loukritia!
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2008
- Like
- 14
- Πόντοι
- 366
πως φτασατε στο να μαλωνετε κ στο ζυγιζετε τα @@ σας δε καταλαβα....
mounitsa έχεις καταντήσει σπασαρχίδω . αλλή δουλειά δεν έχεις απο το να ειρωνεύεσαι και να σχολιάζεις.????
από την εμπειρία μου ξέρω ότι γυναίκα που ποτίζεται καλά δεν γαβγίζει και δεν φωνάζει..βγάλε το γράσσο από το μουνί σου και τις αράχνες από τον κώλο σου και σου δίνω μια ευχή ..
αει μ@μίσου
να τωρα γιατι ειρωνευεσαι απαντησα στην ερωτηση.αμα γουσταρεται πειτε μοθ να μην σασ μιλαω girls
ναι αλλα εμεισ εδω ειμαστε καβλιαρηδεσ και γουσταρουμε τρυφερεσ κουβεντουλεσ οχι ειρωνιεσ και χαχαχαχα
βλεπεις εμενα να παραπονιεμαι για την αδικη τουτη κενωνια με τους δηθεν αντρες και να υποστηριζω οτι οι αντρες ειναι μλκες και τους πατησε το τραινο??
βλεπεις εμενα να παραπονιεμαι για την αδικη τουτη κενωνια με τους δηθεν αντρες και να υποστηριζω οτι οι αντρες ειναι μλκες και τους πατησε το τραινο??
ειλικρινα....ειναι να μη σπας πλακα με αυτα που διαβαζεις εδω μεσα????
οσο για το περι ποτισματος και ταισματος το εχω γραψει κανα μην πριν σχεδον ιδιο
Αυτό το πράγμα που τα μουνάκια αρχίζουν να χώνουν και μετά κάνουν πίσω είναι για τρελά γέλια!!!!
Τουλάχιστον αυτός που φωναζει "χοντρήηηηηηηηη!!!!" τις τελευταίες μέρες κάνει μόνο αυτό, όχι "α όχι, εγώ δεν είπα αυτό, τώρα θα δεις, θα βρω άλλο τρόπο να σου την πω".
Το μουνίτσα ήταν κατειλημμένο , οπότε...Με είπες μουνάκι;
Εγώ ξέρω πάντως μερικά "προχωρημένα" κατά Γκάζι μεριά
Το μουνίτσα ήταν κατειλημμένο , οπότε...
Αχαχαχαα, παρ'το 0ορθον!και γω το κάλεσα και μιλούσε.. (τι κρυάδα είπα πάλι;;; )
Με είπες μουνάκι;
Ποτέ!!! :-* :-*
Ποτέ!!! :-* :-*