Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 40 άτομα (3 μέλη και 37 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 873 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 513 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 325 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 579 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.976

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.107
Πόντοι
9.297
ευχαριστω για τα καλά σου λόγια...Μαλακίες τις βρισκεις εσυ,οπως κι εγω βρισκω μαλακίες κατι αλλα που εσυ μπορει να τα θεωρεις μια χαρα.
Προτιμας να θεωρούμε ότι "τρολλαρεις";Γιατί αυτή είναι η μονδερνα λέξη για να λέμε ότι κάποιος λέει μαλακίες.

Nikos P.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2023
Like
1.039
Πόντοι
206
Ακόμα και τώρα που οι γυναίκες καπνίζουν πολύ περισσοτερο ,θα κάνουν κάνα φαγητό σπιτικό και δεν θα τρώνε πίτσες και πιτογυρα κάθε μέρα.
Ενώ ο άνδρας θα την κάνει την μαλακια του ,είτε σε φαγητό είτε σε οδήγηση μετά από ποτό.
ισχυει αυτο αλλα εχω την εντυπωση οτι εμεις οι ανδρες ειμαστε πιο out of control σε καποιους τομείς λογω και των ορμονών μας.Ειδικα οταν εισαι νέος και βραζει το αιμα σου ειναι πολυ πιθανο να κανεις ακραια πραγματα,ενω οι γυναικες ειναι απο την φυση τους με την λογική παντα και πανω απ ολα η υγεια τους φυσικα

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.107
Πόντοι
9.297
ισχυει αυτο αλλα εχω την εντυπωση οτι εμεις οι ανδρες ειμαστε πιο out of control σε καποιους τομείς λογω και των ορμονών μας.Ειδικα οταν εισαι νέος και βραζει το αιμα σου ειναι πολυ πιθανο να κανεις ακραια πραγματα,ενω οι γυναικες ειναι απο την φυση τους με την λογική παντα και πανω απ ολα η υγεια τους φυσικα
Η γυναίκα οσο βλαμμένη και αν είναι σε μικρές ηλικίες (μέχρι τα 20-25) έχει στο D.N.A.της γραμμένο ότι θα είναι η βάση του σπιτιού και ότι θα πρέπει να φροντίζει για τον εαυτό της και για όλους στην μελλοντική της οικογένεια.
Υπάρχουν και σαβουρες...αλλά γενικά ο κανόνας είναι αυτός.
Ενώ ο άνδρας μπορεί να είναι μαλακας ολη του την ζωή κυριολεκτικά...

Nikos P.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2023
Like
1.039
Πόντοι
206
Προτιμας να θεωρούμε ότι "τρολλαρεις";Γιατί αυτή είναι η μονδερνα λέξη για να λέμε ότι κάποιος λέει μαλακίες.
και τον Αινστάιν καποτε χαζό τον θεωρουσαν κι οτι ελεγε μαλακίες.Δεν σημαινει οτι τα δικα σου πιστευω ειναι παντα τα σωστα.Εγω το μονο που με απασχολει ειναι πού να κανω piercing για να ειμαι πιο wow γκομενος?
Στην μύτη ή μηπως να βαλω ενα σκουλαρικι στην μύτη και ενα στην γλωσσα? Μαλλον και τα δυο θα κανω τελικα

sotos71

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2023
Like
2.456
Πόντοι
456
Είναι πολύ καλύτερο από το να κάθεται κάποιος στο σπίτι και να του φέρνουν φαγητό και καφέ κάτι παιδιά με μηχανάκια επειδή αυτός δεν τολμάει να βγει έξω σαν κανένα κοριτσάκι.
Μου είναι αδιανόητο, αυτή την εποχή, να υπάρχει άνθρωπος που να μην έχει το θάρρος να βγει έξω, να πάει κάπου, να μιλήσει, να βρει νέες παρέες. Αυτές τις εποχές που ούτε πουριτανισμός υπάρχει, ούτε ντροπή.
Θυμάμαι ήμουν 30άρης και έκανα νέα αρχή σε άγνωστη πόλη. Μόνος, ξεκινώντας από το μηδέν.
Γνώρισα γειτόνισσες, συναδέλφους, στο γυμναστήριο, μία σουβλακού που μου την έπεφτε κιόλας...Όλοι όσοι είναι έξω μόνοι, ψάχνουν για παρέα, αν είναι από 40+.
Είχα γίνει θαμώνας σε ένα μπαρ, 3 φορές την εβδομάδα. Γνώρισα πολύ κόσμο. Πρώτα σερβιτόρες, μετά άλλες άσχετες γκόμενες. Το πήδημα δε θα πρέπει να είναι αυτοσκοπός όταν βγαίνεις έξω.
Να φτιάξεις κύκλο πρέπει πρώτα.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.107
Πόντοι
9.297
Ευτυχώς ακόμα δεν έχουμε γίνει Ευρώπη σε αυτό...αλλά σιγά σιγά πάμε να ισοπεδωσουμε κάθε έννοια κοινωνικής και οικογενειακής κανονικότητας.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.107
Πόντοι
9.297
και τον Αινστάιν καποτε χαζό τον θεωρουσαν κι οτι ελεγε μαλακίες.Δεν σημαινει οτι τα δικα σου πιστευω ειναι παντα τα σωστα.Εγω το μονο που με απασχολει ειναι πού να κανω piercing για να ειμαι πιο wow γκομενος?
Στην μύτη ή μηπως να βαλω ενα σκουλαρικι στην μύτη και ενα στην γλωσσα? Μαλλον και τα δυο θα κανω τελικα
Κάνε και από ένα σε κάθε αρχιδοσακουλα και δες αν πάρεις έκπτωση αν κάνεις και στα φρύδια....

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.953
Πόντοι
3.656
Μου είναι αδιανόητο, αυτή την εποχή, να υπάρχει άνθρωπος που να μην έχει το θάρρος να βγει έξω, να πάει κάπου, να μιλήσει, να βρει νέες παρέες. Αυτές τις εποχές που ούτε πουριτανισμός υπάρχει, ούτε ντροπή.
Θυμάμαι ήμουν 30άρης και έκανα νέα αρχή σε άγνωστη πόλη. Μόνος, ξεκινώντας από το μηδέν.
Γνώρισα γειτόνισσες, συναδέλφους, στο γυμναστήριο, μία σουβλακού που μου την έπεφτε κιόλας...Όλοι όσοι είναι έξω μόνοι, ψάχνουν για παρέα, αν είναι από 40+.
Είχα γίνει θαμώνας σε ένα μπαρ, 3 φορές την εβδομάδα. Γνώρισα πολύ κόσμο. Πρώτα σερβιτόρες, μετά άλλες άσχετες γκόμενες. Το πήδημα δε θα πρέπει να είναι αυτοσκοπός όταν βγαίνεις έξω.

Σε ποια χώρα όλα αυτά;Αγγλία;

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.107
Πόντοι
9.297
Οι πιο πολλοί δεν θα βγουν ποτέ έξω από την γειτονιά τους πολλώ δε μάλλον από την περιοχή τους γενικά.

Nikos P.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2023
Like
1.039
Πόντοι
206
Κάνε και από ένα σε κάθε αρχιδοσακουλα και δες αν πάρεις έκπτωση αν κάνεις και στα φρύδια....
αν και το piercing ισως ειναι και λιγο πουστριλέ.Μερικοι ανθρωποι ακομα και γυναικες δηλαδη οταν βλεπουν καποιον με σκουλαρίκι εστω και στο αυτί,τον θεωρουν οτι ειναι gay.Ποτέ δεν καταλαβα τον λόγο ομως...Τεσπα

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.107
Πόντοι
9.297
Υπάρχει νεοπουριτανισμος και κυριαρχία γυναικείων ορμονών ακόμα και σε άνδρες.

sotos71

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2023
Like
2.456
Πόντοι
456
Υπάρχει νεοπουριτανισμος και κυριαρχία γυναικείων ορμονών ακόμα και σε άνδρες.
Φίλε, αν τα κατάφερα εγώ που θεωρούμαι κλειστός τύπος, το 2000, τότε όλοι θα πρέπει να μπορούν αυτή την εποχή.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.107
Πόντοι
9.297
αν και το piercing ισως ειναι και λιγο πουστριλέ.Μερικοι ανθρωποι ακομα και γυναικες δηλαδη οταν βλεπουν καποιον με σκουλαρίκι εστω και στο αυτί,τον θεωρουν οτι ειναι gay.Ποτέ δεν καταλαβα τον λόγο ομως...Τεσπα
Έλα ντε...αν δεν αντιγράψει ο σωστός ο άνδρας συνήθειες γυναικών και βαρβάρων δεν είναι σωστός άνδρας.
Πώς θα δροσίζεται το καλοκαίρι αν δεν φοράει ένα φορεματακι να δροσίζονται τα αρχιδια;Ενώ με το παντελόνι είσαι οπισθοδρομικός και ζεσταίνεσαι παραπάνω.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Φίλε, αν τα κατάφερα εγώ που θεωρούμαι κλειστός τύπος, το 2000, τότε όλοι θα πρέπει να μπορούν αυτή την εποχή.
Το 2000 δεν υπήρχε η μαζική αποβλακωση μέσω διαδικτύου ούτε η woke υποκουλτούρα.

Nikos P.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2023
Like
1.039
Πόντοι
206
Έλα ντε...αν δεν αντιγράψει ο σωστός ο άνδρας συνήθειες γυναικών και βαρβάρων δεν είναι σωστός άνδρας.
Πώς θα δροσίζεται το καλοκαίρι αν δεν φοράει ένα φορεματακι να δροσίζονται τα αρχιδια;Ενώ με το παντελόνι είσαι οπισθοδρομικός και ζεσταίνεσαι παραπάνω.
ρε συ δεν ειπα εγω για φορεμα...Αλλο εννοούσα.Δηλαδη το Piercing οπως και τα τατουαζ ειναι περιεργα για καποιους ανθρωπους.Αλλα οταν καποιος εχει τατουαζ(που τα σιχαινομαι για πολλους λογους αλλα τεσπα) δεν λενε οτι ειναι γκει μαλλον,ενω αν δουν καποιον με σκουλαρικι στο αυτί εστω που εχουν αρκετοι τωρα πια,τότε μπορει να τον βγαλουν και πισογλέντη ειδικα αν εχει και κανα καρέ μαλλι....Εκει να δεις.
Τον εχουν για σιγουρη αδερφη.Αυτη ειναι η λογικη των Ελληνων

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.953
Πόντοι
3.656

sotos71

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2023
Like
2.456
Πόντοι
456
Ελλάδα 2023...αν βγαίνεις και κάθεσαι μόνος...εν μέσω παρεών...και γνωρίζεις κόσμο...πρέπει να κάνεις κανα βιντεάκι στο youtube να δούμε πως το κάνεις
Φίλε, είπα εγώ κάτι τέτοιο; Ζητιάνος της παρέας θα γίνεις;
Αν είσαι σε μία γειτονιά, θα μάθεις τον ψιλικατζή, θα μάθεις τους γείτονες, θα γραφτείς σε γυμναστήριο, θα πας σε ένα τοπικό σύλλογο, θα προτείνεις στους συναδέλφους να βγείτε, θα πάρεις μέρος σε τοπικό πρωτάθλημα τάβλι που διοργανώνει ένα καφενείο, θα γίνεις εθελοντής στον Ερυθρό Σταυρό.
Αν είσαι άτομο εύστροφο, που μπορεί να σταθεί σε μία συζήτηση, που ψάχνεται στο ίντερνετ και δε μπαίνει μόνο στο Bou, που μπορεί να ξέρει πώς φυτεύεται ένα λουλούδι, να ξέρει και πού πέφτει η Καλιφόρνια, να ξέρει ποιές είναι οι τελευταίες ταινίες που παίζονται, τότε θεωρώ ΑΔΥΝΑΤΟ να μη σε βρει κανένας ενδιαφέροντα άτομο και να κάνεις παρέα και μετά να ανοίξεις κύκλο. Και θα γνωρίσεις και γκόμενες.
Βέβαια όλα αυτά προυποθέτουν κάτι:
Χρόνο και χρήμα. Το δεύτερο θα παραδεχθώ ότι λείπει από πολλούς άνδρες.

macchiato

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2021
Like
2.948
Πόντοι
456
Σε ποια χώρα όλα αυτά;Αγγλία;

:confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused:

tonight leap GIF

DayStalker

Σπουδαίος
Εγγρ.
22 Φεβ 2020
Like
7.662
Πόντοι
2.306
Βέβαια όλα αυτά προυποθέτουν κάτι:
Χρόνο και χρήμα. Το δεύτερο θα παραδεχθώ ότι λείπει από πολλούς άνδρες.

Σε όσους δε λείπει το δεύτερο , λείπει εξ ορισμού το πρώτο. Μόνο γόνοι-ψωλιστ που λεγε ο Άρχοντας τα χουν και τα 2 εν αφθονία. Αντε και κανας νικητής τζοκερ (αν υπάρχουν).

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom