Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 64 άτομα (10 μέλη και 54 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 873 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 513 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 325 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 579 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.976

sotos71

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2023
Like
2.456
Πόντοι
456
Και κάτι ακόμα:
Αν μιλάμε για σοβαρές γκόμενες, τότε αυτές θέλουν άντρες με ενέργεια και κίνηση.
Ακόμα και λεφτά να έχεις, αν σε δουν να μουχλιάζεις στο σπίτι όλη μέρα και να περιμένεις πότε θα βγείτε για καφέ μαζί και να ρίξεις ένα πούτσο, είναι μετρημένες οι μέρες σου.
Οι γυναίκες θέλουν κινητικούς άντρες. Θέλουν να σε βλέπουν ότι την ξεζουμίζεις τη ζωή.
Θα κάνω ένα παραλληλισμό τώρα, δεν είναι τυχαίο που τα σπερματοζωάρια αυτά κινούνται και παλεύουν να βρουν το ωάριο. Το ίδιο κινητικός πρέπει να είσαι και εσύ στη ζωή. Φιλοσοφία της στιγμής είναι αυτό...
Βέβαια ακούστηκα λίγο πάπιος τώρα, αλλά ΟΚ. Δε διαφωνώ σε όλα με τον Ντακ.

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.711
Πόντοι
1.706
Φίλε, είπα εγώ κάτι τέτοιο; Ζητιάνος της παρέας θα γίνεις;
Αν είσαι σε μία γειτονιά, θα μάθεις τον ψιλικατζή, θα μάθεις τους γείτονες, θα γραφτείς σε γυμναστήριο, θα πας σε ένα τοπικό σύλλογο, θα προτείνεις στους συναδέλφους να βγείτε, θα πάρεις μέρος σε τοπικό πρωτάθλημα τάβλι που διοργανώνει ένα καφενείο, θα γίνεις εθελοντής στον Ερυθρό Σταυρό.
Αν είσαι άτομο εύστροφο, που μπορεί να σταθεί σε μία συζήτηση, που ψάχνεται στο ίντερνετ και δε μπαίνει μόνο στο Bou, που μπορεί να ξέρει πώς φυτεύεται ένα λουλούδι, να ξέρει και πού πέφτει η Καλιφόρνια, να ξέρει ποιές είναι οι τελευταίες ταινίες που παίζονται, τότε θεωρώ ΑΔΥΝΑΤΟ να μη σε βρει κανένας ενδιαφέροντα άτομο και να κάνεις παρέα και μετά να ανοίξεις κύκλο. Και θα γνωρίσεις και γκόμενες.
Βέβαια όλα αυτά προυποθέτουν κάτι:
Χρόνο και χρήμα. Το δεύτερο θα παραδεχθώ ότι λείπει από πολλούς άνδρες.
Γιατί νά τά κάνει όλα αυτά,ποιός ο λόγος?
Εσύ δέν ήσουν πού έλεγες ότι μέσω Internet καί Dating Apps, οι πιθανότητες είναι αρκετές νά βρεθεί γκόμενα ?
Προτεινέ του λοιπόν...τήν αρχική σου ιδέα! -Η αλήθεια είναι ότι όλα αυτά έχουν πολύ κούραση,εκτός από χρήμα-
Ολα αυτά πού τού πρότεινες είναι face to face,καί... Internet γνωριμίες όχι ?

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Aν περιμένετε να γaμiσeτe απο μη πιασμένες. Στο τέλος θα μείνετε με το πouλί στο χέρι. Γιατί από μετριες και επάνω όλο και κάποιον θα έχουν που θα τις καλαφατίζει. Eίτε στα κρυφά είτε στα φανερά. Επομένως βουρ και όπου βγει. Και ο καλύτερος ας γaμiσei.
Τις κατηγορίες έγραψα.
Το ότι πάμε σε όποια μας αρέσει είναι γεγονός ασχετως κατηγορίας το έχω δηλώσει.

:rockon:

macchiato

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2021
Like
2.948
Πόντοι
456
σαν χθες θυμαμαι τις παμπ στο Εδιμβουργο ,oταν πηγα σε φιλαρακι που εκανε μεταπτυχιακο:coffee:

ερχονταν στα ισα και μου λεγαν "οh you seem like greek god " :undecided::undecided::undecided:

Gay Wink GIF by Scott Hoying

ακομα και εκει οι μουνιτσες θελουν το ψησιμο τους :coffee:

μονο οι πουστρες φλερταρουν τους αντρες !

sotos71

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2023
Like
2.456
Πόντοι
456
Γιατί νά τά κάνει όλα αυτά,ποιός ο λόγος?
Εσύ δέν ήσουν πού έλεγες ότι μέσω Internet καί Dating Apps, οι πιθανότητες είναι αρκετές νά βρεθεί γκόμενα ?
Προτεινέ του λοιπόν...τήν αρχική σου ιδέα! -Η αλήθεια είναι ότι όλα αυτά έχουν πολύ κούραση,εκτός από χρήμα-
Διάβασε και παρακάτω και θα καταλάβεις.
Το ότι θα ψάχνεις ΚΑΙ μέσω app, δε σημαίνει ότι θα είσαι με τις πυζάμες όλη την ημέρα και θα τρως ντελίβερι στο σπίτι, αποφεύγοντας να βγεις.

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.947
Πόντοι
3.656
Φίλε, είπα εγώ κάτι τέτοιο; Ζητιάνος της παρέας θα γίνεις;
Αν είσαι σε μία γειτονιά, θα μάθεις τον ψιλικατζή, θα μάθεις τους γείτονες, θα γραφτείς σε γυμναστήριο, θα πας σε ένα τοπικό σύλλογο, θα προτείνεις στους συναδέλφους να βγείτε, θα πάρεις μέρος σε τοπικό πρωτάθλημα τάβλι που διοργανώνει ένα καφενείο, θα γίνεις εθελοντής στον Ερυθρό Σταυρό.
Αν είσαι άτομο εύστροφο, που μπορεί να σταθεί σε μία συζήτηση, που ψάχνεται στο ίντερνετ και δε μπαίνει μόνο στο Bou, που μπορεί να ξέρει πώς φυτεύεται ένα λουλούδι, να ξέρει και πού πέφτει η Καλιφόρνια, να ξέρει ποιές είναι οι τελευταίες ταινίες που παίζονται, τότε θεωρώ ΑΔΥΝΑΤΟ να μη σε βρει κανένας ενδιαφέροντα άτομο και να κάνεις παρέα και μετά να ανοίξεις κύκλο. Και θα γνωρίσεις και γκόμενες.
Βέβαια όλα αυτά προυποθέτουν κάτι:
Χρόνο και χρήμα. Το δεύτερο θα παραδεχθώ ότι λείπει από πολλούς άνδρες.

Εγώ γυναίκες θέλω να γνωρίζω

Όχι τον ψιλικατζή...και τον καφενειατζή

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.947
Πόντοι
3.656
σαν χθες θυμαμαι τις παμπ στο Εδιμβουργο ,oταν πηγα σε φιλαρακι που εκανε μεταπτυχιακο:coffee:

ερχονταν στα ισα και μου λεγαν "οh you seem like greek god " :undecided::undecided::undecided:

Gay Wink GIF by Scott Hoying

ακομα και εκει οι μουνιτσες θελουν το ψησιμο τους :coffee:

μονο οι πουστρες φλερταρουν τους αντρες !

Και στη Σκωτία έχει τέτοιους; :headbang:

Νομιζα μονο οι Άγγλοι είναι τρύπιοι

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.947
Πόντοι
3.656
Αγγλια αν δε βρεις μουνιτσα, θα βρεις εστω καποιον Kασελακη:coffee:

ειδικα Σκωτια αυτο ειναι κανονας:coffee:

Κι εδώ ισχύει αυτό

Μονο γυναίκες και πούστηδες κάνουν εύκολα γνωριμίες

ananias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2006
Κριτικές
4
Like
1.851
Πόντοι
216
Και κάτι ακόμα:
Αν μιλάμε για σοβαρές γκόμενες, τότε αυτές θέλουν άντρες με ενέργεια και κίνηση.
Ακόμα και λεφτά να έχεις, αν σε δουν να μουχλιάζεις στο σπίτι όλη μέρα και να περιμένεις πότε θα βγείτε για καφέ μαζί και να ρίξεις ένα πούτσο, είναι μετρημένες οι μέρες σου.
Οι γυναίκες θέλουν κινητικούς άντρες. Θέλουν να σε βλέπουν ότι την ξεζουμίζεις τη ζωή.
Θα κάνω ένα παραλληλισμό τώρα, δεν είναι τυχαίο που τα σπερματοζωάρια αυτά κινούνται και παλεύουν να βρουν το ωάριο. Το ίδιο κινητικός πρέπει να είσαι και εσύ στη ζωή. Φιλοσοφία της στιγμής είναι αυτό...
Βέβαια ακούστηκα λίγο πάπιος τώρα, αλλά ΟΚ. Δε διαφωνώ σε όλα με τον Ντακ.
Ν αγιάσει στο στόμα σου!

Γιατί όλοι τρέφουν την ψευαίσθηση πως αν έχεις λύσει το οικονομικό σου και απλά καααααθεσαι θα ανοίξουν οι ουρανοί και θα βρέξει μουνιά!
Ξέρω ανθρωπους οικονομικά άνετους που απλά πίνουν καφέδες όλη μέρα, και τα βράδια κωλοβαράνε σε μαγαζιά ανοίγοντας μπουκάλια και λοιπά! Και όχι άσχημοι επίσης! Βγαίνουν που και που κάνα ραντεβουδάκι με καμμιά που τσιμπάνε, κι οι τύπισσες εξαφανίζονται στα μπαμ! Ψαρώνουν και όταν βγαίνουν να κόψουν κίνηση, 'γεια σας!'....
Λογικό, γιατί εάν ο άλλος δεν έχει ενέργεια, κινητικότητα, μιλάει μόνο για το που βγήκε ή που θα βγει το βράδυ σε πιάνει κατάθλιψη απτην βαρεμάρα.....

Και έχω δει άλλους που μπορεί να μην είναι λεφτάδες μεν, αλλά έχουν ενδιαφέροντα, χόμπυ, καύλα για ζωή. Κάνουν το σκατό τους παξιμάδι να πάνε για κάνα σκι, θα πάνε για κανα κανώ άμα λάχει, θα βολτάρουν έτσι χωρίς λόγο (εδώ ο άλλος έπαιζε με το drone όλη μέρα) και τους γουστάρουν οι γυναίκες (οι άνθρωποι γενικότερα) γιατί είναι μέσα στην καύλα για ζωή, έχουν όρεξη, είναι ευχάριστη η παρουσία τους.

Και είναι κι άλλοι που δεν έχουν ούτε λεφτά, ούτε καύλα, θα αντλήσουν χαρά με το μαζευτούν στο αχούρι κάποιου φίλου τους για να δούνε μπάλα πίνωντας μπύρες, θα δουν σαρβάιβορ κλπ....Κι ύστερα αυτοί είναι που θα σου κλαφτούν 'ποσο πουτάνες είναι όλες'......Δεν έχουν καμμία επίγνωση της κατάστασης, εδώ είδα άνθρωπο 37 χρ. να βγαίνει πρώτο ραντεβού με γκόμενα για καφέ φορώντας......φόρμα!

Το θέμα είναι να κάνεις ό,τι μπορείς να περνάς καλά, να απολαμβάνεις ό,τι μπορείς στη ζωή σου μ αυτά που μπορείς να έχεις. Και ν αγωνιστείς για κάτι παραπάνω κιόλας εννοείται! Άν καταφέρεις να νιώθεις καλά με την πάρτη σου, χαίρεις εντελώς διαφορετικής αντιμετώπισης από την ίδια την κοινωνία, και κατά συνέπεια, τις γυναίκες που μπορεί να σε ενδιαφέρουν!

sotos71

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2023
Like
2.456
Πόντοι
456

Αδερφέ, το συμπέρασμα είναι ότι πρέπει να ανοίξεις τον κύκλο με κάποιο τρόπο.

Ν αγιάσει στο στόμα σου!

Γιατί όλοι τρέφουν την ψευαίσθηση πως αν έχεις λύσει το οικονομικό σου και απλά καααααθεσαι θα ανοίξουν οι ουρανοί και θα βρέξει μουνιά!
Ξέρω ανθρωπους οικονομικά άνετους που απλά πίνουν καφέδες όλη μέρα, και τα βράδια κωλοβαράνε σε μαγαζιά ανοίγοντας μπουκάλια και λοιπά! Και όχι άσχημοι επίσης! Βγαίνουν που και που κάνα ραντεβουδάκι με καμμιά που τσιμπάνε, κι οι τύπισσες εξαφανίζονται στα μπαμ! Ψαρώνουν και όταν βγαίνουν να κόψουν κίνηση, 'γεια σας!'....
Λογικό, γιατί εάν ο άλλος δεν έχει ενέργεια, κινητικότητα, μιλάει μόνο για το που βγήκε ή που θα βγει το βράδυ σε πιάνει κατάθλιψη απτην βαρεμάρα.....

Και έχω δει άλλους που μπορεί να μην είναι λεφτάδες μεν, αλλά έχουν ενδιαφέροντα, χόμπυ, καύλα για ζωή. Κάνουν το σκατό τους παξιμάδι να πάνε για κάνα σκι, θα πάνε για κανα κανώ άμα λάχει, θα βολτάρουν έτσι χωρίς λόγο (εδώ ο άλλος έπαιζε με το drone όλη μέρα) και τους γουστάρουν οι γυναίκες (οι άνθρωποι γενικότερα) γιατί είναι μέσα στην καύλα για ζωή, έχουν όρεξη, είναι ευχάριστη η παρουσία τους.

Και είναι κι άλλοι που δεν έχουν ούτε λεφτά, ούτε καύλα, θα αντλήσουν χαρά με το μαζευτούν στο αχούρι κάποιου φίλου τους για να δούνε μπάλα πίνωντας μπύρες, θα δουν σαρβάιβορ κλπ....Κι ύστερα αυτοί είναι που θα σου κλαφτούν 'ποσο πουτάνες είναι όλες'......Δεν έχουν καμμία επίγνωση της κατάστασης, εδώ είδα άνθρωπο 37 χρ. να βγαίνει πρώτο ραντεβού με γκόμενα για καφέ φορώντας......φόρμα!

Το θέμα είναι να κάνεις ό,τι μπορείς να περνάς καλά, να απολαμβάνεις ό,τι μπορείς στη ζωή σου μ αυτά που μπορείς να έχεις. Και ν αγωνιστείς για κάτι παραπάνω κιόλας εννοείται! Άν καταφέρεις να νιώθεις καλά με την πάρτη σου, χαίρεις εντελώς διαφορετικής αντιμετώπισης από την ίδια την κοινωνία, και κατά συνέπεια, τις γυναίκες που μπορεί να σε ενδιαφέρουν!

Ακόμα και αν δεν είσαι από τη φύση σου ενεργητικός, κάνε ότι μπορείς. Προσποιήσου, στην ανάγκη.
Είναι ντεκαβλέ για τις γκόμενες να σε βλέπουν να μουχλιάζεις όλη μέρα.
Βέβαια είπαμε και το έχω ξαναγράψει πολλές φορές, λείπει το χρήμα από το σύγχρονο 30άρη ή 40άρη.

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.947
Πόντοι
3.656
Ν αγιάσει στο στόμα σου!

Ενώ οι ελλεεινίδες...τέρατα κινητικότητας...ενέργειας...άφθονων θεμάτων συζήτησης...Δεν βαριέσαι ποτέ μαζί τους...

Θα μου πεις...μήπως περνάει απο καμια οντισιόν η γυναίκα για να γνωρίσει κάποιον;Αυτή απλά κάθεται και διαλέγει...

macchiato

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2021
Like
2.948
Πόντοι
456

για να αποφυγεις αδιακριτα βλεμματα συστησου ως ασφαλιτης ή εφοριακος:coffee:

....ετσι θα κερδισεις την ηρεμια σου,χωρις να βγαινεις καρτα για τις πιπινοδουλειες σου ! ασε που θα σε κερνανε κιολας

Και στη Σκωτία έχει τέτοιους; :headbang:

Νομιζα μονο οι Άγγλοι είναι τρύπιοι

αντρο εκπουστευσης:coffee: αυτο θεωρητικα θα μας συνεφερε ομως γιατι δεν υπαρχει ανταγωνισμος:coffee:

+το τοπιο ιδανικο για βουκολικα γαμησια στο countryside :rockon:

braveheart GIF

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.105
Πόντοι
9.297
ρε συ δεν ειπα εγω για φορεμα...Αλλο εννοούσα.Δηλαδη το Piercing οπως και τα τατουαζ ειναι περιεργα για καποιους ανθρωπους.Αλλα οταν καποιος εχει τατουαζ(που τα σιχαινομαι για πολλους λογους αλλα τεσπα) δεν λενε οτι ειναι γκει μαλλον,ενω αν δουν καποιον με σκουλαρικι στο αυτί εστω που εχουν αρκετοι τωρα πια,τότε μπορει να τον βγαλουν και πισογλέντη ειδικα αν εχει και κανα καρέ μαλλι....Εκει να δεις.
Τον εχουν για σιγουρη αδερφη.Αυτη ειναι η λογικη των Ελληνων
Θεωρώ ψιλονορμάλ κάποιον με σκουλαρίκι μόνο αν ανήκει σε μουσικό συγκρότημα.
Όλοι οι άλλοι είναι άστα να πάνε.

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.711
Πόντοι
1.706
Γκόμενα βγαίνει μόνο μέ ένα τρόπο, τόν παραδοσιακό,τό φλέρτ-καμάκι όλα τά άλλα είναι υποκατάστατα.
Δέν έχουν καμία βάση...είναι αναξιόπιστα!

David295

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2023
Like
4
Πόντοι
0
Ολες οι γυναικες θελουν ο αντρας τους να ειναι πολυ καλος στο κρεβατι.Αλλα καμια δεν τον αφηνει να παει για προπονηση.Αμ ,ετσι δεν θα παμε μπροστα κοριτσια...

Nikos P.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2023
Like
1.039
Πόντοι
206
Θεωρώ ψιλονορμάλ κάποιον με σκουλαρίκι μόνο αν ανήκει σε μουσικό συγκρότημα.
Όλοι οι άλλοι είναι άστα να πάνε.
γουστα ειναι αυτά.εγω εχω δει μεχρι και γιατρους με σκουλαρηκι στο αυτί οσο κι αν σου φαινεται περιεργο.Εδω ελλαδα φυσικα εννοω.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.105
Πόντοι
9.297
γουστα ειναι αυτά.εγω εχω δει μεχρι και γιατρους με σκουλαρηκι στο αυτί οσο κι αν σου φαινεται περιεργο.Εδω ελλαδα φυσικα εννοω.
Μπορεί να έχει κωλο -φαγούρα ο γιατρός η να είναι και σε μουσικό συγκρότημα.

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Σήμερα βρήκα λίγο χρόνο
κι έπαιξα σκάκι με κάτι τύπους σε μια λέσχη. Υπήρχε μια αρμονία και χαλάρωση.
Σε μια στιγμή μπήκαν δύο πατσαβουρες μέσα να παίξουν κι αυτές. Από την ώρα που έκατσαν μέχρι που έφυγαν, τους έφταιγαν όλα. Ακόμα και το υλικό των κομματιών της σκακιέρας. :2funny:
Κλασσική περίπτωση ναυαγίων που θέλουν να τραβούν την προσοχή.
Η μία με ρώτησε κάτι άσχετο (για να της δώσω σημασία) αλλά την έγραψα στα παπάρια μου. Μάλιστα έπειτα σχολίασε την στάση μου ώστε να της απαντήσω αλλά το γράψιμο συνεχίστηκε. Στο τέλος ρευτηκα μόνο και μόνο για να μην κλάσω και ενοχληθούν
οι παίκτες. :2funny: Σίγουρα θα τσαντιστηκαν. :rockon:Αυτό το πράγμα με τις γυναίκες που θέλουν να τους δίνουμε βάση όποτε θέλουν αυτές ποτέ δεν το κατάλαβα.
Η αλήθεια είναι ότι θα δίνουν βάση όποτε θέλουμε εμείς. Δηλαδή ακόμα να μας κάθονται η να μας απορρίπτουν, θα τις αναγκάζουμε μέσω καμακιού να μας δίνουν βάση. Ακόμα και σε αυτό ανώτεροι είμαστε.

:rockon:

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.105
Πόντοι
9.297
Γκόμενα βγαίνει μόνο μέ ένα τρόπο, τόν παραδοσιακό,τό φλέρτ-καμάκι όλα τά άλλα είναι υποκατάστατα.
Δέν έχουν καμία βάση...είναι αναξιόπιστα!
Δεν υπάρχει περιθώριο για φλερτ -καμακι αν η άλλη ψωνίζει διαρκώς εντός κύκλων με γνωστούς η συναδέλφους.
Για αυτό πολλές στα τριάντα έχουν παντρευτεί ήδη προ πολλού.

Nikos P.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2023
Like
1.039
Πόντοι
206
Μπορεί να έχει κωλο -φαγούρα ο γιατρός η να είναι και σε μουσικό συγκρότημα.
χαχαχαχαχα α ρε μπαγάσα εισαι κι εσυ απο αυτους που το θεωρουν πουστριλίκι το σκουλαρικάκι.Και τα τατουαζ πιστευεις ειναι αδερφίστικα ή εστω too much ??

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom