Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 25 άτομα (1 μέλη και 24 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 874 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 513 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 326 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 579 19,4%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.978

Επισκέπτης
ρε ανατολγκαμι τι ψάχνεις να βρεις!
εδω ή ίδια η νίτσα παραδέχεται οτι είναι φαγανή και άσχημη και μπραβο της που έχει τα παπάρια να το κάνει και αυτοί την γλύφουν για να τους δώσει σημασία!

Ούτε το 1% του χιούμορ και του αυτοσαρκασμού της Μουνίτσας δε μπορείτε να αντιληφθείτε...

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
Αυτός που φώναζε "χοντρήηηηηηηηηη!!!!!!!!" είναι;
Ααα, το πολύ μίσος κάτι λέει συνήθως..........  :smitten: :smitten:

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
δεν είμαι εγώ ρε παιδιά

αναρωτιεμαι ποιος εξυπνακιας ειναι... γιατι εσυ δεν εισαι σιγουρα
θα ειναι κανας θαυμαστης σου που εμαθε ποσο ωραιος εισαι :) :-*

να προσεχεις.. γιατι αν προκυψει γυναικα εχει καλως.. αν την λενε κ αυτη λιλα ομως? :2funny: :2funny: :2funny:

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166

Palios pounai alios

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2008
Like
8
Πόντοι
16
Χτες Κυριακή μεσημέρι και μπαίνω για μπύρα σε προχωρημένο pub-bar του Κολωνακίου. Δεν υπήρχε ψυχή παρά μόνο η κοπέλα πίσω από την μπάρα (κουκλάκι). Φυσικά πιάσαμε κουβέντα επί του ελλεηνιδισμού. Η κοπέλα δούλευε εκτάκτως μεσημέρι. Συνήθως δούλευε βράδυ και είχε κατά καιρούς περάσει από τα πιο προχωρημένα μπαράκια της Αθήνας. Για μένα η συγκεκριμένη κοπέλα ανήκει σε αυτό που λέω το 3% των Ελληνίδων, το μικρό εκείνο ποσοστό Ελληνίδων δηλαδή που είναι ουσιαστικά απελευθερωμένο και καθόλου δήθεν, που το μυαλό τους είναι ανοιχτό και χωρίς μπάρες, που είναι πολύ φιλικές και άψογες στην επαφή τους με ξένους άντρες. Είναι γυναίκες "ψημμένες" που η ζωή όχι μόνο δεν τις έκανε κομπλεξικές αλλά πιο ανθρώπινες. Επαναλαμβάνω όμως μιλάμε για ένα 3% των Ελληνίδων (πάντα κατά την προσωπική μου άποψη).

Μιλήσαμε πολύ ανοιχτά. Αυτά που βλέπουν τα μάτια της κάθε βράδυ συμφωνούν πάνω κάτω με αυτά που έχω παρατηρήσει. Οι Ελληνίδες έχουν αγριέψει και την πέφτουν στα ίσα στους άντρες, πολλές ζευγαρώνουν με άγνωστους πριν καλά - καλά μπουν στο bar, το παίζουν τρελό πάθος εκείνη τη στιγμή - από ότι βλέπει η κοπέλα πίσω από την μπάρα - φεύγουν για να πάνε να πηδηχτούν, αλλά την άλλη μέρα οι δυο τους ξαναέρχονται χώρια στο bar και κάνουν ότι δεν ξέρουν ο ένας τον άλλο. Το συμπέρασμα της συμπαθέστατης αυτής barwoman είναι ότι υπάρχει πολύ ανασφάλεια, άγχος και εγωισμός στις σημερινές Ελληνίδες και πάνω στην απελπισία τους το γαμάνε το πράγμα. Μου επισήμανε δε ότι οι Ελληνίδες στο bar πιο νωρίς συμπεριφέρονται κάπως συγκρατημένα, αλλά από κατά τις 2 και μετά  που έχουν πιει κάνα ποτηράκι και είναι και μεγαλύτερη η απελπισία τους τις βλέπει να κάνουν και τις μεγαλύτερες μαλακίες. Συμφωνώ απόλυτα σε αυτό. Έχω δει συχνά "δυσκοίλιες" και "αγγούρια" κατά τις 10:30 Ελληνίδες να είναι χύμα στο κύμα γύρω στις 2....  

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
Γιατί είναι κακό να πηγαίνεις με κάποιον και μετά να μην του ξαναμιλάς;
Και παρομοίως γιατί είναι κακό να μεθάς και να τα κάνεις όλα πουτάνα;
Αλήθεια ρωτάω, δε θέλω να σε προκαλέσω, μην αρχίζεις πάλι να λες πόσο ελεεινίδα είμαι, έχω περιέργεια να καταλάβω το σκεπτικό σου...

Palios pounai alios

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2008
Like
8
Πόντοι
16
Γιατί είναι κακό να πηγαίνεις με κάποιον και μετά να μην του ξαναμιλάς;
Και παρομοίως γιατί είναι κακό να μεθάς και να τα κάνεις όλα πουτάνα;
Αλήθεια ρωτάω, δε θέλω να σε προκαλέσω, μην αρχίζεις πάλι να λες πόσο ελεεινίδα είμαι, έχω περιέργεια να καταλάβω το σκεπτικό σου...

Απευθύνεις τα ερωτήματα σου σε λάθος άνθρωπο. Δεν είπα ότι είναι κακό να γαμιούνται οι Ελληνίδες με πολλούς περιστασιακούς συντρόφους. Καλά κάνουν και είμαι ο τελευταίος που θα τις πω πουτάνες (πουτάνοι τότε είμαστε και μεις οι άντρες που γαμιόμαστε με πολλές γυναίκες). Είναι όμως κακό να υπάρχει τόση ανασφάλεια και δήθεν στις Ελληνίδες που να χρειάζονται τη δικαιολογία και την κάλυψη του αλκοόλ - ή την απελπισία της προχωρημένης ώρας -  για να πηδηχτούν με έναν άντρα, τον οποίο την άλλη μέρα που έχει περάσει η επίδραση του αλκοόλ - στο ίδιο μπαράκι - υποκρίνονται ότι δεν τον ξέρουν. Είναι κακό να ακυρώνονται έτσι τραγικά οι ίδιες οι Ελληνίδες επειδή μέσα στο μυαλό τους αντηχεί η φωνή του μπαμπά τους "πρόσεξε μην σου ρίξει τίποτα στο ποτό σου κανένας άντρας", αφού πηδιώνται και μετά νοιώθουν οι ίδιες μέσα τους (από ενοχή) πουτάνες, νοιώθουν να ακυρώνονται και έτσι βγάζουν μετά στημένα προς τα έξω - σε κοινωνικούς χώρους κ.λ.π.- τη δυσκοίλια εικόνα της Αμέμπτου και Οσίας Παρθενόπης....Η αυτο-ακύρωση, η υποκρισία και το "δήθεν" είναι τα αρνητικά στοιχεία που πρέπει να ξεπεράσει η σημερινή Ελληνίδα...   

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
Αααααα μάλιστα, τώρα κατάλαβα τι εννοούσες
(και μερσί που δε με "στόλισες", είχα αγχωθεί για λίγο  :grin: )
Υπάρχουν σίγουρα αυτές που λες απλώς δεν είμαι σίγουρη αν είναι τόσες πολλές όσο τις παρουσιάζεις... ή εσύ έχεις σταθεί πολύ άτυχος στα μέρη που βγαίνεις ή εγώ δεν τα βλέπω αυτά γιατί δε με απασχολούν οι γκόμενες γύρω μου, τι να πω;

EvilPlasma

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
97
Like
11.530
Πόντοι
17.885
Αααααα μάλιστα, τώρα κατάλαβα τι εννοούσες
(και μερσί που δε με "στόλισες", είχα αγχωθεί για λίγο  :grin: )
Υπάρχουν σίγουρα αυτές που λες απλώς δεν είμαι σίγουρη αν είναι τόσες πολλές όσο τις παρουσιάζεις... ή εσύ έχεις σταθεί πολύ άτυχος στα μέρη που βγαίνεις ή εγώ δεν τα βλέπω αυτά γιατί δε με απασχολούν οι γκόμενες γύρω μου, τι να πω;

Τίποτα! Σκάσε και άλλαξε avatar!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom