Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 192K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 879 29,2%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 175 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 515 17,1%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 331 11,0%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 323 10,7%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 101 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 590 19,6%
  • αλλο

Ψήφοι: 93 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    3.007

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
19.828
Πόντοι
3.656
ιδιοκτήτες μικρομεσαίων μαγαζιών πχ καφετέριες,ψιλικατζίδικα κλπ πιστεύετε έχουν πέραση στις ελληνίδες;δεν λέω απαραίτητα για τα πιο κερδοφόρα και διάσημα μαγαζιά της παραλιακής,μιλάω για εισοδήματα που επιτρέπουν μια ανεξαρτησία έστω κ με το ζόρι(δικο σου σπίτι,αμάξι,λεφτά για βόλτες)

Καφετέριες ναι,μπορείς να γαμάς και τις σερβιτόρες σου

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.712
Πόντοι
1.706
ιδιοκτήτες μικρομεσαίων μαγαζιών πχ καφετέριες,ψιλικατζίδικα κλπ πιστεύετε έχουν πέραση στις ελληνίδες;δεν λέω απαραίτητα για τα πιο κερδοφόρα και διάσημα μαγαζιά της παραλιακής,μιλάω για εισοδήματα που επιτρέπουν μια ανεξαρτησία έστω κ με το ζόρι(δικο σου σπίτι,αμάξι,λεφτά για βόλτες)
Αν είσαι ιδιοκτήτης καφετέριας -η κάποιας άλλης μικρής επιχείρησης- καί η οικονομική ανεξαρτησία σου είναι μέ τό ζόρι,
τό μόνο πού δέν θά σέ απασχολεί είναι οι βόλτες,θά σέ κυνηγούν οι υποχρεώσεις σου,μέ αποτέλεσμα τό γαμήσι καί οι γκόμενες,
νά είναι η τελευταία επιλογή σου,ούτε κάν...θά τό σκέφτεσαι!

• Like
Αντιδράσεις: cool11

crsweber

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.082
Πόντοι
206
Πράγματι οι ελλεινιδες είναι πολύ ρατσίστριες με το θέμα της δουλειάς. Υπάρχει ταξικοτξτα και τοξικότητα από τις Ελληνίδες. Αν βάλεις πχ ότι είσαι εργάτης οδηγός σεκιουριτας.. Δνε σου μιλάει ούτε το μπαζο. Θέλουν όλες εισοδήματιες γιατρούς επιχειρηματίες, ακόμα και οι μπαζολες. Πολλές φορές και εγώ πρ9βληματιζομε αν πρέπει να λέω στις ελλεινιδες τι δουλειά κάνω.. Νομίζω προτιμότερο ειναι να λεω ότι δε δουλευω
γιατι στο χαζο μυαλο τους, εχουν συνδυασει οτι ο γκομενος ειναι για ταξιδακια, παροχες, ψωνια και καλοπεραση.
σου λενε εγω εχω μουνι που εχει μεγαλη αξια, και με θελουν τοσοι, εσενα ποσες σε θελουν, ελαχιστες, αρα θα τα βρουμε αλλιως, πληρωνε μαλακα κοροιδο.
εδω υπαρχουν γκομενες τριανταρες μετριας εμφανισης που ειναι κομμωτριες και θελουν ντε και καλα να ξεκινησει η γνωριμια με καποιον ο οποιος ειναι δημοσιος υπαλληλος, με ιδιοκτητη επιχειρησης , με δικηγορο.
αν εισαι μια χαρα εμφανισιμος αλλα εχεις μια δουλεια σε σουπερ μαρκετ να κοβεις αλλαντικα,ή εισαι συμβασιουχος στο δημο, αυτες ξινιζουν και δεν σου δινουν καν την ευκαιρια να βγειτε για να προχωρησει το πραγμα, τρως αυτοματα ενα ακυρο.
καμια απο αυτες δεν εχει στο μυαλο της να βγει και να περασει ομορφα με εναν ανθρωπο και ας μην καταληξει σε γαμο.
γιατι να θελει ο αλλος να ειναι με λεφτα, τα πολλα λεφτα χρειαζονται στο γαμο αναγκαστικα οταν θα κανεις οικογενεια με παιδια. αλλα για να φτασεις μεχρι το γαμο θελει χρονο, ισως δεν φτασεις και ποτε στο γαμο
αλλα ομως η αλλη με το μαλακισμενο μυαλο σκεφτεται ως εξης,να εχει λεφτα ο αλλος για να κανω ζωαρα , για να ανεβαζω γαματα στορι στο ινστα, και να ψωνιζω συνεχεια στο μαλλ
και αν καταληξουμε στο γαμο μετα απο καιρο εχει καλος, εξαλλου τοσοι με θελουν θα βρω καποιον

Milfomaniac

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
178
Like
22.393
Πόντοι
32.478
Μην γράφετε ό,τι θέλετε παιδιά. Εγώ ξέρω τύπισσα, γνωστή μου από το πανεπιστήμιο, 40 ετών, 1,51 ύψος πολύ αδύνατη, άβυζη και άκωλη μέτριας εμφάνισης - που από τότε που τη θυμάμαι βρίσκει εύπορους ωραίους άντρες στην ηλικία της - και η τύπισσα απλά είναι μια τηλεφωνήτρια των 800 ευρώ βαριά... Και έτσι είναι όλες τους. Ξέρω τι λέω. Δεν μιζεριάζω - παραθέτω μόνο facts. Έχω εκατοντάδες τέτοια παραδείγματα.
1,51 και αδύνατη δεν την γαμάω, που να έχει 6 πολυκατοικίες

Εγγρ.
21 Ιαν 2023
Κριτικές
41
Like
2.337
Πόντοι
506
Πράγματι οι ελλεινιδες είναι πολύ ρατσίστριες με το θέμα της δουλειάς. Υπάρχει ταξικοτξτα και τοξικότητα από τις Ελληνίδες. Αν βάλεις πχ ότι είσαι εργάτης οδηγός σεκιουριτας.. Δνε σου μιλάει ούτε το μπαζο. Θέλουν όλες εισοδήματιες γιατρούς επιχειρηματίες, ακόμα και οι μπαζολες. Πολλές φορές και εγώ πρ9βληματιζομε αν πρέπει να λέω στις ελλεινιδες τι δουλειά κάνω.. Νομίζω προτιμότερο ειναι να λεω ότι δε δουλευω
Ήμουν στη σχολή σήμερα και βλέπω ένα μπάζο χοντρή με σγουρά μαλλιά να έχει αυτοπεποίθηση τρομερή και έβλεπα να την προσεγγίζουν 2 μαλακές καλύτεροι της δλδ ντροπή με τη αγαμία των Ελλήνων ξεφτυλιζουν τον αντρικό φυλλο.Τι να την κάνετε ρε μάγκες γκόμενα χοντρή?Η γυναίκα το μόνο προσόν που έχει να δείξει στον άντρα είναι η εμφάνηση της άμα είναι χοντρή δε έχει να δείξει τίποτα.Ο άντρας δε έχει να δείξει στη γυναίκα τη εμφάνηση του οι γυναίκες δε κοιτάνε εμφάνηση οι γυναίκες το μόνο που κοιτάνε είναι να τις κερνάει ο άντρας από τη δουλειά του φαγητά ποτά ρούχα κλπ κλπ.Τι να κάνουμε υπάρχει αυτή η αδικία στα 2 φύλλα άντρας χοντρός παλεύεται γυναίκα χοντρή δε παλευεται με τίποτα γιατί πολύ απλά ο άντρας το μόνο που κοιτάει είναι τη ενφανηση τίποτα αλλο.Επίσης γυναίκα που να μη έχει φράγκα και να μη κερνάει ποτέ παλεύεται αλλά άντρας να μη έχει φράγκα και να μη κερνάει δε παλεύεται με τίποτα γιατί οι γυναίκες κοιτάνε τη καλοπέραση τα φράγκα και οχι τη εμφάνηση.

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
21.640
Πόντοι
6.056
Εγώ ξέρωόμως περισσότερους με πτυχία μπάκουρες παρά άνευ πτυχίου. Πως το εξηγείς ; Και με περιουσίες μπάκουρους, ενώ οι μπατήρηδες έχουν γυναίκες.

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
21.640
Πόντοι
6.056
εδω υπαρχουν γκομενες τριανταρες μετριας εμφανισης που ειναι κομμωτριες
Τύπε οι κομμώτριες που ξέρω, είναι όλες πάνω από 7/10 .
Αντιθέτως .... γκόμενες εκπαιδευτικοί .... η καλύτερη είναι 6/10 .......
Καλά ιατροί .... ούτε 5/10 ............

Εγγρ.
21 Ιαν 2023
Κριτικές
41
Like
2.337
Πόντοι
506
Μην γράφετε ό,τι θέλετε παιδιά. Εγώ ξέρω τύπισσα, γνωστή μου από το πανεπιστήμιο, 40 ετών, 1,51 ύψος πολύ αδύνατη, άβυζη και άκωλη μέτριας εμφάνισης - που από τότε που τη θυμάμαι βρίσκει εύπορους ωραίους άντρες στην ηλικία της - και η τύπισσα απλά είναι μια τηλεφωνήτρια των 800 ευρώ βαριά... Και έτσι είναι όλες τους. Ξέρω τι λέω. Δεν μιζεριάζω - παραθέτω μόνο facts. Έχω εκατοντάδες τέτοια παραδείγματα.
Ναι γιατί οι περισσότεροι άντρες το μόνο που θέλουν είναι μια γυναίκα να μη είναι χοντρή αν είναι λεπτή ή κανονική ή κοντή ή ψηλή μια χαρά,χοντρή να μη είναι και μια χαρά.

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
21.640
Πόντοι
6.056
Αυτά αδελφέ ίσχυαν 20-30 χρόνια πριν...

Αν έχεις σπίτι , σε γουστάρουν . Κοντινής ηλικίας βέβαια. Αν έχεις πολλά σπίτια , είσαι κελεπούρι . Γενικά επειδή έχουν λίγα χρόνια στη χώρα, δεν έχουν τόσα ακίνητα. Αλλά να έχεις και κάποια δουλειά.
Δεν γουστάρουν με τίποτε πότες καφενείου ταβέρνας και χαρτοπαίκτες. Έχουν ιστορίες από παλιότερες γενιές με γυναίκες που είχαν καεί από τέτοιους λεβέντες.

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.036
Πόντοι
2.356
Δαφωνώ όμως με το ότι η γυναίκα δεν μπορεί να μείνει καιρό αγάμητη. Έχω φίλες με πολύ υψηλά standards, η μια τα δικαιολογεί κιόλας που έχουν να κάνουν σχέση και σεξ πάνω από 1 χρόνο από επιλογή τους. Τους την πέφτουν ναυάγια (μπορεί και από το μπου :P ) και έχουν σιχαθεί να βγαίνουν έξω. Πηγαίνουν κυρίως εκδρομές το σκ. Ταυτόχρονα βέβαια ψιλοδιαμαρτύρονται ότι δεν υπάρχουν γκόμενοι. Την μια θα την έτρωγα αν δεν ήμουν δεσμευμένος.
Προσοχή!!!

Άκρως γυναικείο ποστ. :2funny:
Αυτό το δίποδο μαζί με με κάτι άλλα διαρκώς υποστηρίζει
τις πατσαβούρες. Αν δεν είναι γυναίκα, τότε ειναι λευκός ιππότης. Ενημερωτικά
οι λευκοί ιππότες μιλουν ακριβώς έτσι, θέλοντας πάντα να προστατεύουν τις γκόμενες ΜΕ ΑΠΟΚΟΡΥΦΩΜΑ ΤΗΣ ΠΑΘΗΣΗΣ ΤΟΥΣ ΝΑ ΘΕΩΡΟΥΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΟΙ ΓΙΑ ΑΥΤΕΣ ΟΠΟΤΕ ΠΑΣΧΙΖΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ. :2funny: Επίσης προσποιούνται ότι είναι ανιδιοτελή άτομα αλλά
ο στόχος τους είναι να ΑΠΟΘΕΩΘΟΥΝ από κάποια γκόμενα. Τέλος, ποιος νορμάλ άνδρας θα έγραφε αυτό με τα bold; βάζω στοίχημα δεν θα απαντήσει
κι αν τυχόν απαντήσει αυτο το δίποδο η κάποιο δεκανίκι του θα μας πει για σεβασμό στην σχέση του κτλ.

(ετοιμάζεται να παντρευτεί κατά δήλωση του αυτό το δίποδο και όλη μέρα βρίσκεται σε μπουρδελο-σάιτ, άραγε αν παντρευτεί τι έχει να κάνει μετά τα ΜΕΛΙΑ; εσείς το πιστεύετε; )

:2funny:

Εγγρ.
31 Μαρ 2013
Like
203
Πόντοι
21
Προσοχή!!!

Άκρως γυναικείο ποστ. :2funny:
Αυτό το δίποδο μαζί με με κάτι άλλα διαρκώς υποστηρίζει
τις πατσαβούρες. Αν δεν είναι γυναίκα, τότε ειναι λευκός ιππότης. Ενημερωτικά
οι λευκοί ιππότες μιλουν ακριβώς έτσι, θέλοντας πάντα να προστατεύουν τις γκόμενες ΜΕ ΑΠΟΚΟΡΥΦΩΜΑ ΤΗΣ ΠΑΘΗΣΗΣ ΤΟΥΣ ΝΑ ΘΕΩΡΟΥΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΟΙ ΓΙΑ ΑΥΤΕΣ ΟΠΟΤΕ ΠΑΣΧΙΖΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ. :2funny: Επίσης προσποιούνται ότι είναι ανιδιοτελή άτομα αλλά
ο στόχος τους είναι να ΑΠΟΘΕΩΘΟΥΝ από κάποια γκόμενα. Τέλος, ποιος νορμάλ άνδρας θα έγραφε αυτό με τα bold; βάζω στοίχημα δεν θα απαντήσει
κι αν τυχόν απαντήσει αυτο το δίποδο η κάποιο δεκανίκι του θα μας πει για σεβασμό στην σχέση του κτλ.

(ετοιμάζεται να παντρευτεί κατά δήλωση του αυτό το δίποδο και όλη μέρα βρίσκεται σε μπουρδελο-σάιτ, άραγε αν παντρευτεί τι έχει να κάνει μετά τα ΜΕΛΙΑ; εσείς το πιστεύετε; )

Εσύ το έβαλες σε bold, χαζό είσαι ή το παίζεις?
Δεν είμαι λευκός ιππότης, είμαι ο Gandalf ο γκρίζος και μόλις περάσω το trial του να ξεπαρθενιάσω τον σάντμαν θα γίνω ο Gandalf o Λευκός.

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.036
Πόντοι
2.356
Όσο αφορά τις πουτάνες που λέτε ότι δεν πάνε πλέον τόσο οι άνδρες, θα σας δώσω ξανά μια ρεαλιστική απάντηση που θα ενοχλήσει πολλούς
αλλά η αλήθεια πάντα τσούζει. :rockon:Οι πουτάνες έχουν καταντήσει πλέον ερείπια εμφάνισης και ικανοτήτων σε συντριπτικό βαθμό. Δεν έχουν καμία απολύτως σχέση με το παρελθόν που ήταν πολύ πιο εμφανίσιμες και επαγγελματίες. ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ ΠΟΥΤΑΝΑ σημαίνει να μπορεί να ικανοποιεί όλους η σχεδόν όλους τους πελάτες στα πλαίσια του προγράμματος που παρέχει και εντός των ορίων της συναλλαγής.
ΟΧΙ ΣΑΝ ΤΩΡΑ!!! :2funny:
Δυστυχώς έχουμε καταντήσει να διαβάζουμε σε "χτενισμένες" κριτικές ότι κάποιοι τις κάνουν ΣΥΧΝΑ
να χύνουν με αγκομαχητά, μας περιγράφουν ΣΥΧΝΑ πως γάμησαν αντί να κριτικάρουν την πουτάνα, μας λένε ΣΥΧΝΑ πόσα πολλά έξτρα αποκόμισαν για να παραστήσουν τους ερασταρες, γκαριζουν ΣΥΧΝΑ οτι δεν τα κάνουν όλα με όλους ώστε να καλύπτουν τις ψευδαισθήσεις που διατυπώνουν κτλ. :2funny:
Αυτά όλα είναι ΕΞΑΙΡΕΣΕΙΣ μια στο τόσο κι όχι συχνά φαινόμενα. Στις πουτάνες πάνε οι άνδρες όταν θέλουν ποικιλία πέραν της γκόμενας
ή όταν δεν έχουν γκόμενα (μόνο για γαμήσι είναι οι γκόμενες ειδικά σήμερα)
ή αν θέλουν να κάνουν κάνα βίτσιο οπως παρτουζα που δεν βρίσκουν να κάνουν αλλού. ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΝΔΡΑΣ
σε όλο τον πλανήτη δεν μπορεί να ζήσει μόνο με πουτάνες διότι το γαμήσι είναι τεχνητό, βιαστικό και ψεύτικο. Οι μόνοι άνδρες που δικαιολογώ απόλυτα να πηγαίνουν στις πουτάνες εφ ορου ζωής είναι οι ανάπηροι.

apocalypse-now-1979.gif

:rockon:

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.036
Πόντοι
2.356
Εσύ το έβαλες σε bold, χαζό είσαι ή το παίζεις?
Δεν είμαι λευκός ιππότης, είμαι ο Gandalf ο γκρίζος και μόλις περάσω το trial του να ξεπαρθενιάσω τον σάντμαν θα γίνω ο Gandalf o Λευκός.
Ειλικρινά νομίζω ότι γράφει γυναίκα (και εδώ). :2funny: Προσωπικά αυτή την εξήγηση έχω να δώσω μαζί με τα άλλα που σου έγραψα. Το μπολντ εγώ το τονισα με αυτό που έγραψες. Είσαι γυναίκα
η λευκός ιππότης. Συμπερασματικά μην ξεχνάς ότι βρισκόμαστε σε φόρουμ. Κατά συνέπεια εγώ, εσύ κι όλοι οι υπόλοιποι μπορούμε να κριτικάρουμε και να αξιολογούμε οτιδήποτε γράφεται. :rockon:

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.036
Πόντοι
2.356
Οι πελάτες με τις πουτάνες έχουν πάντα ΑΝΤΙΚΡΟΥΟΜΕΝΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ. Η πουτάνα θέλει να κάνει οσο το δυνατόν λιγότερα στο μικρότερο χρονικό διάστημα κι ο πελάτης θέλει να πάρει όσο το δυνατόν περισσότερα στο μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Το ανθρώπινο σώμα για να κατανοήσει την ηδονή από άκρη σε άκρη και να νιωσει κορεσμό, χρειάζεται ικανά προκαταρκτικα, ικανό χρόνο γαμησιού και ποιότητα. Δηλαδή αυθεντικό γαμήσι. Οτιδήποτε άλλο το αφήνει να "πεινάει". Αυτή ακριβώς είναι η τακτική (να πεινάει ο πελάτης) στο αγοραίο σεξ (έτσι πρέπει να λέγεται αφού έχουμε συναλλαγή) ώστε
να μην νιώθει κορεσμό (έστω και τεχνητό)
για να συνεχίσει να τα ακουμπάει.
Βρείτε γκόμενες για ρεαλιστικό γαμήσι. Έτσι κι αλλιώς μόνο για γαμήσι είναι πια με τον γυναικοκεντρισμό.

ggthd

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2010
Like
1.899
Πόντοι
216
Απ'τις ελλεεινίδες,καλύτερες είναι οι αλβανίδες για σπίτι
Τύπε τις προάλλες μιλούσα με έναν Αλβανό 50άρη και είχε κατέβει η γυναίκα του στην είσοδο της πολυκατοικίας να πάρει τη σακούλα με τα ψώνια γιατί αυτός καθυστερούσε να ανέβει, ξεφτιλίζοντάς τον που άφηνε νηστικό το παιδί :confused::confused::confused:

Εγγρ.
21 Ιαν 2023
Κριτικές
41
Like
2.337
Πόντοι
506
Όσο αφορά τις πουτάνες που λέτε ότι δεν πάνε πλέον τόσο οι άνδρες, θα σας δώσω ξανά μια ρεαλιστική απάντηση που θα ενοχλήσει πολλούς
αλλά η αλήθεια πάντα τσούζει. :rockon:Οι πουτάνες έχουν καταντήσει πλέον ερείπια εμφάνισης και ικανοτήτων σε συντριπτικό βαθμό. Δεν έχουν καμία απολύτως σχέση με το παρελθόν που ήταν πολύ πιο εμφανίσιμες και επαγγελματίες. ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ ΠΟΥΤΑΝΑ σημαίνει να μπορεί να ικανοποιεί όλους η σχεδόν όλους τους πελάτες στα πλαίσια του προγράμματος που παρέχει και εντός των ορίων της συναλλαγής.
ΟΧΙ ΣΑΝ ΤΩΡΑ!!! :2funny:
Δυστυχώς έχουμε καταντήσει να διαβάζουμε σε "χτενισμένες" κριτικές ότι κάποιοι τις κάνουν ΣΥΧΝΑ
να χύνουν με αγκομαχητά, μας περιγράφουν ΣΥΧΝΑ πως γάμησαν αντί να κριτικάρουν την πουτάνα, μας λένε ΣΥΧΝΑ πόσα πολλά έξτρα αποκόμισαν για να παραστήσουν τους ερασταρες, γκαριζουν ΣΥΧΝΑ οτι δεν τα κάνουν όλα με όλους ώστε να καλύπτουν τις ψευδαισθήσεις που διατυπώνουν κτλ. :2funny:
Αυτά όλα είναι ΕΞΑΙΡΕΣΕΙΣ μια στο τόσο κι όχι συχνά φαινόμενα. Στις πουτάνες πάνε οι άνδρες όταν θέλουν ποικιλία πέραν της γκόμενας
ή όταν δεν έχουν γκόμενα (μόνο για γαμήσι είναι οι γκόμενες ειδικά σήμερα)
ή αν θέλουν να κάνουν κάνα βίτσιο οπως παρτουζα που δεν βρίσκουν να κάνουν αλλού. ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΝΔΡΑΣ
σε όλο τον πλανήτη δεν μπορεί να ζήσει μόνο με πουτάνες διότι το γαμήσι είναι τεχνητό, βιαστικό και ψεύτικο. Οι μόνοι άνδρες που δικαιολογώ απόλυτα να πηγαίνουν στις πουτάνες εφ ορου ζωής είναι οι ανάπηροι.

apocalypse-now-1979.gif

Φίλε είσαι υπερβολικος δε είναι όλες οι πουτανας ερείπια εμφανησιακα έχει και μια χαρά εμφανησιακα πουτανες.Το ζήτημα είναι ότι δε παρέχουν αξιοπρεπείς υπηρεσίες ακόμα και αυτές οι λίγες ωραίες,μόνο τα μπάζα παρέχουν καλές υπηρεσίες.Ομως δε μπορείς να δικαιολογείς ότι οι άντρες δε πάνε σε πουτανες γιατί δε έχει ωραίες και γιατί καμία δε σε κάνει να περάσεις καλά,έχει μερικές που είναι μέτριες εμφανησιακα και μια χαρά περνάς οι ωραίες βέβαια όχι είναι φολες.Αμα η άλλη είναι μέτρια εμφανησιακα όμως και σε κάνει να περνάς καλά μια χαρά κομπλέ περνάς.Οι νέοι άντρες 18-25 δε πάνε σε πουτανες γιατί είναι φλωροι και ανοργασμικοι προτιμούν να μείνουν αγαπητοί από το να πάνε σε πουτανες που το να πας δε μπουρδέλο είναι παλιομοδίτικο και οι βλάκες οι νέοι βάζουν παραπάνω το να είναι μοντέρνοι από τις καύλες τους.Οι μπάρμπες πάλι που το είδες ότι δε πάνε?ένα κάρο 40-50 αρηδες βλέπω κάθε μέρα στη φυλής να μπαίνουν δωμάτιο.Το μόνο συγουρο είναι πως οι νέοι όντως δε πάνε αλλά όχι επειδή είναι όλες οι πουτάνες άσχημες αλλά γιατί τα μπουρδέλα δε είναι της μόδας και ακολουθούν σα βλαμμένα όλοι τη μόδα.

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.036
Πόντοι
2.356
Τύπε τις προάλλες μιλούσα με έναν Αλβανό 50άρη και είχε κατέβει η γυναίκα του στην είσοδο της πολυκατοικίας να πάρει τη σακούλα με τα ψώνια γιατί αυτός καθυστερούσε να ανέβει, ξεφτιλίζοντάς τον που άφηνε νηστικό το παιδί :confused::confused::confused:
Σε αυτό το σημείο οφειλουμε να σημειώσουμε ότι η παλιά φουρνιά Αλβανιδων ήταν σαν άνδρες Αλβανοί με περούκα!!!

Διαφωνείτε;

sotos71

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2023
Like
2.724
Πόντοι
456
Ειλικρινά νομίζω ότι γράφει γυναίκα (και εδώ). :2funny:

Θα σου δίνω 100 ευρώ για κάθε γυναίκα στο Μοναστηράκι που ξέρει το Γκάνταλφ και εσύ θα μου δίνεις ένα ευρώ για κάθε μία που δεν τον ξέρει.
Μάντεψε ποιός θα γίνει πλούσιος.

Εγγρ.
21 Ιαν 2023
Κριτικές
41
Like
2.337
Πόντοι
506
Οι πελάτες με τις πουτάνες έχουν πάντα ΑΝΤΙΚΡΟΥΟΜΕΝΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ. Η πουτάνα θέλει να κάνει οσο το δυνατόν λιγότερα στο μικρότερο χρονικό διάστημα κι ο πελάτης θέλει να πάρει όσο το δυνατόν περισσότερα στο μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Το ανθρώπινο σώμα για να κατανοήσει την ηδονή από άκρη σε άκρη και να νιωσει κορεσμό, χρειάζεται ικανά προκαταρκτικα, ικανό χρόνο γαμησιού και ποιότητα. Δηλαδή αυθεντικό γαμήσι. Οτιδήποτε άλλο το αφήνει να "πεινάει". Αυτή ακριβώς είναι η τακτική (να πεινάει ο πελάτης) στο αγοραίο σεξ (έτσι πρέπει να λέγεται αφού έχουμε συναλλαγή) ώστε
να μην νιώθει κορεσμό (έστω και τεχνητό)
για να συνεχίσει να τα ακουμπάει.
Βρείτε γκόμενες για ρεαλιστικό γαμήσι. Έτσι κι αλλιώς μόνο για γαμήσι είναι πια με τον γυναικοκεντρισμό.

Εσύ παίζει να μη γαμας ποτέ σε μπουρδελα για να μη σε ικανοποιούν καθόλου.Εσυ παίζει μόνο γκόμενες να γαμας πουτανες ποτέ δε εξηγείται αλλιώς.Δειχνεις σα να μη έχεις καν σχέση με το αγοραιο σεξ.Συγουρα οι ωραίες είναι φολες αλλά όντως βρίσκεις μερικές που είναι 6-7 άρια και περνάς σούπερ και μια χαρά σε καλύπτουν απλά υπερβάλεις γιατί δε το έχεις ζήσει το αγοραιο σεξ αλλά μόνο τις γκόμενες.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom