Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 50 άτομα (4 μέλη και 46 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 874 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 513 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 326 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 579 19,4%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.978

milfslover

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2008
Κριτικές
13
Like
38
Πόντοι
4.175
ε τοτε πηγαινε για καφε στο ζεππελιν στο γαλατσι :rockon: :rockon:

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
Bite παρόλο που είσαι μόνιμα με ένα υφάκι και μία ειρωνεία - και η πιο δήθεν ίσως από όλες εδώ μέσα - θα έκανα ανθρώπινα μία απόπειρα να βγω μαζί σου και με την παρέα σου. Αλλά φοβάμαι ότι δεν ξέρετε να συμπεριφερθείτε ανθρώπινα έξω από την τσατσο-κλικαδούρα σας.... Για σας δύναμη είναι η κλειστή παρέα σας που ελέγχετε και όλη η υπόλοιπη κοινωνία, οι άλλοι άνθρωποι γύρω σας κατά κάποιον τρόπο είναι ψιλο-εχθροί σας! Καλή μου αμφιβάλλω αν θα μπορούσα να αντέξω πάνω από 5 λεπτά με σένα και την παρέα σου....

μα δεν θα παμε ολοι μαζι
εσυ με τους δικους σου
εμεις μεταξυ μας

τα προχω μπαρς γιατι δεν μας λες που βρισκονται? φοβασαι μη χαθουμε ψαχνωντας?

Palios pounai alios

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2008
Like
8
Πόντοι
16
τοτε γιατι μου πρηζεις τα συκωτια ρε παλιε? εμ δεν εχεις τη σκασιλα αλλα ολο με πρηζεις και μου πετας το μπαλακι της "προκλησης"....να σου πω? σου μοιαζω για κανα δεκαπενταχρονο?

πες εκει περα χαμω ενα μπαρακι και ξεκολλα :) :) θα ναι και αυτα καπου χαμενα στη σφαιρα του χωροχρονου μαζι με τα ιταλικα σαιτ....χαχαχα

υ.γ. η προσωπικη σου ζωη δε με ενδιαφερει αλλα μηπως να το κοιταξεις αυτο το δυο στα δυο? :)

Γάμησε με μωρέ που σου πρήζω και τα συκώτια.....

Πρώτα απ' όλα, όποιος προσέξει μπορεί να δει ότι έχω ενεργό λόγο εδώ, βάζω θέματα, κριτικάρω το κοινωνικό γίγνεσθαι...

Ενώ εσύ (η bite και λοιπό συναπάντεμα) που ο λόγος σας κυμαίνεται σε επίπεδο κατινο-κουτσομπολίστικης εκπομπής πετάγεστε στην ουρά δικών μου δημοσιεύσεων σαν πορδές, για να μου αμολήσετε διάφορες μαλακο-γυναικείες "τορπίλες"....Κάνε μου τη χάρη λοιπόν....

Υ.Γ. Προφανώς είμαι ο πρώτος χωρισμένος άνθρωπος σε αυτόν τον πλανήτη για να μου λες "να το κοιτάξεις αυτό..."

Palios pounai alios

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2008
Like
8
Πόντοι
16
μα δεν θα παμε ολοι μαζι
εσυ με τους δικους σου
εμεις μεταξυ μας

τα προχω μπαρς γιατι δεν μας λες που βρισκονται? φοβασαι μη χαθουμε ψαχνωντας?

Ρε Bite δεν έχεις ούτε τ' αρχίδια ούτε τη φιλική διάθεση να μου στείλεις ένα απλό pm nα σου πω προχώ μαγαζί...

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
Ρε Bite δεν έχεις ούτε τ' αρχίδια ούτε τη φιλική διάθεση να μου στείλεις ένα απλό pm nα σου πω προχώ μαγαζί...

το 1ο προφανως δεν το εχω.. ειμαι κοπελα χαλλοουυυυυυ
το 2ο.. πολυ φιλικα σε ρωταω να μου πεις.. κ εγω κ αλλοι... γιατι να στειλω πμ? ειναι γκετο που λεει κ η νιτσα? ειναι μυστικο? ειναι μπαρ της σιαιει κ δεν μπορουν να το μαθουν οι αλλοι?

i_am_back

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2008
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
16
το 2ο.. πολυ φιλικα σε ρωταω να μου πεις.. κ εγω κ αλλοι... γιατι να στειλω πμ? ειναι γκετο που λεει κ η νιτσα? ειναι μυστικο? ειναι μπαρ της σιαιει κ δεν μπορουν να το μαθουν οι αλλοι?

χαλλοουυυυυυ baby...όλα καλά??? :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Γάμησε με μωρέ που σου πρήζω και τα συκώτια.....

Πρώτα απ' όλα, όποιος προσέξει μπορεί να δει ότι έχω ενεργό λόγο εδώ, βάζω θέματα, κριτικάρω το κοινωνικό γίγνεσθαι...

Ενώ εσύ (η bite και λοιπό συναπάντεμα) που ο λόγος σας κυμαίνεται σε επίπεδο κατινο-κουτσομπολίστικης εκπομπής πετάγεστε στην ουρά δικών μου δημοσιεύσεων σαν πορδές, για να μου αμολήσετε διάφορες μαλακο-γυναικείες "τορπίλες"....Κάνε μου τη χάρη λοιπόν....

Υ.Γ. Προφανώς είμαι ο πρώτος χωρισμένος άνθρωπος σε αυτόν τον πλανήτη για να μου λες "να το κοιτάξεις αυτό..."

σιγα ρε ζουραρι..... :2funny:
που κραζεις το κοινωνικο γιγνεσθαι....

μας λες να παμε για καφε "προκαλωντας" μας και αυτο σε κανει ελλεινη κοταρα του κερατα γιατι μετα κανεις πισογυρισματα.....εκτος αν μας νομιζεις ολους για ηλιθιους....μας λες κατι ιστοριες τις οποιες μαλλον ξεσηκωνεις απο το Love Stories του Free.....και μας μιλας για απιθανα απελευθερωμενα ιταλικα σαιτ και προχωρημενα μπαρακια στην αθηνα :2funny:

πες μας ΕΝΑ λοιπον...........μας χρωστας και ενα σαιτ επισης ε? μην ξεχνιομαστε.........πες μας ΕΝΑ σαιτ και ΕΝΑ μπαρακι και θα σε αφησω ησυχο :P :P

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366

δηλαδη αμα στειλω και εγω πμ θα μαθω??????? και γλυτωνω τον καφε?????? ακομα και με το γνωστο μου παρεα??? χαχαχαχαχαχα

Palios pounai alios

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2008
Like
8
Πόντοι
16

1) Υπάρχουν αρκετές γυναίκες μ' αρχίδια (στην ψυχή)

2) Ειδικά εσύ με έχεις περιβάλει με τρελή φιλική διάθεση όσον καιρό είμαι εδώ!

Όλο στο υφάκι, στην τσατσο-κλικαδούρα και στην ειρωνεία είσαι καλή μου...

i_am_back

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2008
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
16
κ ολα ωραια
αλλα ο παλιος δνε μου λεει που ειναι το [size=30pt]προχω μπαρ [/size] κ με πληγωνει
θυμωσε του..

Κάτι ανάλογο σε...πιάνο-μπάρ???Πρώτη φορά ακούω για κάτι τέτοιο...τεσπα...παλιός είναι...άρα και...αλλιώς!!! :P :P
Και μην πληγώνεσαι κοριτσάρα μου...θα πώ του...ανατολ να σε γυρίσει στα μονοπάτια της Ρώσικης Μαφίας!!! :grin: :grin: :grin:

Palios pounai alios

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2008
Like
8
Πόντοι
16
σιγα ρε ζουραρι..... :2funny:
που κραζεις το κοινωνικο γιγνεσθαι....

μας λες να παμε για καφε "προκαλωντας" μας και αυτο σε κανει ελλεινη κοταρα του κερατα γιατι μετα κανεις πισογυρισματα.....εκτος αν μας νομιζεις ολους για ηλιθιους....μας λες κατι ιστοριες τις οποιες μαλλον ξεσηκωνεις απο το Love Stories του Free.....και μας μιλας για απιθανα απελευθερωμενα ιταλικα σαιτ και προχωρημενα μπαρακια στην αθηνα :2funny:

πες μας ΕΝΑ λοιπον...........μας χρωστας και ενα σαιτ επισης ε? μην ξεχνιομαστε.........πες μας ΕΝΑ σαιτ και ΕΝΑ μπαρακι και θα σε αφησω ησυχο :P :P

Μας... μας... μας

Δηλαδή μια παρέα είσαστε όλες; Και το παίζετε και καλά τυχαίες και ανεξάρτητες εδώ μέσα! Τσατσο-κλικαδούρα δηλαδή όλες σας; Και μετά φαντασιώνομαι εγώ πράγματα...

Κι αν θέλεις μαγαζί προχώ στείλε μου μωρή κλανιά pm....

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
πωω..
ελπιζω να κανεις γλυκο ερωτα επιτελους με καποια
ας ειναι κ καμια απο δω μεσα.. δε θα βρεθει μια να κανει το ψυχικο?
να ηρεμησεις ρε ανθρωπε....

νιτσα κλικιτσα ευελπιστω να παμε σε προχω καφε μες τον μηνα... βρες κανενα καλο χαχαχα

milfslover

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2008
Κριτικές
13
Like
38
Πόντοι
4.175
malakia to katanthsate re!alla oles oi gomenitses  pou stelnete mhnymata edo giati vazete to hahahaha sto telos.pou gelate;apadisi parakalo

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Μας... μας... μας

Δηλαδή μια παρέα είσαστε όλες; Και το παίζετε και καλά τυχαίες και ανεξάρτητες εδώ μέσα! Τσατσο-κλικαδούρα δηλαδή όλες σας; Και μετά φαντασιώνομαι εγώ πράγματα...

Κι αν θέλεις μαγαζί προχώ στείλε μου μωρή κλανιά pm....

σιγα μη σου στειλω και πμ κοτα λυρατη :2funny:

ο πληθυντικος ειναι μεγαλοπρεπειας.......εγω και ο βασιλιας Ηλιος εχουμε τετοια βιτσια......

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
malakia to katanthsate re!alla oles oi gomenitses  pou stelnete mhnymata edo giati vazete to hahahaha sto telos.pou gelate;apadisi parakalo

εγω προσωπικα επειδη ειμαι και γελαδερος ανθρωπος συνηθως οντως γελαω την ωρα που το γραφω :) :)

εσεις τα αγορακια γιατι συνηθως υποδηλωνετε ποσα κιλα ζυγιζουν τα αρχιδια σας και ποσο αντρες εισαστε?

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386

Θα παρακαλέσω να χρησιμοποιούμε ελληνικούς χαρακτήρες και όχι μόνιμα κεφαλαία, όπως αναγράφεται και στους www.bourdela.tv/index.php?option=com_smf&Itemid=168&topic=2.msg914#new]κανόνες του forum[/url].

Υπάρχει η δυνατότητα επεξεργασίας (Τροποποίηση), για να επεξεργαστείς το μήνυμά σου. Η δυνατότητα τροποποίησης θα ισχύει για 30 λεπτά από τη δημιουργία της δημοσίευσής σου.

Αν δεν επεξεργαστείς στο μήνυμά σου στην επόμενη μισή ώρα, θα αναγκαστώ να το διαγράψω.

Ευχαριστώ

milfslover

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2008
Κριτικές
13
Like
38
Πόντοι
4.175
ναι αλλα το κανετε ολεσ γλυκια μου.γιατι τα αρχιδια εχουν και ενα βαροσ.το χαχαχαχα ομωσ  :jerking:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom