Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 24 άτομα (0 μέλη και 24 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 873 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 513 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 326 11,0%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 579 19,4%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.977

Nikos P.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2023
Like
1.039
Πόντοι
206
Άψογος! Έχεις ήδη μπει στο νόημα. Ποιο είναι το νόημα; ότι κι αν κάνεις για να βγάλεις γκόμενα λάιβ (δεν λεμε να κατέβεις με μαχαίρι), δεν υπάρχει ποτέ καμία αρνητική συνέπεια. Η μόνη αρνητική συνέπεια είναι στο μυαλό όσων δειλιάζουν :2funny: και λέγεται απόρριψη. Δεν γίνεται μια τυχαία και ανύπαρκτη γκόμενα που θα συνεχίσει τον δρόμο της κι εμείς τον δικό μας να μας επηρεάσει σε κάτι. Δεν μπορεί να συμβεί. Δεν στέκει. Δεν εξηγείται. Ο μόνος τρόπος να μας επηρεάσει είναι να υπολογίζουμε την γνώμη της. Ποιος υπολογίζει την γνώμη μιας τέτοιας; ένας δειλός! :2funny: Μάλιστα ακόμα και γνωστή μας να είναι, πάλι δεν υπάρχει καμία αρνητική συνέπεια αλλα πρώτα ξεκινήστε από τις άγνωστες. Γίνετε Ντόναλντ και ελευθερωθειτε από τα αόρατα δεσμά του καθωσπρεπισμού. Γίνετε σταρχιδιστές!

:rockon:

αυγα σου καθαριζουν?
οχι ρε μαν...ειμαι χαμογελαστός γιατι η ζωη ειναι ομορφη,ειμαι υγιης και ομορφουλης.Αλλωστε με το στυλ που εχω τωρα,ροζ μπλουζιτσα μεσα στην μόδα,τζινάκι ωραιο και σκουλαρηκι στρασάκι δεν νομιζω να μου πηγαινει να ειμαι σαν την μεγάλη Παρασκευη!

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.711
Πόντοι
1.706
οποιος σε πουλαει για το μουνι ειναι για κλαματα
Μιλάς γιά πολύ μεγάλο ποσοστό ανδρών, πού σέ πουλάνε γιά μία γκόμενα -Βουτυρομπεμπέδες, δειλοί, αναξιοπρεπείς, αναξιόπιστοι, ψεύτες-
Στήν πλειοψηφία τους οι γκόμενες, τούς παίρνουν γρήγορα χαμπάρι...καί τούς σουτάρουν!

Εγγρ.
13 Αυγ 2023
Κριτικές
1
Like
2.793
Πόντοι
456
Μιλάς γιά πολύ μεγάλο ποσοστό ανδρών, πού σέ πουλάνε γιά μία γκόμενα -Βουτυρομπεμπέδες, δειλοί, αναξιοπρεπείς, αναξιόπιστοι, ψεύτες-
Στήν πλειοψηφία τους οι γκόμενες, τούς παίρνουν γρήγορα χαμπάρι...καί τούς σουτάρουν!
ετσι ειναι η ζωη τι να κανουμε,..

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.545
Πόντοι
3.656
Και πάνε στον επόμενο ίδιο .......

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.983
Πόντοι
3.656

Άμα είναι φίλοι...που έχουν αποδείξει τη φιλία τους...δεν τους πουλάς

Αμα είναι απλά γνωστοί...που σήμερα είναι και αύριο δεν είναι στη ζωή σου...κλαιν μαιν

sotos71

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2023
Like
2.467
Πόντοι
456
οποιος σε πουλαει για το μουνι ειναι για κλαματα
Αυτή τη φράση δεν τη κατάλαβα ποτέ, να σου πω την αλήθεια.
Ο ελεύθερος άντρας με τα φιλαράκια θα βγει 3 φορές την εβδομάδα, λέμε.
Αν ξαφνικά βρει μουνί, θα βγει μία, γιατί τις άλλες δύο θα πηδάει.
Δηλαδή, ποιό είναι το πούλημα; Επιλογή λέγεται.
Ακόμα και γκόμενα να μην είχε βρει, θα μπορούσε να ξεκινήσει ένα χόμπυ, να πάει για ψάρεμα.
Ποιό το περίεργο;

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.711
Πόντοι
1.706
Και πάνε στον επόμενο ίδιο .......
Ακριβώς αυτό!
Καί πολλές φορές τυχαίνει, οι επόμενοι Βουτυρομπεμπέδες νά έχουν περισσότερα κουσούρια-ελαττώματα...από τόν προηγούμενο!

Άμα είναι φίλοι...που έχουν αποδείξει τη φιλία τους...δεν τους πουλάς

Αμα είναι απλά γνωστοί...που σήμερα είναι και αύριο δεν είναι στη ζωή σου...κλαιν μαιν
Μετά από 55 χρόνια πού ζώ έχω καταλάβει, ότι φίλους πραγματικούς είναι καρασπάνιο τού κερατά νά έχεις -Μετρημένους στά δάχτυλα-
Αυτό πού μπορεί νά έχει κάποιος σέ πληθώρα...είναι "Φίλους"

sotos71

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2023
Like
2.467
Πόντοι
456
Αυτό που μάλλον θέλει να πει ο Νικόλας είναι η περίπτωση που κάποιος να γίνεται μουνόδουλος για πάρτη μιας γκόμενας,ξεκόβοντας από φίλους και παρέες για πάρτη της.
Μου φαίνεται περίεργο αυτό που λες.
Ξεκόβει μόνος του ή με προφάσεις η γκόμενα δεν τον αφήνει;
Γιατί το έζησα και αυτό.
Κανένας άντρας δεν ξεκόβει μόνος του από φίλους.
Τον ξεκόβει αυτή με δικαιολογίες, ή εγώ ή αυτοί.
Αυτός δε λέγεται μουνόδουλος. Αυτός υποκύπτει σε εκβιασμό.
Μουνόδουλος είναι αυτός που μπροστά στο μουνί, ξεχνάει τα πάντα.
Γνώμη μου φυσικά.

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.711
Πόντοι
1.706
Ακόμα και γκόμενα να μην είχε βρει, θα μπορούσε να ξεκινήσει ένα χόμπυ, να πάει για ψάρεμα.
Ποιό το περίεργο;
Πολλοί άνδρες πού έχουν ανύπαρκτα η ελάχιστα ποσοστά επιτυχιών στίς γκόμενες -Κυρίως αυτά τά άτομα- όταν βρούν γυναίκα,
πουλάνε καί τήν Μάνα τους...όχι απλά τόν φίλο τους!

sotos71

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2023
Like
2.467
Πόντοι
456
Πολλοί άνδρες πού έχουν ανύπαρκτα η ελάχιστα ποσοστά επιτυχιών στίς γκόμενες -Κυρίως αυτά τά άτομα- όταν βρούν γυναίκα,
πουλάνε καί τήν Μάνα τους...όχι απλά τόν φίλο τους!
Αυτοί το έχουν στο dna τους.
Δε γίνονται ξαφνικά.

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.711
Πόντοι
1.706
Αυτοί το έχουν στο dna τους.
Δε γίνονται ξαφνικά.
Σωστό αυτό πού λές συμφωνώ.
Αλλά είναι καί πολύ ζηλιάρηδες,καί δέν τό αντέχουν.
Αν γνωρίζαμε ότι ελάχιστοι άνθρωποι, χαίρονται τά "Αγαθά" τους δέν θά υπήρχε...τόση ζήλια ανάμεσα μας.

Nikos P.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2023
Like
1.039
Πόντοι
206
ασχημα μαντάτα....Η σημερινη κοπελα που γνωρισα και ανταλλαξαμε Instagram.μου εγραψε πριν λιγο σε μηνυμα οτι με συμπάθησε παρα πολυ,και θελει πολυ να με κανει παρέα και να ειμαστε φιλοι.Της αρεσε πολυ η αύρα μου και οχι μονο(λογικα και η εμφανιση μου) αλλα οταν της ειπα οτι την βλεπω ερωτικά μου εγραψε Χαχαχαχαχα!
Νομιζε οτι της κανω πλάκα.Δεν ξερω τι να πω

Easy Rider

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Νοε 2020
Κριτικές
15
Like
20.982
Πόντοι
6.946
ασχημα μαντάτα....Η σημερινη κοπελα που γνωρισα και ανταλλαξαμε Instagram.μου εγραψε πριν λιγο σε μηνυμα οτι με συμπάθησε παρα πολυ,και θελει πολυ να με κανει παρέα και να ειμαστε φιλοι.Της αρεσε πολυ η αύρα μου και οχι μονο(λογικα και η εμφανιση μου) αλλα οταν της ειπα οτι την βλεπω ερωτικά μου εγραψε Χαχαχαχαχα!
Νομιζε οτι της κανω πλάκα.Δεν ξερω τι να πω
Αφού σου έγραψε αυτό, έπρεπε εσύ να την στείλεις πρώτος, να απαντήσεις ότι ΣΥΜΦΩΝΕΙΣ να μείνετε φίλοι και ότι δεν την βλέπεις ερωτικά, δεν σε σε εξιτάρει. Πάλι διακοπή σχέσεων, μπλοκ κ.λ.π., αλλά θα της στραπατσάριζες τον εγωισμό λιγάκι.

Εγγρ.
13 Αυγ 2023
Κριτικές
1
Like
2.793
Πόντοι
456
Ποιό το περίεργο;
Πούλημα λέγεται με πολλούς τρόπους να βάζει το μουνι πάνω από σένα.Εξαιρω τη μάνα του παιδιού του που και εκεί έχει κάποιες προϋποθέσεις.Εχω πολλά παραδείγματα να σου παραθέσω αλλά λίγο βαριέμαι.

Katikos

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2022
Like
976
Πόντοι
81
Ποιό το περίεργο;
Το πρόβλημα είναι όταν εξαφανιστεί για όσο διάστημα είναι με την γκόμενα και μετά σε ξαναθυμηθεί όταν χωρίσει για να σου πει τον πόνο του κ να σου ανακοινώσει έχει χρόνο για εξόδους.Αλλοι εξαφανίζονται δια παντώς,συνήθως παντρεμένοι.Είναι κυρίως άτομα με ανασφάλειες,προβληματικοι ώστε να βρουν εύκολα συντροφο,ζηλοφθονες και αγαμητοι κ επειδή δεν μπορούν εύκολα να τον βρέξουν μπορεί να γίνουν σαμποτέρ στην δική σου κοινωνική ζωή,αν τους επιτρέψεις να μπουν στη ζωή σου.Σκεψου αν δρουν έτσι σε φίλο τους πως θα είναι σαν συνεργάτες κ συνάδελφοι.Και εννοείται ότι μπορεί να θέλουν να γαμησουν κ την γκόμενα σου.ΜΙΑΣΜΑΤΑ,ΜΟΥΝΟΔΟΥΛΟΙ,ΡΑΓΙΑΔΕΣ,ΤΟΥΡΚΟΣΠΟΡΟΙ,ΓΥΜΝΟΣΑΛΙΑΓΚΕΣ ΚΑΙ Ο ΣΚΛΗΡΟΣ ΠΥΡΗΝΑΣ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΩΝ Κ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

Nikos P.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2023
Like
1.039
Πόντοι
206
Αφού σου έγραψε αυτό, έπρεπε εσύ να την στείλεις πρώτος, να απαντήσεις ότι ΣΥΜΦΩΝΕΙΣ να μείνετε φίλοι και ότι δεν την βλέπεις ερωτικά, δεν σε σε εξιτάρει. Πάλι διακοπή σχέσεων, μπλοκ κ.λ.π., αλλά θα της στραπατσάριζες τον εγωισμό λιγάκι.
δεν μπορω να το κανω αυτο γιατι ειναι ασχημο κι εγω ειμαι καλοσυνάτος και χαριτωμένος.Δεν θελω να την κανω να νιωσει ασχημα.Αλλα μου ειπε οτι για φίλο με θελει να κανουμε παρέα κτλ.Εεεε κι αυτο δεν ειναι λιγο...Θετικο ειναι πιστευω

Easy Rider

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Νοε 2020
Κριτικές
15
Like
20.982
Πόντοι
6.946
δεν μπορω να το κανω αυτο γιατι ειναι ασχημο κι εγω ειμαι καλοσυνάτος και χαριτωμένος.Δεν θελω να την κανω να νιωσει ασχημα.Αλλα μου ειπε οτι για φίλο με θελει να κανουμε παρέα κτλ.Εεεε κι αυτο δεν ειναι λιγο...Θετικο ειναι πιστευω
Εννοείται ότι είναι θετικό! Θα μπορείς να την παρηγορείς όταν την εκμεταλλεύονται και την παρατούν οι υποστηρικτές της πατριαρχίας, θα έχει έναν ώμο να κλαίει, να την πηγαινοφέρνει, να πει τον πόνο της. Μπορεί και να πάτε να βλέπετε μαζί ταινίες τύπου Barbie, κ.λ.π.

Katikos

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2022
Like
976
Πόντοι
81
Εσύ μάλλον γουστάρεις επαφές ενώ θα μπορούσες να απαλλαγείς για πάντα αν της πρότεινες παρτουζα με φίλο σου-δοκιμασμενο και που ξέρεις ίσως ήσουν κ τυχερός.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom