Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (0 μέλη και 15 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 874 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 513 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 326 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 579 19,4%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.978

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
Πάντως boomb κάτι ζαβώνει και σε σένα...

1) Κόβεις απότομα και ξεκούδουνα συζήτηση που είχαμε λέγοντας μου ότι δεν ανήκω στην παρέα σου, είμαι εντελώς άσχετος για σένα και γι' αυτό πας να μιλήσεις με μέλη της παρέας σου που σε καταλαβαίνουν....

2) Θεωρείς ότι η σημερινή Ελληνική κοινωνία είναι στην καλή χαρά και οι περισσότεροι Έλληνες που βγαίνουν έξω πεθαίνουν στη διασκέδαση ενώ παράλληλα φοράνε ένα χαμόγελο ΝΑΑΑΑΑ! στο πρόσωπο τους...

3) Ασύνδετα με τα πάνω δύο παθιάζεσαι ακραία και γράφεις για τα ένδοξα τριχωτά Ελληνικά αρχίδια....Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν....

Μερσί

Επισκέπτης
Βρίστε με, χύστε με, δώστε μου να πιω τον Ιερό Ζωμό σας άξια τέκνα της Γης του Φωτός, δείξτε μου πόσο ελεεινή είμαι, ατιμάστε με, ματώστε με, όλα μου αξίζουν, θέλω να δαγκώσω το τριχωτό στέρνο σας, να ζουλήξω τα μεστά αρχίδια σας, να νιώσω το σάρκινο ΔΕΟΣ σας να γεμίζει κάθε οπή του άψυχου κουφαριού μου και μετά να λουστώ στην αύρα του παλλόμενου κεράτου σας, ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΡΕΣ ΠΑΛΙΟΚΑΡΓΙΟΛΕΣ ΣΑΥΡΕΣ, ΝΑ ΤΙ ΧΑΝΕΤΕ ΕΛΕΕΙΝΕΣ ΥΠΑΡΞΕΙΣ

Τα εννοεις αυτα ? Το ξερεις οτι μπορεις να κανεις καριερα με το ταλεντο που εχεις ?

βυζολάγνος

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2007
Κριτικές
18
Like
5.746
Πόντοι
5.035
Βρίστε με, χύστε με, δώστε μου να πιω τον Ιερό Ζωμό σας άξια τέκνα της Γης του Φωτός, δείξτε μου πόσο ελεεινή είμαι, ατιμάστε με, ματώστε με, όλα μου αξίζουν, θέλω να δαγκώσω το τριχωτό στέρνο σας, να ζουλήξω τα μεστά αρχίδια σας, να νιώσω το σάρκινο ΔΕΟΣ σας να γεμίζει κάθε οπή του άψυχου κουφαριού μου και μετά να λουστώ στην αύρα του παλλόμενου κεράτου σας, ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΡΕΣ ΠΑΛΙΟΚΑΡΓΙΟΛΕΣ ΣΑΥΡΕΣ, ΝΑ ΤΙ ΧΑΝΕΤΕ ΕΛΕΕΙΝΕΣ ΥΠΑΡΞΕΙΣ

Τι έγινε ρε παιδιά; :think: :think: :think:

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
παντως μπουμακι μου ασχετο αν συμφωνω η διαφωνω η αν ετσι πρεπει οντως να μιλας σε καποιους...ο τροπος εκφρασης σου δε μας τιμα ιδιαιτερα....

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Μποσμαν και λαονικός σε νέες περιπέτειες.
Σίκουελ  "Το χα τάμα να γαμήσω Νο2"
Ντοκυμαντέρ "Η ονείρωξη της διατροφής"
Γκες σταρ... γκες χου; Παλιός! "Επλυνα τα σωβρακά μου και γαμάω ιταλικα γιατί δήθεν δεν αντέχω και σας γράφω στα παλιά"

Κοινή συνέντευξη τύπου με θέμα ΣΟΚ "Η νίκη του παοκ επί του ολυμπιακού στην τουμπα ήταν δάχτυλος ελλεινίδας..ο καράμπελας ήταν απλως θύμα.."
Δηλώσεις ανατολάκη..."Γαμάω και τις στιγμές που αναπνέω" :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
Μια ελλεηνίδα βρίζει.

Σταμάτα να με πειράζεις σαδιστή άντρα και βγάλε τη μπλούζα σου για να θαυμάσω το Ελληνικό Μεγαλείο, να μάθω τι απολαύσεις δεν πρόκειται ποτέ να ζήσω στη ζωή μου και όμως πάντα θα θέλω να δαγκώσω τον Απαγορευμένο Καρπό, το ξέρεις ότι εσύ είσαι ο Αντρας στις φαντασιώσεις μου, για σένα ζω και αναπνέω, το δικό σου όνομα ουρλιάζω κάθε βράδυ και μετά μου κόβεται η ανάσα από την ένταση του Οργασμού που μου δίνει μόνο η εικόνα σου και η σκέψη του παντοδύναμου πέους σου!! Πέτυχες το σκοπό σου, Σαδιστή Άντρα, σαν τον Τάνταλο θα τυραννιέμαι μια ζωή χαμέρποντας στα αυλάκια του σύμπαντος, θα ονειρεύομαι αιώνια το θρυλικό Πέος και θα φωνάζω για πάντα μέχρι να σβήσει η φωνή μου ξέροντας ότι δε θα με ακούσεις ποτέ...

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
παντως μπουμακι μου ασχετο αν συμφωνω η διαφωνω η αν ετσι πρεπει οντως να μιλας σε καποιους...ο τροπος εκφρασης σου δε μας τιμα ιδιαιτερα....

Για τον εαυτό μου μιλάω Λουκρητία, δεν αντιπροσωπεύω κανέναν.

Palios pounai alios

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2008
Like
8
Πόντοι
16
Μποσμαν και λαονικός σε νέες περιπέτειες.
Σίκουελ  "Το χα τάμα να γαμήσω Νο2"
Ντοκυμαντέρ "Η ονείρωξη της διατροφής"
Γκες σταρ... γκες χου; Παλιός! "Επλυνα τα σωβρακά μου και γαμάω ιταλικα γιατί δήθεν δεν αντέχω και σας γράφω στα παλιά"

Κοινή συνέντευξη τύπου με θέμα ΣΟΚ "Η νίκη του παοκ επί του ολυμπιακού στην τουμπα ήταν δάχτυλος ελλεινίδας..ο καράμπελας ήταν απλως θύμα.."
Δηλώσεις ανατολάκη..."Γαμάω και τις στιγμές που αναπνέω" :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Πάντως μούφερες γούρι Erinaki...

Μόλις είχα μήνυμα από Ιταλιδάκι που θέλει να φάμε μαζί μία μπέλα σπαγκετάτα....

Φεύγω γιατί έχω θέμα...

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
συνηθισμενο ιταλιδακι? ή απ τα αλλα?
Μια ελλεηνίδα βρίζει.

ναι το παλιοκοριτσο

βριζει τους ζαμπουνηδες του φορουμ...

δεν επρεπε... δεν επρεπε... μα να μην σας μιλαει με το σεις κ με το σας??? ντροπη ντροπη... θα την μαστιγωσω

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
Εγώ μόνο θετικούς χαρακτηρισμούς έκανα, δεν έβρισα κανέναν
Τώρα, όποιος έχει τη μύγα μυγιάζεται  :grin:

arcans

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
16
ρε παιδια εγω ειμαι με 3 ελλεηνιδες στη δουλεια μου καθε μερα,εχω βαρεθει να τις ακοθω,οι γκομενες ζουνε σε αλλο πλανητη.

laonikos

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
16
Κάθε συζήτηση με ελληνικά τριχωτά αρχίδια, ένδοξους ελληνικούς πούτσους που κρύβουν στην τρισμέγιστη σκιά τους τον ήλιο και ποτάμια με χύσια είναι ΠΑΝΤΑ γεμάτη νόημα,

Αν αυτό δεν είναι βρίσιμο τότε τι είναι?

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
Κάθε συζήτηση με ελληνικά τριχωτά αρχίδια, ένδοξους ελληνικούς πούτσους που κρύβουν στην τρισμέγιστη σκιά τους τον ήλιο και ποτάμια με χύσια είναι ΠΑΝΤΑ γεμάτη νόημα,

ε κοιτα αν το παρεις αυτολεξη δεν ειναι βρισιες.... :rolleyes:

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66

πληγωθηκε η καρδουλα σου?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom