήν ζωή του είχε ελάχιστες γκόμενες, γιά νά μήν πώ καμία η 1-2 τό πολύ!!
Καί πολλοί από αυτούς -Οι περισσότεροι- δέν είχαν πάρε δώσε μέ επαγγελματίες γυναίκες, διότι είναι κότες...καί ντρέπονται!!
-Τό μεγαλύτερο ποσοστό Ελλήνων ανδρών, πού θά "Εδινα" ότι είχαν αρκετές επιτυχίες μέ γκόμενες, αλλά πήγαιναν καί μέ επαγγελματίες είναι 15%-