Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 25 άτομα (1 μέλη και 24 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 873 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 513 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 325 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 579 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.976

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.711
Πόντοι
1.706
Εϊσαι κατά ναι και υπέρ της μποέμικης ζωής .... αλλά από την άλλη δεν θες οι γκόμενες που παίζεις να έχουν πάει με .... γνωστούς σου ;;;
Εκεί βρίσκω την αντίφαση . Όχι ότι έχει κάτι κακό η αντίφαση !
Νομίζεις ότι αυτές θέλουν ?
Καμία σοβαρή γυναίκα δέν τό θέλει αυτό.
Οσες τό κάνουν αυτό...είναι φθηνές!
Ρώτα μία σοβαρή γυναίκα, νά δείς τί θά σού πεί!

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.926
Πόντοι
3.556
Φυσικά!
Δέν τό συζητώ κάν ,νούμερο 1 στίς...προτεραιότητές μου.
Αυτό μού έλλειπε!
Σιγουρα ειναι μαλακια να τα ειχε με αλλον της παρεας παλια, αλλα αμα παλι δεν την βλεπεις σοβαρα τι σε πειραζει; Το εχω περασει κι εγω αυτο οταν πηδουσα μια πρωην γκομενα φιλου (για ξεχαρμανιασμα οταν ημουν φανταρος, 12 χρονια μεγαλυτερη). Επαρχια παιζουν πολυ αυτα τα σκηνικα

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.426
Πόντοι
3.656
Σιγουρα ειναι μαλακια να τα ειχε με αλλον της παρεας παλια, αλλα αμα παλι δεν την βλεπεις σοβαρα τι σε πειραζει; Το εχω περασει κι εγω αυτο οταν πηδουσα μια πρωην γκομενα φιλου (για ξεχαρμανιασμα οταν ημουν φανταρος, 12 χρονια μεγαλυτερη). Επαρχια παιζουν πολυ αυτα τα σκηνικα

Έχεις πετύχει ποτέ γνωστό , να κυκλοφορεί έξω στρίπερ ή εργαζόμενη ;;; Εκεί να δεις !

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.711
Πόντοι
1.706
Χαρά στο κουράγιο σου που πιάνεις κουβέντα!
Οχι ρέ γιατί τό λές αυτό.
Προσωπικά ο Τέλης δέν μού έχει κάνει κάτι!
Τίποτα είναι εκτός από εμένα αυτά τά πράγματα.
Ας είχε γκόμενο εκτός παρέας,τί...πιό λογικό!

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.926
Πόντοι
3.556

unknowndark

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Αυγ 2016
Like
5.364
Πόντοι
1.056
Εγώ πήγα σε 2 γυμναστήρια να ρωτήσω.. Τι χαλια είναι αυτά ρε παιδιά.. Οι λιγες γκομενες που εχει μεσα ούτε που κοιτάνε.. Είναι σαν να έχουνε λύσει το πρόβλημα τους.. Στο ένα τζιμ είχανε βάλει μια πουτανιτσα ελλεινιδα στη ρεσεψιόν να σου κάνει τα γλυκά ματιά μπας και γραφτείς, κουνούσε λίγο το κολαρακι της εκεί που μου έκανε τη ξενάγηση, μπας και τσιμπήσω.. Θα αρπαζανε τη 500αρα που κάνει η συνδρομή, και μετά.. Η ελλεινιδα θα ήτανε.. Δεν σε είδα δε σε ξέρω.. Εγώ πλέον δε τσιμπάω με τέτοια..

500 ευρω συνδρομή? Που ειναι αυτο ρε φιλε, στο Beverly Hills ? Παρέα με τον σβαρτζενεγκερ θα έκανες γυμναστική και θέλουν τοσα λεφτά??

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Καθόλου απαρχαιωμένο,αντίθετα πολύ σύγχρονο καί εμετικό. Καί όσοι τό "Γεύονται" τούς αφήνει τήν πιό πικρή γεύση.
Νά έχει δηλαδή μία γκόμενα σχέση -Εντός τής παρέας- νά τήν γαμούσε άλλος, σχεδόν όλοι νά τό ξέρουν...εκτός από αυτόν! :headbang:
-Διότι μπορεί νά είναι νέο μέλος τής παρέας-
Αυτό το έχουν μόνο οι άνδρες ως χαρακτηριστικό κυριαρχίας. Δηλαδή αν βρούμε γκόμενα που εχει γαμηθεί από κάποιους, στα παπάρια μας. Επίσης
οι παρθένες θα γαμηθούν αναζητώντας την σύγκριση οπότε μας είναι άχρηστες.
Αν όμως αυτή που βρήκαμε, την έχουν γαμήσει ολοι όσοι ξέρουμε, τότε νιώθουμε μαλάκες και αν την κρατήσουμε την έχουμε μόνο για απαξιωτικό γαμήσι...ή μάλλον ούτε για αυτό. :2funny:
Αντίθετα οι γυναίκες δεν νοιάζονται για κυριαρχία αλλά μόνο για ντάντεμα. Δηλαδή
αν τις νταντευουμε ωραία (λεφτά, βόλτες, ρεκλα, ταξίδια κτλ) και τις κερατώνουμε, "παριστάνουν"
ότι ενοχλουνται.
Δεν ενοχλούνται και κάθονται σαν κότες μην χάσουν το ντάντεμα. Εν ολίγοις όλες οι μορφές σχέσεων έχουν πατώσει και βαλτώσει εκτός από όσες στηρίζονται σε έλξη, χημεία, συναίσθημα, χαρακτήρες κτλ. Αναφέρομαι σε σούπερ σπάνιες εξαιρεσεις.
Κι έτσι λοιπόν νομοτελειακά πλέον βλέπουμε τις γυναίκες μόνο για γαμήσι κι έχουμε
το κεφάλι μας ήσυχο.

:rockon:

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.711
Πόντοι
1.706
Δεκτο, αλλα αμα ειναι χυσοδοχειο η αλλη γιατι να την αφησεις;
Οχι ρέ δέν ασχολούμαι ούτε 5 λεπτά,μέ τέτοιες γυναίκες.
Εχω άλλα "Πρότυπα" άν μπορώ αυθαίρετα...νά τό θέσω έτσι!

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.426
Πόντοι
3.656
Αν είναι μουνάρα .... σε απασχολεί με πόσους έχει πάει ;;;

Με το τρέξιμο δεν το είχα ποτέ !
Αλλά μπορεί να αρχίσω να τρέχω ..... τώρα !!!!
Δεν έχει και ήλιο , καλή ώρα είναι , ούτε ζέστη !
Μόνο που ήπια 2 ουϊσκια .....

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.926
Πόντοι
3.556

Τυπε ακροατη εισαι μεσα στο μουνι κουφαλα με τη δουλεια που εχεις :cheesy:

Ενα ΣΚ δικο σου ολοκληρη η ζωη μας...

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.711
Πόντοι
1.706
Αν είναι μουνάρα .... σε απασχολεί με πόσους έχει πάει ;;;

Με το τρέξιμο δεν το είχα ποτέ !
Αλλά μπορεί να αρχίσω να τρέχω ..... τώρα !!!!
Δεν έχει και ήλιο , καλή ώρα είναι , ούτε ζέστη !
Μόνο που ήπια 2 ουϊσκια .....
Σέ μουνάρες πάντα απευθύνομαι -Ασχετα τό αποτέλεσμα- καί σέ διαβεβαιώνω ότι δέν γαμιούνται όπως οι ασχημομέτριες.
Πολύ λιγότερο,η μέρα...μέ τήν νύχτα!
Οι ασχημομέτριες γκόμενες, θέλουν νά αυτοεπιβεβαιωθούν,καί τά δίνουν όλα -όχι πάντα βέβαια-

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.426
Πόντοι
3.656
Σέ μουνάρες πάντα απευθύνομαι -Ασχετα τό αποτέλεσμα- καί σέ διαβεβαιώνω ότι δέν γαμιούνται όπως οι ασχημομέτριες.
Πολύ λιγότερο,η μέρα...μέ τήν νύχτα!
κοίτα .... είναι σαν ένα κολοφτιαγμένο κράκουλο .... πολλά άλογα , πάει με χίλια .... αδρεναλίνη .... μποφόρια ! πετάει .......

αλλά το αμάξι είναι κράκουλο ...... χρέπι .... δεν το κοιτάς ........

φαντάσου ένα μοτέρ bmw από την άλλη ....σε ένα morgan .........

μπορεί να χαϊδεύεις το πόμολο της πόρτας ενώ είναι στο γκαράζ και να καβλώνεις .....
κοιτάς το στροφόμετρο σε σβηστό , στο μηδέν .... και γουστάρεις !!!!!!!!

αν σε ετοιμάζουν για .... χειρουργείο ...... πριν βυθιστείς .... σκέφτεσαι τις μουνάρες το μόργκαν .... όχι τα κωλοφτιαγμένα ασχημομέτριες !

Easy Rider

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Νοε 2020
Κριτικές
15
Like
20.959
Πόντοι
6.946
Τύποι μύστες, χυστες, γνώστες...
Που γράφετε καθημερινά εκθέσεις και διατριβές πάνω στο ζήτημα των Ελλεηνιδων...

Πρέπει οπωσδήποτε να βρεθείτε όλοι εσείς τα "μεγάλα και σοφά μυαλά με καντάρια πείρας " , κάπου με μεγάλη κίνηση, το κέντρο Αθήνας έχει πάμπολλα σημεία.
Να εφαρμόσετε στην πράξη όλα αυτά που μας διδάσκετε, τραβήξτε βίντεο να μάθουμε και εμείς και να προκοψουμε.

Αναμένουμε.

Nikos P.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2023
Like
1.039
Πόντοι
206
χαμογελαστός και σημερα βγαινω για καφε και που ξερεις μπορει να παρω παλι κανα τηλεφωνάκι ετσι γλυκουλης και χαριτωμένος που ειμαι...Γελαω σαν ηλιθια αδερφη στον πεζόδρομο και οι γυναικες με κοιτανε θετικά.Στα συν επισης ισως ειναι οτι εβαλα και σκουλαρηκι στρασάκι στο αριστερο αυτί ,οπως επισης και η κομψή ροζ μπλουζιτσα που φοραω..Οσο να ναι κανω θετικη εντυπωση,βγαζω κατι ομορφο στις γυναικες.

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.426
Πόντοι
3.656
Ομολογουμένως , το επιχείρημα του αντίλογου

ΠΗΓΑ ΓΙΑ ΚΑΜΑΚΙ 1-2-5-20 ΦΟΡΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΜΟΥ/ΜΟΝΑΣΤΗΡΑΚΙ/ΚΟΛΩΝΑΚΙ/ΠΑΡΑΛΙΑΚΗ/ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ
και δεν γάμησα ούτε μία μουνάρα , βολλευμπολίστρια, μοντέλα, πορνοστάρ, ινφλουένσερ
ΟΠΟΤΕ ΜΕΝΩ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΠΙΤΙ , ΤΣΟΝΤΑ , ΚΩΛΟΜΠΑΡΑ, ΡΔΕΛΑ ΚΑΙ ΜΑΛΑΚΙΑ, ΑΠΛΥΤΟΣ ΧΟΝΤΡΟΣ ΜΕ ΜΟΥΣΙΑ ....

είναι ισχυρό .

Αντίστοιχα ο πρωτόγονος άνθρωπος θα μπορούσε να πει ....

πήγαμε 20 άτομα για κυνήγι μαμούθ , δεν σκοτώσαμε κανένα, τα μαμούθ σκότωσαν 3 , σακάτεψαν άλλους 5
τρέχαμε σαν διαόλοι και ψοφήσαμε .......... οπότε τρώμε μόνο τσουκνίδες ή πεθαίνουμε από πείνα !
Για γλυκό , τρώμε και σκατά των μαμούθ .

Εγγρ.
13 Αυγ 2023
Κριτικές
1
Like
2.793
Πόντοι
456
Μήν τούς ακούς αυτούς,εγώ νά δείς πόσους τέτοιους έχω.
Είναι αναξιόπιστοι,ψεύτες καί δειλοί άνδρες, σέ πουλάνε γιά πλάκα...ρουφιάνοι!
οποιος σε πουλαει για το μουνι ειναι για κλαματα

Nikos P.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2023
Like
1.039
Πόντοι
206
χαμογελαστός και σημερα βγαινω για καφε και που ξερεις μπορει να παρω παλι κανα τηλεφωνάκι ετσι γλυκουλης και χαριτωμένος που ειμαι...Γελαω σαν ηλιθια αδερφη στον πεζόδρομο και οι γυναικες με κοιτανε θετικά.Στα συν επισης ισως ειναι οτι εβαλα και σκουλαρηκι στρασάκι στο αριστερο αυτί ,οπως επισης και η κομψή ροζ μπλουζιτσα που φοραω..Οσο να ναι κανω θετικη εντυπωση,βγαζω κατι ομορφο στις γυναικες.
Ποσο ωραια ειναι η ζωη τελικα.Ειναι κριμα να υπαρχουν ανθρωποι σκυθρωποί.Γι αυτο δεν βρισκουν και γκομενα ενώ εγω που ειμαι η χαρά της ζωης ολες ερχονται και μου μιλανε...νιωθουν άνετα μαζι μου κι ειναι λογικό ετσι αισιόδοξος και εξω καρδιά που ειμαι.Κερασα καφεδάκι μια νεαρή που ηταν στο διπλα τραπεζι με κατι φιλες της.Επιασα κουβεντα και ανταλλαξαμε Instagram.Αχχχ,πόσο ομορφη ειναι η ζωή τελικά και πόσο ευκολο να ριξεις μια γκομενα αρκει να ξερεις τον τροπο.Βεβαια απλα ανταλλαξαμε Insta.θα δειξει πως θα παει με αυτην

Εγγρ.
13 Αυγ 2023
Κριτικές
1
Like
2.793
Πόντοι
456
Ποσο ωραια ειναι η ζωη τελικα.Ειναι κριμα να υπαρχουν ανθρωποι σκυθρωποί.Γι αυτο δεν βρισκουν και γκομενα ενώ εγω που ειμαι η χαρά της ζωης ολες ερχονται και μου μιλανε...νιωθουν άνετα μαζι μου κι ειναι λογικό ετσι αισιόδοξος και εξω καρδιά που ειμαι.Κερασα καφεδάκι μια νεαρή που ηταν στο διπλα τραπεζι με κατι φιλες της.Επιασα κουβεντα και ανταλλαξαμε Instagram.Αχχχ,πόσο ομορφη ειναι η ζωή τελικά και πόσο ευκολο να ριξεις μια γκομενα αρκει να ξερεις τον τροπο.Βεβαια απλα ανταλλαξαμε Insta.θα δειξει πως θα παει με αυτην
παιζει μεγαλο ρολο η διαθεση και ο αερας με τις γυναικες

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Άψογος! Έχεις ήδη μπει στο νόημα. Ποιο είναι το νόημα; ότι κι αν κάνεις για να βγάλεις γκόμενα λάιβ (δεν λεμε να κατέβεις με μαχαίρι), δεν υπάρχει ποτέ καμία αρνητική συνέπεια. Η μόνη αρνητική συνέπεια είναι στο μυαλό όσων δειλιάζουν :2funny: και λέγεται απόρριψη. Δεν γίνεται μια τυχαία και ανύπαρκτη γκόμενα που θα συνεχίσει τον δρόμο της κι εμείς τον δικό μας να μας επηρεάσει σε κάτι. Δεν μπορεί να συμβεί. Δεν στέκει. Δεν εξηγείται. Ο μόνος τρόπος να μας επηρεάσει είναι να υπολογίζουμε την γνώμη της. Ποιος υπολογίζει την γνώμη μιας τέτοιας; ένας δειλός! :2funny: Μάλιστα ακόμα και γνωστή μας να είναι, πάλι δεν υπάρχει καμία αρνητική συνέπεια αλλα πρώτα ξεκινήστε από τις άγνωστες. Γίνετε Ντόναλντ και ελευθερωθειτε από τα αόρατα δεσμά του καθωσπρεπισμού. Γίνετε σταρχιδιστές!

:rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom