Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 21 άτομα (0 μέλη και 21 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 874 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 513 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 326 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 579 19,4%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.978

laonikos

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
16
παντως, περα απ την πλακα κοριτσια, οταν τα ρωσιδέλια και συναφη των τεμαχια, αρχισουν και μιλουν και εκφραζονται οπως εσεις, συμπεριφερονται οπως εσεις, σκεφτονται οπως εσεις, αποκτησουν επαρση σαν την δικη σας κλπ κλπ κλπ κλπ, τοτε θα το γυρισουμε στις λαπωνέζες..  :tooth: :tooth: :tooth: :tooth:
Πεςτα μεγάλε!!!

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
παντως, περα απ την πλακα κοριτσια, οταν τα ρωσιδέλια και συναφη των τεμαχια, αρχισουν και μιλουν και εκφραζονται οπως εσεις, συμπεριφερονται οπως εσεις, σκεφτονται οπως εσεις, αποκτησουν επαρση σαν την δικη σας κλπ κλπ κλπ κλπ, τοτε θα το γυρισουμε στις λαπωνέζες..  :tooth: :tooth: :tooth: :tooth:

ΌΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟοοοοοοοοοΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟοοοοοοοΟΟΟΟΟΟοοοοχχχχιιιιιιιιιιιιιιιιιιι  :helpplea:

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
εγω τα λεω, αλλα δεν ακους κι εσυ..

ειναι δυνατον να γραφεται/ακουγεται/λεγεται οτι δεν θα πρεπει να κανει καποιος σχεση και οικογενεια με τεμαχιο που στο παρελθον εχει φαει Χ ψωλες ????  :uglystupid:

bosman

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
0
Τα επιχειρήματά τους:
1. Έχεις βιώματα
2. Έχεις πονέσει
3. Δεν είσαι και πολύ άντρας
4. Δεν έχεις επίπεδο
5. Την έχεις πατήσει στο παρελθόν
6. Εχεις αγαπήσει και σε άφησε
7. Τα ισοπεδώνεις όλα
Για τον λόγο αυτό εμείς θα πηγαίνουμε με τα κοριτσάκια μας επί πληρωμή και νόμιμα κι ωραία και αυτές θα τρώνε τον αγλέορα και θα καταλήγουν στο ράφι να μιλάνε για σχέεσεις και να διαβάζουν ζώδια

λαονίκο εισαι φοβερός!
αυτα ηθελα να γραψω!
εμεις παμε γυμανστήριο καθημερινά,μετράμε τι θα φαμε και αυτες ανοίγουν σαν την αλλη και σου λεει 'περναω καλά,πάω με άραβες και αλβανους και θα παντρευτω στα άντα ένα καλό παιδί και θα με πληρώνει και αν τον κερατώσω θα παρω και διατροφή'
η αλλη η χοντρούλα δεν είπε ευθαρσώς οτι επειδη δεν βρισκει αντρες,παει με αραβες και οτι οταν ειναι να παντρευτει θα βρει ενα καλο παιδι και οι αλλες την σιγόνταραν?οι στραβομούρα η bite και η τρελοκαμπέρο η εριναλ οι κάμπιες οι φίλες της?

laonikos

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
16
εγω τα λεω, αλλα δεν ακους κι εσυ..

ειναι δυνατον να γραφεται/ακουγεται/λεγεται οτι δεν θα πρεπει να κανει καποιος σχεση και οικογενεια με τεμαχιο που στο παρελθον εχει φαει Χ ψωλες ????  :uglystupid:
για σχέση συμφωνώ σε ότι είπες νo problem
Για οικογένεια διαφωνώ.

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
ΌΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟοοοοοοοοοΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟοοοοοοοΟΟΟΟΟΟοοοοχχχχιιιιιιιιιιιιιιιιιιι  :helpplea:
ναι ρε γαμωτο..

μεχρι τότενες, θα καθονται τα ντόπια τεμαχια μπροστα στην οθονη και θα πατανε πληκτρα με το ενα χερι.

το αλλο χαμηλα..

και τωρα κλαψτε και αφηνιάστε..  :P

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
ναι ρε γαμωτο..

μεχρι τότενες, θα καθονται τα ντόπια τεμαχια μπροστα στην οθονη και θα πατανε πληκτρα με το ενα χερι.

το αλλο χαμηλα..

Αχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχ πού το'ξερες άτιμε.... μμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμννννννννν ααααααααααχχχχχχχχχχχχχχχχχχχΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΝΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Τα επιχειρήματά τους:
1. Έχεις βιώματα
2. Έχεις πονέσει
3. Δεν είσαι και πολύ άντρας
4. Δεν έχεις επίπεδο
5. Την έχεις πατήσει στο παρελθόν
6. Εχεις αγαπήσει και σε άφησε
7. Τα ισοπεδώνεις όλα
Για τον λόγο αυτό εμείς θα πηγαίνουμε με τα κοριτσάκια μας επί πληρωμή και νόμιμα κι ωραία και αυτές θα τρώνε τον αγλέορα και θα καταλήγουν στο ράφι να μιλάνε για σχέεσεις και να διαβάζουν ζώδια

Μπροστά σας έχετε ενα χαρακτηριστικό δείγμα καμμένου το οποίο σε λίγα χρόνια θα βρίσκεται στο Ευρωπαικό μουσείο για σύνδρομα και γονιδιακά προβλήματα της ελλάδας του σήμερα..  θα ακολουθήσει διάλεξη απο τον παλιό σχετικά με τον ελλεινιδισμό της διασποράς και τις καθημερινές απλές μπαργούμαν και ιταλίδες που τον αγκάλιασαν ως παιδί τους... :2funny: :2funny:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
ναι ρε γαμωτο..

το αλλο χαμηλα..

αχνομουνοφαίνεται μια πίκρα... και αυτό με διασκεδάζει.. :2funny: :2funny: :2funny:

laonikos

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
16
Μπροστά σας έχετε ενα χαρακτηριστικό δείγμα καμμένου το οποίο σε λίγα χρόνια θα βρίσκεται στο Ευρωπαικό μουσείο για σύνδρομα και γονιδιακά προβλήματα της ελλάδας του σήμερα..  θα ακολουθήσει διάλεξη απο τον παλιό σχετικά με τον ελλεινιδισμό της διασποράς και τις καθημερινές απλές μπαργούμαν και ιταλίδες που τον αγκάλιασαν ως παιδί τους... :2funny: :2funny:
κλάψε κι άλλο μπορείς...

Palios pounai alios

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2008
Like
8
Πόντοι
16

Erinal με τις μαλακίες που γράφεις μου φαίνεται θες να τον φας τον μπούτσο (και τις μπάτσες στα κωλομέρια....)

laonikos

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
16
Erinal με τις μαλακίες που γράφεις μου φαίνεται θες να τον φας τον μπούτσο (και τις μπάτσες στα κωλομέρια....)
μπα καλό θα της κάνεις...
Άσε την να βγάλει αράχνες και να αγοράσει καμμιά σοκολάτα με τα ζώδια του μήνα...

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
η επελαση των ματσο μαν????

αχ τι καλα... μια συζητηση ολο νοημα.. ουανς αγκαιν

λαονίκο εισαι φοβερός!
αυτα ηθελα να γραψω!
εμεις παμε γυμανστήριο καθημερινά,μετράμε τι θα φαμε και αυτες ανοίγουν σαν την αλλη και σου λεει 'περναω καλά,πάω με άραβες και αλβανους και θα παντρευτω στα άντα ένα καλό παιδί και θα με πληρώνει και αν τον κερατώσω θα παρω και διατροφή'
η αλλη η χοντρούλα δεν είπε ευθαρσώς οτι επειδη δεν βρισκει αντρες,παει με αραβες και οτι οταν ειναι να παντρευτει θα βρει ενα καλο παιδι και οι αλλες την σιγόνταραν?οι στραβομούρα η bite και η τρελοκαμπέρο η εριναλ οι κάμπιες οι φίλες της?

ενταξει εχω στραβη μυτη αλλα πρεπει να μου το χτυπας δλδ??? ακου στραβομουρα.. ισα που φαινεται η στραβομαρα μου...

κακο παιδι!!!

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
η επελαση των ματσο μαν????

αχ τι καλα... μια συζητηση ολο νοημα.. ουανς αγκαιν

Κάθε συζήτηση με ελληνικά τριχωτά αρχίδια, ένδοξους ελληνικούς πούτσους που κρύβουν στην τρισμέγιστη σκιά τους τον ήλιο και ποτάμια με χύσια είναι ΠΑΝΤΑ γεμάτη νόημα, μαντάμ,.

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
Κάθε συζήτηση με ελληνικά τριχωτά αρχίδια, ένδοξους ελληνικούς πούτσους που κρύβουν στην τρισμέγιστη σκιά τους τον ήλιο και ποτάμια με χύσια είναι ΠΑΝΤΑ γεμάτη νόημα, μαντάμ,.

χαχαχαχαχαχαχαχαχαχχαχαχαχαχχαχαχαχαχχαχαχαχαχαχαχα

δεν το ειχα σκεφτει ετσι.
σορυ.

bosman

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
0
ναι αλλα αυτα τα ελληνικά χυσια απο τριχωτούς γαμιαδες πίνεις αγαπητη !

laonikos

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
16
Κάθε βρισιά σου είναι έπαινος για μένα Ελλεηνίδα!!!

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
ναι αλλα αυτα τα ελληνικά χυσια απο τριχωτούς γαμιαδες πίνεις αγαπητη !

Κάθε βρισιά σου είναι έπαινος για μένα Ελλεηνίδα!!!

Βρίστε με, χύστε με, δώστε μου να πιω τον Ιερό Ζωμό σας άξια τέκνα της Γης του Φωτός, δείξτε μου πόσο ελεεινή είμαι, ατιμάστε με, ματώστε με, όλα μου αξίζουν, θέλω να δαγκώσω το τριχωτό στέρνο σας, να ζουλήξω τα μεστά αρχίδια σας, να νιώσω το σάρκινο ΔΕΟΣ σας να γεμίζει κάθε οπή του άψυχου κουφαριού μου και μετά να λουστώ στην αύρα του παλλόμενου κεράτου σας, ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΡΕΣ ΠΑΛΙΟΚΑΡΓΙΟΛΕΣ ΣΑΥΡΕΣ, ΝΑ ΤΙ ΧΑΝΕΤΕ ΕΛΕΕΙΝΕΣ ΥΠΑΡΞΕΙΣ

Palios pounai alios

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2008
Like
8
Πόντοι
16

Πάντως boomb (αν τελικά δεν είσαι άντρας) κάτι ζαβώνει και σε σένα...

1) Κόβεις απότομα και ξεκούδουνα συζήτηση που είχαμε λέγοντας μου ότι δεν ανήκω στην παρέα σου, είμαι εντελώς άσχετος για σένα και γι' αυτό πας να μιλήσεις με μέλη της παρέας σου που σε καταλαβαίνουν....

2) Θεωρείς ότι η σημερινή Ελληνική κοινωνία είναι στην καλή χαρά και οι περισσότεροι Έλληνες που βγαίνουν έξω πεθαίνουν στη διασκέδαση ενώ παράλληλα φοράνε ένα χαμόγελο ΝΑΑΑΑΑ! στο πρόσωπο τους...

3) Ασύνδετα με τα πάνω δύο παθιάζεσαι ακραία και γράφεις για τα ένδοξα τριχωτά Ελληνικά αρχίδια....Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom