Όχι κοπελιά κι οι ειρωνίες στους ευνούχους φίλους σουπληγωθηκε η καρδουλα σου?
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 190K
- Εμφανίσεις 7M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 27 άτομα (0 μέλη και 27 επισκέπτες)
συνηθισμενο ιταλιδακι? ή απ τα αλλα?
ναι το παλιοκοριτσο
βριζει τους ζαμπουνηδες του φορουμ...
δεν επρεπε... δεν επρεπε... μα να μην σας μιλαει με το σεις κ με το σας??? ντροπη ντροπη... θα την μαστιγωσω
τυποι σαν τον Ζαμπουνη σας εχουν γεμισει με μαλακιες τα μυαλα.
Ασε που αυτος ειναι πουστης.
εμεις θα βριζουμε και θα μπινελικωνουμε εσας τις ατιμες ελλεεινιδες.
loukritia!
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2008
- Like
- 14
- Πόντοι
- 366
λαονικε μου..εσεις ξεφυγατε προπολλου!!!με το που ανοιξατε το συγκεκριμενο θεμα ειχατε ηδη ξεφυγει ομως..να λεμε τα συκα συκα κ την σκαφη σκαφη τουλαχιστον...οι προσβολες σας αρχισαν πολυ νωριτερα απο την μπουμ...λαθος κανω;έλα βρε λουκρητία, εσύ ότι κι αν έχεις πει ήταν οκ.
Εδω πέρα η γκόμενα ξέφυγε.
κι εσύ το είπες πριν...
loukritia!
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2008
- Like
- 14
- Πόντοι
- 366
βασικα δεν ειναι γκευ!!!ειναι κατι πολυ χειροτερο γ μενα!φιλοβασιλικος!!!!τυποι σαν τον Ζαμπουνη σας εχουν γεμισει με μαλακιες τα μυαλα.
BiteMeIaMfresH
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2006
- Like
- 15
- Πόντοι
- 66
τοτε ποιο ειναι το προμπλεμο σου λαονικε?
εσυ κ οι αλλοι μιλησατε υπεροχα κ δειξατε διαγωγη κοσμιοτατη?
βρισιες κ κοροιδιες εδωσες... κοροιδια κ βρισιες θα λαβεις...
ετσι παει.. νομος.. θα τ αλλαξουμε τωρα?
μμμμ.. nai nai oti πεις
δεν πας να μαγειρεψεις τπτ πανω απ το καζανι τις κολασεως? πεινασαμε *P
εσυ κ οι αλλοι μιλησατε υπεροχα κ δειξατε διαγωγη κοσμιοτατη?
βρισιες κ κοροιδιες εδωσες... κοροιδια κ βρισιες θα λαβεις...
ετσι παει.. νομος.. θα τ αλλαξουμε τωρα?
τυποι σαν τον Ζαμπουνη σας εχουν γεμισει με μαλακιες τα μυαλα.
μμμμ.. nai nai oti πεις
μμμμ.. nai nai oti πεις
ναι εχω ορεξη για ελλεινιδες στιφαδο...
κατσε να παρω υλικα:κρεμμυδια, ντοματουλα, κανελλα και τη μπαιτ...
BiteMeIaMfresH
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2006
- Like
- 15
- Πόντοι
- 66
ναι εχω ορεξη για ελλεινιδες στιφαδο...
κατσε να παρω υλικα:κρεμμυδια, ντοματουλα, κανελλα και τη μπαιτ...
ιχ
θα βρωμαω κρεμμυδιλα *P
Κορίτσια εγώ σας λέω ότι πιστεύει ένας άντρας που δεν μασάει τα λόγια του.
Δεν σας έβρισα και είπα ότι ας κάνουν τα κορίτσια ότι θέλουν, ας έχουν ίσα δικαιώματα, ας έχουν όσους γκόμενους θέλουν αλλά είπα δύο πράγματα:
1. ότι πρέπει να ζητάνε πραγματική ισότητα και συμμετοχή στη διατροφή και
2. Ότι με αυτό το σκεπτικό η οικογένεια πάει κατά διαόλου και ότι το δέιχνουν και οι στατιστικές
Μιλάω ειλικρινά και δεν ειρωνεύομαι κανέναν.
Αυτά.
Δεν σας έβρισα και είπα ότι ας κάνουν τα κορίτσια ότι θέλουν, ας έχουν ίσα δικαιώματα, ας έχουν όσους γκόμενους θέλουν αλλά είπα δύο πράγματα:
2. Ότι με αυτό το σκεπτικό η οικογένεια πάει κατά διαόλου και ότι το δέιχνουν και οι στατιστικές
Αυτά.
ιχ
θα βρωμαω κρεμμυδιλα *P
θα σε εχω φαει πριν μυρισεις οτιδηποτε...
loukritia!
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2008
- Like
- 14
- Πόντοι
- 366
θες να μου πεις δηλ οτι οοολοι οι αντρες που δε μασανε τα λογια τους εχουν το δικο σου σκεπτικο?Κορίτσια εγώ σας λέω ότι πιστεύει ένας άντρας που δεν μασάει τα λόγια του.
Αυτά.
και ακομα οτι για το οτι ο θεσμος τις οικογενειας παει κατα διαολου φταινε μονο οι γυναικες; το οτι εχουν γεμισει τα πορνεια με παντρεμενους και οτι πολλοι παντρεμενοι εχουν γκομενες ηλιθια χαζοπιπινακια λες δε συμβαλλει καθολου;
1. Δεν είπα ότι φταίνε μόνο οι γυναίκες. Όταν όμως υποστηρίζουν αυτή την κατάσταση συμμετέχουν.Στη σημερινή εποχή ο θεσμός της οικογένειας πάει κατά διαόλου.θες να μου πεις δηλ οτι οοολοι οι αντρες που δε μασανε τα λογια τους εχουν το δικο σου σκεπτικο?
και ακομα οτι για το οτι ο θεσμος τις οικογενειας παει κατα διαολου φταινε μονο οι γυναικες; το οτι εχουν γεμισει τα πορνεια με παντρεμενους και οτι πολλοι παντρεμενοι εχουν γκομενες ηλιθια χαζοπιπινακια λες δε συμβαλλει καθολου;
2. Μίλησε με κάποιον κολλητό σου πραγματικό αρσενικό και θα δεις πάνω κάτω τα ίδια. Απλά θα μιλήσει πιο άνετα σε έναν άλλον άντρα παρά σε μια γυναίκα.
3. Επίσης με βλέπεις να βρίζω κάποιον?
loukritia!
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2008
- Like
- 14
- Πόντοι
- 366
1.γιατι εσεις δεν την υποστηριζετε;δε την διαιωνιζετε;δε μπορω να καταλαβω γτ οι μεν τα ριχνουν στους δε!!τι νοημα εχει οι ανταλλαγη ευθυνων;δε θα ηταν καλυτερο να προσπαθουμε να αλλαξουμε τον εαυτο μας κ την συμπεριφορα μας πρωτα κ υστερα να κρινουμε;1. Δεν είπα ότι φταίνε μόνο οι γυναίκες. Όταν όμως υποστηρίζουν αυτή την κατάσταση συμμετέχουν.Στη σημερινή εποχή ο θεσμός της οικογένειας πάει κατά διαόλου.
2. Μίλησε με κάποιον κολλητό σου πραγματικό αρσενικό και θα δεις πάνω κάτω τα ίδια. Απλά θα μιλήσει πιο άνετα σε έναν άλλον άντρα παρά σε μια γυναίκα.
3. Επίσης με βλέπεις να βρίζω κάποιον?
2.εχω 4πραγματικους κολλητους εδω και 13χρονια..οπως εχω κ σχεση πολλα χρονια..εχω δει ενα φυσιολογικο παραπονο γ καποια ζωα που εχουν σηκωσει την μυτη στον ουρανο επειδη τους πετυχε η ντεκαπαζ αλλα χμεχρι εκει...δε τσουβαλιασαν ποτε...
καταλαβαινεις την διαφορα;
loukritia!
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2008
- Like
- 14
- Πόντοι
- 366
φυσικα!!ποιος ειπε το αντιθετο;αλλα ειναι αυτες που κ οι ιδιες οι γυναικες κραζουμε...γτ να δινετε σημασια σε τοσο μικρα ποσοστα ηλιθιοτητας και να τα κανετε ολα ενα;το οτι οι περισσοτερες γυναικες παντρευοντε για να μην μεινουν στο ραφι,δεν συμβαλει λες?
το οτι οι περισσοτερες παντρεμενες γαμιουντε που το ωφειλεις αυτο?
το οτι χωριζουνε μολις κανουνε κανενα παιδι αμεσως που το ωφειλεις?
το οτι εχει γεμισει ανεξαρτητες και καλα ζωντοχηρες που το ωφειλεις?
το οτι η καθε μια βαζει μια μαλακια στο μυαλο τις και την κανει που το ωφειλεις?
το οτι η καθε μια βαζει μια μαλακια στο μυαλο τις και την κανει που το ωφειλεις?
1. Εμάς μας συμφέρει γιατί βρίσκουμε όπια θέλουμε υπεργυναίκα με 50 €. Άλλωστε τα ποσοστά κατάθλιψης ανέβηκαν κτακόρυφα στις γυναίκες και σήμερα το 40% στον Δ.Κόσμο παίρνει ή ΄χει πάρει από απλά ηρεμιστικά μέχρι ψυχοφάρμακα.1.γιατι εσεις δεν την υποστηριζετε;δε την διαιωνιζετε;δε μπορω να καταλαβω γτ οι μεν τα ριχνουν στους δε!!τι νοημα εχει οι ανταλλαγη ευθυνων;δε θα ηταν καλυτερο να προσπαθουμε να αλλαξουμε τον εαυτο μας κ την συμπεριφορα μας πρωτα κ υστερα να κρινουμε;
2.εχω 4πραγματικους κολλητους εδω και 13χρονια..οπως εχω κ σχεση πολλα χρονια..εχω δει ενα φυσιολογικο παραπονο γ καποια ζωα που εχουν σηκωσει την μυτη στον ουρανο επειδη τους πετυχε η ντεκαπαζ αλλα χμεχρι εκει...δε τσουβαλιασαν ποτε...
καταλαβαινεις την διαφορα;
2. Πιστεύω ότι οι έξυπνες γυναίκες καταλαβαίνουν τι λέω, δεν μιλάω για τις χαζές που δεν παίρνουν χαμπάρι.
διαθέτεις τέτοια δικιά σου και ξέρεις να δώσεις συμβουλές?ΜΠΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ τα μουνάκια ρε, "όχι ρε παιδιά, εγώ δεν έβρισα, εγώ δεν ήρθα εδώ για να προκαλέσω"
Την πούτσα τη μεγάλη πρέπει να μπορείς και να την κραδαίνεις, όχι να τη σέρνεις μόνο
loukritia!
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2008
- Like
- 14
- Πόντοι
- 366
μαλλον παντρεμενοι αντρες ειναι πιο επιρρεπεις στην απιστια..μη κοροιδευομαστε...και το οτι το ρωσσακι που πατε επι πληρωμη απιστια ειναι!το οτι οι περισσοτερες παντρεμενες γαμιουντε που το ωφειλεις αυτο?
α)στο οτι πνιγονται στις ιδιες τους (ανοητες)επιλογες!β)σε μα@@κα συζηγο!
ισως να μην ειναι δηθεν ανεξαρτητες καποιες...ειδαν οτι ο γαμος δε τους παει κ τελος...μηπως σας τρομαζει αυτο;
δε το καταλαβα αυτο με την μια μαλακια που κανει...που αναφερεσαι;
1.αν πραγματικα σας κανει να νιωθετε αντρες το οτι κανετε σεξ με μια ομορφη κοπελα μονο κ μονο επειδη την πληρωνετε πραγματικα παω πασο..αλλα δε νομιζω οτι σας κανει ευτυχισμενους...1. Εμάς μας συμφέρει γιατί βρίσκουμε όπια θέλουμε υπεργυναίκα με 50 €. Άλλωστε τα ποσοστά κατάθλιψης ανέβηκαν κτακόρυφα στις γυναίκες και σήμερα το 40% στον Δ.Κόσμο παίρνει ή ΄χει πάρει από απλά ηρεμιστικά μέχρι ψυχοφάρμακα.
2. Πιστεύω ότι οι έξυπνες γυναίκες καταλαβαίνουν τι λέω, δεν μιλάω για τις χαζές που δεν παίρνουν χαμπάρι.
2.δε ξερουμε αν θεωρουμαι εξυπνη η οχι γ τους αλλους αλλα νομιζω οτι καταλαβαινω τι λες γ αυτο κ σου απανταω...
boomb
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιαν 2009
- Like
- 18
- Πόντοι
- 166
Εσύ γιατί θίχτηκες;διαθέτεις τέτοια δικιά σου και ξέρεις να δώσεις συμβουλές?