Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 40 άτομα (3 μέλη και 37 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 873 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 513 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 325 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 579 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.976

ananias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2006
Κριτικές
4
Like
1.851
Πόντοι
216
Οι 35αρηδες Plus είναι έτοιμοι να παντρευτούν...χθες όποια τους κάτσει

Οι 35αρες plus,λόγω σοσιαλ και γενικευμένης αγαμίας,ξαναζούνε δεύτερη εφηβεία.
Θα διαφωνήσω φίλε μου. Οι μόνοι 35άρηδες plus που βλέπω ότι καίγονται να παντρευτούν είναι ως επι το πλείστον οι αποτυχημένοι, τύπου μαμάκηδες, μουρόχαυλοι, υπέρβαροι κλπ.
Δε θα βρεις έυκολα 35άρη που απολαμβάνει την εργένικη ζωή του (και δεν παίζουν ρόλο μόνο τα φράγκα σε αυτό) να προτίθεται να τα θυσιάσει όλα για την κάθε καημένη......γι αυτό και βλέπουμε εμφανίσημες απελπισμένες να παντρεύονται κάτι τελειωμένους.
Αν έχεις καταφέρει στα 40 σου να περνάς σχετικά όμορφα (δε μιλάμε για κότερα και φεράρι), να έχεις μια κάπως γεμάτη ζωή, σιγά που θα ψηθείς να σπιτώσεις την παρασιτική μιζέρια της κάθε μίας, και να τρέχεις τα σάββατα στον μασούτη να κουβαλάς σερβιέτες και κωλόχαρτα, από κει που θα πινες την καφεδάρα σου κάπου ωραία με την παρέα σου κάνοντας σενάρια για το ποιά θα σου κάτσει το βράδυ.......

sotos71

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2023
Like
2.456
Πόντοι
456
Αν έχουν αφιερωθεί στα παιδιά ενώ ταυτόχρονα δεν έχουν πάρκινγκ (=γονείς,πεθερικά,συγγενείς) να τα αφήσουν φυσικά και είναι αγαμητες.
Μη με κάνεις και γελάω...
Μόλις αντιληφθεί η γυναίκα ότι μπαίνει σε φάση αγαμίας, λόγω μαλάκα άντρα, δε θα χωρίσει σίγουρα, για τα παιδιά, αλλά ξεκινάει άλλα κόλπα.
Και φυσικά δε δίνει τηλέφωνα στο Μοναστηράκι σε καμάκι.
Όλη τη δουλειά την κάνει ιντερνετικά πλέον.
Μπορώ να πω με σιγουριά ότι ένα 20% των γάμων, έτσι είναι. Ένα 50% περνάνε μέτρια, ένα 5% πολύ καλά και οι υπόλοιποι περιμένουν να φύγουν τα παιδιά για να χωρίσουν.
Επίσης από τα συμπεράσματα που βγάζω, η οικονομική κρίση έχει παίξει ΤΕΡΑΣΤΙΟ ρόλο στους γάμους. Ίσως είναι καταλύτης για να φανεί αν ένας γάμος είναι σε σωστές βάσεις ή αν ο γάμος έγινε χωρίς ιδιαίτερη σκέψη.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.107
Πόντοι
9.297
Καλά θα το σκεφτω.Ισως την φέρω σπιτι μου με την πρόφαση να της δειξω τα κοσμήματά μου και τα νεα σκουλαρικια που αγορασα και με το που μπει μέσα,κλειδωνω την πόρτα,της σκιζω τα ρουχα και την γονατιζω μπροστα μου για τσιμπουκι.οταν τελειωσω την βαζω να κατσουμε λιγο στον καναπέ για διαλειμμα και πίνωντας δυο μπάφους ικανοποιητικών διαστάσεων ,της εξηγω με ωραιο τροπο οτι δεν θα φυγει απο το σπιτι μου αν δεν με ικανοποιησει σεξουαλικα ως το πρωί κι οτι μονοδρομος ειναι να κανει κι αυτή απο μια τζούρα να χαλαρωσει και να μου κανει τα γουστα.Στη συνεχεια την γαμάω οσες φορες αντεξω ως το πρωί και οταν ξημερώσει την πετάω εξω απο το σπιτι μου και της λεω να μην με ξαναενοχλήσει.
Αν χαθείς ξαφνικά ,να κάνω κάνα τηλέφωνο στην ΓΑΔΑ...

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.107
Πόντοι
9.297
Φυσικά αν θέλουν κι αυτές να γαμηθούν,θα βρουν χρόνο/χώρο

Πάλι επιλογή τους είναι η αγαμία
Δεν νομίζω...Βεβαια άλλες το έχουν πιο πολύ ανάγκη το σεξ και άλλες καθόλου.

Nikos P.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2023
Like
1.039
Πόντοι
206
Αν χαθείς ξαφνικά ,να κάνω κάνα τηλέφωνο στην ΓΑΔΑ...
ισως να ειμαι γνωστός εκει στην ΓΑΔΑ εδω και χρόνια...Ποτέ δεν ξερεις χαχαχα
Αλλα ουτως η αλλως πλακα κανω,αφου ειπαμε ειμαι χαμογελαστούλης και χαριτωμένος...
Ειναι δυνατόν εγω να σκεφτομουν κατι τετοιο για μια φίλη μου.Θεός φυλάξοι:priest:

Εγγρ.
21 Ιαν 2023
Κριτικές
41
Like
2.337
Πόντοι
506
Εγγρ.
21 Ιαν 2023
Κριτικές
41
Like
2.337
Πόντοι
506
Δεν είναι θέμα ηλικίας να σεβαστείς τον άλλο. Έναν συνομήλικο του δεν πρέπει να τον σέβεται; Θα περίμενα επειδή είναι και φοιτητής να έχει ένα επίπεδο και αν θέλει να βάλει τον άλλο στην θέση του να το κάνει με το γάντι. Αντιθέτως αυτός όποιος έχει αντίθετη άποψη με τα πιστεύω του αρχίζει να τον βρίζει και να τον κατηγορεί. Είτε στο νήμα της πολιτικής είτε εδώ.Τον @Donald-Duck την μία τον αποθέωνε και την άλλη τον έβριζε. Εντωμεταξύ την μία επιτίθεται και αν ο αλλος τον καραμουζιάσει αρχίζει την κλαψομουνίαση του τύπου τα βάζεις με ένα 24χρονο που δεν σε έχει πειράξει και κάτι τέτοια. Εχει γνώμη για όλα χωρίς να έχει την ανάλογη πείρα για τα θέματα που μιλάει και για να αισθανθεί καλύτερα για τις όποιες αποτυχίες του αρχίζει και κατηγορεί τον άλλο προσπαθώντας να τον μειώσει χωρίς να τον γνωρίζει.
Δε εχω σκοπό να μειώσω κανέναν φίλε.Σε ένα μπουρδελοσαιτ είμαστε κάνω και τη πλάκα μου σιγά.Τον Ντόναλντ ποτέ δε τον εκραξα πάντα ήμουν ο μόνος που του έλεγε σε πιστεύω ότι γαμας Ελληνίδες και ότι είσαι καταφερτζης γενικά στις γκόμενες.Τον Ντόναλντ από τη αρχή τον πήγαινα και έλεγα ότι όντως γαμαει Ελληνίδες.

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.953
Πόντοι
3.656
Θα διαφωνήσω φίλε μου. Οι μόνοι 35άρηδες plus που βλέπω ότι καίγονται να παντρευτούν είναι ως επι το πλείστον οι αποτυχημένοι, τύπου μαμάκηδες, μουρόχαυλοι, υπέρβαροι κλπ.
Δε θα βρεις έυκολα 35άρη που απολαμβάνει την εργένικη ζωή του (και δεν παίζουν ρόλο μόνο τα φράγκα σε αυτό) να προτίθεται να τα θυσιάσει όλα για την κάθε καημένη......γι αυτό και βλέπουμε εμφανίσημες απελπισμένες να παντρεύονται κάτι τελειωμένους.
Αν έχεις καταφέρει στα 40 σου να περνάς σχετικά όμορφα (δε μιλάμε για κότερα και φεράρι), να έχεις μια κάπως γεμάτη ζωή, σιγά που θα ψηθείς να σπιτώσεις την παρασιτική μιζέρια της κάθε μίας, και να τρέχεις τα σάββατα στον μασούτη να κουβαλάς σερβιέτες και κωλόχαρτα, από κει που θα πινες την καφεδάρα σου κάπου ωραία με την παρέα σου κάνοντας σενάρια για το ποιά θα σου κάτσει το βράδυ.......

Έβαλες κάποιες προϋποθέσεις

'Δε θα βρεις έυκολα 35άρη που απολαμβάνει την εργένικη ζωή του'...

'Αν έχεις καταφέρει στα 40 σου
να έχεις μια κάπως γεμάτη ζωή'...

Κι εγώ ρωτάω λοιπόν.Πόσοι άντρες σ'αυτές τις ηλικίες ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ (και το τονίζω αυτό),πιστέυεις ότι απολαμβάνουν εργένικη ζωή;Και την εργένικη όπως την εννοώ εγώ,δηλαδή γνωριμίες,γκόμενες,γαμήσια κλπ.Και πόσοι την...περιθωριακή εργένικη ζωή,δηλαδή σπιτι-ύπνο-μαλακία-μπουρδέλα-εξόδους σαν φάντασμα;

sotos71

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2023
Like
2.456
Πόντοι
456

Κι εγώ ρωτάω λοιπόν.Πόσοι άντρες σ'αυτές τις ηλικίες ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ (και το τονίζω αυτό),πιστέυεις ότι απολαμβάνουν εργένικη ζωή;Και την εργένικη όπως την εννοώ εγώ,δηλαδή γνωριμίες,γκόμενες,γαμήσια κλπ.Και πόσοι την...περιθωριακή εργένικη ζωή,δηλαδή σπιτι-ύπνο-μαλακία-μπουρδέλα-εξόδους σαν φάντασμα;
Πες μου την περιουσία του και το τι μισθό παίρνει και θα σου πω εγώ τι γίνεται.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.107
Πόντοι
9.297
Στο πλανήτη ναι, όχι στην Ελλάδα..αν πας έξω τωρα θα δεις εμφανέστατα πιο πολλούς άντρες από ότι γυναίκες.. Ελλάδα τα καλά κομμάτια είναι ελάχιστα. Για αυτό οι πιο πολλοί είμαστε μπακουρι.. Αν η αναλογία ειναι 1 ωραιο μουνί με 20ψωλες(που αυτή είναι) ..θα τη φάει αυτός με τα φράγκα.. Η αυτός από τη παρέα της
Τα στατιστικά δεν κοιτάνε ποιος βγαίνει έξω και ποιος όχι.
Οι γυναίκες είναι παντού πιο πολλές ,χωνέψε το.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.107
Πόντοι
9.297

Εργενικη ζωή όπως την εννοείς εσύ= φοιτητακια που έχουν την άνεση να μην δουλεύουν και πιτσιρίκια που δουλεύουν σε καφετέριες αλλά μένουν (οι πιο πολλοί τουλάχιστον) με τους γονείς τους και έχουν μεγάλο διαθέσιμο εισόδημα.Προσωρινες καταστάσεις δηλαδή...
Όλοι οι άλλοι είμαστε όλοι εμείς σε γενικές γραμμές.

Nikos P.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2023
Like
1.039
Πόντοι
206
Τα στατιστικά δεν κοιτάνε ποιος βγαίνει έξω και ποιος όχι.
Οι γυναίκες είναι παντού πιο πολλές ,χωνέψε το.
συμφωνώ.δεν παιζει ρολο ποιοι ειναι του εξω και ποιοι σπιτόγατοι.Οι γυναικες ειναι παντου περισσοτερες.Παραδειγμα απλό απο γνωστους μου και συγγενεις που εχουν κανει τα τελευταια χρόνια παιδιά...Το 75% ειναι κορίτσια χωρις υπερβολη,δηλαδη παντου βλεπω πιο συχνα γεννιεται ενα μωρο κοριτσι παρά αγορι τωρα πια.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.107
Πόντοι
9.297
συμφωνώ.δεν παιζει ρολο ποιοι ειναι του εξω και ποιοι σπιτόγατοι.Οι γυναικες ειναι παντου περισσοτερες.Παραδειγμα απλό απο γνωστους μου και συγγενεις που εχουν κανει τα τελευταια χρόνια παιδιά...Το 75% ειναι κορίτσια χωρις υπερβολη,δηλαδη παντου βλεπω πιο συχνα γεννιεται ενα μωρο κοριτσι παρά αγορι τωρα πια.
Η αλήθεια είναι ότι οι γυναίκες δεν κάνουν τις μαλακίες που κάνουν οι άνδρες δηλαδή να τρώνε συνέχεια πιτογυρα και να πίνουν και μετά να οδηγούν για αυτό και ζουν πιο πολύ.

DAMDIM100

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2020
Κριτικές
20
Like
3.818
Πόντοι
1.446
Να δεις τι προχω θα είσαι αν σκάσεις χεράκι χεράκι με έναν άλλον τρύπιο( στην μύτη...και ενδεχομένως άλλου)...θα σας καλέσουν στην Ζήνα και σε όλα τα πρωιναδικα γλυκούλια μου!!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Δυστυχώς μόνο ένα λικε μπορώ να στείλω...ΜΟΝΟ ΕΝΑ!
Έλα μωρέ... Τρολάρει, δεν το καταλάβατε;

Nikos P.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2023
Like
1.039
Πόντοι
206
Η αλήθεια είναι ότι οι γυναίκες δεν κάνουν τις μαλακίες που κάνουν οι άνδρες δηλαδή να τρώνε συνέχεια πιτογυρα και να πίνουν και μετά να οδηγούν για αυτό και ζουν πιο πολύ.
ναι οντως.προσεχουν πολυ την ζωούλα τους.Ανδρες θα δεις πολυ συχνα ακομα και στα ναρκωτικα να ειναι μπλεγμένοι ενω γυναικες οχι τοσο συχνα.Κανω λαθος?? Και γενικα ριψοκινδυνα πραγματα και ακραια κανουν πιο πολυ οι ανδρες..

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.953
Πόντοι
3.656
Εργενικη ζωή όπως την εννοείς εσύ= φοιτητακια που έχουν την άνεση να μην δουλεύουν και πιτσιρίκια που δουλεύουν σε καφετέριες αλλά μένουν (οι πιο πολλοί τουλάχιστον) με τους γονείς τους και έχουν μεγάλο διαθέσιμο εισόδημα.Προσωρινες καταστάσεις δηλαδή...
Όλοι οι άλλοι είμαστε όλοι εμείς σε γενικές γραμμές.

Θέλω να πω ότι αν σε μεγαλύτερες ηλικίες,εργενικη ζωή είναι μόνο μπουρδέλα... μοναχικές έξοδοι...μοναχικά φαγητά...μοναχικές γιορτές...ε δε νομίζω να το λέει αυτο κανεις και γεμάτη ζωή

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.107
Πόντοι
9.297
Θέλω να πω ότι αν σε μεγαλύτερες ηλικίες,εργενικη ζωή είναι μόνο μπουρδέλα... μοναχικές έξοδοι...μοναχικά φαγητά...μοναχικές γιορτές...ε δε νομίζω να το λέει αυτο κανεις και γεμάτη ζωή
Είναι πολύ καλύτερο από το να κάθεται κάποιος στο σπίτι και να του φέρνουν φαγητό και καφέ κάτι παιδιά με μηχανάκια επειδή αυτός δεν τολμάει να βγει έξω σαν κανένα κοριτσάκι.

Nikos P.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2023
Like
1.039
Πόντοι
206
Αυτές τις μαλακίες τις λέει δημοσίως μόνο όποιος έχει φαγούρα στην κωλοτρυπιδα του.
ευχαριστω για τα καλά σου λόγια...Μαλακίες τις βρισκεις εσυ,οπως κι εγω βρισκω μαλακίες κατι αλλα που εσυ μπορει να τα θεωρεις μια χαρα.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.107
Πόντοι
9.297
ναι οντως.προσεχουν πολυ την ζωούλα τους.Ανδρες θα δεις πολυ συχνα ακομα και στα ναρκωτικα να ειναι μπλεγμένοι ενω γυναικες οχι τοσο συχνα.Κανω λαθος?? Και γενικα ριψοκινδυνα πραγματα και ακραια κανουν πιο πολυ οι ανδρες..
Ακόμα και τώρα που οι γυναίκες καπνίζουν πολύ περισσοτερο ,θα κάνουν κάνα φαγητό σπιτικό και δεν θα τρώνε πίτσες και πιτογυρα κάθε μέρα.
Ενώ ο άνδρας θα την κάνει την μαλακια του ,είτε σε φαγητό είτε σε οδήγηση μετά από ποτό.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom