Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 41 άτομα (5 μέλη και 36 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 873 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 513 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 324 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 579 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.975

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.482
Πόντοι
2.356
Εγώ επειδή στα νιάτα μου ήμουν Junior -75kg
Και επειδή έχω παρειιιι ολααα αυτά που γράφεις εδώ , τις εποχές που η λέξη bodybuilding στην Ελλάδα ήταν άγνωστη για τον Έλληνα , και ήμουν με πολύ μεγάλα ονόματα μαζί (Σαρακίνη, Γλουτιδη, Μπουρνάζο, και άλλους πολλούς…)
Το τι κάνουν σήμερα τυχαίοι ή νομίζεις ότι οι γκόμενες ζητάνε φουσκωτούς, είσαι λάθος
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Όχι 44 με 3 γάμους και γιο στα 15, και πολύ βαθιά δεξιά τσέπη
Καλά κάνεις και είσαι δεξιός*, να χαίρεσαι και τον γιο, να είναι γερός και ό,τι επιθυμεί να έχει στη ζωή του.
Δεν εννούσα ότι όλες θέλουν φουσκωτούς.

*Ε και εγώ μπορώ να σου πω ότι είμαι εφοπλιστής πχ (χαχα)

ΥΓ. Τρεις γάμους; Ω ρε φίλε! Ωραίος. Μπήκες για τα καλά βαθιά μέσα στο μουνί.
Γνεικά πάντως μιας και επειδή λες ότι είσαι εύπορος, οι γκόμενες είναι κακό πράγμα για όσους θέλουν να κάνουν σωστή οικονομική διαχείριση. Οι καλύτερες είναι οι πουτάνες επαγγελματίες. όλα μπορείς να τα υπολογίσεις - και δεν θα στα φάνε παρά μόνο αν το επιλέξεις εσύ.

Εγγρ.
13 Αυγ 2023
Κριτικές
1
Like
2.793
Πόντοι
456
Το μούσι δεν θα σε σώσει
Αν δεν της δίνεις το μουνι στο χέρι για κομπρέσα
Αν δεν χαλάς χρήμα για πάρτη της
Αν δεν είσαι του γούστου της
Αν δεν είσαι αεράτος με τις φίλες της

Τα έχουμε πει 9.000 σελίδες κοντά ότι για να πάρεις πρέπει να δώσεις
Αλλά όλοι οι κουασιμοδοι με πουλάκια μικρά εδώ μέσα , που σας έχει φάει η μαλακια και φιλοσοφείστε μεταξύ σας

Τα ρίχνεται στον ακέραιο και ότι όλες φταίνε

Όποτε το πρόβλημα είστε εσείς
θυμαμαι μια φορα ειχα πει σε μια γκομενα (μεγα λαθος) "στις φωτο ειμαι με μουσι αλλα ειμαι ξυρισμένος" ..πως με προτιμας με μουσι η χωρις? μου απαντησε "να εισαι οπως θες και ο εαυτος σου"..τοτε καταλαβα οτι ολα αυτα δε παιζουν ρολο αλλα η αυτοπεποιθηση που βγαζεις... (η γκομενα δεν μου ξανα απαντησε)

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.482
Πόντοι
2.356
Το αξύριστο λίγων ημερών,δεν με πειράζει.Ίσα ίσα που σε μερικούς πηγαίνει κιόλας.Κι εγώ όταν είμαι αξύριστος,παρατηρώ πιο πολλά βλέμματα έξω.

Αλλά όχι αυτά τα μούσια τα παπαδίστικα...τα αγιορείτικα...τα ταλιμπανίστικα:vomit:

Επίσης γελάω με κάτι άλλους που δεν έχουν πυκνά γένια,και προσπαθούν με τις τρίχες να φτιάξουν μούσι :2funny:
Εγώ πχ αν πάω και αφήσω μούσι για να με κοιτάνε θηλυκά βλέμματα μάλλον θα με κοιτάνε και θα λένε ΩΧ ΑΡΡΩΣΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ? χαχαα

Termin

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Φεβ 2018
Like
7.744
Πόντοι
2.306
Εν τω μεταξύ επειδή αρκετές γενικά γυναίκες έχουν πει ότι τους αρέσουν "Ψηλοί", "μελαχρινοί", "μουσάτοι" κλπ βλέπεις ένα σωρό βλάκες, ακόμα και τάπες - κοντούς να προσπαθούν να γίνουν εμφανισιακά σαν τους Άραβες. Χαχαχα
Σε προσωπικό επίπεδο ελάχιστους άντρες ξέρω χωρίς μουσι και επίσης λίγους χωρίς τατουάζ...
Σούσι μουσι, παλικάρια δύο μέτρα και κυκλοφορούν σαν τον Μπιν Λάντεν..... ενώ υπάρχει το Gillette pro fusion...

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.482
Πόντοι
2.356
θυμαμαι μια φορα ειχα πει σε μια γκομενα (μεγα λαθος) "στις φωτο ειμαι με μουσι αλλα ειμαι ξυρισμένος" ..πως με προτιμας με μουσι η χωρις? μου απαντησε "να εισαι οπως θες και ο εαυτος σου"..τοτε καταλαβα οτι ολα αυτα δε παιζουν ρολο αλλα η αυτοπεποιθηση που βγαζεις... (η γκομενα δεν μου ξανα απαντησε)
Μάλιστα. Ε να πάνε να γαμηθούν. Είναι γελοίο να αφήνεις μούσια για να αυξήσεις πιθανότητες.
Σούσι μουσι, παλικάρια δύο μέτρα και κυκλοφορούν σαν τον Μπιν Λάντεν.....
χαχαχα ακριβως!

Termin

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Φεβ 2018
Like
7.744
Πόντοι
2.306
Πως με θες με μουσι η χωρίς;
Αποφάσισε ρε καριολα μη σε γαμησω και σένα και την μάνα σου

sotos71

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2023
Like
2.456
Πόντοι
456
Αμα ειναι ετσι τυπε να παρουν οι γκομενες φιλεναδα τους να κανουν συνεχεια ταξιδια, οπως ξερω πολλες που ειναι μονες τους και το ριχνουν μανιωδως στα ταξιδια.

Κινητικο και δραστηριο ειπες; Να πηγαινει ο συντροφος της για μπασκετ-αθλητισμο, να πηγαινει στο πρακτορειο ΟΠΑΠ να παιζει συνεχεια κατοσταρικα στο στοιχημα, να πηγαινει για μπυρες, να πηγαινει μπουρδελοτσαρκα, μετραει για δραστηριο και ανθρωπο που ξεζουμιζει τη ζωη, δεν μετραει; Αρα ευχαριστημενη θα ειναι η γκομενα.
Δεν καταλαβαίνω το bold.
Όταν λέω να είναι με ενέργεια, το παράδειγμα του ΟΠΑΠ, δεν το βλέπω και τόσο αντιπροσωπευτικό...

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.091
Πόντοι
3.656
υπάρχουν και χειρότερα τύποι...θα μπορούσε την ερώτηση με μούσι η χωρίς να την κάνει η γκόμενα που μιλάς και δεν έχεις δει ακόμα :tooth:

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.926
Πόντοι
3.556
Το αξύριστο λίγων ημερών,δεν με πειράζει.Ίσα ίσα που σε μερικούς πηγαίνει κιόλας.Κι εγώ όταν είμαι αξύριστος,παρατηρώ πιο πολλά βλέμματα έξω.

Οπα τι εχουμε εδω;

Αυτο ειναι τεραστια ανατροπη πολλων χιλιαδων προηγουμενων ποστ :think:

Εγγρ.
13 Αυγ 2023
Κριτικές
1
Like
2.793
Πόντοι
456
Μάλιστα. Ε να πάνε να γαμηθούν. Είναι γελοίο να αφήνεις μούσια για να αυξήσεις πιθανότητες.

χαχαχα ακριβως!
αυτη ξενερωσε γιατι ειδε μια ανασφάλεια σε μενα...οχι για το μουσι
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

οχι μονο ανασφαλεια,αλλα να της δωσω και την επιλογη "πως πε προτιμάει"

Εγγρ.
13 Αυγ 2023
Κριτικές
1
Like
2.793
Πόντοι
456
ο αντρας πρεπει να τραβάει μια ευθεια γραμμη και η γυναικα να πορευεται εκει.Μονο σε ¨μικρο-αλλαγες" σε γνωμες ειδικα για τον εαυτο του

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.482
Πόντοι
2.356

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.101
Πόντοι
9.297
Μα δε βλέπεις στους δρόμους; Ντελίβερι, Σερβιτόροι, Υπάλληλοι γραφείου, γυμναστές, στελέχη εταιρειών, Τηλεφωνητές, ακόμα και δικηγόροι όπου και να γυρίσω το κεφάλι μου βλέπω ανθρώπους με μούσια - παλιά δεν ήταν έτσι καθόλου. Τώρα όσοι είναι 30 - 45 ετών είναι όλοι με μούσια. Είτε υπάλληλοι βουλκανιζατέρ είτε ασφαλιστές...
Εγώ που ξυρίζομαι με περνάνε για αστυνομικό της Άμεσης Δράσης χαχα - σε τέτοιο βαθμό έχει φτάσει η κάτάσταση.

Τατουάζ εμφανώς έχουν πιο λίγοι αλλά κι αυτοί αυξάνονται πολύ!

(Άσχετο: Τώρα θα αρχίσουν να αυξάνονται και οι φουσκωτοί - για αυτό η βιομηχανία αναβολικών έχει τρελό χρήμα. Το τονίζω, βιομηχανία αναβολικών και όχι συμπληρωμάτων - αυτά δεν κάνουν ούτε άμεσα ούτε εύκολα αποτελέσματα.)
Αυτοί έχουν σάπια νεφρά και συκωτια...άσε τους να μοστραρουν.
Μετά ο οργανισμός τους δεν θα κάνει ούτε τα βασικά....

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.101
Πόντοι
9.297
Αυτό με τα μούσια όντως έχει καταντήσει αηδία, αλλά να σου πω μία αλήθεια από προσωπικό βίωμα; όταν πριν 4 χρόνια άφησα ένα αξύριστο λουκ ξαφνικά αυξήθηκαν οι επιτυχίες. Τυχαίο; δεν ξέρω, απλά το γεγονός καταγράφω.
Αντιτουριστικο όλο αυτό το σκηνικό...σαν χώρα ακόμα πιο λαθροκρατουμενη από ο,τι ήδη είμαστε φαινόμαστε.

Εγγρ.
21 Ιαν 2023
Κριτικές
41
Like
2.337
Πόντοι
506
Το μούσι δεν θα σε σώσει
Αν δεν της δίνεις το μουνι στο χέρι για κομπρέσα
Αν δεν χαλάς χρήμα για πάρτη της
Αν δεν είσαι του γούστου της
Αν δεν είσαι αεράτος με τις φίλες της

Τα έχουμε πει 9.000 σελίδες κοντά ότι για να πάρεις πρέπει να δώσεις
Αλλά όλοι οι κουασιμοδοι με πουλάκια μικρά εδώ μέσα , που σας έχει φάει η μαλακια και φιλοσοφείστε μεταξύ σας

Τα ρίχνεται στον ακέραιο και ότι όλες φταίνε

Όποτε το πρόβλημα είστε εσείς
Λανθάνεις οι γκόμενες 18-25 είναι επιηκως γτπ,χάλασαν όλες,εσύ μάλλον είσαι 50 και έχεις μείνει ακόμα ότι οι γκόμενες είναι σα της εποχής σου,στη εποχή σου οι 18-25 συγουρα ήταν οι περισσοτερες φυσιολογικές τώρα είναι οι περισσότερες γτπ σε αυτές τις ηλικίες οπότε μη εκφέρεις άποψη με τόση συγουρια ότι φταίνε οι άντρες όσοι δε βρίσκουν ούτε μια γυναίκα να ήσουν πίσω από αυτό το προφίλ δε θα υποστηρίζες τόσο τις Ελληνίδες.

Εγγρ.
21 Ιαν 2023
Κριτικές
41
Like
2.337
Πόντοι
506
Αυτοί έχουν σάπια νεφρά και συκωτια...άσε τους να μοστραρουν.
Μετά ο οργανισμός τους δεν θα κάνει ούτε τα βασικά....
Πόσο Καμμένοι είναι όσοι παίρνουν αναβολικά έτσι ώστε μετά ούτε να τους σηκώνεται?δλδ ρισκάρουν τη σεξουαλική τους υγεία για να αρέσουν στις σαπιες φλωρογκομενες Ελληνίδες? Ντροπή ρε.Ή το άλλο οι πιτσιρικάδες αγοράζουν ρούχα μπλουζάκια και παντελόνια 200 ευρώ σετ ντροπή τόσα λεφτά για ρούχα ούτε γκόμενες να ήταν.

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.482
Πόντοι
2.356
Πόσο Καμμένοι είναι όσοι παίρνουν αναβολικά έτσι ώστε μετά ούτε να τους σηκώνεται?δλδ ρισκάρουν τη σεξουαλική τους υγεία για να αρέσουν στις σαπιες φλωρογκομενες Ελληνίδες? Ντροπή ρε.Ή το άλλο οι πιτσιρικάδες αγοράζουν ρούχα μπλουζάκια και παντελόνια 200 ευρώ σετ ντροπή τόσα λεφτά για ρούχα ούτε γκόμενες να ήταν.
ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΥΤΟ. Πρακτικά πάντως για να υποστηρίξεις τη φάση των Αναβολικών και των διατροφών κλπ θες γερό πορτοφόλι. Αλλιώς όπως οι περισσότεροι θα είσαι ένας χοντρός με προβλήματα υγείας. Η εποχή που θα είσαι ΤΕΛΕΙΟΣ και στο ΠΙΚ σου δεν θα είναι για πάβω από 5 χρόνια βαριά.

Εγγρ.
21 Ιαν 2023
Κριτικές
41
Like
2.337
Πόντοι
506
ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΥΤΟ. Πρακτικά πάντως για να υποστηρίξεις τη φάση των Αναβολικών και των διατροφών κλπ θες γερό πορτοφόλι. Αλλιώς όπως οι περισσότεροι θα είσαι ένας χοντρός με προβλήματα υγείας. Η εποχή που θα είσαι ΤΕΛΕΙΟΣ και στο ΠΙΚ σου δεν θα είναι για πάβω από 5 χρόνια βαριά.
Γενικά καμμένη εποχή είμαι νεαρός και ντρέπομαι όπως έχουν καταντήσει οι συνομιλικοι μου,φλωρογκομενες(ντίβες) και φλωρογκομενοι(μουσατοι που κοιτάνε να κάνουν κοιλιακούς και τέτοιες φλωριες) και γενικά γκόμενες τελείως χαμηλού επιπέδου και καραπουτανες (όχι σε όλους μόνο στους φλώρους που θέλουν εννοείται)

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.101
Πόντοι
9.297
Αν δουλεύουν η αν κάνουν οικονομίες ας πάρουν ο,τι θέλουν.
Αλλιώς κάνουν λάθος οι γονείς αν πληρώνουν του κόσμου τα λεφτά ενώ μένουν απλήρωτα ενοίκια και λογαριασμοί η πεινάνε όλοι μαζί.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom