Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 25 άτομα (1 μέλη και 24 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 873 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 513 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 325 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 579 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.976

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.482
Πόντοι
2.356
Δεν φτάνει που περίπου 1/5 του πληθυσμού είναι λάθρο...έχουμε και τους μισούς άνδρες να θέλουν να μοιάζουν με αυτούς...συλλογικός εμετός...:jerking::vomit:
Μα δε βλέπεις στους δρόμους; Ντελίβερι, Σερβιτόροι, Υπάλληλοι γραφείου, γυμναστές, στελέχη εταιρειών, Τηλεφωνητές, ακόμα και δικηγόροι όπου και να γυρίσω το κεφάλι μου βλέπω ανθρώπους με μούσια - παλιά δεν ήταν έτσι καθόλου. Τώρα όσοι είναι 30 - 45 ετών είναι όλοι με μούσια. Είτε υπάλληλοι βουλκανιζατέρ είτε ασφαλιστές...
Εγώ που ξυρίζομαι με περνάνε για αστυνομικό της Άμεσης Δράσης χαχα - σε τέτοιο βαθμό έχει φτάσει η κάτάσταση.

Τατουάζ εμφανώς έχουν πιο λίγοι αλλά κι αυτοί αυξάνονται πολύ!

(Άσχετο: Τώρα θα αρχίσουν να αυξάνονται και οι φουσκωτοί - για αυτό η βιομηχανία αναβολικών έχει τρελό χρήμα. Το τονίζω, βιομηχανία αναβολικών και όχι συμπληρωμάτων - αυτά δεν κάνουν ούτε άμεσα ούτε εύκολα αποτελέσματα.)

LION-974

Μέγας
Εγγρ.
19 Ιουν 2008
Κριτικές
11
Like
3.550
Πόντοι
4.615
Μα δε βλέπεις στους δρόμους; Ντελίβερι, Σερβιτόροι, Υπάλληλοι γραφείου, γυμναστές, στελέχη εταιρειών, Τηλεφωντές, ακόμα και δικηγόροι όπου και να γυρίσω το κεφάλι μου βλέπω ανθρώπους με μούσια - παλιά δεν ήταν έτσι καθόλου. Τώρα όσοι είναι 30 - 45 ετών είναι όλοι με μούσια. Είτε υπάλληλοι βουλκανιζατέρ είτε ασφαλιστές...
Εγώ που ξυρίζομαι με περνάνε για αστυνομικό της Άμεσης Δράσης χαχα - σε τέτοιο βαθμό έχει φτάσει η κάτάσταση.

(Άσχετο: Τώρα θα αρχίσουν να αυξάνονται και οι φουσκωτοί - για αυτό η βιομηχανία αναβολικών έχει τρελό χρήμα. Το τονίζω, βιομηχανία αναβολικών και όχι συμπληρωμάτων - αυτά δεν κάνουν ούτε άμεσα ούτε εύκολα αποτελέσματα.)
Αυτό με τα μούσια όντως έχει καταντήσει αηδία, αλλά να σου πω μία αλήθεια από προσωπικό βίωμα; όταν πριν 4 χρόνια άφησα ένα αξύριστο λουκ ξαφνικά αυξήθηκαν οι επιτυχίες. Τυχαίο; δεν ξέρω, απλά το γεγονός καταγράφω.

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.482
Πόντοι
2.356
Αυτό με τα μούσια όντως έχει καταντήσει αηδία, αλλά να σου πω μία αλήθεια από προσωπικό βίωμα; όταν πριν 4 χρόνια άφησα ένα αξύριστο λουκ ξαφνικά αυξήθηκαν οι επιτυχίες. Τυχαίο; δεν ξέρω, απλά το γεγονός καταγράφω.
Δεν αμφισβητώ καθόλου αυτό που λες ως προς την επιτυχία - αλλά είναι και να σου ταιριάζει. Εμένα πχ δεν μου ταιριάζει καθόλου - και ούτε έχω πυκνό γένι όμορφα στρωμένο. Συνήθως "αναγκη" για μούσι μπορώ να δικαιολογήσω κάποιους που δεν έχουν τόσο αρρενωπές φάτσες όπως η δική μου φάτσα.
Πράγματι πολλές γκόμενες θέλουν αξύριστο λουκ στους άντρες - αλλά είναι και να σου πηγαίνει.
Εγώ δεν θα το επέλεγα - όπως επίσης και μακρύ μαλλί με τσουλούφες δεν θα επέλεγα ποτέ.

ALX79

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2022
Like
1.837
Πόντοι
206
Εν τω μεταξύ επειδή αρκετές γενικά γυναίκες έχουν πει ότι τους αρέσουν "Ψηλοί", "μελαχρινοί", "μουσάτοι" κλπ βλέπεις ένα σωρό βλάκες, ακόμα και τάπες - κοντούς να προσπαθούν να γίνουν εμφανισιακά σαν τους Άραβες. Χαχαχα
Σε προσωπικό επίπεδο ελάχιστους άντρες ξέρω χωρίς μουσι και επίσης λίγους χωρίς τατουάζ...
Πες μας πόσες γκόμενες έχεις αλλάξει μέχρι σήμερα που ζεις… (επιτυχίες)
Για γάμους δεν ρωτάω πρέπει να πει το ΝΑΙ η άλλη πλευρά

Εγγρ.
21 Ιαν 2023
Κριτικές
41
Like
2.337
Πόντοι
506
Εγώ στα μπουρδέλα από το 2017 και μετά μην σου πω και νωρίτερα βλέπω μόνο κακές περιπτωσεις και εμφανησιακά αλλά κυρίως ως προς τις υπηρεσίες. Μιλάμε για άθλιες υπηρεσίες...
Υπηρεσίες φίλε μου όντως άθλιες έχεις απόλυτο δίκιο αλλά εμφάνηση βρίσκεις.Γενικα οι πουτάνες έχουν κακομαθει με τα λεφτά νομίζουν επειδή αυτές βγάζουν 20 ευρώ σε 10 λεπτά βγάζουν και οι πελάτες σε τόσο λίγο χρονο από τη δουλειά τους τόσα λεφτά που για να βγάλουν 20 ευρώ πρέπει να δουλεύουν 6 ώρες.

ALX79

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2022
Like
1.837
Πόντοι
206
Μα δε βλέπεις στους δρόμους; Ντελίβερι, Σερβιτόροι, Υπάλληλοι γραφείου, γυμναστές, στελέχη εταιρειών, Τηλεφωνητές, ακόμα και δικηγόροι όπου και να γυρίσω το κεφάλι μου βλέπω ανθρώπους με μούσια - παλιά δεν ήταν έτσι καθόλου. Τώρα όσοι είναι 30 - 45 ετών είναι όλοι με μούσια. Είτε υπάλληλοι βουλκανιζατέρ είτε ασφαλιστές...

Ποια είναι η βιομηχανία των αναβολικών
Διαφώτισε μας σε παρακαλώ

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.482
Πόντοι
2.356
Μα εγώ δεν έχω καμία σχέση με όλο αυτό που αναφέρω. Τι σχέση έχω εγώ. Δε θυμάμαι πόσες έχω αλλάξει. Πραγματικά. Όχι πολλές. Οι περισσότερες ήταν μερικών μηνών καθώς έβλεπα ότι πήγαινε η βαλίτσα εκεί που δεν ήθελα.

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.482
Πόντοι
2.356
Διαφώτισε μας σε παρακαλώ
Η βιομηχανία των αναβολικών ορίζεται όλο το "οικοσύστημα" των μεσαζόντων , πωλητών, sites κλπ που έμεσσα θα σε βοηθήσουν να γίνεις μυώδης σύντομα. Αλλά απορώ αν είναι ειρωνική η ερώτησή σου. Νομίζω παραείναι εύκολο κατανοητό εκτός αν κανείς είναι 15 ετών.

ALX79

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2022
Like
1.837
Πόντοι
206
Μα εγώ δεν έχω καμία σχέση με όλο αυτό που αναφέρω. Τι σχέση έχω εγώ. Δε θυμάμαι πόσες έχω αλλάξει. Πραγματικά. Όχι πολλές. Οι περισσότερες ήταν μερικών μηνών καθώς έβλεπα ότι πήγαινε η βαλίτσα εκεί που δεν ήθελα.
Ωραία θέλω να μου πεις μιας και είσαι ενημερωμένος και το ψάχνεις και ξέρεις τι τάσεις ζητάνε οι γυναίκες
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Η βιομηχανία των αναβολικών ορίζεται όλο το "οικοσύστημα" των μεσαζόντων , πωλητών, sites κλπ που έμεσσα θα σε βοηθήσουν να γίνεις μυώδης σύντομα. Αλλά απορώ αν είναι ειρωνική η ερώτησή σου. Νομίζω παραείναι εύκολο κατανοητό εκτός αν κανείς είναι 15 ετών.
Μυώδης σύντομα…

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.482
Πόντοι
2.356
Ωραία θέλω να μου πεις μιας και είσαι ενημερωμένος και το ψάχνεις και ξέρεις τι τάσεις ζητάνε οι γυναίκες
Σου απάντησα. Οι τάσεις είναι οι μουσάτοι και οι λοιποί που ανέφερα. Το ανέφερα πριν αυτό. Μην τα ξαναλέμε. Και στα δύο σου απάντησα.

Εγγρ.
21 Ιαν 2023
Κριτικές
41
Like
2.337
Πόντοι
506
Γιατί κρίνεις τον μενεδημο πόσες άλλαξε?σιγά εσύ ρε γαμιά για να μπαίνεις εδώ μέσα μάλλον περισσότερο για γαμιά ιερόδουλων μόνο σε κόβω.

Εγγρ.
13 Αυγ 2023
Κριτικές
1
Like
2.793
Πόντοι
456
και γω το ιδιο ...μαλακιες τους βγαζει το αρχέγονο ενστικτο.Δεν εχει να κανει με μοδα αν βλεπεις εξω ολη τη κοινωνια με μουσι ειναι για να γαμησουν.Βεβαια το μουσι δεν μπορει να κρυψει αλλα πραγματα που βλεπουν οι γυναικες και εκτιμουν σε εναν αντρα.

ALX79

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2022
Like
1.837
Πόντοι
206
Μήπως εννοείς φάρμακα τα οποία φτιάχτηκαν για αναπλαστικη αναιμία, το AIDS , χειρουργια , εξέλιξη της ζωικής παραγωγής , υπογονιμότητα , καρκίνο κτλ κτλ κτλ
Τα οποία τα φτιάχνουν φαρμακοβιομηχανίες με εγκρίσεις όπως εδώ του δικού μας Ε.Ο.Φ
Ότι τα παίρνουν οι φουσκωτοί για να φτιάχνουν κορμιά ;

Γιατί έχω μπερδευτεί με την βιομηχανία που λες…

Σου απάντησα. Οι τάσεις είναι οι μουσάτοι και οι λοιποί που ανέφερα. Το ανέφερα πριν αυτό. Μην τα ξαναλέμε. Και στα δύο σου απάντησα.
Εεε άμα οι τάσεις είναι οι μουσάτοι, εσυ τι ζόρι τραβάς ;
Γίνε και ‘σύ και γαμα !

LION-974

Μέγας
Εγγρ.
19 Ιουν 2008
Κριτικές
11
Like
3.550
Πόντοι
4.615
και γω το ιδιο ...μαλακιες τους βγαζει το αρχέγονο ενστικτο.Δεν εχει να κανει με μοδα αν βλεπεις εξω ολη τη κοινωνια με μουσι ειναι για να γαμησουν.Βεβαια το μουσι δεν μπορει να κρυψει αλλα πραγματα που βλεπουν οι γυναικες και εκτιμουν σε εναν αντρα.
Για να φτάσει κάποια να δει τα ''άλλα πράγματα'' που θα εκτιμήσει, θα πρέπει να της αρέσει η μούρη σου και η εμφάνισή του εν γένει για αρχή. Καμία δε νομίζω ότι θα εκτιμήσει την παιδεία, τη μόρφωση και τον απαράμιλλο χαρακτήρα σου αν δε νιώσει να καυλώνει για σένα.

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.482
Πόντοι
2.356
Μήπως εννοείς φάρμακα τα οποία φτιάχτηκαν για αναπλαστικη αναιμία, το AIDS , χειρουργια , εξέλιξη της ζωικής παραγωγής , υπογονιμότητα , καρκίνο κτλ κτλ κτλ
Τα οποία τα φτιάχνουν φαρμακοβιομηχανίες με εγκρίσεις όπως εδώ του δικού μας Ε.Ο.Φ
Ότι τα παίρνουν οι φουσκωτοί για να φτιάχνουν κορμιά ;

Γιατί έχω μπερδευτεί με την βιομηχανία που λες…

Να γνωρίζεις αδερφέ ότι η ημιμάθεια και ο εξυπναδακισμός δεν είναι όμορφο πράγμα. Φαίνεσαι πολύ σοβαρός στο γραπτό λόγο.
Ναι έχουν έγκριση για AIDS και για αναιμίες - αλλά χρησιμοποιούνται από αθλητές για βελτίωση επιδόσεων και στους "αγώνες" αισθητικής που εινααι το bodybulding.
Σου όρισα τι σημαίνει "Βιομηχανία Αναβολικων". Προφανώς και δεν εννοούσα τις καθαυτού βιομηχανίες ως απόλυτη έννοια.

Είναι τραγικά δύσκολο να εξηγώ τα αυτονόητο.

ALX79

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2022
Like
1.837
Πόντοι
206
Το μούσι δεν θα σε σώσει
Αν δεν της δίνεις το μουνι στο χέρι για κομπρέσα
Αν δεν χαλάς χρήμα για πάρτη της
Αν δεν είσαι του γούστου της
Αν δεν είσαι αεράτος με τις φίλες της

Τα έχουμε πει 9.000 σελίδες κοντά ότι για να πάρεις πρέπει να δώσεις
Αλλά όλοι οι κουασιμοδοι με πουλάκια μικρά εδώ μέσα , που σας έχει φάει η μαλακια και φιλοσοφείστε μεταξύ σας

Τα ρίχνεται στον ακέραιο και ότι όλες φταίνε

Όποτε το πρόβλημα είστε εσείς

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.482
Πόντοι
2.356
Για να φτάσει κάποια να δει τα ''άλλα πράγματα'' που θα εκτιμήσει, θα πρέπει να της αρέσει η μούρη σου και η εμφάνισή του εν γένει για αρχή. Καμία δε νομίζω ότι θα εκτιμήσει την παιδεία, τη μόρφωση και τον απαράμιλλο χαρακτήρα σου αν δε νιώσει να καυλώνει για σένα.
100% αλήθεια.

Το μούσι δεν θα σε σώσει
Αν δεν της δίνεις το μουνι στο χέρι για κομπρέσα
Αν δεν χαλάς χρήμα για πάρτη της
Αν δεν είσαι του γούστου της
Αν δεν είσαι αεράτος με τις φίλες της

Τα έχουμε πει 9.000 σελίδες κοντά ότι για να πάρεις πρέπει να δώσεις
Αλλά όλοι οι κουασιμοδοι με πουλάκια μικρά εδώ μέσα , που σας έχει φάει η μαλακια και φιλοσοφείστε μεταξύ σας

Τα ρίχνεται στον ακέραιο και ότι όλες φταίνε

Όποτε το πρόβλημα είστε εσείς
Ε δεν είναι όλοι κουασιμοδοι.

15 ετών είσαι μήπως εσύ. Ή κανας ψωνισμένος?

ALX79

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2022
Like
1.837
Πόντοι
206
Να γνωρίζεις αδερφέ ότι η ημιμάθεια και ο εξυπναδακισμός δεν είναι όμορφο πράγμα. Φαίνεσαι πολύ σοβαρός στο γραπτό λόγο.
Ναι έχουν έγκριση για AIDS και για αναιμίες - αλλά χρησιμοποιούνται από αθλητές για βελτίωση επιδόσεων και στους "αγώνες" αισθητικής που εινααι το bodybulding.
Σου όρισα τι σημαίνει "Βιομηχανία Αναβολικων". Προφανώς και δεν εννοούσα τις καθαυτού βιομηχανίες ως απόλυτη έννοια.

Είναι τραγικά δύσκολο να εξηγώ τα αυτονόητο.
Εγώ επειδή στα νιάτα μου ήμουν Junior -75kg
Και επειδή έχω παρειιιι ολααα αυτά που γράφεις εδώ , τις εποχές που η λέξη bodybuilding στην Ελλάδα ήταν άγνωστη για τον Έλληνα , και ήμουν με πολύ μεγάλα ονόματα μαζί (Σαρακίνη, Γλουτιδη, Μπουρνάζο, και άλλους πολλούς…)
Το τι κάνουν σήμερα τυχαίοι ή νομίζεις ότι οι γκόμενες ζητάνε φουσκωτούς, είσαι λάθος

100% αλήθεια.

Ε δεν είναι όλοι κουασιμοδοι.

15 ετών είσαι μήπως εσύ. Ή κανας ψωνισμένος?
Όχι 44 με 3 γάμους και γιο στα 15, και πολύ βαθιά δεξιά τσέπη

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.092
Πόντοι
1.496
Και κάτι ακόμα:
Αν μιλάμε για σοβαρές γκόμενες, τότε αυτές θέλουν άντρες με ενέργεια και κίνηση.
Ακόμα και λεφτά να έχεις, αν σε δουν να μουχλιάζεις στο σπίτι όλη μέρα και να περιμένεις πότε θα βγείτε για καφέ μαζί και να ρίξεις ένα πούτσο, είναι μετρημένες οι μέρες σου.
Οι γυναίκες θέλουν κινητικούς άντρες. Θέλουν να σε βλέπουν ότι την ξεζουμίζεις τη ζωή.
Θα κάνω ένα παραλληλισμό τώρα, δεν είναι τυχαίο που τα σπερματοζωάρια αυτά κινούνται και παλεύουν να βρουν το ωάριο. Το ίδιο κινητικός πρέπει να είσαι και εσύ στη ζωή. Φιλοσοφία της στιγμής είναι αυτό...
Βέβαια ακούστηκα λίγο πάπιος τώρα, αλλά ΟΚ. Δε διαφωνώ σε όλα με τον Ντακ.
Αμα ειναι ετσι τυπε να παρουν οι γκομενες φιλεναδα τους να κανουν συνεχεια ταξιδια, οπως ξερω πολλες που ειναι μονες τους και το ριχνουν μανιωδως στα ταξιδια.

Κινητικο και δραστηριο ειπες; Να πηγαινει ο συντροφος της για μπασκετ-αθλητισμο, να πηγαινει στο πρακτορειο ΟΠΑΠ να παιζει συνεχεια κατοσταρικα στο στοιχημα, να πηγαινει για μπυρες, να πηγαινει μπουρδελοτσαρκα, μετραει για δραστηριο και ανθρωπο που ξεζουμιζει τη ζωη, δεν μετραει; Αρα ευχαριστημενη θα ειναι η γκομενα.

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.944
Πόντοι
3.656
Εν τω μεταξύ επειδή αρκετές γενικά γυναίκες έχουν πει ότι τους αρέσουν "Ψηλοί", "μελαχρινοί", "μουσάτοι" κλπ βλέπεις ένα σωρό βλάκες, ακόμα και τάπες - κοντούς να προσπαθούν να γίνουν εμφανισιακά σαν τους Άραβες. Χαχαχα
Σε προσωπικό επίπεδο ελάχιστους άντρες ξέρω χωρίς μουσι και επίσης λίγους χωρίς τατουάζ...

Το αξύριστο λίγων ημερών,δεν με πειράζει.Ίσα ίσα που σε μερικούς πηγαίνει κιόλας.Κι εγώ όταν είμαι αξύριστος,παρατηρώ πιο πολλά βλέμματα έξω.

Αλλά όχι αυτά τα μούσια τα παπαδίστικα...τα αγιορείτικα...τα ταλιμπανίστικα:vomit:

Επίσης γελάω με κάτι άλλους που δεν έχουν πυκνά γένια,και προσπαθούν με τις τρίχες να φτιάξουν μούσι :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom