Διαγραμμένο μέλος 234310
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Αυγ 2023
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2.793
- Πόντοι
- 456
αυγα σου καθαριζουν?εγω ειμαι μονιμα χαμογελαστός
αυγα σου καθαριζουν?εγω ειμαι μονιμα χαμογελαστός
Άψογος! Έχεις ήδη μπει στο νόημα. Ποιο είναι το νόημα; ότι κι αν κάνεις για να βγάλεις γκόμενα λάιβ (δεν λεμε να κατέβεις με μαχαίρι), δεν υπάρχει ποτέ καμία αρνητική συνέπεια. Η μόνη αρνητική συνέπεια είναι στο μυαλό όσων δειλιάζουν και λέγεται απόρριψη. Δεν γίνεται μια τυχαία και ανύπαρκτη γκόμενα που θα συνεχίσει τον δρόμο της κι εμείς τον δικό μας να μας επηρεάσει σε κάτι. Δεν μπορεί να συμβεί. Δεν στέκει. Δεν εξηγείται. Ο μόνος τρόπος να μας επηρεάσει είναι να υπολογίζουμε την γνώμη της. Ποιος υπολογίζει την γνώμη μιας τέτοιας; ένας δειλός! Μάλιστα ακόμα και γνωστή μας να είναι, πάλι δεν υπάρχει καμία αρνητική συνέπεια αλλα πρώτα ξεκινήστε από τις άγνωστες. Γίνετε Ντόναλντ και ελευθερωθειτε από τα αόρατα δεσμά του καθωσπρεπισμού. Γίνετε σταρχιδιστές!
οχι ρε μαν...ειμαι χαμογελαστός γιατι η ζωη ειναι ομορφη,ειμαι υγιης και ομορφουλης.Αλλωστε με το στυλ που εχω τωρα,ροζ μπλουζιτσα μεσα στην μόδα,τζινάκι ωραιο και σκουλαρηκι στρασάκι δεν νομιζω να μου πηγαινει να ειμαι σαν την μεγάλη Παρασκευη!αυγα σου καθαριζουν?
Μιλάς γιά πολύ μεγάλο ποσοστό ανδρών, πού σέ πουλάνε γιά μία γκόμενα -Βουτυρομπεμπέδες, δειλοί, αναξιοπρεπείς, αναξιόπιστοι, ψεύτες-οποιος σε πουλαει για το μουνι ειναι για κλαματα
ετσι ειναι η ζωη τι να κανουμε,..Μιλάς γιά πολύ μεγάλο ποσοστό ανδρών, πού σέ πουλάνε γιά μία γκόμενα -Βουτυρομπεμπέδες, δειλοί, αναξιοπρεπείς, αναξιόπιστοι, ψεύτες-
Στήν πλειοψηφία τους οι γκόμενες, τούς παίρνουν γρήγορα χαμπάρι...καί τούς σουτάρουν!
Και πάνε στον επόμενο ίδιο .......Μιλάς γιά πολύ μεγάλο ποσοστό ανδρών, πού σέ πουλάνε γιά μία γκόμενα -Βουτυρομπεμπέδες, δειλοί, αναξιοπρεπείς, αναξιόπιστοι, ψεύτες-
Στήν πλειοψηφία τους οι γκόμενες, τούς παίρνουν γρήγορα χαμπάρι...καί τούς σουτάρουν!
Μιλάς γιά πολύ μεγάλο ποσοστό ανδρών, πού σέ πουλάνε γιά μία γκόμενα -Βουτυρομπεμπέδες, δειλοί, αναξιοπρεπείς, αναξιόπιστοι, ψεύτες-
Αυτή τη φράση δεν τη κατάλαβα ποτέ, να σου πω την αλήθεια.οποιος σε πουλαει για το μουνι ειναι για κλαματα
Ακριβώς αυτό!Και πάνε στον επόμενο ίδιο .......
Μετά από 55 χρόνια πού ζώ έχω καταλάβει, ότι φίλους πραγματικούς είναι καρασπάνιο τού κερατά νά έχεις -Μετρημένους στά δάχτυλα-Άμα είναι φίλοι...που έχουν αποδείξει τη φιλία τους...δεν τους πουλάς
Αμα είναι απλά γνωστοί...που σήμερα είναι και αύριο δεν είναι στη ζωή σου...κλαιν μαιν
Μπορεί .... αλλά δεν χρειάζονται .... να λείπουν .........Αυτό πού μπορεί νά έχει κάποιος σέ πληθώρα...είναι "Φίλους"
Μου φαίνεται περίεργο αυτό που λες.Αυτό που μάλλον θέλει να πει ο Νικόλας είναι η περίπτωση που κάποιος να γίνεται μουνόδουλος για πάρτη μιας γκόμενας,ξεκόβοντας από φίλους και παρέες για πάρτη της.
Πολλοί άνδρες πού έχουν ανύπαρκτα η ελάχιστα ποσοστά επιτυχιών στίς γκόμενες -Κυρίως αυτά τά άτομα- όταν βρούν γυναίκα,Αυτή τη φράση δεν τη κατάλαβα ποτέ, να σου πω την αλήθεια.
Ο ελεύθερος άντρας με τα φιλαράκια θα βγει 3 φορές την εβδομάδα, λέμε.
Αν ξαφνικά βρει μουνί, θα βγει μία, γιατί τις άλλες δύο θα πηδάει.
Δηλαδή, ποιό είναι το πούλημα; Επιλογή λέγεται.
Ακόμα και γκόμενα να μην είχε βρει, θα μπορούσε να ξεκινήσει ένα χόμπυ, να πάει για ψάρεμα.
Ποιό το περίεργο;
Αυτοί το έχουν στο dna τους.Πολλοί άνδρες πού έχουν ανύπαρκτα η ελάχιστα ποσοστά επιτυχιών στίς γκόμενες -Κυρίως αυτά τά άτομα- όταν βρούν γυναίκα,
πουλάνε καί τήν Μάνα τους...όχι απλά τόν φίλο τους!
Σωστό αυτό πού λές συμφωνώ.Αυτοί το έχουν στο dna τους.
Δε γίνονται ξαφνικά.
Αφού σου έγραψε αυτό, έπρεπε εσύ να την στείλεις πρώτος, να απαντήσεις ότι ΣΥΜΦΩΝΕΙΣ να μείνετε φίλοι και ότι δεν την βλέπεις ερωτικά, δεν σε σε εξιτάρει. Πάλι διακοπή σχέσεων, μπλοκ κ.λ.π., αλλά θα της στραπατσάριζες τον εγωισμό λιγάκι.ασχημα μαντάτα....Η σημερινη κοπελα που γνωρισα και ανταλλαξαμε Instagram.μου εγραψε πριν λιγο σε μηνυμα οτι με συμπάθησε παρα πολυ,και θελει πολυ να με κανει παρέα και να ειμαστε φιλοι.Της αρεσε πολυ η αύρα μου και οχι μονο(λογικα και η εμφανιση μου) αλλα οταν της ειπα οτι την βλεπω ερωτικά μου εγραψε Χαχαχαχαχα!
Νομιζε οτι της κανω πλάκα.Δεν ξερω τι να πω
Πούλημα λέγεται με πολλούς τρόπους να βάζει το μουνι πάνω από σένα.Εξαιρω τη μάνα του παιδιού του που και εκεί έχει κάποιες προϋποθέσεις.Εχω πολλά παραδείγματα να σου παραθέσω αλλά λίγο βαριέμαι.Αυτή τη φράση δεν τη κατάλαβα ποτέ, να σου πω την αλήθεια.
Ακόμα και γκόμενα να μην είχε βρει, θα μπορούσε να ξεκινήσει ένα χόμπυ, να πάει για ψάρεμα.
Ποιό το περίεργο;
Το πρόβλημα είναι όταν εξαφανιστεί για όσο διάστημα είναι με την γκόμενα και μετά σε ξαναθυμηθεί όταν χωρίσει για να σου πει τον πόνο του κ να σου ανακοινώσει έχει χρόνο για εξόδους.Αλλοι εξαφανίζονται δια παντώς,συνήθως παντρεμένοι.Είναι κυρίως άτομα με ανασφάλειες,προβληματικοι ώστε να βρουν εύκολα συντροφο,ζηλοφθονες και αγαμητοι κ επειδή δεν μπορούν εύκολα να τον βρέξουν μπορεί να γίνουν σαμποτέρ στην δική σου κοινωνική ζωή,αν τους επιτρέψεις να μπουν στη ζωή σου.Σκεψου αν δρουν έτσι σε φίλο τους πως θα είναι σαν συνεργάτες κ συνάδελφοι.Και εννοείται ότι μπορεί να θέλουν να γαμησουν κ την γκόμενα σου.ΜΙΑΣΜΑΤΑ,ΜΟΥΝΟΔΟΥΛΟΙ,ΡΑΓΙΑΔΕΣ,ΤΟΥΡΚΟΣΠΟΡΟΙ,ΓΥΜΝΟΣΑΛΙΑΓΚΕΣ ΚΑΙ Ο ΣΚΛΗΡΟΣ ΠΥΡΗΝΑΣ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΩΝ Κ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.Αυτή τη φράση δεν τη κατάλαβα ποτέ, να σου πω την αλήθεια.
Ποιό το περίεργο;
δεν μπορω να το κανω αυτο γιατι ειναι ασχημο κι εγω ειμαι καλοσυνάτος και χαριτωμένος.Δεν θελω να την κανω να νιωσει ασχημα.Αλλα μου ειπε οτι για φίλο με θελει να κανουμε παρέα κτλ.Εεεε κι αυτο δεν ειναι λιγο...Θετικο ειναι πιστευωΑφού σου έγραψε αυτό, έπρεπε εσύ να την στείλεις πρώτος, να απαντήσεις ότι ΣΥΜΦΩΝΕΙΣ να μείνετε φίλοι και ότι δεν την βλέπεις ερωτικά, δεν σε σε εξιτάρει. Πάλι διακοπή σχέσεων, μπλοκ κ.λ.π., αλλά θα της στραπατσάριζες τον εγωισμό λιγάκι.
Εννοείται ότι είναι θετικό! Θα μπορείς να την παρηγορείς όταν την εκμεταλλεύονται και την παρατούν οι υποστηρικτές της πατριαρχίας, θα έχει έναν ώμο να κλαίει, να την πηγαινοφέρνει, να πει τον πόνο της. Μπορεί και να πάτε να βλέπετε μαζί ταινίες τύπου Barbie, κ.λ.π.δεν μπορω να το κανω αυτο γιατι ειναι ασχημο κι εγω ειμαι καλοσυνάτος και χαριτωμένος.Δεν θελω να την κανω να νιωσει ασχημα.Αλλα μου ειπε οτι για φίλο με θελει να κανουμε παρέα κτλ.Εεεε κι αυτο δεν ειναι λιγο...Θετικο ειναι πιστευω
Εσύ μάλλον γουστάρεις επαφές ενώ θα μπορούσες να απαλλαγείς για πάντα αν της πρότεινες παρτουζα με φίλο σου-δοκιμασμενο και που ξέρεις ίσως ήσουν κ τυχερός.δεν μπορω να το κανω αυτο γιατι ειναι ασχημο κι εγω ειμαι καλοσυνάτος και χαριτωμένος.Δεν θελω να την κανω να νιωσει ασχημα.Αλλα μου ειπε οτι για φίλο με θελει να κανουμε παρέα κτλ.Εεεε κι αυτο δεν ειναι λιγο...Θετικο ειναι πιστευω