Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 39 άτομα (6 μέλη και 33 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 873 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 513 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 324 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 579 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.975
Εγγρ.
21 Ιαν 2023
Κριτικές
41
Like
2.337
Πόντοι
506
Αν δουλεύουν η αν κάνουν οικονομίες ας πάρουν ο,τι θέλουν.
Αλλιώς κάνουν λάθος οι γονείς αν πληρώνουν του κόσμου τα λεφτά ενώ μένουν απλήρωτα ενοίκια και λογαριασμοί η πεινάνε όλοι μαζί.
Όχι ούτε καν είναι ντροπή ακόμα και να δουλεύουν και να κουράζονται να δίνουν 200 ευρώ για ρούχα.

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.405
Πόντοι
3.656
Το πιο σωστό και το πιο ειλικρινές είναι κάποιος να γνωρίζει ποιος είναι και ποιες είναι οι δυνατότητες του. Για παράδειγμα εγώ, χωρίς αμάξι, χωρίς δικό μου σπίτι και με δουλειά μέτρια των 900 ευρώ δεν μπορώ να έχω σοβαρές βλέψεις για να βγάλω όχι γυναίκα για γάμο αλλά ούτε γκόμενα.
Κλαψομουνιάζεις άδικα. Μπορείς. Σαφώς είναι πιο δύσκολο από το γόνο με τη λαμποργκίνι . ΑΥΤΟΣ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΙΣ ; Για ποιό λόγο ;
Θα ξαναέρθεις στη ζωή γόνος με λαμποργκίνι ;;; ΚΑΙ ΕΤΣΙ , ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΠΙΟ ΚΑΤΩ ..... άλλοι βγάζουν γκόμενες ! Και μουνάρες !

Πρόσεξε !

Μιλάμε για τεράστια καμάκια και έμπειρους που ψάχνουν κερκόπορτες ! Και χτυπάνε ! Σε αδύνατα σημεία !
Αλλά τρώνε μουνάρες ....... ναι με πλίνθινο στην παλιά κοκκινιά .... κωλόσπιτο .... και μισθό γαλέρας 650€ το μήνα !

Βρίσκουν γκόμενες με αδύνατα σημεία . Χτυπάνε εκεί !

Ιστορίες που ξέρω από μπατήρηδες και συχνά μεγάλους σε ηλικία που τρώνε μουνάρες ! Και μικρές.

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.711
Πόντοι
1.706
Το πιο σωστό και το πιο ειλικρινές είναι κάποιος να γνωρίζει ποιος είναι και ποιες είναι οι δυνατότητες του. Για παράδειγμα εγώ, χωρίς αμάξι, χωρίς δικό μου σπίτι και με δουλειά μέτρια των 900 ευρώ δεν μπορώ να έχω σοβαρές βλέψεις για να βγάλω όχι γυναίκα για γάμο αλλά ούτε γκόμενα. Φυσικά δεν κλαίγομαι - για να προλάβω κάποιους - απλά παραθέτω ένα fact. Για αυτό το λόγο είτε "απομακρύνω" την ιδέα του να βρω γκόμενα είτε κάπου κάπου παίζω με καμιά "εύκολη" και όταν δε βρίσκω πάω στις πουτάνες.

"Φαίνεσαι" αρκετά συνειδητοποιμένος καί προσγειωμένος άνθρωπος, όσον αφορά τά κριτήρια επιλογής τών γυναικών πρός τούς άνδρες.
Στό μόνο πού διχάζομαι γιά εσένα, είναι στό "Πόσο πολύ" θά ήθελες νά κάνεις σχέση, η απλά νά βγάλεις γκόμενα.
Αυτό τό λέω διότι έχεις αναφέρει, ότι έχεις κάνει σεξουαλικές επαφές μέ τραβαστί καί ότι δέν έχεις κόλλημα μέ αυτό.
Σέ καμία περίπτωση, δέν θά σού ζητούσα "Σεξουαλική ταυτότητα" ούτε κρίνω τίς σεξουαλικές προτιμήσεις του καθενός.
Ο καθένας μπορεί νά κάνει ότι τού αρέσει στό κρεβάτι του, απλά νά μήν ενοχλεί τούς άλλους.
Απλά μού φαίνεται λίγο "Περίεργο" τό πόσο πραγματικά θά ήθελες...νά κάνεις σχέση μέ γκόμενα!

Nikos P.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2023
Like
1.039
Πόντοι
206
βγαινω σε λιγο βόλτα...Σκοπευω να τα παιξω ολα για ολα αποψε κι οτι γινει.Χαμογελαστός πάντα,και με θετικότητα θα παω για καφε στο συνηθισμένο μέρος.Μην ξεχνάτε κι εσεις να ειστε χαμογελαστοί παντα οταν βγαινετε εξω,το εκτιμουν οι γκομενες και γινεστε συμπαθής αμεσως σε αυτές.καλη μου επιτυχια κι απόψε λοιπον!:wink:

DAMDIM100

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2020
Κριτικές
20
Like
3.814
Πόντοι
1.446
Και κάτι ακόμα:
Αν μιλάμε για σοβαρές γκόμενες, τότε αυτές θέλουν άντρες με ενέργεια και κίνηση.
Ακόμα και λεφτά να έχεις, αν σε δουν να μουχλιάζεις στο σπίτι όλη μέρα και να περιμένεις πότε θα βγείτε για καφέ μαζί και να ρίξεις ένα πούτσο, είναι μετρημένες οι μέρες σου.
Οι γυναίκες θέλουν κινητικούς άντρες. Θέλουν να σε βλέπουν ότι την ξεζουμίζεις τη ζωή.
Θα κάνω ένα παραλληλισμό τώρα, δεν είναι τυχαίο που τα σπερματοζωάρια αυτά κινούνται και παλεύουν να βρουν το ωάριο. Το ίδιο κινητικός πρέπει να είσαι και εσύ στη ζωή. Φιλοσοφία της στιγμής είναι αυτό...
Βέβαια ακούστηκα λίγο πάπιος τώρα, αλλά ΟΚ. Δε διαφωνώ σε όλα με τον Ντακ.
Μα αυτή είναι και η αιτία πολλών διαζυγίων...
Η άλλη φλιπάρει να βλέπει συνέχεια τον άλλο χυμένο σε ένα καναπέ να κάνει ζάπινγκ, να πίνει μπύρες και να καλεί τους φίλους του να δουν μαζί αγώνες στο σαλόνι...
Η απομυθοποίηση του άλλου σε μια σχέση, πολύ περισσότερο σε έναν γάμο, είναι έτσι και αλλιώς αναπόφευκτη...
Μπαίνουν στην μέση και η σχέση με την πεθερά - μάνα του συζύγου (που τον αποκαλεί μαμάκια) και το κεράτωμα και λίγο πιο μετά το διαζύγιο δεν είναι μακρυά...
Φυσικά τα πράγματα είναι ανώδυνα όταν δεν υπάρχουν παιδιά (δεν έχουν κάνει για κάποιο λόγο ή το διαζύγιο προηγήθηκε της τεκνοποίησης)...

Τελευταία τροποποίηση:
Εγγρ.
13 Αυγ 2023
Κριτικές
1
Like
2.793
Πόντοι
456
βγαινω σε λιγο βόλτα...Σκοπευω να τα παιξω ολα για ολα αποψε κι οτι γινει.Χαμογελαστός πάντα,και με θετικότητα θα παω για καφε στο συνηθισμένο μέρος.Μην ξεχνάτε κι εσεις να ειστε χαμογελαστοί παντα οταν βγαινετε εξω,το εκτιμουν οι γκομενες και γινεστε συμπαθής αμεσως σε αυτές.καλη μου επιτυχια κι απόψε λοιπον!:wink:
Εγώ πιστεύω σε σένα.Καλα θα τα πας:confused:

Nikos P.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2023
Like
1.039
Πόντοι
206
Εγώ πιστεύω σε σένα.Καλα θα τα πας:confused:
Μην βγαζεις τοση χολή ρε.Χαλαρωσε....
Λοιπον κατα τ αλλα εχω κατσει στο καφέ με τα γυαλιά μυωπίας μου και διαβαζω το βιβλίο "Πασαδόροι και βαστάζοι '' της Αθηνάς Κακούρη.
Πολλα γκομενακια εχουν γυρισει και με κοιτανε σαν ξερολούκουμο αλλα ακομα παριστανω τον αδιαφορο.
Να ενημερωσω με λιγα λογια σημερα ειμαι κλασσικα με το μαλλί καρέ,σκουλαρικι στο αριστερο αυτί(διακριτικό και μικρό ομως) πουκαμισάκι γαλαζιο,σακάκι καφετί και παντελόνι κυριλέ σκουρο μπλέ.Σημερα που ειμαι με τα γυαλάκια και με το βιβλιο εχω κανει εντυπωση σε ολες σχεδον εδω...Σου λεει αυτός ειναι διανοούμενος εχει πνευμα και μορφωση ,αρα αξιζει να τον γνωρισω.θα σας ενημερωσω και αργοτερα να δω τι ψάρια θα πιάσω και σημερα

Τελευταία τροποποίηση:
Εγγρ.
13 Αυγ 2023
Κριτικές
1
Like
2.793
Πόντοι
456
Μην βγαζεις τοση χολή ρε.Χαλαρωσε....
Λοιπον κατα τ αλλα εχω κατσει στο καφέ με τα γυαλιά μυωπίας μου και διαβαζω το βιβλίο "Πασαδόροι και βαστάζοι '' της Αθηνάς Κακούρη.
Πολλα γκομενακια εχουν γυρισει και με κοιτανε σαν ξερολούκουμο αλλα ακομα παριστανω τον αδιαφορο.
Να ενημερωσω με λιγα λογια σημερα ειμαι κλασσικα με το μαλλί καρέ,σκουλαρικι στο αριστερο αυτί(διακριτικό και μικρό ομως) πουκαμισάκι γαλαζιο,σακάκι καφετί και παντελόνι κυριλέ σκουρο μπλέ.Σημερα που ειμαι με τα γυαλάκια και με το βιβλιο εχω κανει εντυπωση σε ολες σχεδον εδω...Σου λεει αυτός ειναι διανοούμενος εχει πνευμα και μορφωση ,αρα αξιζει να τον γνωρισω.θα σας ενημερωσω και αργοτερα να δω τι ψάρια θα πιάσω και σημερα
εγω χολη? τη πλακα μου κανω μικρε.Πες και για μενα οτι θες δε με ενοχλει

Syrios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2012
Κριτικές
8
Like
1.866
Πόντοι
216
Φοβήθηκα τώρα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Φοβήθηκα τώρα άντε πάνε παίξε με τα κουβαδακια σου
με τα μπουρια που εχεις αρπαξει στην σουφρα δεν εχεις κανενα φοβο χαχα

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.482
Πόντοι
2.356
"Φαίνεσαι" αρκετά συνειδητοποιμένος καί προσγειωμένος άνθρωπος, όσον αφορά τά κριτήρια επιλογής τών γυναικών πρός τούς άνδρες.
Στό μόνο πού διχάζομαι γιά εσένα, είναι στό "Πόσο πολύ" θά ήθελες νά κάνεις σχέση, η απλά νά βγάλεις γκόμενα.
Αυτό τό λέω διότι έχεις αναφέρει, ότι έχεις κάνει σεξουαλικές επαφές μέ τραβαστί καί ότι δέν έχεις κόλλημα μέ αυτό.
Σέ καμία περίπτωση, δέν θά σού ζητούσα "Σεξουαλική ταυτότητα" ούτε κρίνω τίς σεξουαλικές προτιμήσεις του καθενός.
Ο καθένας μπορεί νά κάνει ότι τού αρέσει στό κρεβάτι του, απλά νά μήν ενοχλεί τούς άλλους.
Απλά μού φαίνεται λίγο "Περίεργο" τό πόσο πραγματικά θά ήθελες...νά κάνεις σχέση μέ γκόμενα!
Η σεξουαλικότητα είναι ρευστή στον άνθρωπο αλλά κ σε άλλα θηλαστικά.
Οι ιδιαίτερα ευφυείς άνθρωποι πάντα έχουν περίεργη σεξουαλικότητα. Προσωπικά δε μου λείπει το σεξ - και το ότι "χτυπάω" κάνα τραβεστί κάπου αυτό δεν έχει να κάνει με την στενή οριοθέτηση της σεξουαλικής μου ταυτότητας. Αντιθέτως, είμαι αρκετά προχώ κ το παραδέχομαι - σε αντίθεση με τους χιλιάδες που στήνονται στο παράδρομο της Συγγρού για να γαμησουν... ή για να γαμηθουν...

Σε ευχαριστώ που με λες προσγειωμένο κλπ. Ναι είναι ακριβώς έτσι. Πλέον μετράω το κάθε μου βήμα.

Είμαι κ κωλοφαρδος. Όσες φορές πήγαν να μπλέξω με καριολες ένα αόρατο τοίχος, ένας άγγελος με προστάτευε. Μετά, το καταλάβαινα.

Οι περισσότερες γκόμενες είναι τρελή χασούρα κυρίως οικονομική.

Nikos P.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2023
Like
1.039
Πόντοι
206
Οι ελλεινιδες όταν λενε όμορφος εννοούνε κάτι τετοιους
φιλε μου πες το πιο απλα...οταν η ελληνιδα ακους να λεει γνωρισα εναν κούκλο τοτε να περιμενεις να δεις....ΤΟΝ ΦΛΩΡΟ ΤΟΥ ΑΙΩΝΑ. τοσο απλα
Και φυσικα θα ειναι σιγουρα και θηλυπρεπής.Πιστεψε με εχω ακουσει γυναικες να λενε οτι τους αρεσουν ανδρες με θηλυπρεπή χαρακτηριστικά.Αφου το εχουμε πει ειναι ελλεηνίδες.Οταν βλεπεις σε μια χωρα να γινεται χαμός για εναν σαν τον Ρουβά (θυμασαι παλιά τι γινόταν) τοτε τι καθομαστε και συζητάμε??
Αυτο ειναι το γούστο τους.

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.711
Πόντοι
1.706
Παρατηρώ πολύ προσεκτικά κυρίως τούς νέουλες -Κυρίως στούς νέους- τό πόσο πολύ "Αφυδατωμένοι" είναι από τήν έλλειψη σεξουαλικών επαφών.
Πολλοί από αυτούς πιστεύω, ότι έχουν τήν λανθασμένη εντύπωση ότι πέρα από τό γεγονός τής δυστροπίας-άρνησης γιά Sex τών κοριτσιών,
ότι κατά κάποιο τρόπο είναι φυσιολογική η αγαμία τους,δηλαδή...δέν τρέχει μία!

Nikos P.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2023
Like
1.039
Πόντοι
206
Γνωμη μου ειναι οτι οι ελληνίδες σιγουρα δεν εχουν και το καλυτερο γουστο στους ανδρες.Τις θεωρώ ξενερωτες σε σχεση ας πουμε με Αλβανίδες,Ρουμανες,Ρωσίδες κτλ...
Εδω στην Ελλαδα η πιο συμβιβαστικη λυση για εναν ανδρα ειναι να πιασει καμια δουλεια στο δημόσιο,να εχει καλές σπουδές,να εχει ξενερωτα χόμπι,να ειναι φυσικα ήπιος χαρακτήρας ετσι ωστε με το ζορι να κατσει μια ελληνιδα κακομοιρα μαζι του και να παντρευτούνε κιολας.Οι ανδρες που εχουν 'επαναστατικό ' χαρακτήρα ειναι καπως δυσκολο να εχουν καλη τυχη στην Ελλαδα με τις γυναικες.Οκ θα εχουν κατακτησεις αλλα όχι οσες θα εχει ο μπούλης που κανει τα παντα για να ειναι η συντροφος του ευτυχισμένη.

macchiato

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2021
Like
2.948
Πόντοι
456
Οι ελλεινιδες όταν λενε όμορφος εννοούνε κάτι τετοιους

εσυ τυπε δεν εισαι αυτος που στο θρεντ της Καληφωνη εγραφε " σιγα την γκομενα" ? :coffee::coffee:

αν σοβαρολογουσες , δεν υπαρχει αντιδοτο..! :confused::confused::confused:

Nikos P.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2023
Like
1.039
Πόντοι
206
τιποτα το ιδιαιτερο σημερα δεν βγηκε απο την βόλτα μου.Αλλα δεν με παιρνει απο κατω.Αυριο ειναι μια καινουρια μέρα και θα την βουτηξω απο τα μαλλιά γεμάτος αισιοδοξία ,πάντα χαμογελαστός και θετικός και φυσικα με προσεγμένη εμφανιση και ντυσιμο κυριλάτο.Η σερβιτόρα παντως που ειχα παρει τηλεφωνο της και ανταλλασαμε μηνυματα μου ειπε οτι ειχε παει πριν να δει μια θεατρικη παρασταση και οτι τωρα ειναι σε ενα εστιατόριο και τρωει με μια φιλη της κι αλλον εναν φιλο της.Δυσκολη γκομενα ομως αυτη γιατι οπως την κόβω θα θελησει να με παει και σε κανα μέγαρο μουσικής να ακουσω Όπερα ,και οκ δεν εχω θεμα αλλα τυχαινει να ειμαι ασχετος απο αυτά δυστυχως

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Σήμερα το απόγευμα
μόλις σχολασα κατέβηκα Ερμού στα γρήγορα να πάρω κάτι μαλακιες, πήρα κι έναν καφέ κι έκατσα στην γωνία ενός Γρήγορη για να κόβω κίνηση. Οι γυναίκες ήταν μέσα στην προσμονή να τους την πέσει κάποιος. Οι μισές και βάλε ήταν ντυμένες λες
και θα πάνε σε δεξίωση. :2funny:
Οι υπόλοιπες ήταν απλά σένιες. Έβλεπες ξεκάθαρα στην όψη και στην συμπεριφορά τους ότι βγήκαν να επιβεβαιωθούν. Έπειτα καφές 3 ώρες και καπάκι ένα σνακ για να δείξουν ότι προσέχουν την σιλουέτα τους ενώ το 90% είναι με περιττά κιλά λίγα ή πολλά. Δεν την έπεσα γιατί βαριόμουν αλλά για να πιάσει τόπο η βόλτα, σχεδόν σε όποια περνούσε από κοντά μου, έλεγα: "τι έγινε; που χάθηκες εσύ;" :2funny:
Η συντριπτική πλειοψηφία
με κοιτούσε και συνέχιζε τον δρόμο της ενώ αρκετές χαμογελούσαν αλλά με απορία. Παίζει να το είπα πάνω από 400 φορές. Καμία δεν με έβρισε. Όλες ήταν στον κόσμο τους. Με πήραν χαμπάρι κάποιοι καθιστοί
και γελούσαν ενώ με ενθάρρυναν. :2funny: Μάλιστα
με μιμήθηκαν κάποιες φορές.
Μετά βαρέθηκα κι έφυγα.

:rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom