Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 26 άτομα (1 μέλη και 25 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 873 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 513 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 325 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 579 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.976

sotos71

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2023
Like
2.456
Πόντοι
456
Ποινική καταδίκη άμεση για παραβίαση δικαστικής απόφασης σε ότι αφορά το οικογενειακό δίκαιο. Βαριές τιμωρίες ποινικές σε δικηγόρους που για προσωπικό όφελος κατευθύνουν καταστάσεις. Ο θεσμός του γάμου είναι σε κρίση, η υπογεννητικότητα στη χώρα είναι μείζον πρόβλημα αν δεν λυθούν τα θέματα συνεπιμέλειας δεν θα λυθεί πότε.
Την κύρια ευθύνη, τη φέρουν οι δικηγόροι που καθοδηγούν τις ηλίθιες. Και φυσικά οι ίδιοι δικηγόροι, φτιάχνουν το κύκλωμα.
Το έγραψα κι αλλού, αν θυμάμαι καλά στο Μεσολόγγι υπήρχε κύκλωμα δικηγόρων, που έριχναν μία μήνυση στον πατέρα για σεξουαλική κακοποίηση παιδιού, αυτός έμπαινε σε αργία (ως ΔΥ) μέχρι να βγει το δικαστήριο, δεν είχε κανένα δικαίωμα να δει παιδιά, μετά από καιρό έβγαινε το δικαστήριο, αθωωνόταν, αλλά δεν είχε νόημα. Ήταν διαλυμένος, άφραγκος, τα παιδιά είχαν μεγαλώσει, δεν τον ήθελαν κλπ.
Υπήρξε τέτοια περίπτωση με στρατιωτικό από Γιάννενα, για όσους θυμούνται.

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.711
Πόντοι
1.706
αφου σου λεω για 5 εκ ...τοσοι ειναι οι αντρες στην ελλαδα...αλλα εμπας περιπτωση εδω τα ξερουμε ολοι οτι ειναι δυσκολα τα πραγματα σε σχεση με αλλες χωρες.Οχι οτι εχω γυρισει ολο το κοσμο,αλλα εχω μια εμπειρια
Είναι δύσκολο νά καταλάβεις ότι ο Ελληνας δέν γαμεί ?
Καί λές ότι είσαι καί ταρίφας ?
Σίγουρα...πλάκα μάς κάνεις!!

Εγγρ.
13 Αυγ 2023
Κριτικές
1
Like
2.793
Πόντοι
456

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.711
Πόντοι
1.706
το ταριφας τι σχεση εχει?
Πώς δέν έχει σημασία!!
Κάθε μέρα ο ταρίφας έρχεται σέ "Επαφή" μέ αρκετό κόσμο, ακούει πολλά πράγματα από διάφορα άτομα όλων τών ηλικιών!!
Εσύ δηλαδή βλέπεις ότι γαμεί ο Ελληνας, καί συγκεκριμένα...ο Αθηναίος ?

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.424
Πόντοι
3.656
Τουλάχιστον τό 50% τών ανδρών γιά νά μήν πώ παραπάνω, δέν γαμεί καθόλου -Ούτε μπουρδέλα πάει- καί δέν έχει καμία γνωριμία μέ γκόμενα,ούτε μία!!
Ο πληθυσμός όμως , είναι μισός μισός. Οι ομοφυλόφιλοι άνδρες, άνδρες δηλαδή που δεν ενδιαφέρονται για γυναίκες, είναι περισσότεροι από τις ομοφυλόφιλες γυναίκες.

Οπότε αν οι μισοί άνδρες δεν γαμάνε, μένει αγάμητο το 60% των ελληνίδων.
Δεν βγαίνει αλλιώς το νούμερο .

Εγγρ.
13 Αυγ 2023
Κριτικές
1
Like
2.793
Πόντοι
456
Πώς δέν έχει σημασία!!
Κάθε μέρα ο ταρίφας έρχεται σέ "Επαφή" μέ αρκετό κόσμο, ακούει πολλά πράγματα από διάφορα άτομα όλων τών ηλικιών!!
Εσύ δηλαδή βλέπεις ότι γαμεί ο Ελληνας, καί συγκεκριμένα...ο Αθηναίος ?
εδω ακουω γκομενουλες να μιλανε στο τηλ και να λενε οτι τους αλλαζουν σα τα πουκάμισα.Οι πιτσιρικάδες ναι γαμανε.

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.711
Πόντοι
1.706
εδω ακουω γκομενουλες να μιλανε στο τηλ και να λενε οτι τους αλλαζουν σα τα πουκάμισα.Οι πιτσιρικάδες ναι γαμανε.
Αστο αυτό ούτε μέ σφαίρες, μαλακίες λένε καί ψέματα!!
Καί στό λέω 100% διότι η εργασία μου, κυρίως είναι μέ νέουλες.
Η κατηγορία από τίς γκόμενες αυτές πού λές ότι γαμιούνται, δέν είναι ούτε κάν τό...5-10% καί πολύ λέω!!
-Απλά είναι πιτσιρίκες καί τό παίζουν γκομενάρες αλλά από γαμήσι τίποτα-

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.711
Πόντοι
1.706
Ο πληθυσμός όμως , είναι μισός μισός. Οι ομοφυλόφιλοι άνδρες, άνδρες δηλαδή που δεν ενδιαφέρονται για γυναίκες, είναι περισσότεροι από τις ομοφυλόφιλες γυναίκες.

Οπότε αν οι μισοί άνδρες δεν γαμάνε, μένει αγάμητο το 60% των ελληνίδων.
Δεν βγαίνει αλλιώς το νούμερο .
Καί παράπανω είναι σέ πολλές περιπτώσεις!!
Αυτά πού λένε ότι σχεδόν όλες σκυλογαμιούνται...είναι μαλακίες!!

• Like
Αντιδράσεις: FARAW

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.424
Πόντοι
3.656

Οπότε , πάνω κάτω .... έχουμε τόσες αγάμητες όσες και αγάμητους. Ίσως και περισσότερους.
Πόρνοι με λεφτά, εκτονώνονται σε τάνες μόνιμα.

Εδώ που τα λέμε ........

Αν κάποιος ... παίρνει 2 βίζιτες κάθε βδομάδα ....
άλλα 2 στούντιο ....
και μερικά μπουρδέλα, μασάζ ....

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΘΕΛΕΙ ΓΚΟΜΕΝΑ ;;;;;;;;;;

Εγγρ.
13 Αυγ 2023
Κριτικές
1
Like
2.793
Πόντοι
456
αυτο που εχει πλακα ειναι μολις μπαινουν στο ταξι να παρουν τον γκόμενο κατευθειαν και να του λενε φωναχτα ¨ελα αγαπη μ τωρα μπηκα στο ταξι" ...κλασσικη μεθοδος για να πεσει
σημα οτι ειναι πιασμενη για να μη κανω καμακι χαχαχα...ρε τιν τουτες

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.711
Πόντοι
1.706
αυτο που εχει πλακα ειναι μολις μπαινουν στο ταξι να παρουν τον γκόμενο κατευθειαν και να του λενε φωναχτα ¨ελα αγαπη μ τωρα μπηκα στο ταξι" ...κλασσικη μεθοδος για να πεσει
σημα οτι ειναι πιασμενη για να μη κανω καμακι χαχαχα...ρε τιν τουτες
Τό ωραίο κυριλέ καμάκι, δέν υπάρχει γυναίκα στόν κόσμο πού νά μήν τής αρέσει!!
Αλλά λόγο ότι ο Ελληνας είναι άσχετος από καμάκι καί κάφρος, τό αποφεύγουν μέ όλα αυτά πού έχουν...ακούσει.
-Αν δείς πώς πάνε νά κάνουν καμάκι οι άνδρες έχεις τήν εντύπωση ότι πάνε νά τσακωθούν, έέέ μετά τί περιμένεις-

Εγγρ.
13 Αυγ 2023
Κριτικές
1
Like
2.793
Πόντοι
456
Τό ωραίο κυριλέ καμάκι, δέν υπάρχει γυναίκα στόν κόσμο πού νά μήν τής αρέσει!!
Αλλά λόγο ότι ο Ελληνας είναι άσχετος από καμάκι καί κάφρος, τό αποφεύγουν μέ όλα αυτά πού έχουν...ακούσει.
-Αν δείς πώς πάνε νά κάνουν καμάκι οι άνδρες έχεις τήν εντύπωση ότι πάνε νά τσακωθούν, έέέ μετά τί περιμένεις-
στη δουλεια μου δε γουσταρουν

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.711
Πόντοι
1.706
στη δουλεια μου δε γουσταρουν
Στήν δουλειά σου καλά κάνουν καί δέν γουστάρουν, διότι ο μέσος Ελληνας ταρίφας...είναι ένα μάτσο σκατά!!
Πώς νά γουστάρουν ?
-Ελάχιστοι ταρίφες είναι σοβαροί εκεί πού πρέπει, μέ χιούμορ καί ευγενικοί-

• Like
Εγγρ.
13 Αυγ 2023
Κριτικές
1
Like
2.793
Πόντοι
456
Στήν δουλειά σου καλά κάνουν καί δέν γουστάρουν, διότι ο μέσος Ελληνας ταρίφας...είναι ένα μάτσο σκατά!!
Πώς νά γουστάρουν ?
-Ελάχιστοι ταρίφες είναι σοβαροί μέ χιούμορ καί ευγενικοί-
ισχυει αλλα και ευγενικος που ειμαι,στο ταξι δε καθονται/και σου λεω απο γκόμενες που ξεκινανε εκεινες τη κουβέντα

• Like

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.711
Πόντοι
1.706
ισχυει αλλα και ευγενικος που ειμαι,στο ταξι δε καθονται/και σου λεω απο γκόμενες που ξεκινανε εκεινες τη κουβέντα
Είναι λογικό αυτό, σέ θεωρούνε καί εσένα ίδιο...μέ τούς άλλους!!
Εχετε πολύ κακή φήμη στίς γκόμενες ώς κλάδος, ούτε νά σάς βλέπουν δέν θέλουν!!

Εγγρ.
13 Αυγ 2023
Κριτικές
1
Like
2.793
Πόντοι
456
Είναι λογικό αυτό, σέ θεωρούνε καί εσένα ίδιο...μέ τούς άλλους!!
Εχετε πολύ κακή φήμη στίς γκόμενες ώς κλάδος, ούτε νά σάς βλέπουν δέν θέλουν!!
ασε τυπε τα ξερω....και τη πληρωνω εγω

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
όσον αφορά τη Λάσκαρη, είναι η μόνη Ελληνίδα η οποία θα μπορούσε να σταθεί στο Εξωτερικό. Σκέψου τι θεές είχαν οι Γάλλοι και οι Ιταλοί εκείνη την περίοδο. ίσως και η Φιλίνη. Οι άλλες που ανέφερες είχαν όμορφα πρόσωπα μεν, αλλά το συνολικό πακέτο τους ήταν μέτριο
Εδώ δεν μας νοιάζει το πακέτο καριέρας αλλά το ότι ήταν όλες πολύ ωραίες και γυναίκες με κάργα θηλυκότητα.
Τότε μάλιστα ήταν πολλές
έτσι και απλώς δεν υπήρχε
η πόρωση με αναλογίες σώματος που υπάρχει στην σημερινή κατασταση (και από θηλυκότητα μηδέν).
Σήμερα υπάρχουν κάποιες καλές και οι υπόλοιπες είναι φτωχοί συγγενείς όλων εκείνων.

:rockon:

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Για να τη πέσουμε πρέπει να έχουμε και κάποιες πιθανότητες επιτυχίας.. Αν είναι να τρώω μόνο πίτες.. Θα τη πέσω μόνο αν είμαι σίγουρος ότι γουστάρει η άλλη. Η μέθοδος σου μου θυμίζει λίγο τα λαχεία και τα Τζόκερ.. Λένε παίζω γιατί μπορεί να πιάσω το πρώτο νούμερο και να γίνω πλούσιος.. Τις ίδιες πιθανότητες με το Τζόκερ έχει κάποιος με το να κάνει καμάκι σε μια αγνωστη. Ελλαδα δεν τραβάει αυτός ο τρόπος. Η ελλεινιδα θέλει το γκομενο να έρθει συστημένος μέσω κύκλου και κονε
Στο τζόκερ δεν υπάρχει εγγύηση ότι θα κερδίσεις.
Στο πέσιμο υπάρχει εγγύηση ότι θα γαμήσεις.
Δεν δε συμφέρει
να υπολογίζεις τι λένε
οι γκόμενες. Μεγα λάθος.
Το σωστό είναι να μεταφράζεις τις μαλακίες
που λένε, με το δικό σου μυαλό και να τις γαμήσεις. Μάλιστα σε προχωρημένο στάδιο καμακιού σου μιλάνε και δεν ακούς καν τι λένε. Έχεις το πλάνο σου και στον πούτσο σου όλα.

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Λογική στόν έρωτα δέν υπάρχει, αλλά γιά νά υπάρξει έρωτας πρώτα υποτίθεται ότι απαιτείται νά γίνει γνωριμία.
Αρα εφόσον μιλάμε γιά τήν Ελλάδα, είναι σχεδόν απίθανο νά υπάρξει γνωριμία!!
Τουλάχιστον τό 50% τών ανδρών γιά νά μήν πώ παραπάνω, δέν γαμεί καθόλου -Ούτε μπουρδέλα πάει- καί δέν έχει καμία γνωριμία μέ γκόμενα,ούτε μία!!
Οι σχέσεις τών ενηλίκων πού λές, πού "Βασίζονται στο δούναι και λαβείν" δέν ορίζονται ώς σχέσεις, καί δέν κατατάσσονται στίς ερωτικές γνωριμίες, αλλά στίς σεξουαλικές συναλλαγές,
αυτό πού λέμε...πληρωμένο Sex!!
Δεν εννοώ αλησβερίσι αν κατάλαβες αυτό ή δεν το έκανα λιανά. Εννοώ ότι οι ενήλικοι δεν σκέφτονται σαν πιτσιρίκια πάμε μωρό μου ίσα βάρκα ίσα πανιά κι όπου μας βγάλει. :2funny: Σκέφτονται πέραν των ωραίων και έτσι κι αλλιώς σε μια γνωριμία ή σχέση, επενδυτικά κάθε τους κίνηση και επιθυμούν προσφορά
κι ανταπόκριση. Εμένα αν μου δώσεις την μις Κόσμος αλλά είναι άχρηστη, θα προτιμήσω μια ωραία που προσφέρει πέντε πράγματα και νοιάζεται. Η πρώτη με βγάζει χορηγό άρα μαλάκα ενώ η δεύτερη ορίτζιναλ άνδρα. Αυτό για να γίνει πρέπει ο άνδρας να κορεστεί στο γαμήσι. Συνήθως αυτό συμβαίνει μετά τα 40 όπου έχεις γαμήσει π.χ μπόλικες γκόμενες λίγες φορές η λίγες πάμπολες φορές, έχεις πάει και με πουτάνες οπότε απλά θες να γαμήσεις κτλ ως επιθυμία.
Δεν νιώθεις στέρηση άρα δεν σε κυβερνά ο πούτσος σου αλλά εσύ αυτόν.

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
εγω βλεπω οτι καμακι εξω στον δρομο γινεται μονο απο πιτσιρικαδες του λυκειου και αντε απο κανα 18 χρονο πρωτοετη φοιτητη, μετα σε μεγαλυτερες ηλικιες ο αλλος φοβαται να την πεσει ετσι στεγνα σε αγνωστες γιατι υπαρχει ξινιλα και φοβος σε γυναικες ανω των 18 εδω στην ελλαδα. ετσι ο αλλος καθεται και την πεφτει σε ακυρες στο ινστα οπου ειναι και πιο ευκολο και δεν θα κινδυνευει με κραξιμο.
Αν εσύ γαμάς μέσω σόσιαλ, τραβά στα σόσιαλ. Εγώ όσους ξέρω έτσι, όλοι μου λένε οτι τρώνε ώρες συνομιλιών, δεν βλέπουν απαντήσεις στα αιτήματα και στα μηνύματα και αν κι όταν τελικά βγουν με κάποια, είναι τρελλη ή απέχει από τις φωτογραφίες 30-50%. :rockon: Εγώ π.χ δεν το δέχομαι αυτό. Θέλω με το που θα την πέσω να πάρω ναι η όχι. Δεν μπαίνω στην ουρά. Σηκώνομαι και φεύγω αν δω μπίρι μπίρι χωρίς αντίκρυσμα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom