Πρόσεχε μην την τσαντίσεις και βάλει το παλιό... :SΤίποτα! Σκάσε και άλλαξε avatar!
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 190K
- Εμφανίσεις 7M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 30 άτομα (2 μέλη και 28 επισκέπτες)
EvilPlasma
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 21 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 97
- Like
- 11.530
- Πόντοι
- 17.885
Πρόσεχε μην την τσαντίσεις και βάλει το παλιό... :S
Το avatar τύπου: Τσιμπουκιστάν??
boomb
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιαν 2009
- Like
- 18
- Πόντοι
- 166
Τίποτα! Σκάσε και άλλαξε avatar!
Εσύ να μη σκάσεις γιατί τα λες ωραία ντάρλιγκ
Το avatar τύπου: Τσιμπουκιστάν??
Κανείς μας δεν το έχει ξεπεράσει ακόμα... :S
Palios pounai alios
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Απρ 2008
- Like
- 8
- Πόντοι
- 16
Αααααα μάλιστα, τώρα κατάλαβα τι εννοούσες
(και μερσί που δε με "στόλισες", είχα αγχωθεί για λίγο )
Υπάρχουν σίγουρα αυτές που λες απλώς δεν είμαι σίγουρη αν είναι τόσες πολλές όσο τις παρουσιάζεις... ή εσύ έχεις σταθεί πολύ άτυχος στα μέρη που βγαίνεις ή εγώ δεν τα βλέπω αυτά γιατί δε με απασχολούν οι γκόμενες γύρω μου, τι να πω;
Δεν παίζει το να είμαι άτυχος εγώ και όπου πηγαίνω να συναντώ συνέχεια τις πιο Ελλεηνίδες ολόκληρης της Ελλάδας. Την ίδια εικόνα είχε και η κοπέλα που δουλεύει 6 χρόνια πίσω από την μπάρα στα πιο προχωρημένα pub/bars της Αθήνας (μάλλον βιάζεσαι να μου απαντήσεις, χωρίς να προσέχεις τι ακριβώς γράφω...)
EvilPlasma
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 21 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 97
- Like
- 11.530
- Πόντοι
- 17.885
έτσι μπράβο
boomb
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιαν 2009
- Like
- 18
- Πόντοι
- 166
Δεν παίζει το να είμαι άτυχος εγώ και όπου πηγαίνω να συναντώ συνέχεια τις πιο Ελλεηνίδες ολόκληρης της Ελλάδας. Την ίδια εικόνα είχε και η κοπέλα που δουλεύει 6 χρόνια πίσω από την μπάρα στα πιο προχωρημένα pub/bars της Αθήνας (μάλλον βιάζεσαι να μου απαντήσεις, χωρίς να προσέχεις τι ακριβώς γράφω...)
Ρε συ δε βιάζομαι, απλώς εγώ δεν έχω την ίδια εικόνα
έτσι μπράβο
πωωωωωω, μανάριιι.... κάνε μου αρρρρρ!! :-* :-*
EvilPlasma
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 21 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 97
- Like
- 11.530
- Πόντοι
- 17.885
αρρρρρ!!
Palios pounai alios
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Απρ 2008
- Like
- 8
- Πόντοι
- 16
Για πες μου τη δικιά σου εικόνα;
boomb
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιαν 2009
- Like
- 18
- Πόντοι
- 166
Εγώ στα μέρη όπου πάω βλέπω τους άλλους να χαμογελάνε και να περνάνε καλά, από κει και πέρα ούτε ασχολούμαι ούτε αναλύω το πώς και το γιατί, δεν έχω εκτεταμένη άποψη πέρα από το ότι δε βλέπω τόσους/τόσες ξινούς/ξινές όσο περιγράφεις εσύ
Χχχχχχχχ, σκληρέ άντρα, σαδιστή!!!!!
αρρρρρ!!
έτσι μπράβο
αρρρρρ!!
Palios pounai alios
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Απρ 2008
- Like
- 8
- Πόντοι
- 16
Εγώ στα μέρη όπου πάω βλέπω τους άλλους να χαμογελάνε και να περνάνε καλά, από κει και πέρα ούτε ασχολούμαι ούτε αναλύω το πώς και το γιατί, δεν έχω εκτεταμένη άποψη πέρα από το ότι δε βλέπω τόσους/τόσες ξινούς/ξινές όσο περιγράφεις εσύ
Καλά, τότε η δική σου άποψη είναι σωστή και εκείνη της κοπέλας που δουλεύει 6 χρόνια πίσω από την μπάρα λάθος...
Οπότε ζούμε σε μία κοινωνία "μέσα στην καλή χαρά", όπου ο κόσμος γύρω μας χαμογελάει. Γι΄αυτό και κάνανε μουνί την Αθήνα (και όλη την Ελλάδα σχεδόν) τα παιδιά πριν λίγες εβδομάδες, επειδή δεν άντεχαν την τόση ευτυχία....
Υ.Γ. Μιλάω συνέχεια με ξένους. ΣΥΝΕΧΕΙΑ με ρωτάνε "Γιατί είναι τόσο μουτρωμένοι και αγέλαστοι οι Έλληνες";
boomb
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιαν 2009
- Like
- 18
- Πόντοι
- 166
http://[URL unfurl="true"]www.topatoco.com/graphics/00000001/spdr-beaton-reading-sm.gif[/img[/URL]]
[/quote]
Θες ποπκόρν;;; :2funny: :2funny: :2funny:
boomb
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιαν 2009
- Like
- 18
- Πόντοι
- 166
Καλά, τότε η δική σου άποψη είναι σωστή και εκείνη της κοπέλας που δουλεύει 6 χρόνια πίσω από την μπάρα λάθος...
Οπότε ζούμε σε μία κοινωνία "μέσα στην καλή χαρά", όπου ο κόσμος γύρω μας χαμογελάει. Γι΄αυτό και κάνανε μουνί την Αθήνα (και όλη την Ελλάδα σχεδόν) τα παιδιά πριν λίγες εβδομάδες, επειδή δεν άντεχαν την τόση ευτυχία....
Υ.Γ. Μιλάω συνέχεια με ξένους. ΣΥΝΕΧΕΙΑ με ρωτάνε "Γιατί είναι τόσο μουτρωμένοι και αγέλαστοι οι Έλληνες";
Μου τα μπερδεύεις τα πράγματα, εγώ μιλάω για τη νυχτερινή διασκέδαση, όταν πάει ο κόσμος να πιει ένα ποτάκι, οχι για κοινωνικό φαινόμενο.
Και εγώ μιλάω με ξένους και εμένα δε μου τα λένε αυτά.
Όλα είναι υποκειμενικά και με συγχωρείς αλλά εμπιστεύομαι αυτά που έχω δει και έχω ακούσει εγώ, όχι αυτά που λένε άλλοι. Μπορεί να έχουν δίκιο αλλά θα αλλάξω γνώμη όταν το δω εγώ, με τα δικά μου μάτια, όχι με των άλλων.
1. ΗΜΑΡΤΟΝ!!!!Απευθύνεις τα ερωτήματα σου σε λάθος άνθρωπο. Δεν είπα ότι είναι κακό να γαμιούνται οι Ελληνίδες με πολλούς περιστασιακούς συντρόφους. Καλά κάνουν και είμαι ο τελευταίος που θα τις πω πουτάνες (πουτάνοι τότε είμαστε και μεις οι άντρες που γαμιόμαστε με πολλές γυναίκες). Είναι όμως κακό να υπάρχει τόση ανασφάλεια και δήθεν στις Ελληνίδες που να χρειάζονται τη δικαιολογία και την κάλυψη του αλκοόλ - ή την απελπισία της προχωρημένης ώρας - για να πηδηχτούν με έναν άντρα, τον οποίο την άλλη μέρα που έχει περάσει η επίδραση του αλκοόλ - στο ίδιο μπαράκι - υποκρίνονται ότι δεν τον ξέρουν. Είναι κακό να ακυρώνονται έτσι τραγικά οι ίδιες οι Ελληνίδες επειδή μέσα στο μυαλό τους αντηχεί η φωνή του μπαμπά τους "πρόσεξε μην σου ρίξει τίποτα στο ποτό σου κανένας άντρας", αφού πηδιώνται και μετά νοιώθουν οι ίδιες μέσα τους (από ενοχή) πουτάνες, νοιώθουν να ακυρώνονται και έτσι βγάζουν μετά στημένα προς τα έξω - σε κοινωνικούς χώρους κ.λ.π.- τη δυσκοίλια εικόνα της Αμέμπτου και Οσίας Παρθενόπης....Η αυτο-ακύρωση, η υποκρισία και το "δήθεν" είναι τα αρνητικά στοιχεία που πρέπει να ξεπεράσει η σημερινή Ελληνίδα...
2.Ο άντρας που πήγαινε με πολλές λεγόταν μάγκας, αλανιάρης, γυρισμένος, έμπειρος ενώ η γυναίκα ΠΟΥΤΑΝΑ. Αυτό συνέβαινε ΣΕ ΟΛΗ την ανθρώπινη ιστορία και συμβαίνει ακόμα παντού σε όλο τον κόσμο που δεν είναι Δυτικού τύπου.
3. Το Πουτανος τι εφέυρεση είναι αυτή?
4. Μια γυναίκα που έχει πάει με 100 και μετά θέλει οικογένεια μπορεί να πάρει το τρίτο το μακρύτερο και είναι στάνταρ ότι θα χωρίσει γιατί έχει κάνει συλλογή από τόσες ψωλές που θέλει διαρκώς κι άλλες.
5. Είσαι σίγουρος ότι θες η γυναίκα σου να έχει πάει με πολλούς? (Λέω η γυναίκα σου και όχι η περιστασιακή γκόμενα)
boomb
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιαν 2009
- Like
- 18
- Πόντοι
- 166
1. ΗΜΑΡΤΟΝ!!!!
2.Ο άντρας που πήγαινε με πολλές λεγόταν μάγκας, αλανιάρης, γυρισμένος, έμπειρος ενώ η γυναίκα ΠΟΥΤΑΝΑ. Αυτό συνέβαινε ΣΕ ΟΛΗ την ανθρώπινη ιστορία και συμβαίνει ακόμα παντού σε όλο τον κόσμο που δεν είναι Δυτικού τύπου.
4. Μια γυναίκα που έχει πάει με 100 και μετά θέλει οικογένεια μπορεί να πάρει το τρίτο το μακρύτερο και είναι στάνταρ ότι θα χωρίσει γιατί έχει κάνει συλλογή από τόσες ψωλές που θέλει διαρκώς κι άλλες.
5. Είσαι σίγουρος ότι θες η γυναίκα σου να έχει πάει με πολλούς? (Λέω η γυναίκα σου και όχι η περιστασιακή γκόμενα)
Τζίζας, είσαι οργισμένος ή εγώ το διάβασα έτσι;;;
Ναι, κάποιος/α που θέλει να γαμιέται με ό,τι βρει μπροστά του/της δεν είναι ό,τι καλύτερο για οικογένεια, αλλά παίρνω την πρωτοβουλία να υποθέσω ότι είσαι μικρός ακόμα και δεν ξέρεις ότι δε θέλεις τα ίδια πράγματα σε όλη σου τη ζωή. Μπορεί κάααααποια στιγμή να χορτάσεις από διαφορετικούς πούτσους ή διαφορετικά μουνιά και να θες άλλα πράγματα. ΜΠΟΡΕΙ, ε; και σίγουρα όχι όλοι.
Palios pounai alios
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Απρ 2008
- Like
- 8
- Πόντοι
- 16
1. ΗΜΑΡΤΟΝ!!!!
Φίλε laonikos έχουν αλλάξει τα δεδομένα. Με τα παλιά standards ένα 80% των σημερινών Ελληνίδων θεωρούνται πουτάνες (αφού η καθεμιά τους έχει συλλογή από δεκάδες περιστασιακούς εραστές). Αυτό όμως έχει γίνει πια ο κανόνας και το να αποκαλεί κάποιος τη συντριπτική πλειοψηφία των γυναικών μιας κοινωνίας πουτάνες (επιλήψιμες δηλαδή) αυτόματα ακυρώνεται.
Και όντας μέσα στα πράγματα δεν έχω την αυταπάτη ότι θα πάω με μία γυναίκα 25-30 χρονών που πριν από μένα είχε πάει μόνο με 3-4 συντρόφους. Το πιθανότερο είναι να είχε πάει με δεκάδες αλλά από τη στιγμή που είναι μαζί μου και δεν πηδιέται με άλλον προσωπικά δεν έχω πρόβλημα.
για σχέση no problem όπως τα λες.Φίλε laonikos έχουν αλλάξει τα δεδομένα. Με τα παλιά standards ένα 80% των σημερινών Ελληνίδων θεωρούνται πουτάνες (αφού η καθεμιά τους έχει συλλογή από δεκάδες περιστασιακούς εραστές). Αυτό όμως έχει γίνει πια ο κανόνας και το να αποκαλεί κάποιος τη συντριπτική πλειοψηφία των γυναικών μιας κοινωνίας πουτάνες (επιλήψιμες δηλαδή) αυτόματα ακυρώνεται.
Και όντας μέσα στα πράγματα δεν έχω την αυταπάτη ότι θα πάω με μία γυναίκα 25-30 χρονών που πριν από μένα είχε πάει μόνο με 3-4 συντρόφους. Το πιθανότερο είναι να είχε πάει με δεκάδες αλλά από τη στιγμή που είναι μαζί μου και δεν πηδιέται με άλλον προσωπικά δεν έχω πρόβλημα.
Για οικογένεια και παιδιά ας το ξεχάσουν όμως.
(Εκτός άμα βρουν τον μαλάκα που θα πληρώνει τη διατροφή μετά το 1ο έτος)
loukritia!
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2008
- Like
- 14
- Πόντοι
- 366
οι γυναικες δλδ που εχουν παει με χ συντροφους αυτοματα κρινουμε οτι ειναι πορνες κ δε κανουν γ οικογενεια...χμμμ...απο ποσους εραστες κ πανω υσχιει αυτο?και αντιστοιχα στους αντρες απο ποσες διαφορετικες γυναικες κ πανω αν εχουν παει θεωρουνται ''μα@@@Ες-σαβουρομπιπ και καλυτερα να μη τους μιλαμε καν?''και επισης απο ποσους κ κατω ειναι το οριο που δε με καθιστα μυξοπαρθενα κ εκεινη που καποια στιγμη θα σε παρατησει γ να ζησει νεα πραγματα?και τελικα τι πλαφον ερωτικων συντροφων υπαρχει γ να ειμαστε''νορμαλ''?για σχέση no problem όπως τα λες.
Για οικογένεια και παιδιά ας το ξεχάσουν όμως.
(Εκτός άμα βρουν τον μαλάκα που θα πληρώνει τη διατροφή μετά το 1ο έτος)
κάνε ότι θες κοπέλα μου και πήγαινε με όσους θες.οι γυναικες δλδ που εχουν παει με χ συντροφους αυτοματα κρινουμε οτι ειναι πορνες κ δε κανουν γ οικογενεια...χμμμ...απο ποσους εραστες κ πανω υσχιει αυτο?και αντιστοιχα στους αντρες απο ποσες διαφορετικες γυναικες κ πανω αν εχουν παει θεωρουνται ''μα@@@Ες-σαβουρομπιπ και καλυτερα να μη τους μιλαμε καν?''και επισης απο ποσους κ κατω ειναι το οριο που δε με καθιστα μυξοπαρθενα κ εκεινη που καποια στιγμη θα σε παρατησει γ να ζησει νεα πραγματα?και τελικα τι πλαφον ερωτικων συντροφων υπαρχει γ να ειμαστε''νορμαλ''?
Οικογένεια κλπ μη ζητάς μετά...