Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 19 άτομα (1 μέλη και 18 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 874 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 513 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 326 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 579 19,4%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.978

bosman

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
0
παιδια!!!!ΕΚΑΝΑ ΜΙΑ ΣΥΝΑΡΠΑΣΤΙΚΗ ΑΝΑΚΑΛΥΨΗ!!!!!καποιοι αντρες ακουστε με:κοιταξα μολις το ημερολογιο κ δε γραφει 1950!!!!!!2009 γραφει!!! :P :P :P
όταν μιλάνε οι ανδρες εσύ θα βγάζεις τον σκασμό!
εσύ και η χοντρή και η πανάσχημη η έριναλ
Εδω δεν είναι η παρέα σου απο το σχολείο ρε μαλακσμένο,THIS IS BOURDELA.COM!

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
μωρη κατσικαρέα μιλά εσύ που μπαινεις σε μπουρδελοανδρικά site για να γαμηθείς;

Γιατί ρε, ποια είναι η διαφορά με όσους πάνε σε μπουρδέλα να γαμήσουν; Ρατσισμός ακόμα και μεταξύ των μπουρδελιάρηδων;;;;

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
ΠΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ γεμίσαμε αντράκλες!!!!!!!!!!!
Χύσε κι άλλο, χύσε χύσε να δείξεις πόσο άντρας είσαι
(μετά να καθαρίσεις όμως το πληκτρολόγιο μην κολλάει ε;)

laonikos

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
16
αντε γαμήσου με καναν αλβανό και φέρε μου την είσπραξη !
άστες βλέπεις ότι για την διατροφή το έκαναν μόκο και άλλαξαν αμέσως τη συζήτηση σε πορτατίφ.

bosman

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
0
Γιατί ρε, ποια είναι η διαφορά με όσους πάνε σε μπουρδέλα να γαμήσουν; Ρατσισμός ακόμα και μεταξύ των μπουρδελιάρηδων;;;;
Tι μαλακία πεταξες τώρα ρε?
τι σχέση εχει η τρελοκαμπέρο η λουκριτία,η χοντρελο η μουνίτσα,η στραβή η Bite και η αυτιστική η εριναλ με εναν γαμιά μπουρδελιαρη ρε μαλακα?
τι μαλακίες λες ρε?τι σχεση μπορει να έχει ενας γαμιάς μπουρδελιάρης ρε  με αυτες?

Palios pounai alios

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2008
Like
8
Πόντοι
16
Δεν έχω καν παντρευτεί...ούτε και πρόκειται

Φίλε laonikos στο θέμα της διατροφής έχεις απόλυτο δίκιο. Και η γυναίκα πρέπει να πληρώνει διατροφή στον άντρα όταν χωρίζουν, αλλιώς τι σκατά ισότητα έχουμε;

Και σας μιλάει άνθρωπος που έχει παντρευτεί και χωρίσει δις (η μία εντελώς καριόλα, με γάμησε στο θέμα διατροφή. Η άλλη αποδείχτηκε καλούλα).

Αν ξαναπαντρευόμουνα, ηλικιακά μου αντιστοιχεί μία 30άρα. Τι θα έπρεπε να σκεφτώ ρε Laonike, αφού είσαι 30άρα τότε πρέπει να έχεις ήδη φάει 30-40-100 διαφορετικές πούτσες επομένως δεν σε παντρεύομαι γιατί έχεις γλυκαθεί στην πούτσα και θα με κερατώσεις; Ψιλομαλακία λογική είναι αυτή. Και καθόλου πούτσα να μην έχει φάει πριν μπορεί με σένα να ανοίξει το νουνί της, να τρελαθεί και να σε κερατώσει με όλη την οικουμένη. Το θέμα είναι - ανεξάρτητα από τις πούτσες που έφαγε πριν - πόσο ώριμη και συγκροτημένη θα είναι μαζί μου, από τη στιγμή που θα ενωθούμε και μετά. Και αν τη λατρεύει τόσο πολύ την πούτσα να τη ζητάει από τον άντρα της και όχι από τους ξένους...

bosman

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
0
ΠΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ γεμίσαμε αντράκλες!!!!!!!!!!!
Χύσε κι άλλο, χύσε χύσε να δείξεις πόσο άντρας είσαι
(μετά να καθαρίσεις όμως το πληκτρολόγιο μην κολλάει ε;)

βουλωσέ το!εδω ειναι BOURDELA.COM,δεν ειναι το glamour kai to kosmopolitan, κατάλαβες μωρη?

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
βουλωσέ το!εδω ειναι BOURDELA.COM,δεν ειναι το glamour kai to kosmopolitan, κατάλαβες μωρη?

ΠΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ ΛΕΜΕΕΕΕΕΕΕ μανάρι μου βρήκες το κουμπί μου, βρίσε, χύσε, πες μου, δείξε μου πόσο άντρας είσαι ΤΙΓΡΗ ΜΟΥΟΥΟΥΟΥ!!!!!!!!!!!!!

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
αντε γαμήσου με καναν αλβανό και φέρε μου την είσπραξη !

eat my dust ... :2funny: :2funny: :2funny:  bourdela.tv ειναι ρεεεεεεε ανοιξε τα στραβα σου... :2funny: :2funny:

laonikos

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
16
Φίλε laonikos στο θέμα της διατροφής έχεις απόλυτο δίκιο. Και η γυναίκα πρέπει να πληρώνει διατροφή στον άντρα όταν χωρίζουν, αλλιώς τισ κατά ισότητα έχουμε;

Και σας μιλάει άνθρωπος που έχει παντρευτεί και χωρίσει δις (η μία εντελώς καριόλα, με γάμησε στο θέμα διατροφή. Η άλλη αποδείχτηκε καλούλα).

Αν ξαναπαντρευόμουνα ηλικιακά που αντιστοιχεί μία 30άρα. Τι θα έπρεπε να σκεφτώ ρε Laonike, αφού είσαι 30άρα τότε πρέπει να έχεις ήδη φάει 30-40-100 διαφορετικές πούτσες επομένως δεν σε παντρεύομαι γιατί έχεις γλυκαθεί στην πούτσα και θα με κερατώσεις; Ψιλομαλακία λογική είναι αυτή. Και καθόλου πούτσα να μην έχει φάει πριν μπορεί με σένα να ανοίξει το νουνί της, να τρελαθεί και να σε κερατώσει με όλη τη γειτονιά. Το θέμα είναι - ανεξάρτητα από τις πούτσες που έφαγε πριον - πόσο ώριμη και συγκροτημένη θα είναι μαζί μου, από τη στιγμή που θα ενωθούμε και μετά. Και αν τη λατρεύει τόσο πολύ την πούτσα να τη ζητάει από τον άντρα της και όχι από τους ξένους...
Φίλε σε καταλαβαίνω.
Απλά η γυναίκα που πάει με πολλούς άντρες στατιστικά δεν σέβεται τον άντρα της όπως την παλιά εποχή.
Αφού έχουν αλλάξει τα πράγματα ας πάνε με όσους θέλουν.
Θα πρέπει να αλλάξει όμως ο θεσμός της οικογένειας και να γίνει συμβίωση  ή κάτι τέτοιο.
Και το βασικότερο να πληρώνουν 50-50 διατροφή άντρας και γυναίκα.
Αυτό λέω.
Αν νομίζεις ότι θα βρεις κάποια και θα σε αγαπήσει και θα αλλάξει η στατιστική λεει άλλα...

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Φίλε σε καταλαβαίνω.
Απλά η γυναίκα που πάει με πολλούς άντρες στατιστικά δεν σέβεται τον άντρα της όπως την παλιά εποχή.
Θα πρέπει να αλλάξει όμως ο θεσμός της οικογένειας και να γίνει συμβίωση  ή κάτι τέτοιο.
Αυτό λέω.
Αν νομίζεις ότι θα βρεις κάποια και θα σε αγαπήσει και θα αλλάξει η στατιστική λεει άλλα...

θα μεταβιβάσουμε το αίτημα σου στο κονδρολ και θα σου στειλουμε τον λογαριασμο  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: Κάτι αλλο; :grin:

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
Loukritia αν πρόσεξες μίλησα για trend - τάση που πάει να διαμορφωθεί και όχι ότι ΟΛΕΣ οι Ελληνίδες είναι έτσι. Αυτό που βλέπω να ισχύει στις γνωστές - κολλητές μου πάντως είναι η αέναη εναλλαγή ερωτικών συντρόφων, μπας και βρεθεί ο τέλειος/αυτός που θα τις αγαπήσει. Και πίστεψε με οι γνωστές μου δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο και ξεχωριστό από τη μέση Ελληνίδα.
παλιε μου δε το ειπα γ σενα...απευθυνθηκα σε εσενα...δεν εχει νοημα να μιλησω με τους αλλους γιατι οπως καταλαβα δεν εχουν την ικανοτητα του διαλογου!και συμφωνω!!το να αλλαζεις ολη την ωρα ερωτικους συντροφους υποστηριζοντας οτι χαλαει η συνταγη επειδη φταινε μονο κ παντα οι αλλοι ειναι το λιγοτερο γελοιο!απλα υσχιει κ για εσας...δε γινετε να μη κανεις κανεις την αυτοκριτικη του γ να δει μηπως καπου φταει κ εκεινος/η!ποτε δε φταει ενας!το να τα ριχνουμε παντα στους αλλους ειναι η πιο ευκολη λυση..αλλα δειχνει κ μηδεν νοητικο επιπεδο...αν με πιανεις...
οσο γ την διατροφη θα με βρειτε συμφωνη γτ εχω δει καρ@@@ες που παραταν τον αντρα τους με το παιδι/α κ φευγουν!σαφεστατα θα επρεπε ο αντρας να εχει οικονομικη απολαβη μετα απο αυτο!!εγω δε διαχωριζω...εγω ονομαζω σκαρτο εναν ανθρωπο!οχι μια γυναικα η εναν αντρα...

bosman

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
0
Φίλε σε καταλαβαίνω.
Αυτό λέω.
πες τα λαονικο μεγαλε!
οπως γραφει και ο ΠΑΛΙΟΣ,θα φορτωθω μια που την εχει περάσει ο κάθε  γύφτος και μετά θα την πληρώνω κιολας επειδη με κεράτωσε?
δεν μιλανε ομως για διατροφη η ΧΟΝΤΡΕΣ ΚΑΙ ΣΠΥΡΙΑΡΕΣ του ΒΟURDELA.TV

πιανουν εναν μαλάκα,του τα τρώνε μετά(γιαυτο και ανοιγει ο κώλος τους σαν κωλος μαμουθ)και μετά συνεχιζουν να γαμιουνται με γύφτους και αλβανους και λεπρούς(οπως δήλωσε η χοντρη οτι γαμιεται με άραβες)

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
πες τα λαονικο μεγαλε!
οπως γραφει και ο ΠΑΛΙΟΣ,θα φορτωθω μια που την εχει περάσει ο κάθε  γύφτος και μετά θα την πληρώνω κιολας επειδη με κεράτωσε?

πιανουν εναν μαλάκα,του τα τρώνε μετά(γιαυτο και ανοιγει ο κώλος τους σαν κωλος μαμουθ)και μετά συνεχιζουν να γαμιουνται με γύφτους και αλβανους και λεπρούς(οπως δήλωσε η χοντρη οτι γαμιεται με άραβες)

Μποσμανννννν πες αλευριιιιιιιι η διατροφή σε γυρεύειιιιιιι χαχαχαχαχαχαχαχαχ

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
πες τα λαονικο μεγαλε!

ΕΤΣΙ, ΕΤΣΙ ΕΛΛΗΝΑ ΜΟΥ!!! ΑΞΙΟ ΤΕΚΝΟ ΤΗΣ ΔΟΞΑΣΜΕΝΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ, ΠΟΤΥΤΣΑΡΑ ΚΑΙ ΑΞΙΕ ΓΑΜΙΑ ΜΟΥ, ΔΕΙΓΜΑ ΑΝΩΤΕΡΗΣ ΦΥΛΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΚΑΘΕ ΓΑΜΟΣΑΥΡΑΣ ΠΟΥ ΟΝΕΙΡΕΥΕΤΑΙ ΜΕΓΑΛΕΙΑ, χύσε πάνω μας το χρυσό υγρό του Πρώτου Οντος, σπάσε μας τα σπυριά, ΚΑΝΕ ΠΕΡΑ με το σάρκινο ξίφος σου όλα τα καριολόμουνα που ΤΟΛΜΟΥΝ να ατιμάσουν το ένδοξο ΓΕΝΟΣ και άρα δεν αξίζουν να είναι σε αυτό, ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ ΣΤΙΣ ΑΡΡΩΣΤΕΣ ΠΟΥ σε έχουν πληγώσει!!!!!!!!!!!!!!!

laonikos

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
16
πες τα λαονικο μεγαλε!

Τα επιχειρήματά τους:
1. Έχεις βιώματα
2. Έχεις πονέσει
3. Δεν είσαι και πολύ άντρας
4. Δεν έχεις επίπεδο
5. Την έχεις πατήσει στο παρελθόν
6. Εχεις αγαπήσει και σε άφησε
7. Τα ισοπεδώνεις όλα
Για τον λόγο αυτό εμείς θα πηγαίνουμε με τα κοριτσάκια μας επί πληρωμή και νόμιμα κι ωραία και αυτές θα τρώνε τον αγλέορα και θα καταλήγουν στο ράφι να μιλάνε για σχέεσεις και να διαβάζουν ζώδια

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
παντως, περα απ την πλακα κοριτσια, οταν τα ρωσιδέλια και συναφη των τεμαχια, αρχισουν και μιλουν και εκφραζονται οπως εσεις, συμπεριφερονται οπως εσεις, σκεφτονται οπως εσεις, αποκτησουν επαρση σαν την δικη σας κλπ κλπ κλπ κλπ, τοτε θα το γυρισουμε στις λαπωνέζες..  :tooth: :tooth: :tooth: :tooth:

Πουτανγαμών

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Κριτικές
198
Like
468
Πόντοι
2.950
ΕΤΣΙ, ΕΤΣΙ ΕΛΛΗΝΑ ΜΟΥ!!! ΑΞΙΟ ΤΕΚΝΟ ΤΗΣ ΔΟΞΑΣΜΕΝΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ, ΠΟΤΥΤΣΑΡΑ ΚΑΙ ΑΞΙΕ ΓΑΜΙΑ ΜΟΥ, ΔΕΙΓΜΑ ΑΝΩΤΕΡΗΣ ΦΥΛΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΚΑΘΕ ΓΑΜΟΣΑΥΡΑΣ ΠΟΥ ΟΝΕΙΡΕΥΕΤΑΙ ΜΕΓΑΛΕΙΑ, χύσε πάνω μας το χρυσό υγρό του Πρώτου Οντος, σπάσε μας τα σπυριά, ΚΑΝΕ ΠΕΡΑ με το σάρκινο ξίφος σου όλα τα καριολόμουνα που ΤΟΛΜΟΥΝ να ατιμάσουν το ένδοξο ΓΕΝΟΣ και άρα δεν αξίζουν να είναι σε αυτό, ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ ΣΤΙΣ ΑΡΡΩΣΤΕΣ ΠΟΥ σε έχουν πληγώσει!!!!!!!!!!!!!!!
Πιτσιλιστή εσύ είσαι ?  :think:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom