You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 190K
- Εμφανίσεις 7M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 19 άτομα (0 μέλη και 19 επισκέπτες)
1. Ο άντρας δεν θέλει να είναι ευτυχισμένος θέλει να γαμάει όποτε του κάνει κέφι και μόνον.μαλλον παντρεμενοι αντρες ειναι πιο επιρρεπεις στην απιστια..μη κοροιδευομαστε...και το οτι το ρωσσακι που πατε επι πληρωμη απιστια ειναι!
α)στο οτι πνιγονται στις ιδιες τους (ανοητες)επιλογες!β)σε μα@@κα συζηγο!
ισως να μην ειναι δηθεν ανεξαρτητες καποιες...ειδαν οτι ο γαμος δε τους παει κ τελος...μηπως σας τρομαζει αυτο;
δε το καταλαβα αυτο με την μια μαλακια που κανει...που αναφερεσαι;1.αν πραγματικα σας κανει να νιωθετε αντρες το οτι κανετε σεξ με μια ομορφη κοπελα μονο κ μονο επειδη την πληρωνετε πραγματικα παω πασο..αλλα δε νομιζω οτι σας κανει ευτυχισμενους...
2.δε ξερουμε αν θεωρουμαι εξυπνη η οχι γ τους αλλους αλλα νομιζω οτι καταλαβαινω τι λες γ αυτο κ σου απανταω...
2. Μια γυναίκα έξυπνη θα καταλάβει ότι τα ποσοστά μελαγχολίας, βίας κλπ και όλα αυτά τα άσχημα έχουν ανέλθει σε βάρος των γυναικών. Το 1950 πχ δεν τολμούσε κανείς να κακομιλήσει σε μια γυναίκα θα της την έπεφτε όλη η γειτονιά. Σήμερα κοίτα το σέβας που έχει και το τι πραγματικά έχει κερδίσει....
Κάποιοι άντρες με λεφτά έχουν κερδίσει μόνον.
δεν θίχτηκα ρωτάω.Εσύ γιατί θίχτηκες;
Αν δεν έχω bmw δεν μπορώ να ξέρω όπως κάποιος που έχει. Αν δεν έχω περίοδο δεν μπορώ να καταλάβω το τι νοιώθετε. Εσύ άμα δεν έχεις κάτι πως το καταλαβαίνεις?
loukritia!
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2008
- Like
- 14
- Πόντοι
- 366
τσιτατα χωρις νοημα...στο ειπα κ πιο πανω!ηλιθιοι ανθρωποι υπαρχουν παντου!!αλλα δε μπορω να υποστηριξω πως ΟΛΟΙ οι ανθρωποι ειναι ηλιθιοι!!!οταν λεω οτι μαλακια τις ερθει εννοοω διαφορων ειδων πραγαματα ποθ μπορει να σκεφτει μια γυναικα για να φυγει απο το σπιτι τις.και καιτι που λεει ενα φιλος παλιος.
ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΠΗΡΕ ΑΞΙΑ ΤΟ ΜΟΥΝΙ ΧΑΛΑΣΕ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΟΛΟΣ.
1. Ο άντρας δεν θέλει να είναι ευτυχισμένος θέλει να γαμάει όποτε του κάνει κέφι και μόνον.
εαν αυτα τα ονειρα εχετε καποιοι για εσας η οποια ανταλλαγη αποψεων κ κουβεντα για μενα ειναι εντελως ανουσια...
boomb
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιαν 2009
- Like
- 18
- Πόντοι
- 166
δεν θίχτηκα ρωτάω.
Αν δεν έχω bmw δεν μπορώ να ξέρω όπως κάποιος που έχει. Αν δεν έχω περίοδο δεν μπορώ να καταλάβω το τι νοιώθετε. Εσύ άμα δεν έχεις κάτι πως το καταλαβαίνεις?
Α, δηλαδή επειδή εσύ δεν έχεις μουνί δεν μπορείς να πεις ότι μια γυναίκα μαλακίζεται.
Ούτε ότι έχει νεύρα επειδή έχει περίοδο
analprison
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 15
- Like
- 3
- Πόντοι
- 616
Α, δηλαδή επειδή εσύ δεν έχεις μουνί δεν μπορείς να πεις ότι μια γυναίκα μαλακίζεται.
Ούτε ότι έχει νεύρα επειδή έχει περίοδο
μπορει να το πει...πως νοιωθει ΑΚΡΙΒΟΣ δεν ξερει...
boomb
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιαν 2009
- Like
- 18
- Πόντοι
- 166
Καλό μεσημέριΚαλό μεσημέρι συναγωνιστές!!!
analprison
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 15
- Like
- 3
- Πόντοι
- 616
Ν'αρχίσουμε πάλι το δούλεμα ρε; Ποιος είπε ότι ξέρει πώς είναι;
ρε???σε ποιον μιλας ετσι?
boomb
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιαν 2009
- Like
- 18
- Πόντοι
- 166
ρε???σε ποιον μιλας ετσι?
Εχχχχχχχ, μπορώ να διαλέξω εγώ την τιμωρία μου;;;;
Επισκέπτης
θες να μου πεις δηλ οτι οοολοι οι αντρες που δε μασανε τα λογια τους εχουν το δικο σου σκεπτικο?
και ακομα οτι για το οτι ο θεσμος τις οικογενειας παει κατα διαολου φταινε μονο οι γυναικες; το οτι εχουν γεμισει τα πορνεια με παντρεμενους και οτι πολλοι παντρεμενοι εχουν γκομενες ηλιθια χαζοπιπινακια λες δε συμβαλλει καθολου;
Λουκ σαφώς όταν πάει κατά διαόλου ένας γάμος δε φταίει μόνο ο ένας.. το ότι πάνε οι παντρεμένοι στα πορνεία ή ότι έχουν γκόμενες δείχνει ότι δεν είναι ευτυχισμένοι και ικανοποιημένοι απ το σηζυγικό βίο ίσως γιατι επέλεξαν μια γυναίκα που δεν ήθελαν ουσιαστικά και δε τους καλύπτει είτε γιατι στη πορεία χάθηκε το πάθος και η καλή χημεία... Βέβαια κάποιοι υποστηρίζουν ότι ο άντρας απ τη φύση του αργά ή γρήγορα θα βαρεθεί το σεξ με την ίδια γυναίκα και θα ξενοπηδήσει χωρίς αναγκαστικά να έχει χάσει τα συναισθήματα του για αυτήν...Δε ξέρω δεν έχω κάνει παντρεμένος αλλά νομίζω ότι αν υπάρχει έρωτας και καλό σεξ σε ένα γάμο μπορεί ο άντρας και η γυναίκα να μη ψάχνουν αλλού το σεξ..
loukritia!
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2008
- Like
- 14
- Πόντοι
- 366
συμφωνω απολυτα!!!πιστευω στον ερωτα κ στην χημεια πολυ...!στον γαμο μεσα βεβαια δε ξερω πως ειναι αλλα μαρεσει να σκεφτομαι ομορφα...
οσο γ την μη καλυψη βασικων αναγκων υπαρχει κ το διαζυγιο..ειναι πιο τιμιο απο την κοροιδια...
οσο γ την μη καλυψη βασικων αναγκων υπαρχει κ το διαζυγιο..ειναι πιο τιμιο απο την κοροιδια...
boomb
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιαν 2009
- Like
- 18
- Πόντοι
- 166
Λουκ σαφώς όταν πάει κατά διαόλου ένας γάμος δε φταίει μόνο ο ένας.. το ότι πάνε οι παντρεμένοι στα πορνεία ή ότι έχουν γκόμενες δείχνει ότι δεν είναι ευτυχισμένοι και ικανοποιημένοι απ το σηζυγικό βίο ίσως γιατι επέλεξαν μια γυναίκα που δεν ήθελαν ουσιαστικά και δε τους καλύπτει είτε γιατι στη πορεία χάθηκε το πάθος και η καλή χημεία... Βέβαια κάποιοι υποστηρίζουν ότι ο άντρας απ τη φύση του αργά ή γρήγορα θα βαρεθεί το σεξ με την ίδια γυναίκα και θα ξενοπηδήσει χωρίς αναγκαστικά να έχει χάσει τα συναισθήματα του για αυτήν...Δε ξέρω δεν έχω κάνει παντρεμένος αλλά νομίζω ότι αν υπάρχει έρωτας και καλό σεξ σε ένα γάμο μπορεί ο άντρας και η γυναίκα να μη ψάχνουν αλλού το σεξ..
Προσκυνώ!!!!!!!!
Ε μα, τόσο καιρό περίμενα να τα ακούσω αυτά από έναν άντρα εδώ μέσα!!
Είσαι ο αγαπημένος μου πόστερ στο εξής μεσιέ, έχεις τον παντοτινό σεβασμό μου και μιλάω απολύτως σοβαρά.
Επισκέπτης
συμφωνω απολυτα!!!πιστευω στον ερωτα κ στην χημεια πολυ...!στον γαμο μεσα βεβαια δε ξερω πως ειναι αλλα μαρεσει να σκεφτομαι ομορφα...
Ειμαι της άποψης ότι αν δεν υπάρχει έρωτας και χημεία καλύτερα να μη παντρευεται κάποιος με τη λογική να μη μείνει στο ράφι..γιατί αργά ή γρήγορα θα κάνει τον εαυτό του και τους άλλους δυστυχισμένους..Αλλά συνήθως όπως κάνουν σχέσεις γεμάτες με συμβάσεις και υποκρισία, έτσι παντρευονται κιόλας και χωρίζουν...τα παιδιά τι φταίνε..
Επισκέπτης
Προσκυνώ!!!!!!!!
Ε μα, τόσο καιρό περίμενα να τα ακούσω αυτά από έναν άντρα εδώ μέσα!!
Είσαι ο αγαπημένος μου πόστερ στο εξής μεσιέ, έχεις τον παντοτινό σεβασμό μου και μιλάω απολύτως σοβαρά.
Μερσι μαντάμ
loukritia!
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2008
- Like
- 14
- Πόντοι
- 366
εισαι απιστευτος!!!ακριβως...!!!μπραβο!!!αλλα δικαιωμα στα λαθη εχουμε ολοι...το θεμα ειναι ποσοι απο μας εχουμε τα @@ να τα διορθωουμε ομορφα κ σταρατα;-χωρισμος δλδ κ οχι να παιρνομαστε δεξια κ αριστερα;-Ειμαι της άποψης ότι αν δεν υπάρχει έρωτας και χημεία καλύτερα να μη παντρευεται κάποιος με τη λογική να μη μείνει στο ράφι..γιατί αργά ή γρήγορα θα κάνει τον εαυτό του και τους άλλους δυστυχισμένους..Αλλά συνήθως όπως κάνουν σχέσεις γεμάτες με συμβάσεις και υποκρισία, έτσι παντρευονται κιόλας και χωρίζουν...τα παιδιά τι φταίνε..
Επισκέπτης
εισαι απιστευτος!!!ακριβως...!!!μπραβο!!!αλλα δικαιωμα στα λαθη εχουμε ολοι...το θεμα ειναι ποσοι απο μας εχουμε τα @@ να τα διορθωουμε ομορφα κ σταρατα;-χωρισμος δλδ κ οχι να παιρνομαστε δεξια κ αριστερα;-
Σωστά απ το να διατηρείται μια αρρωστημένη κατάσταση καλύτερα ένα αξιοπρεπές διαζύγιο...αλλά είπαμε οι άνθρωποι φοβούνται να μείνουν στο ράφι, φοβούνται και να χωρίσουν.. πιο έυκολο είναι να κοροιδεύεις και να κάνεις εξωσυζηγικές σχέσεις..
loukritia!
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2008
- Like
- 14
- Πόντοι
- 366
οποτε στο ιδιο καταληγουμε πιρφ μου!καποιοι ανθρωποι ειναι βληματα!οι υπολοιποι γτ δινουμε αξια στο μικρο(ναι μικρο!!)ποσοστο ανθρωπων;Σωστά απ το να διατηρείται μια αρρωστημένη κατάσταση καλύτερα ένα αξιοπρεπές διαζύγιο...αλλά είπαμε οι άνθρωποι φοβούνται να μείνουν στο ράφι, φοβούνται και να χωρίσουν.. πιο έυκολο είναι να κοροιδεύεις και να κάνεις εξωσυζηγικές σχέσεις..