Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 192K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 381 άτομα (0 μέλη και 381 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 879 29,2%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 175 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 515 17,1%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 331 11,0%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 323 10,7%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 101 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 590 19,6%
  • αλλο

Ψήφοι: 93 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    3.007

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.036
Πόντοι
2.356
Θα σου δίνω 100 ευρώ για κάθε γυναίκα στο Μοναστηράκι που ξέρει το Γκάνταλφ και εσύ θα μου δίνεις ένα ευρώ για κάθε μία που δεν τον ξέρει.
Μάντεψε ποιός θα γίνει πλούσιος.
Πρώτον δεν εμφανίζεται ποτέ κανείς πουθενά και δεύτερον ακόμα κι έτσι να είναι αν εννοείς το άνωθεν μέλος, με απλά μαθηματικά θα μείνεις μπατιρης και πολύ γρήγορα διότι με 500.000 γυναίκες και με 100 προς 1, μάντεψε ποιος κερδιζει.
:2funny:

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.712
Πόντοι
1.706
Σε αυτό το σημείο οφειλουμε να σημειώσουμε ότι η παλιά φουρνιά Αλβανιδων ήταν σαν άνδρες Αλβανοί με περούκα!!!

Διαφωνείτε;

Οι νέες Αλβανίδες,ενσωματώθηκαν πλήρως,μέ τόν Ελληνικό τρόπο ζωής.
Δέν είναι τόσο τεμπέλες όσο οι Ελεεινίδες,αλλά καί αυτό είναι θέμα χρόνου...γιά νά γίνει!

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
49.095
Πόντοι
9.297
Νομίζω αναφέρεσαι σε προηγούμενη γενιά..
Οι αλβανίδες έχουν ελλεηνοποιηθεί σε μεγάλο βαθμό, με ότι συνεπάγεται αυτό..
Φίλος μου με μισθό γύρω στα 800€ αλλά με αμάξι και σπίτι είχε παντρευτεί Αλβανίδα και είχε αναλάβει αυτή όλες τις δουλειές στο σπίτι.
Πρόσφατα χωρίσανε..
Που χάθηκες εσύ;

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.036
Πόντοι
2.356
Εσύ παίζει να μη γαμας ποτέ σε μπουρδελα για να μη σε ικανοποιούν καθόλου.Εσυ παίζει μόνο γκόμενες να γαμας πουτανες ποτέ δε εξηγείται αλλιώς.Δειχνεις σα να μη έχεις καν σχέση με το αγοραιο σεξ.Συγουρα οι ωραίες είναι φολες αλλά όντως βρίσκεις μερικές που είναι 6-7 άρια και περνάς σούπερ και μια χαρά σε καλύπτουν απλά υπερβάλεις γιατί δε το έχεις ζήσει το αγοραιο σεξ αλλά μόνο τις γκόμενες.
Αν λειτουργούατε οι μισοί
και στο μισό όπως εγώ στα μπουρδέλα θα είχαν έρθει τώρα υπερμοντέλα με φουλ πρόγραμμα. Να μην τα ξαναλέμε. Εγώ μπαίνω δωμάτιο (όοοοοοοοοοποτε πάω κι όοοοοοοοοπως κατάντησαν) :2funny: και κοιτάζω την πάρτη μου. Εσείς "αρκετοί" μπαίνετε δωμάτιο και ρωτάτε πως περασε το μωράκι στον καφέ του. :2funny:
Άσε που την μια λες ότι πάω κάργα στις πουτάνες και καθόλου γκόμενες και τώρα το αντιστρέφεις.

:rockon:

Εγγρ.
24 Νοε 2021
Like
3.716
Πόντοι
456
οι ελληνίδες μυρίζονται εύκολα την αγαμία χρόνων όταν πας για σεξ ή σχέση μαζί τους πιστεύετε,ή μπορείς να το κρύψεις εύκολα κ να καμουφλαριστείς;προφανώς κ θα πέσει τρελή κοροιδία αν σε πάρει χαμπάρι.....

Εγγρ.
21 Ιαν 2023
Κριτικές
41
Like
2.337
Πόντοι
506
Αν λειτουργούατε οι μισοί
και στο μισό όπως εγώ στα μπουρδέλα θα είχαν έρθει τώρα υπερμοντέλα με φουλ πρόγραμμα. Να μην τα ξαναλέμε. Εγώ μπαίνω δωμάτιο (όοοοοοοοοοποτε πάω κι όοοοοοοοοπως κατάντησαν) :2funny: και κοιτάζω την πάρτη μου. Εσείς "αρκετοί" μπαίνετε δωμάτιο και ρωτάτε πως περασε το μωράκι στον καφέ του. :2funny:
Άσε που την μια λες ότι πάω κάργα στις πουτάνες και καθόλου γκόμενες και τώρα το αντιστρέφεις.

Μα δείχνεις ότι δε σε ικανοποιούν ούτε τόσο λίγο τα μπουρδέλα ενώ είτε εμένα είτε άλλους τους έχουν ικανοποιήσει έστω και λίγο.Οχι εγώ ποτέ δε είπα ότι δε γαμας γκόμενες κανονικά,είμαι συγουρος πως όντως γαμας γκόμενες κανονικές πάντα έλεγα αυτό για σένα,μιλάς κάθε μέρα αναλογικά δε γίνεται να μη σου κάτσει ούτε μια.Επισης ναι πίστευα ότι πήγαινες και σε μπουρδέλα εκτός από γκόμενες αλλά όταν δείχνεις ότι στα μπουρδέλα δε περνάς ποτέ καλά αυτό σημαίνει πως απλά δε πας γιατί και εγώ και άλλοι που πάνε έστω μερικές φορές έχουμε περάσει πολύ ωραία.

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.712
Πόντοι
1.706
Φίλος μου με μισθό γύρω στα 800€ αλλά με αμάξι και σπίτι είχε παντρευτεί Αλβανίδα και είχε αναλάβει αυτή όλες τις δουλειές στο σπίτι.
Πρόσφατα χωρίσανε..
Που χάθηκες εσύ;
Οι Αλβανίδες,θά είναι η επόμενη γενιά τών Gold Diggers στήν Ελλάδα,
έχουν όλα τά "φόντα" γιά νά τό κάνουν,μέτρια εμφάνιση καί...Ελεεινίδικη τακτική!

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.036
Πόντοι
2.356
Ο ωραιος24 λεει ότι βλέπει κόσμο στην Φυλής η οποία έχει αδειάσει και τα μισά δουλεύουν μια δύο βάρδιες
με το ζόρι. :2funny: Ο μόνος λόγος που υπάρχει ακόμα
η οδός είναι τα ραντεβού που κάνουν οι αγαπουληδες με ώρα. Αν δεν υπήρχαν αυτοί, οι πουτανες με τα ραντεβού που κάνουν, θα έβγαζαν το μεσημεριανό τους εκτός του ότι θα έβαζαν κάπιο πηχτό ζεστό υγρό στο στόμα τους για τον χειμώνα. :2funny:

(κι αυτά για την υποτίθεται πιο σένια περιοχή μπουρδελων, μην πάμε σε άλλες και κλαίτε)

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.712
Πόντοι
1.706
Πρός όλα τά μέλη,μέ σεβασμό θά τούς πώ ένα πράγμα.
Μήν μπερδεύουμε τίς επαγγελματίες γυναίκες καί τό αγοραίο Sex,μέ τίς "Εξω" γκόμενες...είναι full λάθος! :hi:

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.036
Πόντοι
2.356
Μα δείχνεις ότι δε σε ικανοποιούν ούτε τόσο λίγο τα μπουρδέλα ενώ είτε εμένα είτε άλλους τους έχουν ικανοποιήσει έστω και λίγο.Οχι εγώ ποτέ δε είπα ότι δε γαμας γκόμενες κανονικά,είμαι συγουρος πως όντως γαμας γκόμενες κανονικές πάντα έλεγα αυτό για σένα,μιλάς κάθε μέρα αναλογικά δε γίνεται να μη σου κάτσει ούτε μια.Επισης ναι πίστευα ότι πήγαινες και σε μπουρδέλα εκτός από γκόμενες αλλά όταν δείχνεις ότι στα μπουρδέλα δε περνάς ποτέ καλά αυτό σημαίνει πως απλά δε πας γιατί και εγώ και άλλοι που πάνε έστω μερικές φορές έχουμε περάσει πολύ ωραία.
Μα δεν με νοιάζει τι λες αρκεί να έχεις σταθερή άποψη ώστε να υπάρχει διάλογος. Και σιγά μην μένετε ευχαριστημένοι κάποιοι. Εδώ στην ημερήσια ενημέρωση οπότε μπω να διαβάσω, τα 9/10 κλαινε για την κατάντια. Δεν ενημερώνω πια διότι όταν ενημέρωνα και έγραφα τι βλέπω μου έκαναν αναφορές οι "αγαπουληδες" που μείωνα
τα "μωράκια" τους.

(ορισμός του κόμπλεξ)

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
11.821
Πόντοι
3.556

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.036
Πόντοι
2.356
Πρός όλα τά μέλη,μέ σεβασμό θά τούς πώ ένα πράγμα.
Μήν μπερδεύουμε τίς επαγγελματίες γυναίκες καί τό αγοραίο Sex,μέ τίς "Εξω" γκόμενες...είναι full λάθος! :hi:
Αυτό το έχουμε πει πολλοί. Δυστυχώς όμως η συζήτηση πάει συνέχεια εκεί. Δηλαδή λένε δεν μας κάνουν οι γκόμενες (τις οποίες επίσης κατηγορώ όπως έχουν καταντήσει) οπότε για να μην μείνουμε ρέστοι πάμε στις πουτάνες. Πάντως ο Μενεδημος (οπως κι άλλοι) έχει δίκιο για το επίπεδο υπηρεσιών όπως κι εμφάνισης των πουτανών. Είναι ένα μάτσο χάλια. :2funny:

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.036
Πόντοι
2.356
οι ελληνίδες μυρίζονται εύκολα την αγαμία χρόνων όταν πας για σεξ ή σχέση μαζί τους πιστεύετε,ή μπορείς να το κρύψεις εύκολα κ να καμουφλαριστείς;προφανώς κ θα πέσει τρελή κοροιδία αν σε πάρει χαμπάρι.....
Αυτό αποτελεί μέγιστη αλήθεια. Ο άνδρας που γαμάει σε κάποιο βαθμό λιγο η πολύ δεν πέφτει με τα μούτρα στις πατσαβούρες. Αν κάποιος έχει να γαμήσει καμια πενταετία θα νομίζει ότι βρήκε την ιδανική γυναίκα για 10 ζωές οπότε η άλλη και καθυστερημένη να είναι, θα τον πάρει πρέφα.

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.712
Πόντοι
1.706
Αυτό το έχουμε πει πολλοί. Δυστυχώς όμως η συζήτηση πάει συνέχεια εκεί. Δηλαδή λένε δεν μας κάνουν οι γκόμενες (τις οποίες επίσης κατηγορώ όπως έχουν καταντήσει) οπότε για να μην μείνουμε ρέστοι πάμε στις πουτάνες. Πάντως ο Μενεδημος (οπως κι άλλοι) έχει δίκιο για το επίπεδο υπηρεσιών όπως κι εμφάνισης των πουτανών. Είναι ένα μάτσο χάλια. :2funny:
Η σύγκριση τών γυναικών,γιά νά είναι δίκαια -γιά όλες- θά πρέπει

-Οι επαγγελματίες γυναίκες,νά συγκρίνονται καί νά αξιολογούνται,μεταξύ τους

-Οι "Εξω" γκόμενες,νά συγκρίνονται καί νά αξιολογούνται,μεταξύ τους

-Μόνο έτσι,υπάρχει σωστή αξιολόγηση

emperor13

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2018
Like
766
Πόντοι
96
Πολλές αμερικανικές ταινίες βλέπεις...το ίδιο κι εγώ...αλλά μπορώ να ξεχωρίσω την αλήθεια από την μυθοπλασια.
ειδες πως οι δυο δασκαλοι ειναι διακοσια χρονια τουλαχιστον μπροστα?:rockon::rockon::rockon:

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
49.095
Πόντοι
9.297
Οι Αλβανίδες,θά είναι η επόμενη γενιά τών Gold Diggers στήν Ελλάδα,
έχουν όλα τά "φόντα" γιά νά τό κάνουν,μέτρια εμφάνιση καί...Ελεεινίδικη τακτική!
Και οι Ελληνίδες τι θα κάνουν ;
Θα μαλλιοτραβιουνται με τις Αλβανίδες;

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.036
Πόντοι
2.356
Σήμερα μιλούσα με μια στο διάλειμμα που προσπαθούσε να με πείσει ότι όλες οι γυναίκες έχουν θηλυκότητα κι απλά την βγάζουν όταν πρέπει. :2funny:
Τι άλλη μαλακία θα ακούσουμε; αν η γυναίκα έχει θηλυκότητα, κάνει μπαμ και το έχει ορίτζιναλ χαρακτηριστικό. Η θηλυκότητα δεν είναι επίκτητο χαρακτηριστικό ούτε και ακορντεόν να μαζεύεται και να απλώνεται. Αν δεν την έχει κάποια και προσποιηθει θα γίνει ρεζίλι.
Αφού την ξεφτιλισα με ακατάσχετη ειρωνεία που περπατάει σαν ξεχαρβαλωμενη μούμια, επέστρεψα στην δουλειά μου.

Εγγρ.
21 Ιαν 2023
Κριτικές
41
Like
2.337
Πόντοι
506
Μα δεν με νοιάζει τι λες αρκεί να έχεις σταθερή άποψη ώστε να υπάρχει διάλογος. Και σιγά μην μένετε ευχαριστημένοι κάποιοι. Εδώ στην ημερήσια ενημέρωση οπότε μπω να διαβάσω, τα 9/10 κλαινε για την κατάντια. Δεν ενημερώνω πια διότι όταν ενημέρωνα και έγραφα τι βλέπω μου έκαναν αναφορές οι "αγαπουληδες" που μείωνα
τα "μωράκια" τους.

(ορισμός του κόμπλεξ)

Εγώ δε γκρινιάζω στο ότι είναι άσχημες οι πουτάνες εμένα με ενοχλεί που πολλές δε έχουν καλές υπηρεσίες αλλιώς εμφανησιακα μια χαρά με ικανοποιούν.Επισης δε αλλάζω άποψη πάντα έλεγα ότι εδώ μέσα είσαι από τους λίγους που γαμας γκόμενες κανονικές.Παλια πιστευα ότι γαμαγες και σε μπουρδέλα τώρα παίζεται όταν λες δε ικανοποιήσαι ποτέ στα μπουρδέλα.

Τελευταία τροποποίηση:

Milfomaniac

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
178
Like
22.390
Πόντοι
32.478
Στα Κάτω Πατήσια μπορεί να έχει δύο ευρώ...θα κάνεις ολόκληρο ταξίδι για να γλυτώσεις ένα ευρώ;
Οι "άνδρες" που είδες είναι γύρω στα 25;Γιατί η γενιά που ήταν στην ανάπτυξη μέσα στα μνημόνια έχει χαμηλό ύψος και βάρος λόγω του χαμηλού / ανύπαρκτου εισοδήματος των γονέων.
Δεν γλιτώνει ένα ευρώ. Ένα ευρώ παραπάνω δίνει από τα Πατήσια

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom