Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 26 άτομα (1 μέλη και 25 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 871 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 511 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 324 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 578 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.970

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Αν θέλετε περισσότερο γέλιο, μπορείτε να κάνετε το σόου με την καρέκλα. Παίρνετε μια καρέκλα από γνωστό στην περιοχή και πάτε και κάθεστε στην στενή κάθοδο Ερμού που συναντά την Αθηνάς.
Εχει πολύ ωραία στρατηγικά σημεία που αν κάτσει κάποιος με απλωμένα πόδια
σαν πρεζακιας :2funny: κόβει
όλη την κυκλοφορία πεζών.
Τρώτε λίγο βρίσιμο
αλλά βγάζει πολύ γέλιο
το θέμα

:2funny:

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.711
Πόντοι
1.706
Σήμερα το απόγευμα
μόλις σχολασα κατέβηκα Ερμού στα γρήγορα να πάρω κάτι μαλακιες, πήρα κι έναν καφέ κι έκατσα στην γωνία ενός Γρήγορη για να κόβω κίνηση. Οι γυναίκες ήταν μέσα στην προσμονή να τους την πέσει κάποιος. Οι μισές και βάλε ήταν ντυμένες λες
και θα πάνε σε δεξίωση. :2funny:
Οι υπόλοιπες ήταν απλά σένιες. Έβλεπες ξεκάθαρα στην όψη και στην συμπεριφορά τους ότι βγήκαν να επιβεβαιωθούν. Έπειτα καφές 3 ώρες και καπάκι ένα σνακ για να δείξουν ότι προσέχουν την σιλουέτα τους ενώ το 90% είναι με περιττά κιλά λίγα ή πολλά. Δεν την έπεσα γιατί βαριόμουν αλλά για να πιάσει τόπο η βόλτα, σχεδόν σε όποια περνούσε από κοντά μου, έλεγα: "τι έγινε; που χάθηκες εσύ;" :2funny:
Η συντριπτική πλειοψηφία
με κοιτούσε και συνέχιζε τον δρόμο της ενώ αρκετές χαμογελούσαν αλλά με απορία. Παίζει να το είπα πάνω από 400 φορές. Καμία δεν με έβρισε. Όλες ήταν στον κόσμο τους. Με πήραν χαμπάρι κάποιοι καθιστοί
και γελούσαν ενώ με ενθάρρυναν. :2funny: Μάλιστα
με μιμήθηκαν κάποιες φορές.
Μετά βαρέθηκα κι έφυγα.

:rockon:
Οι γκόμενες πού από τό πρωί έως τό βράδυ, "Είναι καί καλά σένιες, στήν τρίχα μαλλί ρούχα βάψιμο κτλ" είναι full μέσα στήν ανασφάλεια-έλλειψη εμπιστοσύνης,από τόν εαυτό τους.
Τό κάνουν διότι δέν έχουν άλλο τρόπο αντίδρασης, σού λένε θά είμαι στήν "Λέζα καί ότι παίξει" κάποιον βλαμμένο θά βρούμε.
Στό εξωτερικό δέν συμβαίνει αυτό είναι καθημερινά απλά ντυμένες,εκτός σέ κάποιες πόλεις-σημεία ιδιαίτερα π.χ Μιλάνο,Λονδίνο,Αστόρια,Μανχάταν κτλ
Ακόμα καί σέ αυτό...είναι άσχετες-μπανάλ!

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Οι γκόμενες πού από τό πρωί έως τό βράδυ, "Είναι καί καλά σένιες, στήν τρίχα μαλλί ρούχα βάψιμο κτλ" είναι full μέσα στήν ανασφάλεια-έλλειψη εμπιστοσύνης,από τόν εαυτό τους.
Τό κάνουν διότι δέν έχουν άλλο τρόπο αντίδρασης, σού λένε θά είμαι στήν "Λέζα καί ότι παίξει" κάποιον βλαμμένο θά βρούμε.
Στό εξωτερικό δέν συμβαίνει αυτό είναι καθημερινά απλά ντυμένες,εκτός σέ κάποιες πόλεις-σημεία ιδιαίτερα π.χ Μιλάνο,Λονδίνο,Αστόρια,Μανχάταν κτλ
Διακατέχονται από μια μόνιμη ναρκισσιστική διαταραχή. Είναι πολύ λίγος ο καιρός της αποκόλλησης από την πατριαρχία όπου ο πατέρας επέλεγε τον γαμπρό για την κόρη του.
Τα έχουν λοιπόν χαμένα.
Η πατρική φιγούρα πλέον δεν έχει ισχύ και αλωνιζουν μόνες να βρουν κάποιον να τις υποτάξει
και να τις επαναφέρει στον ρόλο τους. Μεγάλωμα παιδιών, γαμήσι και στήριξη στον άνδρα τους. Αυτός είναι ο προορισμός τους. Όσο οι άνδρες λευκο-ιπποτάρουν, αυτό δεν δύναται να συμβεί.
Κι έτσι μοιραία συμβαίνει αυτό που βλέπουμε. Πλέον είναι για να γελάς η να γαμάς. Αν τύχουν και τα δύο ακόμα καλύτερα. Πάντως "νορμάλ" κατάσταση, δεν παίζει.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.001
Πόντοι
9.297
Μα αυτή είναι και η αιτία πολλών διαζυγίων...
Η άλλη φλιπάρει να βλέπει συνέχεια τον άλλο χυμένο σε ένα καναπέ να κάνει ζάπινγκ, να πίνει μπύρες και να καλεί τους φίλους του να δουν μαζί αγώνες στο σαλόνι...
Η απομυθοποίηση του άλλου σε μια σχέση, πολύ περισσότερο σε έναν γάμο, είναι έτσι και αλλιώς αναπόφευκτη...
Μπαίνουν στην μέση και η σχέση με την πεθερά - μάνα του συζύγου (που τον αποκαλεί μαμάκια) και το κεράτωμα και λίγο πιο μετά το διαζύγιο δεν είναι μακρυά...
Φυσικά τα πράγματα είναι ανώδυνα όταν δεν υπάρχουν παιδιά (δεν έχουν κάνει για κάποιο λόγο ή το διαζύγιο προηγήθηκε της τεκνοποίησης)...
Αν είσαι χυμενος στον καναπέ επειδή τα ξύνεις όλη μέρα Ο.Κ...αλλα όταν γυρνάς κουρασμένος από δουλειά δικαιούται να χτίσεις στον καναπέ για όσο χρειαστεί.
Βέβαια χρειάζεται και κάποια έξοδος ΟΧΙ ΠΑΝΤΑ με την σύζυγό η την γκόμενα.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.001
Πόντοι
9.297
Δεν είναι καλό να κυκλοφορεί η άλλη συνέχεια με άσπρα σπορτεξ και τζην ...αυτό μου δείχνει ότι δεν θέλει να είναι επιθυμητή γιατί ΒΑΡΙΕΤΑΙ.
Ας σκεφτούμε αν θα έβγαινε έτσι για να πάει σε κάνα γυφτολα'ι'καδικο...

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.329
Πόντοι
3.656
Δεν είναι καλό να κυκλοφορεί η άλλη συνέχεια με άσπρα σπορτεξ και τζην ...αυτό μου δείχνει ότι δεν θέλει να είναι επιθυμητή γιατί ΒΑΡΙΕΤΑΙ.

ΣΤΑ ΚΩΛΟΡΟΚΑΔΙΚΑ ΠΟΥ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ οι γκόμενες φοράνε ΣΚΑΤΑ και είναι σαν λεχρίτες.

Στα λαϊκάδικα ντύνονται γυναικεία.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.001
Πόντοι
9.297
Σήμερα το απόγευμα
μόλις σχολασα κατέβηκα Ερμού στα γρήγορα να πάρω κάτι μαλακιες, πήρα κι έναν καφέ κι έκατσα στην γωνία ενός Γρήγορη για να κόβω κίνηση. Οι γυναίκες ήταν μέσα στην προσμονή να τους την πέσει κάποιος. Οι μισές και βάλε ήταν ντυμένες λες
και θα πάνε σε δεξίωση. :2funny:
Οι υπόλοιπες ήταν απλά σένιες. Έβλεπες ξεκάθαρα στην όψη και στην συμπεριφορά τους ότι βγήκαν να επιβεβαιωθούν. Έπειτα καφές 3 ώρες και καπάκι ένα σνακ για να δείξουν ότι προσέχουν την σιλουέτα τους ενώ το 90% είναι με περιττά κιλά λίγα ή πολλά. Δεν την έπεσα γιατί βαριόμουν αλλά για να πιάσει τόπο η βόλτα, σχεδόν σε όποια περνούσε από κοντά μου, έλεγα: "τι έγινε; που χάθηκες εσύ;" :2funny:
Η συντριπτική πλειοψηφία
με κοιτούσε και συνέχιζε τον δρόμο της ενώ αρκετές χαμογελούσαν αλλά με απορία. Παίζει να το είπα πάνω από 400 φορές. Καμία δεν με έβρισε. Όλες ήταν στον κόσμο τους. Με πήραν χαμπάρι κάποιοι καθιστοί
και γελούσαν ενώ με ενθάρρυναν. :2funny: Μάλιστα
με μιμήθηκαν κάποιες φορές.
Μετά βαρέθηκα κι έφυγα.

Ακόμα κλαίω :2funny::new_shocked::zombie::wowmouth:με την πανασχημη μπαζολα που ενώ ζύγιζε χαλαρά τουλάχιστον δεκαπέντε κιλά πιο πολύ από τον ατυχή...εχχμμμμ...ηρωικό σύζυγό...παρήγγειλε φρέντο εσπρέσσο....με ΜΑΥΡΗ ζάχαρη...λες και θα έστρωνε όλη αυτή η αντιαισθητικη μάζα με τις δέκα θερμίδες λιγότερες που πήρε από την μαύρη ζάχαρη.
Κόντεψα να πνιγώ με τον γαλλικό καφέ μιλάμε....

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.001
Πόντοι
9.297
ΣΤΑ ΚΩΛΟΡΟΚΑΔΙΚΑ ΠΟΥ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ οι γκόμενες φοράνε ΣΚΑΤΑ και είναι σαν λεχρίτες.

Στα λαϊκάδικα ντύνονται γυναικεία.
Προτιμώ να ευφραινονται τα αυτιά μου αν δεν γίνεται να ευφραινονται και τα μάτια μου ταυτόχρονα.

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.329
Πόντοι
3.656
Κάτι καλλυντικούδες .... υποδοχές σε ξενοδοχεία .... σε εστιατόρια ..... είναι σούπερ παντού , σε όλο τον κόσμο .

Πωλήτρια στην 5η στο μπρουκς μπράδερς ...........

Τύπισες που αν τις εβλεπες πριν τα 25 .... θες να πας σπίτι να τον παίξεις.

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.926
Πόντοι
3.556
Κάτι καλλυντικούδες .... υποδοχές σε ξενοδοχεία .... σε εστιατόρια ..... είναι σούπερ παντού , σε όλο τον κόσμο .

Συν ολες οι τραπεζικοι (πλην εθνικης)

Οι γυναικες υπαλληλοι της Πειραιως και Eurobank ειναι λες και βγηκαν απο το "Ο διαβολος φορουσε Prada"

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.001
Πόντοι
9.297

Οι γυναικες υπαλληλοι της Πειραιως και Eurobank ειναι λες και βγηκαν απο το "Ο διαβολος φορουσε Prada"
Ισχύει.
Στην Εθνική ,επειδή η Τράπεζα αυτή πληρώνει τα επιδόματα ανεργίας ,μάλλον υπάρχει άνωθεν εντολή ώστε να έχουν λα'ι'κοτροπη τρόπον τινά αμφίεση ...για να μην προκαλούν τους εμπεριστατους συμπολίτες.

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.711
Πόντοι
1.706
Διακατέχονται από μια μόνιμη ναρκισσιστική διαταραχή. Είναι πολύ λίγος ο καιρός της αποκόλλησης από την πατριαρχία όπου ο πατέρας επέλεγε τον γαμπρό για την κόρη του.
Τα έχουν λοιπόν χαμένα.
Η πατρική φιγούρα πλέον δεν έχει ισχύ και αλωνιζουν μόνες να βρουν κάποιον να τις υποτάξει
και να τις επαναφέρει στον ρόλο τους. Μεγάλωμα παιδιών, γαμήσι και στήριξη στον άνδρα τους. Αυτός είναι ο προορισμός τους. Όσο οι άνδρες λευκο-ιπποτάρουν, αυτό δεν δύναται να συμβεί.
Κι έτσι μοιραία συμβαίνει αυτό που βλέπουμε. Πλέον είναι για να γελάς η να γαμάς. Αν τύχουν και τα δύο ακόμα καλύτερα. Πάντως "νορμάλ" κατάσταση, δεν παίζει.

Σίγουρα!
Παρ' όλ' αυτά ο ναρκισσισμός, τίς κάνει νά εξιδανικεύουν τόν εαυτό του, υποτιμώντας καί μειώνοντας οικτρά τους άλλους.
Οσο γιά τούς άνδρες πού τούς κάνουν τά "Θελήματα" δέν θά αλλάξουν ποτέ αυτοί, πάντα θά είναι εκεί -Καί μάλιστα σταδιακά σέ αυξανόμενο ποσοστό-
Τσαλαπατώντας καί μειώνοντας τους, τήν όποια αξιοπρέπεια...τούς έχει απομείνει!
Στό εξωτερικό τά "Ξεκωλέ ντυσίματα" πού κάνουν οι γκόμενες,οι Ελλεεινίδες δέν τά έχουν δεί ούτε στόν ύπνο τους.
Καμία σχέση δέν φοράνε τζίν και αθλητικά παπούτσια οι γκόμενες έξω, μόνο στό γυμναστήριο πάνε έτσι, η νά πάνε βόλτα τόν σκύλο στό πάρκο!
Οι Ελληνίδες είναι παντελώς άσχετες από ντύσιμο,έχουν...μαύρα μεσάνυχτα.

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.329
Πόντοι
3.656
Στό εξωτερικό τά "Ξεκωλέ ντυσίματα" πού κάνουν οι γκόμενες,οι Ελλεεινίδες δέν τά έχουν δεί ούτε στόν ύπνο τους.
Καμία σχέση δέν φοράνε τζίν και αθλητικά παπούτσια οι γκόμενες έξω, μόνο στό γυμναστήριο πάνε έτσι, η νά πάνε βόλτα τόν σκύλο στό πάρκο!
Οι Ελληνίδες είναι παντελώς άσχετες από ντύσιμο,έχουν...μαύρα μεσάνυχτα.
Καλά μην τρελαθούμε .... δεν είμαστε στα 90s .... ΑΣ ΜΑΣ ΠΕΙ Ο kalogero .....

Το θα μας πει ; Ότι δεν βλέπει γαλλίδες με καπαρντίνα και .... σταν σμιθ ;;;;;
Γαλλίδα .... με γερμανικό αθλητικό !!!

Μακάρι να μας έλεγε ότι δεν βλέπει .... και ότι κάνω λάθος .... αλλά φοβάμαι πως .... όχι !

ΠΟΥ ΠΑΜΕ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ ;;;
Πως βουλιάξαμε έτσι ;;;;

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.711
Πόντοι
1.706

Εκτός από τήν Ελλάδα, οι Ελλεεινίδες δέν ξέρουν ούτε νά βάφονται.
Είναι άσχετες αλλά τό παίζουν έξυπνες... καί πονηρές!
Ρώτα έναν σοβαρό επαγγελματία μόδας, νά δείς τί θά σού πεί!

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.329
Πόντοι
3.656
Κάτι ωχρές γερμανίδες (ή και γερμανόφωνες τέλος πάντων ....σε πέριξ χώρες) .... με μαύρη ποδιά ... μαύρο παντελόνι .... ποκάμισο και γόβα .... αεροσυνοδού .... χοντροτάκουνη ........ σχεδόν άβαφες (ολίγον μέηκ απ , διακριτικό λευκό , όχι εμπριμέ μεσογειακής, σε στυλ ρετρό πούδρας )
χοντρόσβερκες συνήθως ..... αλλά προς τον ξανθό ....... (όχι καμμένο σαν νορβηγίδες) ....

Φτιάχνουν και κανέναν από εσάς ή μόνο εμένα που είμαι ολίγον βιτσιόζος ;;;

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.711
Πόντοι
1.706
Καλά μην τρελαθούμε .... δεν είμαστε στα 90s .... ΑΣ ΜΑΣ ΠΕΙ Ο kalogero .....

Το θα μας πει ; Ότι δεν βλέπει γαλλίδες με καπαρντίνα και .... σταν σμιθ ;;;;;
Γαλλίδα .... με γερμανικό αθλητικό !!!

Μακάρι να μας έλεγε ότι δεν βλέπει .... και ότι κάνω λάθος .... αλλά φοβάμαι πως .... όχι !

ΠΟΥ ΠΑΜΕ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ ;;;
Πως βουλιάξαμε έτσι ;;;;
Οι Γαλλίδες είναι Mastery στήν μόδα, όπως καί οι Ιταλίδες.
Ακόμα καί αθλητικά όταν φοράνε, ξέρουν νά τά υποστηρίξουν.
Οί δικές μας είναι 20 χρόνια πίσω...μήν πώ 30!

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.001
Πόντοι
9.297
Κάτι ωχρές γερμανίδες (ή και γερμανόφωνες τέλος πάντων ....σε πέριξ χώρες) .... με μαύρη ποδιά ... μαύρο παντελόνι .... ποκάμισο και γόβα .... αεροσυνοδού .... χοντροτάκουνη ........ σχεδόν άβαφες (ολίγον μέηκ απ , διακριτικό λευκό , όχι εμπριμέ μεσογειακής, σε στυλ ρετρό πούδρας )
χοντρόσβερκες συνήθως ..... αλλά προς τον ξανθό ....... (όχι καμμένο σαν νορβηγίδες) ....

Φτιάχνουν και κανέναν από εσάς ή μόνο εμένα που είμαι ολίγον βιτσιόζος ;;;
Πάντα προτιμώ ανοιχτόχρωμες και ιδίως από Αν.και Βόρεια / Κεντρική Ευρώπη .
Όμως με ξενερώνουν τα χοντρά "πρωινά"τακούνια..προτιμώ κάτι πιο λεπτο.

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.329
Πόντοι
3.656

sotos71

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2023
Like
2.443
Πόντοι
456
Μην βγαζεις τοση χολή ρε.Χαλαρωσε....
Λοιπον κατα τ αλλα εχω κατσει στο καφέ με τα γυαλιά μυωπίας μου και διαβαζω το βιβλίο "Πασαδόροι και βαστάζοι '' της Αθηνάς Κακούρη.
Πολλα γκομενακια εχουν γυρισει και με κοιτανε σαν ξερολούκουμο αλλα ακομα παριστανω τον αδιαφορο.
Να ενημερωσω με λιγα λογια σημερα ειμαι κλασσικα με το μαλλί καρέ,σκουλαρικι στο αριστερο αυτί(διακριτικό και μικρό ομως) πουκαμισάκι γαλαζιο,σακάκι καφετί και παντελόνι κυριλέ σκουρο μπλέ.Σημερα που ειμαι με τα γυαλάκια και με το βιβλιο εχω κανει εντυπωση σε ολες σχεδον εδω...Σου λεει αυτός ειναι διανοούμενος εχει πνευμα και μορφωση ,αρα αξιζει να τον γνωρισω.θα σας ενημερωσω και αργοτερα να δω τι ψάρια θα πιάσω και σημερα
Φίλε καλά κάνεις...Το διάβασμα τραβάει τις Ελληνίδες, σε βλέπουν για ανώτερο ον.
Δεν κάνω πλάκα.
Αλλά...ένα μεγάλο αλλά...
Πού τον είδες αυτό το συνδυασμό ρούχων; Μου λες;
Ούτε ο Τάιλερ δε ντύνεται έτσι, χωρίς παρεξήγηση.
Γαλάζιο πουκάμισο, μπλε παντελόνι; Ούτε ο Κυριάκος ο Μητσοτάκης να ήσουν.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom