loukritia!
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2008
- Like
- 14
- Πόντοι
- 366
εσυ θα ζητας?κάνε ότι θες κοπέλα μου και πήγαινε με όσους θες.
Οικογένεια κλπ μη ζητάς μετά...
εσυ θα ζητας?κάνε ότι θες κοπέλα μου και πήγαινε με όσους θες.
για σχέση no problem όπως τα λες.
Για οικογένεια και παιδιά ας το ξεχάσουν όμως.
(Εκτός άμα βρουν τον μαλάκα που θα πληρώνει τη διατροφή μετά το 1ο έτος)
μηπως παλιε μου καποιοι αντρες κ καποιες γυναικες τα ισοπεδωνετε ολα?και μηπως καποιοι τα βλεποετε πιο μαυρα απο οτι ειναι;Η σημερινή Ελληνίδα έχει πέσει στη λούμπα της ατέλειωτης εναλλαγής ερωτικών συντρόφων, ψάχνοντας ουτοπιστικά και απελπισμένα τον "ΤΕΛΕΙΟ"! Γι΄αυτό και φτάνει στα 40 παρά και τρέχει αγχωμένα να προλάβει να κάνει ένα παιδί.
Διαμορφώνεται έτσι μία καινούργια Ελληνίδα το trend της οποίας είναι να τα δίνει όλα επαγγελματικά για να φτάσει ψηλά και να κυριαρχεί, να κυνηγάει συνέχεια τον γκομενο-τέλειο που θα την αγαπήσει (παπάρια) και επομένως να μην εστιάζει πια τόσο στο γάμο και στην οικογένεια. Μόνο ένα παιδί να προλάβει να κάνει στα 40 παρά, για να αποκτήσει νόημα η ζωή της...
κάνε ότι θες κοπέλα μου και πήγαινε με όσους θες.
εσυ θα ζητας?
Έχεις δίκηο φίλε μου, ξεχνάς όμως κάτι βασικό που σου αποκρύπτουν όλες οι Ελλεηνίδες:Η σημερινή Ελληνίδα έχει πέσει στη λούμπα της ατέλειωτης εναλλαγής ερωτικών συντρόφων, ψάχνοντας ουτοπιστικά και απελπισμένα τον "ΤΕΛΕΙΟ"! Γι΄αυτό και φτάνει στα 40 παρά και τρέχει αγχωμένα να προλάβει να κάνει ένα παιδί.
Διαμορφώνεται έτσι μία καινούργια Ελληνίδα το trend της οποίας είναι να τα δίνει όλα επαγγελματικά για να φτάσει ψηλά και να κυριαρχεί, να κυνηγάει συνέχεια τον γκομενο-τέλειο που θα την αγαπήσει (παπάρια) και επομένως να μην εστιάζει πια τόσο στο γάμο και στην οικογένεια. Μόνο ένα παιδί να προλάβει να κάνει στα 40 παρά, για να αποκτήσει νόημα η ζωή της...
Μαλάκας είμαι να παντρευτώ???Κάνε ένα κόπο αν παντρευτείς ποτε και πες μας μετά απο χρονια τι γυναίκα σου λαχε να γελάσουμε...
παιδια!!!!ΕΚΑΝΑ ΜΙΑ ΣΥΝΑΡΠΑΣΤΙΚΗ ΑΝΑΚΑΛΥΨΗ!!!!!καποιοι αντρες ακουστε με:κοιταξα μολις το ημερολογιο κ δε γραφει 1950!!!!!!2009 γραφει!!!Φυσικά θα ζητάει γιατί θα είναι και πολύ μάγκας και ωραίος που θα γαμάει το μισό γυναικείο πληθυσμό, αυτός δε θα είναι πουτάνα. ;)
Κοπελιά εδώ μιλάς σε άντρες και όχι στις φιλενάδες σου...κόψε την μαλακία λοιπόν!παιδια!!!!ΕΚΑΝΑ ΜΙΑ ΣΥΝΑΡΠΑΣΤΙΚΗ ΑΝΑΚΑΛΥΨΗ!!!!!καποιοι αντρες ακουστε με:κοιταξα μολις το ημερολογιο κ δε γραφει 1950!!!!!!2009 γραφει!!!
γι αυτο η λυση για ολα αυτα ειναι η ''οργανωση σοβαρης και αξιοπρεπούς παρτουζας''Η σημερινή Ελληνίδα έχει πέσει στη λούμπα της ατέλειωτης εναλλαγής ερωτικών συντρόφων, ψάχνοντας ουτοπιστικά και απελπισμένα τον "ΤΕΛΕΙΟ"! Γι΄αυτό και φτάνει στα 40 παρά και τρέχει αγχωμένα να προλάβει να κάνει ένα παιδί.
Έχεις δίκηο φίλε μου, ξεχνάς όμως κάτι βασικό που σου αποκρύπτουν όλες οι Ελλεηνίδες:
Άμα χωρίσει το ζευγάρι στο 94% των περιπτώσεων θα την πληρώνεις μετά από 1 χρόνο γάμου. Και να μην δουλεύεις και να έχεις λεφτά. Άμα θέλαν πραγματική ισότητα έπρεπε και αυτές να δίναν το παιδί στον άντρα και αυτές να πληρώνανε διατροφή.
Είναι το εργαλείο τους για την Οικονομική κρίση αφού βγαίνουν στη σύνταξη πρόωρα.
Πωωωωωωωωωωωωωωω χύσε με κι εμένα λίγο να γουστάρωωωωωωωωωωωωωωωωωωωΚοπελιά εδώ μιλάς σε άντρες και όχι στις φιλενάδες σου...κόψε την μαλακία λοιπόν!
Δεν έχω καν παντρευτεί...ούτε και πρόκειταιΑαααα ε πες το ντε ότι είσαι χωρισμένος να καταλάβω την τόση οργή!!
μηπως παλιε μου καποιοι αντρες κ καποιες γυναικες τα ισοπεδωνετε ολα?και μηπως καποιοι τα βλεποετε πιο μαυρα απο οτι ειναι;
κάνε ότι θες κοπέλα μου και πήγαινε με όσους θες.
Η σημερινή Ελληνίδα έχει πέσει στη λούμπα της ατέλειωτης εναλλαγής ερωτικών συντρόφων, ψάχνοντας ουτοπιστικά και απελπισμένα τον "ΤΕΛΕΙΟ"! Γι΄αυτό και φτάνει στα 40 παρά και τρέχει αγχωμένα να προλάβει να κάνει ένα παιδί.
Δεν έχω καν παντρευτεί...ούτε και πρόκειται
παιξε αντιθεση. βαλε χρυσαφί....ας μιλήσουμε για το πορτατίφ.... να πάρω ρόζ η μπλου ; Σημειωτέον το δωμάτιο ειναι ασημι - γκρι..
μωρη κατσικαρέα μιλά εσύ που μπαινεις σε μπουρδελοανδρικά site για να γαμηθείς;Τι κρίμα δεν θα διαιωνίσεις το εξαίρετο είδος σου
Λοιπόν αφού αποφανθηκαμε και καταλήξαμε σε αυτήν την εξαιρετική και διαυγή άποψη περι ελλεινίδων και συναφών ειδών ας μιλήσουμε για το πορτατίφ.... να πάρω ρόζ η μπλου ; Σημειωτέον το δωμάτιο ειναι ασημι - γκρι..