Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 30 άτομα (2 μέλη και 28 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 874 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 513 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 326 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 579 19,4%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.978

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Τα θέλει ο piggy-κώλος σου Μουνίτσα...Και βιτσιές μάλιστα, να αφήνουνε αυλάκια στο δέρμα για ώρες...

ο κωλος μου παντα τα θελει.....θα μου πεις τωρα κανενα "προχω" μπαρακι? να σταματησω να συχναζω εκει που παω? :2funny:

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
τι να μαμίσουμε καλύτερα απο την στιγμή που είσαι δηλωμένη λεσβία... :idiot:

πλάκα μας κάνεις????? :jerking: :jerking: :headbang:
ουστ γορίλα :uglystupid:
ειναι δηλωμενη λεσβια η θαλεια?
απο ποτε???
θαλειααα κακο κοριτσιι τζιζζζζ :tooth:

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Αφού υποτίθεται ότι είσαι και συ στο εξωτερικό...

ο,τι θυμασαι χαιρεσαι.......

ειναι δηλωμενη λεσβια η θαλεια?
απο ποτε???
θαλειααα κακο κοριτσιι τζιζζζζ :tooth:

χρονια τωρα :2funny: δε θυμασαι που μιλαγαμε για μπιφτεκουδες και τζιβιτζιλουδες μαζι της?? χαχαχαχα

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66

χρονια τωρα :2funny: δε θυμασαι που μιλαγαμε για μπιφτεκουδες και τζιβιτζιλουδες μαζι της?? χαχαχαχα

tiiiiiiiiiiiiii??

δεν φταιω εγω κυριε δικαστα.. μου ειχανε κανει μαγια!!!!

Palios pounai alios

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2008
Like
8
Πόντοι
16

Εγώ ρε χαζό ότι θυμάμαι χαίρομαι;

Σε προκάλεσα να βγούμε και να σε πάω σε προχωρημένα μπαράκια - και φέρε και όποιο παλληκάρι θέλεις - και δεν ανταποκρίνεσαι....

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Εγώ ρε χαζό ότι θυμάμαι χαίρομαι;

Σε προκάλεσα να βγούμε και να σε πάω σε προχωρημένα μπαράκια - και φέρε και όποιο παλληκάρι θέλεις - και δεν ανταποκρίνεσαι....

ναι κοιτα...μαλλον δεν ξερεις να αντιλλαμβανεσαι καλα το νοημα των προτασεων :) σε ρωτησα ΠΟΙΑ ειναι αυτα τα μπαρακια...πες ενα βρε αδερφε....γκετο ειναι? :2funny:

δεν ειπα να παμε να βγουμε μαζι.....δεν υπαρχει κανενας απολυτως λογος βασικα.....

υ.γ. ναι ναι για σενα λεω ο,τι θυμασαι χαιρεσαι....εχω επιστρεψει ελλαδα 1.5 χρονο τωρα

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
ρε παλαιε.. ειναι μυστικο να μας πεις που βρισκονται αυτα τα προχω μπαρς??

θελω να παω με το μποιφρεντ αυριο... πες που να παμε...

ιταλικα ειναι κ αυτα?

Palios pounai alios

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2008
Like
8
Πόντοι
16
ναι κοιτα...μαλλον δεν ξερεις να αντιλλαμβανεσαι καλα το νοημα των προτασεων :) σε ρωτησα ΠΟΙΑ ειναι αυτα τα μπαρακια...πες ενα βρε αδερφε....γκετο ειναι? :2funny:

δεν ειπα να παμε να βγουμε μαζι.....δεν υπαρχει κανενας απολυτως λογος βασικα.....

υ.γ. ναι ναι για σενα λεω ο,τι θυμασαι χαιρεσαι....εχω επιστρεψει ελλαδα 1.5 χρονο τωρα

Άστο ρε Mounitsa! "Δήθεν" είσαι και συ γαμώ το κέρατο μου...

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Άστο ρε Mounitsa! "Δήθεν" είσαι και συ γαμώ το κέρατο μου...

γιατι ρε παλιε? επειδη δε θελω να βγω μαζι σου??? χαχαχαχαχαχα

πες μου βρε αδερφε ΕΝΑ μπαρακι να παω να δω το φως μου η τυφλη δηθεν γκομενα :P :P

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Εγώ ξέρω πάντως μερικά "προχωρημένα" κατά Γκάζι μεριά  :grin:

Palios pounai alios

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2008
Like
8
Πόντοι
16
ρε παλαιε.. ειναι μυστικο να μας πεις που βρισκονται αυτα τα προχω μπαρς??

θελω να παω με το μποιφρεντ αυριο... πες που να παμε...

ιταλικα ειναι κ αυτα?

Bite παρόλο που είσαι μόνιμα με ένα υφάκι και μία ειρωνεία - και η πιο δήθεν ίσως από όλες εδώ μέσα - θα έκανα ανθρώπινα μία απόπειρα να βγω μαζί σου και με την παρέα σου. Αλλά φοβάμαι ότι δεν ξέρετε να συμπεριφερθείτε ανθρώπινα έξω από την τσατσο-κλικαδούρα σας.... Για σας δύναμη είναι η κλειστή παρέα σας που ελέγχετε και όλη η υπόλοιπη κοινωνία, οι άλλοι άνθρωποι γύρω σας κατά κάποιον τρόπο είναι ψιλο-εχθροί σας! Καλή μου αμφιβάλλω αν θα μπορούσα να αντέξω πάνω από 5 λεπτά με σένα και την παρέα σου....

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
ψιτ λιγα τα λογια σου εσενα για το γκαζι :2funny:

είπα ότι έχει προχωρημένα μπαράκια. Α και ξέρω ένα καλό αρκετά προχωρημένο στη Συγγρού ψηλά! Κοντά στην Ολυμπιακή! :grin:

milfslover

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2008
Κριτικές
13
Like
38
Πόντοι
4.175
μουνιτσα καλα σου λει ο παλιοσ.αμα θεσ προχωρημενα μπαρακια θα δεχτεισ και την προσκληση και παρε και το μποιφρεντ.

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Bite παρόλο που είσαι μόνιμα με ένα υφάκι και μία ειρωνεία - και η πιο δήθεν ίσως από όλες εδώ μέσα - θα έκανα ανθρώπινα μία απόπειρα να βγω μαζί σου και με την παρέα σου. Αλλά φοβάμαι ότι δεν ξέρετε να συμπεριφερθείτε ανθρώπινα έξω από την τσατσο-κλικαδούρα σας.... Για σας δύναμη είναι η κλειστή παρέα σας που ελέγχετε και όλη η υπόλοιπη κοινωνία, οι άλλοι άνθρωποι γύρω σας κατά κάποιον τρόπο είναι ψιλο-εχθροί σας! Καλή μου αμφιβάλλω αν θα μπορούσα να αντέξω πάνω από 5 λεπτά με σένα και την παρέα σου....

εκεινη και η παρεα της να δεις ποσο θα αντεχαν :2funny:

εγω παλιε παντως θα αντεχα να σε ακουω να λες τις εμπνευσμενες απο το μεγα ανατολικο ιστοριες σου ολη νυχτα :2funny:

είπα ότι έχει προχωρημένα μπαράκια. Α και ξέρω ένα καλό αρκετά προχωρημένο στη Συγγρού ψηλά! Κοντά στην Ολυμπιακή! :grin:

αχ εκει δε συχναζω.....κριμα....να παμε καμια μερα.....να γινουμε και εμεις "προχω" :P

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
μουνιτσα καλα σου λει ο παλιοσ.αμα θεσ προχωρημενα μπαρακια θα δεχτεισ και την προσκληση και παρε και το μποιφρεντ.

ρε τι λετε πατε καλα? :2funny:

δηλαδη αμα καποιος ζητησει ενα καλο σπιτι ή μια καλη τανα πρεπει να παει συνοδεια των υπολοιπων που ειναι "γνωστες" εκει????

Palios pounai alios

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2008
Like
8
Πόντοι
16
γιατι ρε παλιε? επειδη δε θελω να βγω μαζι σου??? χαχαχαχαχαχα

πες μου βρε αδερφε ΕΝΑ μπαρακι να παω να δω το φως μου η τυφλη δηθεν γκομενα :P :P

Είχα ένα μεγάλο καημό ρε Μουνίτσα τόσο καιρό να βγεις μαζί μου...

Δεν με χέζεις λέω γω! Νομίζεις ότι είμαι σαν τα πιτσιρίκια που "παίζεις" εδώ μέσα; Δυο γυναίκες έχω παντρευτεί και πόσες έχω φάει στη μάπα και από σχέσεις...Νομίζεις δεν ξέρω τι παίζεται εδώ μέσα;

KATERINA69

Ιερόδουλη
Εγγρ.
13 Ιουλ 2006
Like
18
Κοιτα να δεις που εχω χασει επεισοδια..
Ενα "προχωρημενο"μπαρακι..το λενε "προχω-μπαρ"

Αχ ωραια....!!!

Τοτε το δικο μου...θα το λεω "Γαμω-μάγαζο"

Χαχαχαχαχαχαχαχ....!!!

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Είχα ένα μεγάλο καημό ρε Μουνίτσα τόσο καιρό να βγεις μαζί μου...

Δεν με χέζεις λέω γω! Νομίζεις ότι είμαι σαν τα πιτσιρίκια που "παίζεις" εδώ μέσα; Δυο γυναίκες έχω παντρευτεί και πόσες έχω φάει στη μάπα και από σχέσεις...Νομίζεις δεν ξέρω τι παίζεται εδώ μέσα;

τοτε γιατι μου πρηζεις τα συκωτια ρε παλιε? εμ δεν εχεις τη σκασιλα αλλα ολο με πρηζεις και μου πετας το μπαλακι της "προκλησης"....να σου πω? σου μοιαζω για κανα δεκαπενταχρονο?

πες εκει περα χαμω ενα μπαρακι και ξεκολλα :) :) θα ναι και αυτα καπου χαμενα στη σφαιρα του χωροχρονου μαζι με τα ιταλικα σαιτ....χαχαχα

υ.γ. η προσωπικη σου ζωη δε με ενδιαφερει αλλα μηπως να το κοιταξεις αυτο το δυο στα δυο? :)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom