Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 60 άτομα (6 μέλη και 54 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 874 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 513 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 326 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 579 19,4%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.978

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
Λουκ για ποιο μικρό ποσοστό αναφέρεσαι;
ειμαι πολυ αισιοδοξη λες ε?ναι θεωρω οτι ειναι μικρο το ποσοστο απλα πολυ ''φανταχτερο'' γ αυτο κ κανει τοση(αρνητικη )εντυπωση ...

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
εσυ λουκριτια θα παντρευτεις?
προς το παρον οχι..δε το σκεφτομαστε..θελω να προλαβω ολα τα κακα του γαμου που εχουν αναφερθει! :) αλλωστε ειμαι μικρη κ ετσι κ αλλιως μενουμε μαζι.δε νομιζω μια υπογραφη μπροστα στον παπα να αλλαξει κατι...
γτ ρωτας?

arcans

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
16
ετσι απο περιεργεια.γιατι εχεις λιγο ανορθοδοξες ιδεες περι γαμου.αν και εγω  ειμαι ελευθερος να ξερεις,δεν συμφωνο με πολλα απο αυτα που λες.

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
ετσι απο περιεργεια.γιατι εχεις λιγο ανορθοδοξες ιδεες περι γαμου.αν και εγω  ειμαι ελευθερος να ξερεις,δεν συμφωνο με πολλα απο αυτα που λες.
τι σου φανηκε ανορθοδοξο?

arcans

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
16
αυτο που λεγαμε ποιο μπροστα περι χωρισμου,και ελεγες πως ενα μικρο ποσοστο γυναικων δεν ειναι ενταξει.μηπως ειναι παρα πολλες που δεν ειναι ενταξει?

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
αυτο που λεγαμε ποιο μπροστα περι χωρισμου,και ελεγες πως ενα μικρο ποσοστο γυναικων δεν ειναι ενταξει.μηπως ειναι παρα πολλες που δεν ειναι ενταξει?
μηπως τα παραλετε;το ποσοστο των γυναικων που δεν ειναι ενταξει ειναι αναλογο των ανδρων..αμφιδρομα ειναι αυτα..μας εχετε κ σας εχουμε κανει ετσι...

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
απαπααααααααααααα τι εγινε ρε παιδια? :2funny: :2funny: :2funny:

μπουμ καλα με εχεις πεθανει λεμε (μαλλον στα ιδια μερη βγαινουμε γιατι και εγω τις ιδιες εντυπωσεις εχω....) :2funny: :2funny: :2funny:

πιρφορε μου :-* :-* ευχαριστω για το μεγαλειο της αντιληψης σου :) :)

καλα το τι νουμερα κυκλοφορουν γυρω μας ειναι ανελπιστο τελικα.......ευτυχως που υπαρχουν και αυτοι μια ευχαριστη νοτα στην καθημερινοτητα μας :2funny: :2funny:

τι να πρωτοσχολιασει κανεις σε ολα αυτα τα κατεβατα.......

μποσμαν θενξ που ανεβαζεις τις αποδοσεις και τα πμ μου :-* :-* :-*

αληθεια τα "προχωρημενα" μπαρακια ποια ειναι? τι πραγματευονται δηλαδη?? χαχαχαχα
ρε παλιε........με τοσες καθημερινες εμπειριες που εχεις τον μεγα ανατολικο τον γραφεις ανετα :rockon: :rockon: :rockon:

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
παντως, περα απ την πλακα κοριτσια, οταν τα ρωσιδέλια και συναφη των τεμαχια, αρχισουν και μιλουν και εκφραζονται οπως εσεις, συμπεριφερονται οπως εσεις, σκεφτονται οπως εσεις, αποκτησουν επαρση σαν την δικη σας κλπ κλπ κλπ κλπ, τοτε θα το γυρισουμε στις λαπωνέζες..  :tooth: :tooth: :tooth: :tooth:

καλό καλο  :2funny: :2funny: :2funny:

Palios pounai alios

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2008
Like
8
Πόντοι
16
αληθεια τα "προχωρημενα" μπαρακια ποια ειναι? τι πραγματευονται δηλαδη?? χαχαχαχα
ρε παλιε........με τοσες καθημερινες εμπειριες που εχεις τον μεγα ανατολικο τον γραφεις ανετα :rockon: :rockon: :rockon:

Ρε Μουνίτσα το στοματάκι σου πάει ροδάνι αλλά στην ουσία είσαι "κωλώνω"....

Έλα όποτε γουστάρεις να σε πάω στα "προχωρημένα" μπαράκια (εννοείται έχοντας μαζί σου κάποιον να σε "προστατεύει", γιατί στο δικό σου επίπεδο η πρόσκληση - πρόκληση μου να βγούμε για να πάμε να πιούμε σε προχωρημένα μπαράκια είναι "πονηρή" και στην Ελλεηνιδίστικη σκέψη σου κρύβει τη δική μου λιγούρα να συναντηθούμε για να σε μαμήσω...

Δεν χαμπαριάζω από τέτοια. Έχω συνοδεύσει σα φιλαράκι θεικά κορμιά, ήπιαμε κάναμε χαβαλέ και δεν γουστάραμε παραπάνω. Πόσο μάλλον να συνοδέψω εσένα, που κατά δήλωση σου είσαι μπαζο-φακλάνα. Μουνιτσάκι πάρτο αλλιώς με μένα... είμαι ασυνήθιστο άτομο για τα δεδομένα της Ελληνικής βλαχο-μπαρόκ μιζέριας.....

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
Ρε Μουνίτσα το στοματάκι σου πάει ροδάνι αλλά στην ουσία είσαι "κωλώνω"....

Έλα όποτε γουστάρεις να σε πάω στα "προχωρημένα" μπαράκια (εννοείται έχοντας μαζί σου κάποιον να σε "προστατεύει", γιατί στο δικό σου επίπεδο η πρόσκληση - πρόκληση μου να βγούμε για να πάμε να πιούμε σε προχωρημένα μπαράκια είναι "πονηρή" και στην Ελλεηνιδίστικη σκέψη σου κρύβει τη δική μου λιγούρα να συναντηθούμε για να σε μαμήσω...

Δεν χαμπαριάζω από τέτοια. Έχω συνοδεύσει σα φιλαράκι θεικά κορμιά, ήπιαμε κάναμε χαβαλέ και δεν γουστάραμε παραπάνω. Πόσο μάλλον να συνοδέψω εσένα, που κατά δήλωση σου είσαι μπαζο-φακλάνα. Μουνιτσάκι πάρτο αλλιώς με μένα... είμαι ασυνήθιστο άτομο για τα δεδομένα της Ελληνικής βλαχο-μπαροκ-μιζέριας.....
καλημερες καταρχην!!ολα οκ;;;! :)
ρε παιδια(θα με κοροιδευετε 10χρονια γ αυτην την ερωτηση αλλα δε πειραζει.. :- αληθεια τι εννοειται με τον ορο''προχωρημενα μπαρακια''? στην μουσικη,στον κοσμο η μπαρακια τυπου εξωτερικου που εχουν''θεμα''το σεξ?
ναι δε ξερω!!!μη γελατε!!!! :o :rolleyes:

Palios pounai alios

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2008
Like
8
Πόντοι
16
καλημερες καταρχην!!ολα οκ;;;! :)
ρε παιδια(θα με κοροιδευετε 10χρονια γ αυτην την ερωτηση αλλα δε πειραζει.. :- αληθεια τι εννοειται με τον ορο''προχωρημενα μπαρακια''? στην μουσικη,στον κοσμο η μπαρακια τυπου εξωτερικου που εχουν''θεμα''το σεξ?
ναι δε ξερω!!!μη γελατε!!!! :o :rolleyes:

Loukritia προχωρημένο μπαράκι στην Ελλάδα είναι για μένα εκείνο όπου οι άνθρωποι είναι αληθινοί και όχι "δήθεν"! Λίγο η αισθητική του και η "συνομωτική" ατμόσφαιρα του, λίγο η μουσική του, λίγο ο κόσμος του, το προχωρημένο μπαράκι σε φτιάχνει σχεδόν αμέσως μόλις μπεις μέσα του. Ξεχνάς σε αυτό γρήγορα το αθάνατο Ελληνικό "δήθεν", "αφήνεσαι" στο χώρο και στα vibes του, αλαφραίνει η ψυχή σου και εκδηλώνεσαι ελεύθερα  -  και το ίδιο βλέπεις να κάνουν και οι άλλοι γύρω σου. Τις καλυτερότερες Ελληνίδες (ή μάλλον τις κοινές Ελληνίδες στην καλυτερότερη τους εκδοχή) και τις πιο τρελές φάσεις τις έχω γνωρίσει και ζήσει σε τέτοια μπαράκια (που δυστυχώς είναι μετρημένα στα δάκτυλα σε όλη την Αθήνα...)   

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
Loukritia προχωρημένο μπαράκι στην Ελλάδα είναι για μένα εκείνο όπου οι άνθρωποι είναι αληθινοί και όχι "δήθεν"! Λίγο η αισθητική του και η "συνομωτική" ατμόσφαιρα του, λίγο η μουσική του, λίγο ο κόσμος του, το προχωρημένο μπαράκι σε φτιάχνει σχεδόν αμέσως μόλις μπεις μέσα του. Ξεχνάς σε αυτό γρήγορα το αθάνατο Ελληνικό "δήθεν", "αφήνεσαι" στο χώρο και στα vibes του, αλαφραίνει η ψυχή σου και εκδηλώνεσαι ελεύθερα  -  και το ίδιο βλέπεις να κάνουν και οι άλλοι γύρω σου. Τις καλυτερότερες Ελληνίδες (ή μάλλον τις κοινές Ελληνίδες στην καλυτερότερη τους εκδοχή) και τις πιο τρελές φάσεις τις έχω γνωρίσει και ζήσει σε τέτοια μπαράκια (που δυστυχώς είναι μετρημένα στα δάκτυλα σε όλη την Αθήνα...)   
αν υποθεσουμε οτι καταλαβα τι εννοεις ,ε αυτο ειναι καθαρα θεμα προσωπικου γουστου...αν γ σενα π.χ ειναι μετρημενα αυτα τα μπαρακια για αλλον που την βρισκει αλλιως ειναι γεματος ο κοσμος... 
χμμμ...οκ...ευχαριστω για την επεξηγηση παντως... :) :) :) :) :) :) :) :) :)

Palios pounai alios

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2008
Like
8
Πόντοι
16
αν υποθεσουμε οτι καταλαβα τι εννοεις ,ε αυτο ειναι καθαρα θεμα προσωπικου γουστου...αν γ σενα π.χ ειναι μετρημενα αυτα τα μπαρακια για αλλον που την βρισκει αλλιως ειναι γεματος ο κοσμος... 
χμμμ...οκ...ευχαριστω για την επεξηγηση παντως... :) :) :) :) :) :) :) :) :)

Δεν νομίζω ρε loukritiaki να έχω εγώ τόσο ιδιαίτερο γούστο. Τα ίδια πάνω - κάτω θέλουμε όλοι οι άνθρωποι. Και κανένας πιστεύω δεν θέλει το "δήθεν" και το στημένο που κυριαρχεί στο 98% των Ελληνικών pubs - bars κ.λ.π. Εκτός και αν είναι ντιπ για ντιπ τυρόβλαχος, δεν έχει ζήσει νυκτερινή ζωή και του ταιριάζει ότι νάναι - αρκεί να βρίσκονται γκόμενες δίπλα του αντί για γίδια και πρόβατα...

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
Δεν νομίζω ρε loukritiaki να έχω εγώ τόσο ιδιαίτερο γούστο. Τα ίδια πάνω - κάτω θέλουμε όλοι οι άνθρωποι. Και κανένας πιστεύω δεν θέλει το "δήθεν" που κυριαρχεί στο 98% των Ελληνικών pubs - bars κ.λ.π. Εκτός και είναι ντιπ για ντιπ τυρόβλαχος, δεν έχει ζήσει νυκτερινή ζωή και του ταιριάζει ότι νάναι, αρκεί να βρίσκονται γκόμενες δίπλα του αντί για γίδια και πρόβατα...
το ιδιο λεμε βρε παλιε μου με την διαφορα οτι δε νομιζω πως οοοολοι οι ανθρωποι θεωρουν πως το ποσοστο του δηθεν φτανει στο 98%....

Palios pounai alios

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2008
Like
8
Πόντοι
16
το ιδιο λεμε βρε παλιε μου με την διαφορα οτι δε νομιζω πως οοοολοι οι ανθρωποι θεωρουν πως το ποσοστο του δηθεν φτανει στο 98%....

Σίγουρα loukritia δεν έχεις ζήσει έξω. Αν είχες, θα είχες μάθει σε ένα άλλο τρόπο ζωής και επαφής με τους συνανθρώπους σου και θα σου "χτύπαγε" πολύ άσχημα το Ελληνικό "στημένο" και "δήθεν". Έχοντας ζήσει εδώ δεν εχεις μέτρο σύγκρισης και δεν μπορείς να καταλάβεις πόσο άσχημα χτυπάει το Ελληνικό "στήσιμο" και "δήθεν" σε όσους έχουν ζήσει σε κοινωνίες όπου δεν υπάρχει τέτοιο πράγμα - τουλάχιστον όχι σε τέτοιο βαθμό. Και 98% να μην είναι και να είναι 50% πάλι αρνητικό είναι.

Φιλαράκια που τους έκανα την ίδια συζήτηση μου λέγανε "λάθος είσαι, έλα μαζί μας στα τάδε μπουζούκια να δεις πόσο ελεύθεροι και όχι "δήθεν" είναι οι άνθρωποι"! ΟΚ πήγαμε στα μπουζούκια, μας πετάξανε λουλούδια από διπλανή γυναικο-παρέα, 2 παιδιά της παρέας μου κάνανε σεξ με 2 κοπέλες της γυναικοπαρέας, αλλά η όλη φάση ήταν από τις πιο σικέ και "δήθεν" που έχω ζήσει...   

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
Σίγουρα loukritia δεν έχεις ζήσει έξω. Αν είχες, θα είχες μάθει σε ένα άλλο τρόπο ζωής και επαφής με τους συνανθρώπους σου και θα σου "χτύπαγε" πολύ άσχημα το Ελληνικό "στημένο" και "δήθεν". Έχοντας ζήσει εδώ δεν εχεις μέτρο σύγκρισης και δεν μπορείς να καταλάβεις πόσο άσχημα χτυπάει το Ελληνικό "στήσιμο" και "δήθεν" σε όσους έχουν ζήσει σε κοινωνίες όπου δεν υπάρχει τέτοιο πράγμα - τουλάχιστον όχι σε τέτοιο βαθμό. Και 98% να μην είναι και να είναι 50% πάλι αρνητικό είναι.

Φιλαράκια που τους έκανα την ίδια συζήτηση μου λέγανε "λάθος είσαι, έλα μαζί μας στα τάδε μπουζούκια να δεις πόσο ελεύθεροι και όχι "δήθεν" είναι οι άνθρωποι"! ΟΚ πήγαμε στα μπουζούκια, μας πετάξανε λουλούδια από διπλανή γυναικο-παρέα, 2 παιδιά της παρέας μου κάνανε σεξ με 2 κοπέλες της γυναικοπαρέας, αλλά η όλη φάση ήταν από τις πιο σικέ και "δήθεν" που έχω ζήσει...   
παλιε μου λιγο ξενομανια μου κανει αυτο...ολα τα καλα εξω ολα τα κακα στην χωρα μας!ναι δεν εχω ζησει εξω,για την ακριβεια δεν εχω καν ταξιδεψει ακομα.αλλα δε μαρεσει αυτο που ακουω...ολοι οι λαοι/χωρες εχουν καλα κ ασχημα...
οσο γ τα μπουζουκια ελεος!!δε παταω καν...ηλιθια χαζοπιπινα να χορευουν στα τραπεζια μπας κ τους κερασει κανας αγαμητος 60αρης κανα ποτο...πιο δηθεν δε γινετε...

Palios pounai alios

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2008
Like
8
Πόντοι
16
παλιε μου λιγο ξενομανια μου κανει αυτο...ολα τα καλα εξω ολα τα κακα στην χωρα μας!ναι δεν εχω ζησει εξω,για την ακριβεια δεν εχω καν ταξιδεψει ακομα.αλλα δε μαρεσει αυτο που ακουω...ολοι οι λαοι/χωρες εχουν καλα κ ασχημα...
οσο γ τα μπουζουκια ελεος!!δε παταω καν...ηλιθια χαζοπιπινα να χορευουν στα τραπεζια μπας κ τους κερασει κανας αγαμητος 60αρης κανα ποτο...πιο δηθεν δε γινετε...

Φοβάμαι loukritia μου ότι γραφεις διεκπεραιωτικά εδώ μέσα και δεν παρακολουθείς τι γράφω. Δεν λέω ότι ΟΛΑ είναι χάλια στην Ελλάδα και ΟΛΑ καλά έξω. Έχει αρκετά καλά η Ελλάδα και γι' αυτό έκανα τη μαλακία και επέστρεψα εδώ. Όμως η κοινωνία μας γίνεται όλο και πιο οικτρή, συνέχεια! Χτες άκουγα ότι έχουν αυξηθεί κατακόρυφα οι ληστείες και οι φόνοι στην Ελλάδα. Αυτό ήταν ένα από τα καλά της Ελλάδας για το οποίο επέστρεψα (δεν κινδύνευες να σε μπουμπουνίσουμε στα καλά καθούμενα, όπως σε πολλές χώρες του εξωτερικού) που πια το χάσαμε κι αυτό! Στην Ελλάδα χάνουμε πια με ρυθμό πολυβόλου τα καλά που είχαμε και γινόμαστε όλο και περισσότερο μία σκατοκοινωνία! 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom