Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 20 άτομα (1 μέλη και 19 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 873 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 513 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 326 11,0%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 579 19,4%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.977

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Γκόμενα βγαίνει μόνο μέ ένα τρόπο, τόν παραδοσιακό,τό φλέρτ-καμάκι όλα τά άλλα είναι υποκατάστατα.
Δέν έχουν καμία βάση...είναι αναξιόπιστα!
Εκτός όσων έχουμε αναφέρει στο συγκεκριμένο θέμα, να προσθέσω και την μεγαλύτερη απόλαυση. Όταν μιλάω σε γκόμενα και φέρει την συζήτηση σε σόσιαλ, της απαντώ κατευθείαν σε κλάσματα δευτερολέπτου
ότι όλα αυτά είναι μαλακίες
κι από την στιγμή που μιλάμε εδώ και τώρα, δινεις τηλέφωνο ή κανονίζουμε ραντεβού για καφέ.
Ποιος ο λόγος να πας σπίτι σου κι εγώ στο δικό μου
και να πληκτρολογούμε;;;

ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΠΟΤΕ ΚΑΜΙΑ ΔΙΟΤΙ ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΠΑΝΤΗΣΗ!

:rockon:

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.711
Πόντοι
1.706
Δεν υπάρχει περιθώριο για φλερτ -καμακι αν η άλλη ψωνίζει διαρκώς εντός κύκλων με γνωστούς η συναδέλφους.
Για αυτό πολλές στα τριάντα έχουν παντρευτεί ήδη προ πολλού.
Περιθώριο γιά φλέρτ-καμάκι πάντα υπάρχει,είναι ίσως θέμα συγκυριών καί Timing, αλλά πάντα υπάρχει,άν δέν υπήρχε χώρος γιά φλέρτ...τότε σβήσαμε!
Το φλέρτ είναι η ευγενής τέχνη γιά έναν άντρα, νά αισθάνεται πολλάκις ευχαριστημένος, καί σίγουρος από τόν εαυτό του.
Οτιδήποτε άλλο στίς ερωτικές γνωριμίες...είναι χάσιμο χρόνου!
Εκτός όσων έχουμε αναφέρει στο συγκεκριμένο θέμα, να προσθέσω και την μεγαλύτερη απόλαυση. Όταν μιλάω σε γκόμενα και φέρει την συζήτηση σε σόσιαλ, της απαντώ κατευθείαν σε κλάσματα δευτερολέπτου
κι από την στιγμή που μιλάμε εδώ και τώρα, δινεις τηλέφωνο ή κανονίζουμε ραντεβού για καφέ.
και να πληκτρολογούμε;;;

Ακριβώς αυτό παπάκι!

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.166
Πόντοι
9.297
χαχαχαχαχα α ρε μπαγάσα εισαι κι εσυ απο αυτους που το θεωρουν πουστριλίκι το σκουλαρικάκι.Και τα τατουαζ πιστευεις ειναι αδερφίστικα ή εστω too much ??
Το τατουάζ είναι μια επίδειξη χρημάτων.
Το σκουλαρίκι είναι φυσιολογικό σε γυναίκες και βαρβάρους.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.166
Πόντοι
9.297
Περιθώριο γιά φλέρτ-καμάκι πάντα υπάρχει,είναι ίσως θέμα συγκυριών καί Timing, αλλά πάντα υπάρχει,άν δέν υπήρχε χώρος γιά φλέρτ...τότε σβήσαμε!
Το φλέρτ είναι η ευγενής τέχνη γιά έναν άντρα, νά αισθάνεται πολλάκις ευχαριστημένος, καί σίγουρος από τόν εαυτό του.
Οτιδήποτε άλλο στίς ερωτικές γνωριμίες...είναι χάσιμο χρόνου!

Ακριβώς αυτό παπάκι!
Στην καλύτερη περίπτωση ,το πολύ να νιωσει ευχάριστα δίπλα σου...αλλά για να σου κάτσει πρέπει να την έχει τελείως στο κλασιμο ο γκόμενος η ο σύζυγος.

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Ακριβώς αυτό παπάκι!
Επίσης όσες φορές έχω μπει σόσιαλ για να πετάξω δηλητήριο σε τέτοιες συζητήσεις, οι πατσαβουρες
σε τέτοια θέματα ψελιζουν
ότι μέσω σόσιαλ μπορούν
να γνωρίσουν τον άλλον με άνεση χρόνου επειδή πολλά γίνονται. Πρόκειται για παραμύθι. Πρόκειται για ψευτοαφήγημα. Με το που πουν αυτό, τους λέω οκ φέρτε τηλέφωνο να γνωριστούμε έτσι :2funny: και μην βγαίνετε αμέσως ραντεβού.
Αν πέσετε σε μαλάκα κάντε μπλοκ στο νούμερο.
Νέα τάπα δηλαδή!
Κι εκεί πάλι μούγγα πέφτει.
Ο πραγματικός λόγος που
δεν θέλουν να δίνουν τηλέφωνο είναι διότι όλη μέρα πληκτρολογούν σαν μαλακισμένα και δεν μπορούν να σταθούν σε συζήτηση.
Θα χάσουν την μπάλα. Επίσης αν έχουν γκόμενο δεν θέλουν να βαράει το μπουρδέλο τους μην καρφωθούν. Προτιμούν τα σοσιαλ ώστε να μπαίνουν όποτε θέλουν, δηλαδή να τις περιμένουν οι άνδρες ουρά.

Αυτή είναι η αλήθεια!

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.166
Πόντοι
9.297
Σήμερα βρήκα λίγο χρόνο
κι έπαιξα σκάκι με κάτι τύπους σε μια λέσχη. Υπήρχε μια αρμονία και χαλάρωση.
Σε μια στιγμή μπήκαν δύο πατσαβουρες μέσα να παίξουν κι αυτές. Από την ώρα που έκατσαν μέχρι που έφυγαν, τους έφταιγαν όλα. Ακόμα και το υλικό των κομματιών της σκακιέρας. :2funny:
Κλασσική περίπτωση ναυαγίων που θέλουν να τραβούν την προσοχή.
Η μία με ρώτησε κάτι άσχετο (για να της δώσω σημασία) αλλά την έγραψα στα παπάρια μου. Μάλιστα έπειτα σχολίασε την στάση μου ώστε να της απαντήσω αλλά το γράψιμο συνεχίστηκε. Στο τέλος ρευτηκα μόνο και μόνο για να μην κλάσω και ενοχληθούν
οι παίκτες. :2funny: Σίγουρα θα τσαντιστηκαν. :rockon:Αυτό το πράγμα με τις γυναίκες που θέλουν να τους δίνουμε βάση όποτε θέλουν αυτές ποτέ δεν το κατάλαβα.
Η αλήθεια είναι ότι θα δίνουν βάση όποτε θέλουμε εμείς. Δηλαδή ακόμα να μας κάθονται η να μας απορρίπτουν, θα τις αναγκάζουμε μέσω καμακιού να μας δίνουν βάση. Ακόμα και σε αυτό ανώτεροι είμαστε.

..."ρευτηκα για να μην κλασω"...:buck2::buck2::buck2::buck2::cheesy::cheesy::cheesy::cheesy::cheesy:...Δεν μπορώ......υποκλίνομαι ρε τρισμεγιστε...:kneel::kneel::kneel::kneel::kneel::kneel::kneel:

emperor13

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2018
Like
757
Πόντοι
96
Τύποι μύστες, χυστες, γνώστες...
Που γράφετε καθημερινά εκθέσεις και διατριβές πάνω στο ζήτημα των Ελλεηνιδων...

Πρέπει οπωσδήποτε να βρεθείτε όλοι εσείς τα "μεγάλα και σοφά μυαλά με καντάρια πείρας " , κάπου με μεγάλη κίνηση, το κέντρο Αθήνας έχει πάμπολλα σημεία.
Να εφαρμόσετε στην πράξη όλα αυτά που μας διδάσκετε, τραβήξτε βίντεο να μάθουμε και εμείς και να προκοψουμε.

Αναμένουμε.
τσαμπα μαθηματα εχεις εδω μεσα απο δυο Δασκαλους,τι αλλο θες πχια?:rockon::rockon::rockon:

macchiato

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2021
Like
2.948
Πόντοι
456
και να πληκτρολογούμε;;;

ΠΑΠΙΕ , τις προαλλες ακουγα τα ηχητικα σου και κατι μου θυμισες ρε μπαγασα :think:

μηπως ταξιδευεις συχνα λογω της δουλειας σου?:coffee: σε τεσταρω τωρα, δεν προκειται να ρουφιανεψω.

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.711
Πόντοι
1.706
Επίσης όσες φορές έχω μπει σόσιαλ για να πετάξω δηλητήριο σε τέτοιες συζητήσεις, οι πατσαβουρες
σε τέτοια θέματα ψελιζουν
ότι μέσω σόσιαλ μπορούν
να γνωρίσουν τον άλλον με άνεση χρόνου επειδή πολλά γίνονται. Πρόκειται για παραμύθι. Πρόκειται για ψευτοαφήγημα. Με το που πουν αυτό, τους λέω οκ φέρτε τηλέφωνο να γνωριστούμε έτσι :2funny: και μην βγαίνετε αμέσως ραντεβού.
Αν πέσετε σε μαλάκα κάντε μπλοκ στο νούμερο.
Νέα τάπα δηλαδή!
Κι εκεί πάλι μούγγα πέφτει.
Ο πραγματικός λόγος που
δεν θέλουν να δίνουν τηλέφωνο είναι διότι όλη μέρα πληκτρολογούν σαν μαλακισμένα και δεν μπορούν να σταθούν σε συζήτηση.
Θα χάσουν την μπάλα. Επίσης αν έχουν γκόμενο δεν θέλουν να βαράει το μπουρδέλο τους μην καρφωθούν. Προτιμούν τα σοσιαλ ώστε να μπαίνουν όποτε θέλουν, δηλαδή να τις περιμένουν οι άνδρες ουρά.

Αυτή είναι η αλήθεια!

Γκόμενα πού τής ζητήσεις τηλ καί δέν στό δώσει -Είτε είναι από apps είτε από καμάκι-
Δέν συνεχίζεις κάν τήν κουβέντα...απλά τήν κλάνεις!
-Οι πιθανότητες νά βγεί γκόμενα είναι μηδέν,απλά δέν υπάρχουν πιθανότητες-

macchiato

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2021
Like
2.948
Πόντοι
456
χαχαχαχαχα α ρε μπαγάσα εισαι κι εσυ απο αυτους που το θεωρουν πουστριλίκι το σκουλαρικάκι.Και τα τατουαζ πιστευεις ειναι αδερφίστικα ή εστω too much ??

τα ταττουαζ σε γυναικες παντως ειναι αιτια να παριστανω οτι δεν τις ξερω:confused::confused::confused:

ειναι ο τυπος γυναικων για τσιμπουκια ΑΥΣΤΗΡΩΣ ΜΟΝΟ σε παραλιες της Παρου και της Χαλκιδικης (βραδινες ωρες)

σε αντρες οκ,αρκει να μην ειναι μουσαμας. διοτι οταν γερασεις σκεψου πως θα φαινεται:coffee:

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.166
Πόντοι
9.297
Γκόμενα πού τής ζητήσεις τηλ καί δέν στό δώσει -Είτε είναι από apps είτε από καμάκι-
...και φυσικά γκόμενα που δεν δίνει τηλέφωνο αλλά δίνει όνομα προφίλ σε Μέσο Κοιν.Αποβλακωσης είναι σαχλοκουδουνο και περνάμε στην επόμενη.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.166
Πόντοι
9.297
τα ταττουαζ σε γυναικες παντως ειναι αιτια να παριστανω οτι δεν τις ξερω:confused::confused::confused:

ειναι ο τυπος γυναικων για τσιμπουκια ΑΥΣΤΗΡΩΣ ΜΟΝΟ σε παραλιες της Παρου και της Χαλκιδικης (βραδινες ωρες)

σε αντρες οκ,αρκει να μην ειναι μουσαμας. διοτι οταν γερασεις σκεψου πως θα φαινεται:coffee:
Τατουάζ βαρουσαν οι φυλακισμένοι και κάτι ναύτες που χάνονταν σε ταξίδια για χρόνια ,χωρίς πατρίδα .
Πλην ιθαγενών φυλων του Ειρηνικού Ωκεανού κυρίως ,τατουάζ βαράει μόνο το σκουπιδαριο.Εξαιρεση είναι κάποιοι που χτυπάνε ονόματα των γονιών η των παιδιών τους αλλά και αυτό δείχνει μια αρρωστημενη εξάρτηση παρά αγάπη.

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.982
Πόντοι
3.656
ΠΑΠΙΕ , τις προαλλες ακουγα τα ηχητικα σου και κατι μου θυμισες ρε μπαγασα :think:

μηπως ταξιδευεις συχνα λογω της δουλειας σου?:coffee: σε τεσταρω τωρα, δεν προκειται να ρουφιανεψω.

Έχει τυπική αθηναϊκή φωνή

Όταν πας Αθήνα,κάπως έτσι ακούγονται οι περισσότεροι

macchiato

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2021
Like
2.948
Πόντοι
456
καριολες.......ΟΛΑ για εσας....:rockon:

μια ζεμπεκια απο Νοταρο αφιερωμενη στο θρεντ:coffee:

το ακουσα συμπτωματικα χθες μετα απο χρονια .....και ξεροεχυσα !

Τελευταία τροποποίηση:

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356

Παλαιότερα ναι αλλά εντός χώρας. Όχι όμως λόγω δουλειάς Από εξωτερικό πάλι είμαι άσχετος. Ελάχιστη ως καθόλου γνώση.

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Πολύ σωστό αλλά όχι να μας λένε παραμύθια ότι ντε και καλά έτσι κι αλλιώς δικαιολογίες όταν δεν δίνουν τηλέφωνο.

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.982
Πόντοι
3.656

Επειδή λέμε για τατουαζ

Εμένα πχ κάτι τέτοιο...δε με χαλάει

sexy-back-with-long-hair.jpg

Αλλά..μέχρι εκεί

macchiato

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2021
Like
2.948
Πόντοι
456
Παλαιότερα ναι αλλά εντός χώρας. Όχι όμως λόγω δουλειάς Από εξωτερικό πάλι είμαι άσχετος. Ελάχιστη ως καθόλου γνώση.

ναι εντος χωρας εννοουσα:coffee::coffee:

αν βρω την ομαδα που υποστηριζεις ,προσεγγιζω ποσοστα βεβαιοτητας 95%:coffee:

τεσπα αυτα σε πμ καποια στιγμη,τωρα βγαινω :tooth: .....σπερμα και ηδονη στις Ελληνιδες μας!! :rockon:

@Sub-Zero ισχυει ,Αθηναιος βερος και κιμπαρης ο ΠΑΠΙΟΣ !

Τελευταία τροποποίηση:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom