Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 29 άτομα (4 μέλη και 25 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 873 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 513 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 325 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 579 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.976

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Μιας που λέτε για τατουάζ,
να ξέρετε ότι οι πατσαβουρες που έλκονται από άνδρες
με τατουάζ δεν έλκονται από αυτούς τους ίδιους με τα τατουάζ αλλά ενδόμυχα από την ντε και καλά μοναδικότητα που τους προσδίδουν τα τατουάζ. Δηλαδή, επειδή κανείς δεν έχει ακριβώς τα ίδια τατουάζ με τον άλλον
στο άρρωστο μυαλό τους επιζητούν την μοναδικότητα όσων τους αρέσουν
αλλά μέσω των τατουάζ.
Οι γυναίκες έχουν εντελως ανισόρροπη σκέψη
και λογική (το λογική το έγραψα για να γελάμε, δεν έχουν λογική). :2funny:

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.711
Πόντοι
1.706
Πολύ σωστό αλλά όχι να μας λένε παραμύθια ότι ντε και καλά έτσι κι αλλιώς δικαιολογίες όταν δεν δίνουν τηλέφωνο.

:rockon:
Ακριβώς!
Καί όχι μόνο αυτό, σέ κρατάνε πάντα σέ On-Off, γιά νά μήν χάσουν κανένα χειροκροτητή.
Τούς βάζουν στήν σειρά, πρώτα οι ψηλοί μετά οι μέτριοι καί πιό μετά οι κοντοί...νά γελάς!
-Τούς έχουν έτοιμους γιά παρέλαση-

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.926
Πόντοι
3.556
Σήμερα βρήκα λίγο χρόνο
κι έπαιξα σκάκι με κάτι τύπους σε μια λέσχη. Υπήρχε μια αρμονία και χαλάρωση.
Σε μια στιγμή μπήκαν δύο πατσαβουρες μέσα να παίξουν κι αυτές. Από την ώρα που έκατσαν μέχρι που έφυγαν, τους έφταιγαν όλα. Ακόμα και το υλικό των κομματιών της σκακιέρας. :2funny:
Κλασσική περίπτωση ναυαγίων που θέλουν να τραβούν την προσοχή.
Η μία με ρώτησε κάτι άσχετο (για να της δώσω σημασία) αλλά την έγραψα στα παπάρια μου. Μάλιστα έπειτα σχολίασε την στάση μου ώστε να της απαντήσω αλλά το γράψιμο συνεχίστηκε. Στο τέλος ρευτηκα μόνο και μόνο για να μην κλάσω και ενοχληθούν
οι παίκτες. :2funny: Σίγουρα θα τσαντιστηκαν. :rockon:Αυτό το πράγμα με τις γυναίκες που θέλουν να τους δίνουμε βάση όποτε θέλουν αυτές ποτέ δεν το κατάλαβα.
Η αλήθεια είναι ότι θα δίνουν βάση όποτε θέλουμε εμείς. Δηλαδή ακόμα να μας κάθονται η να μας απορρίπτουν, θα τις αναγκάζουμε μέσω καμακιού να μας δίνουν βάση. Ακόμα και σε αυτό ανώτεροι είμαστε.

ΚΕΡΒΕΡΟΣ, ΑΙΘΕΡΑΣ, ΑΛΟΓΟ, ΠΕΛΩΡΙΟΣ, ΤΙΤΑΝΑΣ!!! :headbaning1::headbaning1::headbaning1:

Termin

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Φεβ 2018
Like
7.744
Πόντοι
2.306
εχω κλατάρει στα γέλια με τον μαλάκα!

Θεσσαλονίκη: Πήγε να πιάσει τη σύντροφό του με τον εραστή της και τον ξυλοκόπησε άγνωστος επειδή έκλεισε τον δρόμο «Μπέρδεψε» το δικαστήριο η υπόθεση με τις διαφορετικές εκδοχές των μαρτύρων - Ήταν μεθυσμένος ο άνδρας εκείνο το βράδυ και δεν... αντιλήφθηκε γιατί τον έδειραν - «Είμαστε ξανά μαζί, την κέρδισα εγώ», δήλωσε υπερήφανα στο δικαστήριο "Ήταν αυτός και άλλοι τρεις, με έβαλαν κάτω και με χτυπούσαν με μπουνιές και κλωτσιές, στο κεφάλι, στα πλευρά, στα χέρια, παντού. Μετά ήρθε η αστυνομία. Δε ξέρω ποιος την κάλεσε, εγώ ήμουν χτυπημένος και ζαλιζόμουν. Με τη σύντροφό μου τώρα είμαστε ξανά μαζί, χώρισε με τον κατηγορούμενο και την ξανά πήρα εγώ και διατηρούμε δεσμό", πρόσθεσε, ενώ άλλαξε την αρχική του κατάθεση και είπε ότι τελικά δεν τον χτύπησε εκείνη, όμως ήταν παρούσα στο περιστατικό. https://www.protothema.gr/greece/ar...xulokopise-agnostos-epeidi-ekleise-ton-dromo/

TOMCRUISE

Ανώτατος
Εγγρ.
26 Αυγ 2020
Κριτικές
41
Like
21.731
Πόντοι
18.496

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.482
Πόντοι
2.356
Πολλοί άνδρες 35άρηδες καί πάνω πού δέν έχουν σχέση,καί τούς απασχολεί "Εντονα" τό ενδεχόμενο τού γάμου,
τά πράγματα γιά αυτούς είναι πολύπλοκα-δυσεπίλητα.Εχουν βάλει στόχο νά "κατακτήσουν σχεδόν τήν σούπερ μούνα" καί αυτό από μόνο του είναι άστοχο.
Δέν ρίχνουν μέ τίποτα...τίς απαιτήσεις τους! -Ενώ αυτοί είναι "Μετριάτζες" εμφανισιακά καί οικονομικά-
Το πιο σωστό και το πιο ειλικρινές είναι κάποιος να γνωρίζει ποιος είναι και ποιες είναι οι δυνατότητες του. Για παράδειγμα εγώ, χωρίς αμάξι, χωρίς δικό μου σπίτι και με δουλειά μέτρια των 900 ευρώ δεν μπορώ να έχω σοβαρές βλέψεις για να βγάλω όχι γυναίκα για γάμο αλλά ούτε γκόμενα. Φυσικά δεν κλαίγομαι - για να προλάβω κάποιους - απλά παραθέτω ένα fact. Για αυτό το λόγο είτε "απομακρύνω" την ιδέα του να βρω γκόμενα είτε κάπου κάπου παίζω με καμιά "εύκολη" και όταν δε βρίσκω πάω στις πουτάνες.

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.482
Πόντοι
2.356
Επειδή λέμε για τατουαζ

Εμένα πχ κάτι τέτοιο...δε με χαλάει

sexy-back-with-long-hair.jpg

Αλλά..μέχρι εκεί
Πλέον οι γυναίκες δεν έχουν τέτοια παλιακά τατουάζ. Έχουν μανίκια και τεράστια τατού στα χέρια στα πόδια και στο σώμα.

Γενικά δεν πρέπει να κοιτάμε πάντως τον συρμό. Παρατηρώ και στους άντρες: ΟΛΟΙ ΜΑ ΟΛΟΙ μέσα στα μούσια και πολλοί με τατουαζ. Τους πάει δεν τους πάει και τατουάζ κάνουν και μούσια έχουν.

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.482
Πόντοι
2.356
Εε ναι γιατί στα μπουρδέλα γαμας κοπέλες ομορφες που δε πρόκειται ποτέ να βρεις κανονικά με φλερτ.
Εγώ στα μπουρδέλα από το 2017 και μετά μην σου πω και νωρίτερα βλέπω μόνο κακές περιπτωσεις και εμφανησιακά αλλά κυρίως ως προς τις υπηρεσίες. Μιλάμε για άθλιες υπηρεσίες...

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.482
Πόντοι
2.356
Σήμερα βρήκα λίγο χρόνο
κι έπαιξα σκάκι με κάτι τύπους σε μια λέσχη. Υπήρχε μια αρμονία και χαλάρωση.
Σε μια στιγμή μπήκαν δύο πατσαβουρες μέσα να παίξουν κι αυτές. Από την ώρα που έκατσαν μέχρι που έφυγαν, τους έφταιγαν όλα. Ακόμα και το υλικό των κομματιών της σκακιέρας. :2funny:
Κλασσική περίπτωση ναυαγίων που θέλουν να τραβούν την προσοχή.
Η μία με ρώτησε κάτι άσχετο (για να της δώσω σημασία) αλλά την έγραψα στα παπάρια μου. Μάλιστα έπειτα σχολίασε την στάση μου ώστε να της απαντήσω αλλά το γράψιμο συνεχίστηκε. Στο τέλος ρευτηκα μόνο και μόνο για να μην κλάσω και ενοχληθούν
οι παίκτες. :2funny: Σίγουρα θα τσαντιστηκαν. :rockon:Αυτό το πράγμα με τις γυναίκες που θέλουν να τους δίνουμε βάση όποτε θέλουν αυτές ποτέ δεν το κατάλαβα.
Η αλήθεια είναι ότι θα δίνουν βάση όποτε θέλουμε εμείς. Δηλαδή ακόμα να μας κάθονται η να μας απορρίπτουν, θα τις αναγκάζουμε μέσω καμακιού να μας δίνουν βάση. Ακόμα και σε αυτό ανώτεροι είμαστε.

Αυτά πες τα σε κάτι μουνό - δουλους.
Είναι έτσι ακριβώς.

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.789
Πόντοι
3.656
εχω κλατάρει στα γέλια με τον μαλάκα!

Θεσσαλονίκη: Πήγε να πιάσει τη σύντροφό του με τον εραστή της και τον ξυλοκόπησε άγνωστος επειδή έκλεισε τον δρόμο «Μπέρδεψε» το δικαστήριο η υπόθεση με τις διαφορετικές εκδοχές των μαρτύρων - Ήταν μεθυσμένος ο άνδρας εκείνο το βράδυ και δεν... αντιλήφθηκε γιατί τον έδειραν - «Είμαστε ξανά μαζί, την κέρδισα εγώ», δήλωσε υπερήφανα στο δικαστήριο "Ήταν αυτός και άλλοι τρεις, με έβαλαν κάτω και με χτυπούσαν με μπουνιές και κλωτσιές, στο κεφάλι, στα πλευρά, στα χέρια, παντού. Μετά ήρθε η αστυνομία. Δε ξέρω ποιος την κάλεσε, εγώ ήμουν χτυπημένος και ζαλιζόμουν. Με τη σύντροφό μου τώρα είμαστε ξανά μαζί, χώρισε με τον κατηγορούμενο και την ξανά πήρα εγώ και διατηρούμε δεσμό", πρόσθεσε, ενώ άλλαξε την αρχική του κατάθεση και είπε ότι τελικά δεν τον χτύπησε εκείνη, όμως ήταν παρούσα στο περιστατικό. https://www.protothema.gr/greece/ar...xulokopise-agnostos-epeidi-ekleise-ton-dromo/
Καταλάβατε για ποιο λόγο έχουν αποθρασυνθεί; ΑΚΡΙΒΩΣ γι αυτό. Οι Λευκοί Ιππότες είναι έτοιμοι να καβαλήσουν το Λευκό τους άλογο, να φορέσουν την απαστράπτουσα πανοπλία τους και να σώσουν τη Δεσποσύνη από την κακούργα Κοινωνία και τις επιπτώσεις των πράξεών τους

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.944
Πόντοι
3.656
Πλέον οι γυναίκες δεν έχουν τέτοια παλιακά τατουάζ. Έχουν μανίκια και τεράστια τατού στα χέρια στα πόδια και στο σώμα.

Γενικά δεν πρέπει να κοιτάμε πάντως τον συρμό. Παρατηρώ και στους άντρες: ΟΛΟΙ ΜΑ ΟΛΟΙ μέσα στα μούσια και πολλοί με τατουαζ. Τους πάει δεν τους πάει και τατουάζ κάνουν και μούσια έχουν.

Και μετά όταν γεράσουν και θα τρέχουν να τα σβήσουν,εμεις οι αμουτζούρωτοι θα γελάμε

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.102
Πόντοι
9.297
Άσχετο. Οι γκόμενες με τον ανδρικό υπερπληθυσμό έχουν πάρει απίστευτο θάρρος. Κάνουν ό,τι θέλουν και ζητάνε ό,τι θέλουν!
Kαταληγουν στον πλειοδοτη για αυτό δικαίως τις θεωρώ ερασιτέχνες πουτανες.

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.482
Πόντοι
2.356
Καταλάβατε για ποιο λόγο έχουν αποθρασυνθεί; ΑΚΡΙΒΩΣ γι αυτό. Οι Λευκοί Ιππότες είναι έτοιμοι να καβαλήσουν το Λευκό τους άλογο, να φορέσουν την απαστράπτουσα πανοπλία τους και να σώσουν τη Δεσποσύνη από την κακούργα Κοινωνία και τις επιπτώσεις των πράξεών τους
Τέτοιους "λευκούς ιππότες" έχει πάρα πολλούς να ξέρεις. Αυτός είναι ο λόγος που εδώ και μερικά χρόνια δεν ασχολούμαι να βρω καμιά γκόμενα ούτε για Free σχέση. Όλες έχουν σοβαρές απαιτήσεις τις οποίες δεν μπορώ να εκπλήρωσω.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Και μετά όταν γεράσουν και θα τρέχουν να τα σβήσουν,εμεις οι αμουτζούρωτοι θα γελάμε
Εν τω μεταξύ είναι εντελώς άθλιο να κάνεις τατουαζ. Οι στατιστικές λένε ότι το 50% όσων κάνουν μετανιώνουν οικτρά.
Απορώ πώς μπορείτε κάποιοι κάτι τόσο "μόνιμο" πάνω σας σαν στάμπα; Δεν σας φτάνει το πρόσωπό σας;

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.102
Πόντοι
9.297

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.482
Πόντοι
2.356
Εν τω μεταξύ επειδή αρκετές γενικά γυναίκες έχουν πει ότι τους αρέσουν "Ψηλοί", "μελαχρινοί", "μουσάτοι" κλπ βλέπεις ένα σωρό βλάκες, ακόμα και τάπες - κοντούς να προσπαθούν να γίνουν εμφανισιακά σαν τους Άραβες. Χαχαχα
Σε προσωπικό επίπεδο ελάχιστους άντρες ξέρω χωρίς μουσι και επίσης λίγους χωρίς τατουάζ...

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.482
Πόντοι
2.356
Μιας που λέτε για τατουάζ,
να ξέρετε ότι οι πατσαβουρες που έλκονται από άνδρες
με τατουάζ δεν έλκονται από αυτούς τους ίδιους με τα τατουάζ αλλά ενδόμυχα από την ντε και καλά μοναδικότητα που τους προσδίδουν τα τατουάζ. Δηλαδή, επειδή κανείς δεν έχει ακριβώς τα ίδια τατουάζ με τον άλλον
στο άρρωστο μυαλό τους επιζητούν την μοναδικότητα όσων τους αρέσουν
αλλά μέσω των τατουάζ.
Οι γυναίκες έχουν εντελως ανισόρροπη σκέψη
και λογική (το λογική το έγραψα για να γελάμε, δεν έχουν λογική). :2funny:
Εντελώς αρρωστημένο όλο αυτό. Και προφανώς έχει μια βάση. Αν είναι έτσι να πάνε να γαμηθούν.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.102
Πόντοι
9.297
Τέτοιους "λευκούς ιππότες" έχει πάρα πολλούς να ξέρεις. Αυτός είναι ο λόγος που εδώ και μερικά χρόνια δεν ασχολούμαι να βρω καμιά γκόμενα ούτε για Free σχέση. Όλες έχουν σοβαρές απαιτήσεις τις οποίες δεν μπορώ να εκπλήρωσω.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Εν τω μεταξύ είναι εντελώς άθλιο να κάνεις τατουαζ. Οι στατιστικές λένε ότι το 50% όσων κάνουν μετανιώνουν οικτρά.
Απορώ πώς μπορείτε κάποιοι κάτι τόσο "μόνιμο" πάνω σας σαν στάμπα; Δεν σας φτάνει το πρόσωπό σας;
Πώς θα μοστραρουν ότι "έχουν λεφτά";

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.102
Πόντοι
9.297
Εν τω μεταξύ επειδή αρκετές γενικά γυναίκες έχουν πει ότι τους αρέσουν "Ψηλοί", "μελαχρινοί", "μουσάτοι" κλπ βλέπεις ένα σωρό βλάκες, ακόμα και τάπες - κοντούς να προσπαθούν να γίνουν εμφανισιακά σαν τους Άραβες. Χαχαχα
Σε προσωπικό επίπεδο ελάχιστους άντρες ξέρω χωρίς μουσι και επίσης λίγους χωρίς τατουάζ...
Ανήκω με περηφάνεια σε αυτήν την μειονότητα,φυλαττω Θερμοπύλες.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.102
Πόντοι
9.297
Δεν φτάνει που περίπου 1/5 του πληθυσμού είναι λάθρο...έχουμε και τους μισούς άνδρες να θέλουν να μοιάζουν με αυτούς...συλλογικός εμετός...:jerking::vomit:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom