Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 48 άτομα (6 μέλη και 42 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 871 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 511 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 324 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 578 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.970
Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.780
Πόντοι
3.656
Η ΞΕΦΤΙΛΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ, ΤΕΛΙΚΑ​

Το νήμα είναι αφιερωμένο στις Ελλεεινίδες. Οι γυναίκες της χώρας μας όμως δεν επηρεάζονται ούτε από την Κίνα, ούτε από την Αφρική, από τις ΗΠΑ και τη Δύση γενικότερα επηρεάζονται, και ήδη και κάποιες δικές μας έχουν ανοίξει Onlyfans, ουσιαστικά σελίδες οφθαλμοπορνείας.
Ο φουκαράς που φαίνεται στο βίντεο είπε ΔΗΜΟΣΙΑ πως γνωρίζει ότι το κορίτσι του (κορίτσι του, λέμε τώρα) έχει αυτή τη δραστηριότητα, αλλά είναι εντάξει με αυτό, επειδή είναι η γυναίκα την οποία αγαπάει και για την οποία νοιάζεται. Εφόσον δεν εμπλέκεται ρομαντικά με άλλους άντρες, δεν τον νοιάζει, δεν θεωρεί ότι τον απατά.
Για να έρθει ύστερα από 8 μήνες, στο ίδιο Show, και να τους ανακοινώσει πως, αν και ήταν 6 χρόνια μαζί, τον παράτησε για κάποιον άλλο και λυπήθηκε κατάκαρδα. Άραγε έμαθε το μάθημά του; κατανόησαν κάτι οι Suckers Idolizing Mediocre Pussy σαν κι αυτόν; Σύντομα και στα δικά μας, αν δεν γίνονται ήδη στα κρυφά. Ο εν λόγω ξεφτιλίστηκε Δημόσια, ελπίζοντας να την κρατήσει αν ανέχεται οτιδήποτε κάνει. Αλλά …….

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.926
Πόντοι
3.556
Η ΞΕΦΤΙΛΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ, ΤΕΛΙΚΑ​

Το νήμα είναι αφιερωμένο στις Ελλεεινίδες. Οι γυναίκες της χώρας μας όμως δεν επηρεάζονται ούτε από την Κίνα, ούτε από την Αφρική, από τις ΗΠΑ και τη Δύση γενικότερα επηρεάζονται, και ήδη και κάποιες δικές μας έχουν ανοίξει Onlyfans, ουσιαστικά σελίδες οφθαλμοπορνείας.
Ο φουκαράς που φαίνεται στο βίντεο είπε ΔΗΜΟΣΙΑ πως γνωρίζει ότι το κορίτσι του (κορίτσι του, λέμε τώρα) έχει αυτή τη δραστηριότητα, αλλά είναι εντάξει με αυτό, επειδή είναι η γυναίκα την οποία αγαπάει και για την οποία νοιάζεται. Εφόσον δεν εμπλέκεται ρομαντικά με άλλους άντρες, δεν τον νοιάζει, δεν θεωρεί ότι τον απατά.
Για να έρθει ύστερα από 8 μήνες, στο ίδιο Show, και να τους ανακοινώσει πως, αν και ήταν 6 χρόνια μαζί, τον παράτησε για κάποιον άλλο και λυπήθηκε κατάκαρδα. Άραγε έμαθε το μάθημά του; κατανόησαν κάτι οι Suckers Idolizing Mediocre Pussy σαν κι αυτόν; Σύντομα και στα δικά μας, αν δεν γίνονται ήδη στα κρυφά. Ο εν λόγω ξεφτιλίστηκε Δημόσια, ελπίζοντας να την κρατήσει αν ανέχεται οτιδήποτε κάνει. Αλλά …….

Απο τη στιγμη που αποφασισε να κανει Onlyfans ενω ειχε σοβαρη σχεση, ειχε χαθει το παιχνιδι. Ο,τι και να εκανε ο τυπος θα οδηγουσε στο ιδιο αποτελεσμα. Απλα ξεφτιλιστηκε και πηδηξε μερικους μηνες ακομα.

thessalonikios88

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2013
Κριτικές
1
Like
453
Πόντοι
21
Γυναικακια θα γυρίσει ο τροχός και θα δείτε την γλύκα.Οι γυναίκες (συνήθως) ηλικίας 30 με 40 αν δεν έχουν γκόμενο βαράει καμπανάκι μέσα τούς και εκεί που ήταν χυσοδοχειο δημόσια μήτρα το παίζει γυναίκα για σπίτι. Κρίνω από εμένα που είμαι 35 μένω μόνος έχω καλή δουλίτσα ξέρω να μαγειρέψω γενικά τα βγάζω πέρα μόνος μου. Με κοιτάνε σαν ξερολουκουμο αυτές οι ηλικίες αλλά είναι όλες ναυάγια η με πολλά ψυχολογικά. Ροχαλα και γραψημω σε όλες αυτές. Γύρισε ο τροχός για πολλές καριολες. Με γράψατε όταν ήμουν κάτω (σε standard) σας γράφω στα καλύτερα μου

Cheng

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2023
Like
2.413
Πόντοι
456
Γυναικακια θα γυρίσει ο τροχός και θα δείτε την γλύκα.Οι γυναίκες (συνήθως) ηλικίας 30 με 40 αν δεν έχουν γκόμενο βαράει καμπανάκι μέσα τούς και εκεί που ήταν χυσοδοχειο δημόσια μήτρα το παίζει γυναίκα για σπίτι. Κρίνω από εμένα που είμαι 35 μένω μόνος έχω καλή δουλίτσα ξέρω να μαγειρέψω γενικά τα βγάζω πέρα μόνος μου. Με κοιτάνε σαν ξερολουκουμο αυτές οι ηλικίες αλλά είναι όλες ναυάγια η με πολλά ψυχολογικά. Ροχαλα και γραψημω σε όλες αυτές. Γύρισε ο τροχός για πολλές καριολες. Με γράψατε όταν ήμουν κάτω (σε standard) σας γράφω στα καλύτερα μου
Στα 30 είναι μικρές . Εδώ έχουν ψηλά τον αμανέ κάτι 40άρες κ βάλε. Ρε πού πάτε? Ξέφυγαν τελείως λέμε

Εγγρ.
24 Νοε 2021
Like
3.709
Πόντοι
456
οταν τελειωσε ο περιορισμος να εισαι εμβολιασμενος για να εισαι γραμμενος σε τζιμ τον μαιο του 2022 θυμαμαι τοτε γραφτηκανε αρκετες ελληνιδες νεαρης ηλικιας, γιατι ητανε της μοδας στην καραντινα το τρεξιμο και η αθληση, και ειπανε αρκετες να το συνεχισουν αυτο, ομως υστερα το 2023 το βαρεθηκαν ολο αυτο με την αθληση ,πηγανε 1 χρονο στο τζιμ και το βαρεθηκαν και τωρα καθονται και το ξυνουν, μα και πλαδαρες να ειναι παλι οι υποψηφιοι γαμπροι κανουν ουρες.
περνας απεξω απο γυμναστηριο και βλεπεις μεσα 90% ψωλαρια, 5 % κατι νεαρες που οι μισες απο αυτες ειναι ναυαγια και 5 % θειτσες
αντε τωρα εκει να παει καποιος για να γνωρισει μια γκομενα
εχει και γυμναστήρια που γινεται πανηγυρι απο μουνι αλλά ειναι ολες 8-9-10 και πιασμένες με γκόμενους ήδη
άσε π υπάρχουν και αποκλειστικά για γυναίκες γυμναστήρια πια
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

ρίχνεις εκδικητικά πούτσα κ σκληρό γαμήσι στις καριόλες κ άστες να σε ζηλεύουν!

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.426
Πόντοι
2.356
οταν τελειωσε ο περιορισμος να εισαι εμβολιασμενος για να εισαι γραμμενος σε τζιμ τον μαιο του 2022 θυμαμαι τοτε γραφτηκανε αρκετες ελληνιδες νεαρης ηλικιας, γιατι ητανε της μοδας στην καραντινα το τρεξιμο και η αθληση, και ειπανε αρκετες να το συνεχισουν αυτο, ομως υστερα το 2023 το βαρεθηκαν ολο αυτο με την αθληση ,πηγανε 1 χρονο στο τζιμ και το βαρεθηκαν και τωρα καθονται και το ξυνουν, μα και πλαδαρες να ειναι παλι οι υποψηφιοι γαμπροι κανουν ουρες.
περνας απεξω απο γυμναστηριο και βλεπεις μεσα 90% ψωλαρια, 5 % κατι νεαρες που οι μισες απο αυτες ειναι ναυαγια και 5 % θειτσες
αντε τωρα εκει να παει καποιος για να γνωρισει μια γκομενα
Αυτός είναι ο λόγος που έχουν πάρει τρελό αέρα οι περισσότερες.

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.780
Πόντοι
3.656
Απο τη στιγμη που αποφασισε να κανει Onlyfans ενω ειχε σοβαρη σχεση, ειχε χαθει το παιχνιδι. Ο,τι και να εκανε ο τυπος θα οδηγουσε στο ιδιο αποτελεσμα. Απλα ξεφτιλιστηκε και πηδηξε μερικους μηνες ακομα.
Κι από αυτή τη ζυγαριά, φαίνεται τι άνθρωπος είσαι. Ο εν λόγω προτίμησε το Δημόσιο Εξευτελισμό, μόνο και μόνο για να πηδήξει λίγες φορές ακόμα. Για τέτοιους άντρες έχει βγει ο χαρακτηρισμός Αιδοιοείλωτας

Katikos

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2022
Like
969
Πόντοι
81
Τι τρεχει με τις Ελληνιδες συνεχως ρωτατε ε? Δειτε αυτο το βιντεο λοιπον.

Καλά αν είναι αυτό αντιπροσωπευτικό δείγμα Ελληνίδων σωθηκαμε...γέλια,τρολαρισμα κι η τσαχπινουλα που είπε για στεπ μπραδερ προδωθηκε από μόνη της ότι κάνει πλάκα.Οι ξένες κ τα λένε στην κάμερα κ τα πράττουν.

chris drs

Ανώτερος
Εγγρ.
27 Απρ 2009
Κριτικές
30
Like
21.259
Πόντοι
8.815
Καλά αν είναι αυτό αντιπροσωπευτικό δείγμα Ελληνίδων σωθηκαμε...γέλια,τρολαρισμα κι η τσαχπινουλα που είπε για στεπ μπραδερ προδωθηκε από μόνη της ότι κάνει πλάκα.Οι ξένες κ τα λένε στην κάμερα κ τα πράττουν.
ναι εχεις δικιο γιατι η Ελληνιολα ειναι συνηθως σεμνη και παρθενα.

sotos71

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2023
Like
2.440
Πόντοι
456
ναι εχεις δικιο γιατι η Ελληνιολα ειναι συνηθως σεμνη και παρθενα.
Οι Ελληνίδες παίζει να είναι οι μοναδικές, με ελάχιστες εξαιρέσεις, που δεν ξέρουν να κάνουν ούτε την πουτάνα ούτε την παρθένα.
Κάνουν ένα ερασιτεχνικό μιξ αυτών των δύο, σαν ατάλαντες ηθοποιοί.

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.320
Πόντοι
3.656
Οι Ελληνίδες παίζει να είναι οι μοναδικές, με ελάχιστες εξαιρέσεις, που δεν ξέρουν να κάνουν ούτε την πουτάνα ούτε την παρθένα.

Τα μπέρδεψαν λίγο τύπε. Άκουσαν ότι πρέπει να είναι πουτάνες στο κρεβάτι , κυρίες στο σαλόνι
και το κάνουν ανάποδα .... ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΣΤΑ ΣΑΛΟΝΙΑ, ΚΥΡΙΕΣ ΣΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ ...

Γενικά είναι σαν τα τζουκ μποξ . Όσο ρίχνεις χρήμα, παίζουν τα τραγούδια που γουστάρεις.
Μόλις σταματήσεις να ρίχνεις χρήμα, παίρνεις τα @@ μου.

Katikos

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2022
Like
969
Πόντοι
81
Οι περισσότερες για γέλια κ για κλάματα είναι στο σεξ, τουλάχιστον από αυτά που μου έχουν τύχει.Πρωτευων κριτήριο καταλληλοτητος είναι αν στο καβαλημα παίρνουν πρωτοβουλίες ή τα περιμένουν όλα έτοιμα.Πιστευω ξέρεις ποια είναι η απάντηση.Καλα για ανάποδες καβαλες,αυτά είναι ακροβατικά....χαχα.Ειναι αναγκαίο κακό το σεξ μαζί τους,εδώ ζούμε τι να κάνουμε.Ενταξει ίσως εμένα μου έτυχαν,δεν ξέρω.

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.864
Πόντοι
3.656

chris drs

Ανώτερος
Εγγρ.
27 Απρ 2009
Κριτικές
30
Like
21.259
Πόντοι
8.815
Εμενα μου τη βιδωνει η υποκρισια τους.Το παιζουν φεμινιστριες,stunning and brave και τι κακος που ειναι ο αντρας ο παντα εν δυναμει βιαστης βεβαιως βεβαιως,ενω στη πραγματικοτητα θελουν φαπες,χαστουκια μαλλιοτραβηγματα και φτυσιες πανω στο γαμησι.Το αστειο ειναι οτι το εχω ακουσει κ απο αλλες οτι γουσταρουν fake βιασμο στο πηδημα,τις φτιαχνει λενε.

ananias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2006
Κριτικές
4
Like
1.786
Πόντοι
216
Εμενα μου τη βιδωνει η υποκρισια τους.Το παιζουν φεμινιστριες,stunning and brave και τι κακος που ειναι ο αντρας ο παντα εν δυναμει βιαστης βεβαιως βεβαιως,ενω στη πραγματικοτητα θελουν φαπες,χαστουκια μαλλιοτραβηγματα και φτυσιες πανω στο γαμησι.Το αστειο ειναι οτι το εχω ακουσει κ απο αλλες οτι γουσταρουν fake βιασμο στο πηδημα,τις φτιαχνει λενε.
Έτσι ακριβώς! Βλέπεις την άλλη να καυλώνει μετρώντας τις μελανιές στο σώμα της απτο γαμήσι. Σα να νιωσε ότι κάπου έπιασε τόπο.....
Αυτό που ενισχύει τον σουρεαλισμό, είναι το γεγονός πως όταν τύχει να την γαμήσεις την άλλη έτσι (κακά τα ψέμματα, δεν στο βγάζουν και όλες αυτό) μετά βιώνει την πλήρη υποταγή η άλλη και σε κυνηγάει κλαίγοντας αν κουνηθείς να φύγεις....απο κει που στο παιζε τάχα μου 'δυναμική' και 'σκληρή'.
Νομίζω ότι απλά καταπιέζουν μια πλευρά της φύσης τους γενικά, και άμα τις ωθήσεις να βγουν έστω και λίγο από τα όρια τους, γαμιέται εντελώς το μυαλό και γυρνάνε όλα αναστροφή και σε αποδέχονται με άλλο τρόπο. Και έτσι προκύπτει και ένα βαθύτερο συναισθηματικό δέσιμο από πλευράς τους.
Καλό είναι βέβαια να αποφεύγονται τέτοιες περιπτώσεις για σχέσεις κλπ, γιατί αυτές οι διαδικασίες συχνά προκαλούν διάφορες 'ανησυχίες' σε τέτοιες γυναίκες (ειδικά εάν είναι σχετικά άβγαλτες) που μόνο σε κακά ξεμπερδέματα μπορούν να καταλήξουν.
Γενικότερα καλό είναι να αποφεύγεται το 90% των ελεύθερων γυναικών για σχέσεις έτσι όπως είναι:buck2:

TOMCRUISE

Ανώτατος
Εγγρ.
26 Αυγ 2020
Κριτικές
41
Like
21.722
Πόντοι
18.496
Μόνο τις γιαγιάδες να βάλεις είναι αυτές που μένουν πίσω συνήθως.Οι άντρες τους έχουν ηδη φυγει και πολλές φορές σε μικρή ηλικία Καρδιακα,εγκεφαλικά χτυπάνε κυριως τους άντρες που είναι τα άτομα που εχουν τον ρόλο του κουβαλητη και της ευθύνης του να προσφέρει στην οικογένεια (εδώ είναι καλή η πατριαρχία).Αν δεν έχει να δώσει....στο βάθος αδιέξοδος.Ποσοι άντρες αλήθεια αυτοκτονούν και πόσες γυναίκες;Πόσοι άντρες και πόσες γυναίκες καταστρέφονται και φθείρονται προσωπικά από ένα διαζύγιο σήμερα;Να μην μιλήσω για την ταυτότητα της επαγγελματικής αποτυχίας ποιος την κουβαλά από λάθος επιλογές.Η γυναίκα με έναν καλο γάμο καθάρισε.Καλως ή κακώς ο άντρας σήμερα έχει πολλά εμποδια να αντιμετωπίσει και είναι κυρίως στο στόχαστρο από κοινωνία,εργασιακό περιβάλλον,γυναίκα πίσω στο σπίτι και γκρίνια.Οποιος παντρεύεται χωρίς να έχει λύσει τα επαγγελματικά του για 2 γενιές και για παν ενδεχόμενο (διαζύγιο) είναι θύμα.
πως να μην τα κακαρωσουμε νωρις οι κακομοιροι οι αντρες με τις καργιολες που χουμε μπλεξει....
μας εχουνε φαει τα συκωτια οι καργιες...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom