Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 35 άτομα (5 μέλη και 30 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 873 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 513 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 325 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 579 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.976

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.482
Πόντοι
2.356
Οι γκόμενες μέ τόν ανδρικό υπερπληθησμό γύρω τους,έχουν μπερδέψει τόν ρόλο τους,ακόμα καί τήν ικανότητα λογικής.
Άσχετο. Οι γκόμενες με τον ανδρικό υπερπληθυσμό έχουν πάρει απίστευτο θάρρος. Κάνουν ό,τι θέλουν και ζητάνε ό,τι θέλουν!

kostasgg87

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2023
Like
81
Πόντοι
1
Εγω το κατάλαβα...από πολύ πιο πριν

Και γι'αυτό λέω,ότι οι μόνοι άνθρωποι στον κόσμο που μπορείς να βασιστείς είναι οι γονείς σου.Ούτε καν τα αδέρφια σου...
κανενας τυπε
Οι γυναίκες και οι γκέι, δε γίνεται να είναι στις υψηλόβαθμες θέσεις, γιατί καθοδηγούνται από τα πάθη τους.
:hi::hi:

Nikos P.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2023
Like
1.039
Πόντοι
206
Φυσικό..όταν εμφανίζεσαι στα ροζ πιστεύει ότι θα είσαι η φιλενάδα της που θα συζητάτε για τάσεις της μόδας και για το αν θα βγάζετε τις τρίχες σας με τσιμπιδακι η με λέιζερ.
Η κοπέλα ήθελε άνδρα και της βγήκε κάτι σε ροζ συννεφάκι της Μπάρμπι.
Περαστικά και τα ροζ βάζε τα όταν θα αρχίσουν τα καρναβάλια .Αν πας να δείξεις str8 να κυκλοφορείς ανάλογα.
γιατι επειδη φόρεσα ροζ σημαινει δεν ειμαι ανδρας??Δεν εχεις δει ποτέ σου ανδρα να φοραει ροζ ή κοκκινη μπλουζα ας πουμε?
Οσο για το αλλο ναι τι να σου πω,ειδα και τους αλλους τους και καλα ανδρες στρεητ τι επιτυχία εχουν στις γυναικες.Εγω θα συνεχισω να βγαινω εξω οπως μου αρεσει και να χαμογελάω...

Nikos P.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2023
Like
1.039
Πόντοι
206
Ότι οι άντρες είναι πολύ περισσότεροι από τις γυναίκες στο ελλαντα είναι παραπάνω από εμφανές αν βγεις έξω μια βόλτα.. Νομίζω ότι τα στατιστικά τους είναι ψεύτικα.. Δεν υπάρχει περίπτωση στην Ελλάδα οι γυναίκες να είναι περισσότερες από τους άντρες. Οπως φαίνεται στο δρόμο οι άντρες είναι πολλοί περισσότεροι, ίσως 3, 4προς 1 σε αναλογια
παντως απ οσο γραφουν οι γυναικες γενικά ειναι περισσοτερες στον πλανητη.Κατι ειχα δει μια μερα του τυπου 54% γυναικες και 46% ανδρες

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.424
Πόντοι
3.656
Ότι οι άντρες είναι πολύ περισσότεροι από τις γυναίκες στο ελλαντα είναι παραπάνω από εμφανές αν βγεις έξω μια βόλτα.. Νομίζω ότι τα στατιστικά τους είναι ψεύτικα.. Δεν υπάρχει περίπτωση στην Ελλάδα οι γυναίκες να είναι περισσότερες από τους άντρες. Οπως φαίνεται στο δρόμο οι άντρες είναι πολλοί περισσότεροι, ίσως 3, 4προς 1 σε αναλογια
Μετράνε το σύνολο των γυναικών . Οι ινφλουένσερς είναι λίγες. Σίγουρα δεν φτάνουν για όλες.

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.092
Πόντοι
1.496
Έχεις δίκιο για τους δούλους από ηλικία 40+.
Οι παρακάτω ηλικίες, εκπαιδεύονται από σχολείο, κοινωνία για να γίνουν δούλοι.
Είναι η νόρμα πλέον, αν δεν το κατάλαβες.
Θα διαφωνησω εν μερει μαζι σου.
Δεν τους εκπαιδευει καποιος, ουτε τους πιεζει. Το θελουν και το κανουν. Ετσι το αισθανονται. Τους αρεσει. Εχω πολλα τετοια παραδειγματα. Κλαιγονται σε φιλους, συναδελφους τους, αλλα συνεχιζουν και το κανουν, αγογγυστα.

dCorso

Μέγας
Εγγρ.
8 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
7.370
Πόντοι
4.746
Δεν είναι πάντα πιασμένες
1) πιασμένες όπου δεν ξέρουμε τον λόγο που είναι πιασμένες.
Aν περιμένετε να γaμiσeτe απο μη πιασμένες. Στο τέλος θα μείνετε με το πouλί στο χέρι. Γιατί από μετριες και επάνω όλο και κάποιον θα έχουν που θα τις καλαφατίζει. Eίτε στα κρυφά είτε στα φανερά. Επομένως βουρ και όπου βγει. Και ο καλύτερος ας γaμiσei.

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.482
Πόντοι
2.356
Ακριβώς αυτο. Ολοσωστα τα γράφεις!

Έχει γυναίκες στην Ελλάδα πολλές απλά το μεγαλύτερο ποσοστό είναι τρίτης ηλικίας...

Πάντως οι χειρότερη κατηγορία γυναικών είναι τα κοριτσάκια "τραπικής ηλικίας" (18-25). Μεγαλώνουν πολύ γρήγορα κ με πρότυπα ινσταγκραμικά.

Επίσης οι 35+ επί της ουσίας ανύπαρκτες καθώς ό,τι κάνουν είναι σε στενό επαγγελματικό ή φιλικό κύκλο. Το έχω ξαναγράψει, αν ξελασκάρεις τα 40 κ δεν σε βοηθάνε οι κύκλοι ή η δουλειά σου τότε "χέσε μέσα Πολυχρόνη που δε γίναμε Ευζώνοι". Δύσκολα σε μια χώρα σαν την Ελλάδα θα βρεις οκ εμφανίσιμη. Μόνο κάτι θεόμπαζα είναι ελεύθερα.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.107
Πόντοι
9.297
γιατι επειδη φόρεσα ροζ σημαινει δεν ειμαι ανδρας??Δεν εχεις δει ποτέ σου ανδρα να φοραει ροζ ή κοκκινη μπλουζα ας πουμε?
Οσο για το αλλο ναι τι να σου πω,ειδα και τους αλλους τους και καλα ανδρες στρεητ τι επιτυχία εχουν στις γυναικες.Εγω θα συνεχισω να βγαινω εξω οπως μου αρεσει και να χαμογελάω...
Σκέτο ανδρικο πρότυπο ήσουν με ροζ...για αυτό σε πέρασε για φιλεναδιτσα της.
Κάνε μια δοκιμή με άλλο χρώμα σε άλλη κοπέλα και ενημέρωσε μας.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.107
Πόντοι
9.297
Δεν είναι πάντα πιασμένες
και δεν έχει νόημα (είναι λάθος) να κυνηγάει κάποιος μόνο μουναρες χωρίς κανένα αλλο κριτήριο. Και για γαμήσι μόνο δηλαδή να τις θες, πρέπει να αξιολογήσεις αν μπορουν να γαμηθούν οκ. Το μουνάρα από μόνο του δεν φτάνει. Σημασία έχει το πακέτο σε μια γυναίκα.
Οι μουναρες χωρίζονται σε:
1) πιασμένες όπου δεν ξέρουμε τον λόγο που είναι πιασμένες. Συνήθως κερδοσκοπία (τους)
ή σπανίως να έτυχε.
2) πουτάνες που γυρίζουν εδώ κι εκεί οπότε δεν ειναι πιασμένες αλλά ενοικιαζόμενες.
Το ότι άλλοι πάλι κυνηγουν μόνο 5-6αρια είναι επίσης λάθος. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙΣ ΣΕ ΟΠΟΙΑ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ.
ΤΟΣΟ ΑΠΛΟ!

:rockon:
Συμφωνώ στο ότι πάμε όπου μας αρέσει.Ειναι λάθος να βάζουμε ταβάνι στα πεσιματικα ( ίσως και όχι μονο εκεί).

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.107
Πόντοι
9.297
Είναι λάθος να απορρίπτεις στατιστικές παρατηρήσεις με επιχείρημα...μια βόλτα .
Είναι παραπάνω οι γυναίκες παγκόσμιως και όχι μόνο εδώ.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.107
Πόντοι
9.297
Αν συνεχίσεις ροζ εμφανίσεις θα βρεις ένα καλό παιδί και θα ζήσετε χαρούμενοι...κανείς δεν χάνεται.
Άλλο το ροζ και άλλο το κόκκινο...μπερδεύεις τα αυτονόητα διαρκώς ,μήπως είσαι ανήλικος;

Nikos P.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2023
Like
1.039
Πόντοι
206
Σκέτο ανδρικο πρότυπο ήσουν με ροζ...για αυτό σε πέρασε για φιλεναδιτσα της.
Κάνε μια δοκιμή με άλλο χρώμα σε άλλη κοπέλα και ενημέρωσε μας.
εχω δει πολλους νεαρους κι οχι μονο να φορανε ροζ φουτερ ας πουμε,ή κοκκινο παντελονι
τι σημαινει αυτο?

Nikos P.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2023
Like
1.039
Πόντοι
206
Αν συνεχίσεις ροζ εμφανίσεις θα βρεις ένα καλό παιδί και θα ζήσετε χαρούμενοι...κανείς δεν χάνεται.
Άλλο το ροζ και άλλο το κόκκινο...μπερδεύεις τα αυτονόητα διαρκώς ,μήπως είσαι ανήλικος;
οχι δεν ειμαι ανηλικος αλλα ισως να μην με ηθελε για γκομενο επειδη ειμαι απλός.θα παω να κανω Piercing να βαλω σκουλαρίκι στην μύτη,να φαινομαι πιο αντράκι μοντερνο και στην επομενη ειμαι βεβαιος θα εχω καλυτερη τυχη.Οσο να ναι αμα τρυπησω την μύτη μου θα ειμαι πολυ προχώ σε σχεση με κατι αλλους ξενερωτους νεαρους

Εγγρ.
13 Αυγ 2023
Κριτικές
1
Like
2.793
Πόντοι
456
οχι δεν ειμαι ανηλικος αλλα ισως να μην με ηθελε για γκομενο επειδη ειμαι απλός.θα παω να κανω Piercing να βαλω σκουλαρίκι στην μύτη,να φαινομαι πιο αντράκι μοντερνο και στην επομενη ειμαι βεβαιος θα εχω καλυτερη τυχη.Οσο να ναι αμα τρυπησω την μύτη μου θα ειμαι πολυ προχώ σε σχεση με κατι αλλους ξενερωτους νεαρους
:jerking:

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.107
Πόντοι
9.297
εχω δει πολλους νεαρους κι οχι μονο να φορανε ροζ φουτερ ας πουμε,ή κοκκινο παντελονι
τι σημαινει αυτο?
"Πειραματίζονται" ενδεχομένως...το πιο κραγμενο βέβαια είναι το άσπρο σπορτεξ με μαυρο παντελόνι .Το είδαν να το φοράνε κάτι λουγκρες της σώου μπηζ και κάτι κοριτσάκια και έσπευσαν όλα τα αγοράκια να το υιοθετήσουν για να φαίνονται μονδερνα και προχωρημένα.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.107
Πόντοι
9.297
Να δεις τι προχω θα είσαι αν σκάσεις χεράκι χεράκι με έναν άλλον τρύπιο( στην μύτη...και ενδεχομένως άλλου)...θα σας καλέσουν στην Ζήνα και σε όλα τα πρωιναδικα γλυκούλια μου!!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Δυστυχώς μόνο ένα λικε μπορώ να στείλω...ΜΟΝΟ ΕΝΑ!

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.711
Πόντοι
1.706
Πολλοί άνδρες 35άρηδες καί πάνω πού δέν έχουν σχέση,καί τούς απασχολεί "Εντονα" τό ενδεχόμενο τού γάμου,
τά πράγματα γιά αυτούς είναι πολύπλοκα-δυσεπίλητα.Εχουν βάλει στόχο νά "κατακτήσουν σχεδόν τήν σούπερ μούνα" καί αυτό από μόνο του είναι άστοχο.
Δέν ρίχνουν μέ τίποτα...τίς απαιτήσεις τους! -Ενώ αυτοί είναι "Μετριάτζες" εμφανισιακά καί οικονομικά-

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.959
Πόντοι
3.656
Πολλοί άνδρες 35άρηδες καί πάνω πού δέν έχουν σχέση,καί τούς απασχολεί "Εντονα" τό ενδεχόμενο τού γάμου,
τά πράγματα γιά αυτούς είναι πολύπλοκα-δυσεπίλητα.Εχουν βάλει στόχο νά "κατακτήσουν σχεδόν τήν σούπερ μούνα" καί αυτό από μόνο του είναι άστοχο.
Δέν ρίχνουν μέ τίποτα...τίς απαιτήσεις τους! -Ενώ αυτοί είναι "Μετριάτζες" εμφανισιακά καί οικονομικά-

Μάλλον εννοείς...οι 35αρες και πάνω

Nikos P.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2023
Like
1.039
Πόντοι
206
Να δεις τι προχω θα είσαι αν σκάσεις χεράκι χεράκι με έναν άλλον τρύπιο( στην μύτη...και ενδεχομένως άλλου)...θα σας καλέσουν στην Ζήνα και σε όλα τα πρωιναδικα γλυκούλια μου!!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Δυστυχώς μόνο ένα λικε μπορώ να στείλω...ΜΟΝΟ ΕΝΑ!
Φιλε μαλλον δεν τα ξερεις καλά.Για να εντυπωσιάσεις μια γυναικα πρεπει να εχεις κατι ιδιαιτερο απο τους πολλους εκει εξω.Εγω εχω σκεφτει να αλλαξω κι αλλα πραγματα στην εμφανιση μου,αν και ηδη εχω κανει σημαντικές αλλαγές.Ολα μου τα ρουχα ειναι κυριλέ και κομψά.Εχω ηδη σκουλαρικι στο αυτι αλλα αυτο θα μου πεις δεν λεει κατι,σιγααα το πραγμα! Αλλα θα κανω και Piercing στη μύτη.Απο μαλλί θεωρω ειμαι κομπλε δεν χρειαζομαι αλλαγη.Εχω το κλασσικο καρέ που ειναι ακρως γοητευτικο σε κοριτσια με γουστο.Ειμαι πάντα πεντακάθαρος οταν βγαινω εξω.Παντα χαμογελαστός.Ζητημα χρονου ειναι να βρω την καταλληλη κοπέλα να παθιαστεί μαζι μου.Δηλαδη πως θα επρεπε να κυκλοφορώ εξω?
Επισης παω και χορό τα απογευματα κι εχω κι απο εκει καποιες γνωριμιες που σημαινει οτι εχω πιθανότητες να βρω καποια αξιολογη κοπελα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom