Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 25 άτομα (0 μέλη και 25 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 873 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 513 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 325 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 579 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.976

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.711
Πόντοι
1.706
Μάλλον εννοείς...οι 35αρες και πάνω
Οχι εννοώ τούς άνδρες 35άρηδες Plus,πού ψάχνονται γιά σχέση-γάμο!
Οι γκόμενες πού θέλουν νά παντρευτούν, καί είναι 35 Plus -Καί είναι ωραίες 7άρια Plus- "Χτυπάνε" άνδρες από 42-45 χρονών καί πάνω συνήθως.
Ετσι καί αλλιώς, γκόμενες ωραίες-γαμάτες κάτω από 35 χρονών δέν παντρεύεται...σχεδόν καμία!

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.959
Πόντοι
3.656
Οχι εννοώ τούς άνδρες 35άρηδες Plus,πού ψάχνονται γιά σχέση-γάμο!
Οι γκόμενες πού θέλουν νά παντρευτούν, καί είναι 35 Plus -Καί είναι ωραίες 7άρια Plus- "Χτυπάνε" άνδρες από 42-45 χρονών καί πάνω συνήθως.
Ετσι καί αλλιώς, γκόμενες ωραίες-γαμάτες κάτω από 35 χρονών δέν παντρεύεται...σχεδόν καμία!

Οι 35αρηδες Plus είναι έτοιμοι να παντρευτούν...χθες όποια τους κάτσει

Οι 35αρες plus,λόγω σοσιαλ και γενικευμένης αγαμίας,ξαναζούνε δεύτερη εφηβεία.

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
34.840
Πόντοι
6.536
οχι δεν ειμαι ανηλικος αλλα ισως να μην με ηθελε για γκομενο επειδη ειμαι απλός.θα παω να κανω Piercing να βαλω σκουλαρίκι στην μύτη,να φαινομαι πιο αντράκι μοντερνο και στην επομενη ειμαι βεβαιος θα εχω καλυτερη τυχη.Οσο να ναι αμα τρυπησω την μύτη μου θα ειμαι πολυ προχώ σε σχεση με κατι αλλους ξενερωτους νεαρους
Γίνε και bi να γίνεις ακόμα πιο μοντέρνος....

Spongebob Squarepants Love GIF by INTO ACTION

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.711
Πόντοι
1.706

Οι 35αρες plus,λόγω σοσιαλ και γενικευμένης αγαμίας,ξαναζούνε δεύτερη εφηβεία.
Οι 35άρηδες πού είναι "έτοιμοι να παντρευτούν χθές όπως λές όποια τούς κάτσει" μόνο έτοιμοι δέν είναι,έτσι νομίζουν! -Δέν πληρούν τά κριτήρια-
Γκόμενες από 22-28 χρονών, πρός γάμο απλά τό ξεχνάς -Οτι υπάρχει σέ αυτές τίς ηλικίες είναι σκάρτες- Ασχημες, κοντόχοντρες, άθλιες.
Από 30-35 οι γκόμενες πρός γάμο, θέλουν ο άνδρας νά είναι...οικονομικά ανεξάρτητος Full.
Καί μένουν οι 35άρες -7άρια Plus- γιά τούς υπόλοιπους μέ τά ανάλογα προσόντα -Look καί χρήμα-

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.107
Πόντοι
9.297
Φιλε μαλλον δεν τα ξερεις καλά.Για να εντυπωσιάσεις μια γυναικα πρεπει να εχεις κατι ιδιαιτερο απο τους πολλους εκει εξω.Εγω εχω σκεφτει να αλλαξω κι αλλα πραγματα στην εμφανιση μου,αν και ηδη εχω κανει σημαντικές αλλαγές.Ολα μου τα ρουχα ειναι κυριλέ και κομψά.Εχω ηδη σκουλαρικι στο αυτι αλλα αυτο θα μου πεις δεν λεει κατι,σιγααα το πραγμα! Αλλα θα κανω και Piercing στη μύτη.Απο μαλλί θεωρω ειμαι κομπλε δεν χρειαζομαι αλλαγη.Εχω το κλασσικο καρέ που ειναι ακρως γοητευτικο σε κοριτσια με γουστο.Ειμαι πάντα πεντακάθαρος οταν βγαινω εξω.Παντα χαμογελαστός.Ζητημα χρονου ειναι να βρω την καταλληλη κοπέλα να παθιαστεί μαζι μου.Δηλαδη πως θα επρεπε να κυκλοφορώ εξω?
Επισης παω και χορό τα απογευματα κι εχω κι απο εκει καποιες γνωριμιες που σημαινει οτι εχω πιθανότητες να βρω καποια αξιολογη κοπελα
Kοπελα θα βρεις σίγουρα...αλλά αν εκφραστείς ερωτικά και πει "εγώ δεν είμαι λεσβία" η βάλει τα γέλια μην φρικαρεις,από τώρα στο λέω.
Καλή τύχη.

Nikos P.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2023
Like
1.039
Πόντοι
206
Kοπελα θα βρεις σίγουρα...αλλά αν εκφραστείς ερωτικά και πει "εγώ δεν είμαι λεσβία" η βάλει τα γέλια μην φρικαρεις,από τώρα στο λέω.
Καλή τύχη.
Οκ φιλε οπως νομιζεις.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.107
Πόντοι
9.297
Αγαμία οι 35άρες; Πάρ' το αλλιώς...
Αν έχουν αφιερωθεί στα παιδιά ενώ ταυτόχρονα δεν έχουν πάρκινγκ (=γονείς,πεθερικά,συγγενείς) να τα αφήσουν φυσικά και είναι αγαμητες.

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.959
Πόντοι
3.656
Οι 35άρηδες πού είναι "έτοιμοι να παντρευτούν χθές όπως λές όποια τούς κάτσει" μόνο έτοιμοι δέν είναι,έτσι νομίζουν! -Δέν πληρούν τά κριτήρια-

Γιατί,απο όσους παντρεύονται,πόσοι πληρούν τα κριτήρια;Όλους οι γέροι τους βοηθάνε.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.107
Πόντοι
9.297
Οκ φιλε οπως νομιζεις.
Το θέμα είναι τι νομίζουν οι γκόμενες...στο Αμέρικα η στην Αγγλία ίσως να έχεις τύχη με αυτές τις bi/tri /τσιριτρι εμφανίσεις...εδώ οσο "ανοιχτομυαλες" και να το παίζουν κατά βάθος άνδρα θέλουν ...οι φιλεναδιτσοι πάντα είναι ευπρόσδεκτοι αρκεί να μην εκδηλωθούν ερωτικά.Διαλεγεις και παίρνεις.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.107
Πόντοι
9.297
Πολλοί άνδρες 35άρηδες καί πάνω πού δέν έχουν σχέση,καί τούς απασχολεί "Εντονα" τό ενδεχόμενο τού γάμου,
τά πράγματα γιά αυτούς είναι πολύπλοκα-δυσεπίλητα.Εχουν βάλει στόχο νά "κατακτήσουν σχεδόν τήν σούπερ μούνα" καί αυτό από μόνο του είναι άστοχο.
Δέν ρίχνουν μέ τίποτα...τίς απαιτήσεις τους! -Ενώ αυτοί είναι "Μετριάτζες" εμφανισιακά καί οικονομικά-
Εδώ πέρα ακόμα και αυτοί που είναι άνω του μέσου όρου με κάτι σαβουρες καταλήγουν...φαντάσου οσοί είναι κάτω του μετρίου.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.107
Πόντοι
9.297

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.711
Πόντοι
1.706
Γιατί,απο όσους παντρεύονται,πόσοι πληρούν τα κριτήρια;Όλους οι γέροι τους βοηθάνε.
Δέν διαφωνώ καθόλου,αντίθετα συμφωνώ!
Από αυτούς πού παντρεύονται τώρα καί είναι π.χ 37 χρονών ο άνδρας, τήν γκόμενα τήν έχει πάνω από 7-8 χρόνια μήν πώ καί 10.
Στά "Ζεύγη" πού τούς βοηθάνε οικονομικά τά γερόντια,οι περισσότεροι γάμοι δέν μακροημερεύουν,είναι σχεδόν πάντα υπό διάλυση έχουν...ημερομηνία λήξης!

Εδώ πέρα ακόμα και αυτοί που είναι άνω του μέσου όρου με κάτι σαβουρες καταλήγουν...φαντάσου οσοί είναι κάτω του μετρίου.
Ακριβώς αυτό!

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.959
Πόντοι
3.656
Δέν διαφωνώ καθόλου,αντίθετα συμφωνώ!
Από αυτούς πού παντρεύονται τώρα καί είναι π.χ 37 χρονών ο άνδρας, τήν γκόμενα τήν έχει πάνω από 7-8 χρόνια μήν πώ καί 10.
Στά "Ζεύγη" πού τούς βοηθάνε οικονομικά τά γερόντια,οι περισσότεροι γάμοι δέν μακροημερεύουν,είναι σχεδόν πάντα υπό διάλυση έχουν...ημερομηνία λήξης!

Δεν χωρίζουν απαραίτητα,αλλά ζουν σαν χωρισμένοι.Δε μιλιούνται,ο καθένας στο κινητό του,ή περιμένουν να πάνε τα παιδιά τους 18 για να χωρίσουν

Nikos P.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2023
Like
1.039
Πόντοι
206
Το θέμα είναι τι νομίζουν οι γκόμενες...στο Αμέρικα η στην Αγγλία ίσως να έχεις τύχη με αυτές τις bi/tri /τσιριτρι εμφανίσεις...εδώ οσο "ανοιχτομυαλες" και να το παίζουν κατά βάθος άνδρα θέλουν ...οι φιλεναδιτσοι πάντα είναι ευπρόσδεκτοι αρκεί να μην εκδηλωθούν ερωτικά.Διαλεγεις και παίρνεις.
Καλά θα το σκεφτω.Ισως την φέρω σπιτι μου με την πρόφαση να της δειξω τα κοσμήματά μου και τα νεα σκουλαρικια που αγορασα και με το που μπει μέσα,κλειδωνω την πόρτα,της σκιζω τα ρουχα και την γονατιζω μπροστα μου για τσιμπουκι.οταν τελειωσω την βαζω να κατσουμε λιγο στον καναπέ για διαλειμμα και πίνωντας δυο μπάφους ικανοποιητικών διαστάσεων ,της εξηγω με ωραιο τροπο οτι δεν θα φυγει απο το σπιτι μου αν δεν με ικανοποιησει σεξουαλικα ως το πρωί κι οτι μονοδρομος ειναι να κανει κι αυτή απο μια τζούρα να χαλαρωσει και να μου κανει τα γουστα.Στη συνεχεια την γαμάω οσες φορες αντεξω ως το πρωί και οταν ξημερώσει την πετάω εξω απο το σπιτι μου και της λεω να μην με ξαναενοχλήσει.

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.711
Πόντοι
1.706
Δεν χωρίζουν απαραίτητα,αλλά ζουν σαν χωρισμένοι.Δε μιλιούνται,ο καθένας στο κινητό του,ή περιμένουν να πάνε τα παιδιά τους 18 για να χωρίσουν
Οτι χειρότερο είναι αυτό!
Στίς Η.Π.Α οί άνθρωποι αυτοί, είναι κάτω από τήν σκέπη "Πολιτειακών ψυχολόγων" μονίμως...σέ τέτοιες καταστάσεις!
-Πάντα μιλάω όταν υπάρχουν παιδιά-

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.424
Πόντοι
3.656
Σωστά...με ξένες τσέπες κάνουν τους οικογενειαρχες...σκέτα ναυάγια.
Ενώ οι ελεύθεροι 35ρηδες , 40ρηδες , 45ρηδες , 50ρηδες ....

Δεν μένουν με τη μάνα τους.
Η οποία πάει και κουβαλάει στα χέρια τρόφιμα από το σούπερ μάρκετ, δεν πάνε ποτέ αυτοί , ούτε πάνε τις μανάδες.
Τα αμάξια τους τα έχουν μόνο για τζάδικα και κωλόμπαρα.

Εκτός από αυτούς που βολτάρουν και στον παράδρομο της συγγρού ....

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.424
Πόντοι
3.656
Για σένα λες ; Έτσι φαίνεσαι, όντως.
Πρόσεχε τουλάχιστον μην είναι από κωλόμπαρο ....

και μην έχει γιους/κόρες, μεγαλύτερους από σένα ή εγγόνια ........

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.959
Πόντοι
3.656
Αν έχουν αφιερωθεί στα παιδιά ενώ ταυτόχρονα δεν έχουν πάρκινγκ (=γονείς,πεθερικά,συγγενείς) να τα αφήσουν φυσικά και είναι αγαμητες.

Φυσικά αν θέλουν κι αυτές να γαμηθούν,θα βρουν χρόνο/χώρο

Πάλι επιλογή τους είναι η αγαμία

• Like
Αντιδράσεις: FARAW

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom