Το πιο σωστό και το πιο ειλικρινές είναι κάποιος να γνωρίζει ποιος είναι και ποιες είναι οι δυνατότητες του. Για παράδειγμα εγώ, χωρίς αμάξι, χωρίς δικό μου σπίτι και με δουλειά μέτρια των 900 ευρώ δεν μπορώ να έχω σοβαρές βλέψεις για να βγάλω όχι γυναίκα για γάμο αλλά ούτε γκόμενα. Φυσικά δεν κλαίγομαι - για να προλάβω κάποιους - απλά παραθέτω ένα fact. Για αυτό το λόγο είτε "απομακρύνω" την ιδέα του να βρω γκόμενα είτε κάπου κάπου παίζω με καμιά "εύκολη" και όταν δε βρίσκω πάω στις πουτάνες.
"Φαίνεσαι" αρκετά συνειδητοποιμένος καί προσγειωμένος άνθρωπος, όσον αφορά τά κριτήρια επιλογής τών γυναικών πρός τούς άνδρες.
Στό μόνο πού διχάζομαι γιά εσένα, είναι στό "Πόσο πολύ" θά ήθελες νά κάνεις σχέση, η απλά νά βγάλεις γκόμενα.
Αυτό τό λέω διότι έχεις αναφέρει, ότι έχεις κάνει σεξουαλικές επαφές μέ τραβαστί καί ότι δέν έχεις κόλλημα μέ αυτό.
Σέ καμία περίπτωση, δέν θά σού ζητούσα "Σεξουαλική ταυτότητα" ούτε κρίνω τίς σεξουαλικές προτιμήσεις του καθενός.
Ο καθένας μπορεί νά κάνει ότι τού αρέσει στό κρεβάτι του, απλά νά μήν ενοχλεί τούς άλλους.
Απλά μού φαίνεται λίγο "Περίεργο" τό πόσο πραγματικά θά ήθελες...νά κάνεις σχέση μέ γκόμενα!