Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 192K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 879 29,2%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 175 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 515 17,1%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 331 11,0%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 323 10,7%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 101 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 590 19,6%
  • αλλο

Ψήφοι: 93 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    3.007

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
19.828
Πόντοι
3.656
Ακριβώς αυτό όμως. Μα ακριβώς.

Οι άνθρωποι 35 ετών έως 45 ετών απλά δεν βγαίνουν. Που μου λένε να βγω. Να βγω να πάω που; Για πείτε μου.
Στα μόνα μέρη που θα δεις ανθρωπους 40 ετών και πάνω ή εκεί γύρω είναι στα ΛΟΑΤΚΙ μέρη (gay bars κλπ). ΤΕΛΟΣ.

Αν λοιπόν κανείς δεν έχει δικό το δίκτυο ή δεν ξεπαραδιάζεται ή δεν έχει κύκλο που να του δίνει γκόμενες είναι τελειωμένος.
Όχι τίποτα άλλο, αλλά τσαντίζομαι γιατί και ΟΛΕΣ οι ειρόδουλες πλέον είναι άθλιες. Όταν λέω όλες εννοώ ΟΛΕΣ. Καμία σχέση όπως πριν 10 έτη.

Δεν βγαίνουν γιατί πολλοί δεν έχουν και παρέα.Δεν είναι δηλαδή ότι θέλουν και κάθονται μέσα

Γι'αυτό λέμε ότι είναι απαραίτητη μια γκόμενα σε τέτοιες ηλικίες,για εξόδους,2ημερα κλπ

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
7.179
Πόντοι
2.356
Δεν βγαίνουν γιατί πολλοί δεν έχουν και παρέα.Δεν είναι δηλαδή ότι θέλουν και κάθονται μέσα

Γι'αυτό λέμε ότι είναι απαραίτητη μια γκόμενα σε τέτοιες ηλικίες,για εξόδους,2ημερα κλπ
Δίκιο έχεις σε αυτό - απλά είναι, όπως συμφωνείς δύσκολο πια, κυρίως οικονομικά.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
49.113
Πόντοι
9.297
Περνάει όμως καλά. Δεν υπάρχει ούτε ένα Σαββατοκύριακο που να μην βάζει στορι σε Υδρες, Σπέτσες, και τέτοια. Και μιλάμε γκόμενα τάπα 1,50 πολύ μέτρια χωρίς στήθος και κώλο και με δουλειά τηλεφωνήτριας των 800 ευρώ... Και βρίσκει συχνά γκόμενους.
Η μπαζολαγνεια είναι πιο συχνή από την κινεζική πανούκλα...

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
7.179
Πόντοι
2.356
Η μπαζολαγνεια είναι πιο συχνή από την κινεζική πανούκλα...
Πράγματι. Ξέρω πολλά μπάζα γυναίκες - ακόμα και χοντρές που βρίσκουν να γαμηθούν - αν δε η άλλη είναι άνω του 1,68, αδύνατη με ωραίο σώμα και κάπως νορμαλ φάτσα - ΨΩΝΙΖΕΤΑΙ ΑΓΡΙΩΣ ανεξαρτήτως ηλικίας καθώς όποτε θέλει έχει το γαμησάκι της ή το συναίσθημά της. Ενώ εγω πχ μόνο αν γίνω GAY θα βρω ανταπόκριση. Χαχα. Εκτός αν πάω να ανταποκρίνομαι σε ιποππόταμους

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
19.828
Πόντοι
3.656
Περνάει όμως καλά. Δεν υπάρχει ούτε ένα Σαββατοκύριακο που να μην βάζει στορι σε Υδρες, Σπέτσες, και τέτοια. Και μιλάμε γκόμενα τάπα 1,50 πολύ μέτρια χωρίς στήθος και κώλο και με δουλειά τηλεφωνήτριας των 800 ευρώ... Και βρίσκει συχνά γκόμενους.

Γι'αυτό λέμε ότι οι γυναίκες ζούνε πιο γεμάτες ζωές

Προφανώς και πολλοί άντρες εαν έχουν γκομενοπαρέα να γυρνάνε απο'δω κι απο'κει,και δεν ζούνε σαν...φαντάσματα,θα'ναι και πιο ανεβασμένοι ψυχολογικά

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
7.179
Πόντοι
2.356
Γι'αυτό λέμε ότι οι γυναίκες ζούνε πιο γεμάτες ζωές

Προφανώς και πολλοί άντρες εαν έχουν γκομενοπαρέα να γυρνάνε απο'δω κι απο'κει,και δεν ζούνε σαν...φαντάσματα,θα'ναι και πιο ανεβασμένοι ψυχολογικά
Έτσι είναι. Ακριβώς έτσι.

LION-974

Μέγας
Εγγρ.
19 Ιουν 2008
Κριτικές
12
Like
3.704
Πόντοι
4.895
Πράγματι. Ξέρω πολλά μπάζα γυναίκες - ακόμα και χοντρές που βρίσκουν να γαμηθούν - αν δε η άλλη είναι άνω του 1,68, αδύνατη με ωραίο σώμα και κάπως νορμαλ φάτσα - ΨΩΝΙΖΕΤΑΙ ΑΓΡΙΩΣ ανεξαρτήτως ηλικίας καθώς όποτε θέλει έχει το γαμησάκι της ή το συναίσθημά της. Ενώ εγω πχ μόνο αν γίνω GAY θα βρω ανταπόκριση. Χαχα. Εκτός αν πάω να ανταποκρίνομαι σε ιποππόταμους
Συχνά λέω το εξής απλό: με εξαίρεση ακραίες-ακρότατες περιπτώσεις καράμπαζων/ εξαμβλωμάτων, δεν υπάρχει γυναίκα σήμερα που θέλει να βρει γκόμενο και δε βρίσκει. Δεν απορώ με την ''επιτυχία'' των μπάζων, όταν μεγάλη μερίδα την έχουν δει ντίβες και κάποιες μπάζα θέλουν άντρα (και τον βρίσκουν), είναι λογικό ως πιο δεκτικές να έχουν και μεγαλύτερες επιλογές και ''επιτυχίες''.

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
7.179
Πόντοι
2.356
Συχνά λέω το εξής απλό: με εξαίρεση ακραίες-ακρότατες περιπτώσεις καράμπαζων/ εξαμβλωμάτων, δεν υπάρχει γυναίκα σήμερα που θέλει να βρει γκόμενο και δε βρίσκει. Δεν απαορώ με την ''επιτυχία'' των μπάζων, όταν μεγάλη μερίδα την έχουν δει ντίβες και κάποιες μπάζα θέλουν άντρα (και τον βρίσκουν), είναι λογικό ως πιο δεκτικές να έχουν και μεγαλύτερες επιλογές και ''επιτυχίες''.
RESPECT. Ακριβώς αυτό.

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
19.828
Πόντοι
3.656
Συχνά λέω το εξής απλό: με εξαίρεση ακραίες-ακρότατες περιπτώσεις καράμπαζων/ εξαμβλωμάτων, δεν υπάρχει γυναίκα σήμερα που θέλει να βρει γκόμενο και δε βρίσκει. Δεν απορώ με την ''επιτυχία'' των μπάζων, όταν μεγάλη μερίδα την έχουν δει ντίβες και κάποιες μπάζα θέλουν άντρα (και τον βρίσκουν), είναι λογικό ως πιο δεκτικές να έχουν και μεγαλύτερες επιλογές και ''επιτυχίες''.

Βέβαια,πάνω απ'όλα φταίει η μοναξιά/αγαμία των αντρών,γι'αυτό βρίσκουν όλες εύκολα γκόμενο

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
7.179
Πόντοι
2.356
Βέβαια,πάνω απ'όλα φταίει η μοναξιά/αγαμία των αντρών,γι'αυτό βρίσκουν όλες εύκολα γκόμενο
Και να ξαναπροσθέσω στο εύστοχο σχόλιό σου ότι φταίει ότι τα τελευταια 10 χρόνια έχει πέσει ΠΟΛΥ ΑΣΧΗΜΑ η ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών από τις ιερόδουλες. Και δεν μιλάω για Μεταξουργείο και Φυλής αλλά για τα στουντιο και τις ανεξάρτητες. Όλες πανάκριβες και πολύ κακές.
Γι αυτό πάνε και γαμάνε κάτι μπάζα γκόμενες πολλοί.

Εγγρ.
31 Μαρ 2013
Like
203
Πόντοι
21
Κακά τα ψέματα πέρα από κάποια ηλικία τα κονέ και τα προξενια κατά κανόνα θα είναι τα περισσεύματα,ναυάγια της ζωής με ψυχολογικά από πρώην και κακοποιητικες συμπεριφορες,περιπτώσεις χυσοδοχειων αλλά και περιπτώσεις σοβαρών καριεριστριων που θυμηθηκαν να παντρευτούν στα 40 κατι.Οι περιπτώσεις με λεφτά και από τις 2 πλευρές έχουν μεγαλώσει από την αρχή για το πώς ,που ποτέ και με ποιον,ποια ο γάμος και η ένωση περιουσιών οπότε δεν τίθεται θέμα.
Περίπου στην ίδια φάση είμαι κι εγώ αλλά οι γνωστές κ οι γυναίκες φίλων δεν μου γνωρίζουν αν και είναι μέσα όχι απλά σε γυναικείο κύκλο αλλά σε μουνολιβαδα λόγω επαγγέλματος.Εννοειται ποτέ δεν ζήτησα από αυτές αλλά είναι οι αυτοπροτάσεις τους που κρατάνε πάνω από 10 χρόνια.Δεν μπορεί να εξηγηθεί η γυναικεία λογική.Φοβουνται μην διακορευσω της ήδη διακορευμενες κ πλέον χιλιομετροφαγες αγαμες συναδελφισες,φίλες επειδή δεν είμαι σταθερός;Δεν κάνω εγώ για αυτές ή αυτές για εμένα;Θα εκτεθούν αν μου γνωρίσουν και μετά δεν θα μιλιούνται;Παντως επειδή ξέρω καλά ότι γυναίκα δεν μπορεί να μείνει για καιρό αγαμητη οι φίλες θα βολεύονται διαφορετικά θα το ζηταγαν.(Σαντ εδώ έχεις ένα δίκιο).Η διαίσθησή μου πάντως και η εμπειρία μου κρίνοντας και άλλες περιπτώσεις φίλων οι γυναίκες ενδομυχα αν και είναι σε μια σχέση μπορεί να γουστάρουν και άλλον που δεν μπορούν να τον έχουν για Χ,ψ λόγους οπότε προκειμένου να τον έχει μια φίλη της και να ζηλεύει προτιμάει να μην κάνει το κονέ.Εγω το έχω ξαναγράψει δεν θα είχα κανένα πρόβλημα να γνωρίσω κοπέλα σε φίλο.
Συμφωνώ για την ηλικία.
Τα καλά κομμάτια συνήθως φεύγουν μέχρι την ηλικία των 26-27. Θα γνωρίσουν κάποιον από τον κύκλο τους, από την σχολή τους ή κάποιον από τους πολλούς που θα τους την πέσουν.
Μετά τα 28-29 είναι συνήθως αυτές που τους έταζαν μερικοί γάμο και τις σούταραν οπότε τώρα έχουν ψυχολογικά ή τίποτα δασκάλες που τρέχουν από μέρος σε μέρος και δεν μπορούν να κάνουν σχέση. Μετά πάμε σε χωρισμένες,παντρεμένες κτλ που οκ αυτές λογικά μόνο κάνα μέλος του μπου θα έτρωγε.

Διαφωνώ όμως με το ότι η γυναίκα δεν μπορεί να μείνει καιρό αγάμητη. Έχω φίλες με πολύ υψηλά standards, η μια τα δικαιολογεί κιόλας που έχουν να κάνουν σχέση και σεξ πάνω από 1 χρόνο από επιλογή τους. Τους την πέφτουν ναυάγια (μπορεί και από το μπου :P ) και έχουν σιχαθεί να βγαίνουν έξω. Πηγαίνουν κυρίως εκδρομές το σκ. Ταυτόχρονα βέβαια ψιλοδιαμαρτύρονται ότι δεν υπάρχουν γκόμενοι. Την μια θα την έτρωγα αν δεν ήμουν δεσμευμένος.

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
19.828
Πόντοι
3.656
Και να ξαναπροσθέσω στο εύστοχο σχόλιό σου ότι φταίει ότι τα τελευταια 10 χρόνια έχει πέσει ΠΟΛΥ ΑΣΧΗΜΑ η ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών από τις ιερόδουλες. Και δεν μιλάω για Μεταξουργείο και Φυλής αλλά για τα στουντιο και τις ανεξάρτητες. Όλες πανάκριβες και πολύ κακές.
Γι αυτό πάνε και γαμάνε κάτι μπάζα γκόμενες πολλοί.

Τύπε για να είμαστε και ειλικρινείς,στις ιερόδουλες πάει η μειοψηφία.Οι περισσότεροι είτε δε γουστάρουν,είτε το έχουν για ξεφτίλα.Καλώς ή κακώς,έτσι συμβαίνει.Γι'αυτό και κυνηγάνε έστω και μπάζα.

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
7.179
Πόντοι
2.356
Τύπε για να είμαστε και ειλικρινείς,στις ιερόδουλες πάει η μειοψηφία.Οι περισσότεροι είτε δε γουστάρουν,είτε το έχουν για ξεφτίλα.Καλώς ή κακώς,έτσι συμβαίνει.Γι'αυτό και κυνηγάνε έστω και μπάζα.
Έχω βαρεθεί να σου βάζω like αδερφέ. Αλλά τι να κάνω; Αφού έχεις δίκιο. Έτσι είναι.
Εγώ δυστυχώς όμως με μπάζα δεν μπορώ να πάω γιατί δεν μου σηκώνεται με αυτά. Κια πλέον δεν πάω ούτε πουτάνες. Πάω εξαιρετικά σπάνια. Το γεγονός ότι πολλοί πάνε με μπάζα δημιουργεί θέμα.

Άσχετο. Πρόσφατα ένας γνωστός μου πήγε με μπάζο για ξεκαυλωμα, την γνώρισε από κοινό κυκλο και στην πρώτη φορά την άφησε έγκυο - και αυτή έτρεχε για εκτρώσεις. Κάποιοι είναι εντελώς μαλάκες. Για να κάνουν την καύλα τους ρισκάρουν πολύ έντονα.

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
7.179
Πόντοι
2.356
Ο λόγος που δεν πάνε πλέον πολλοί 30-45 ετών στις επαγγελματίες πόρνες είναι γιατί παρέχουν ΟΛΕΣ τους άθλιες υπηρεσίες.

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
19.828
Πόντοι
3.656
Άσχετο. Πρόσφατα ένας γνωστός μου πήγε με μπάζο για ξεκαυλωμα, την γνώρισε από κοινό κυκλο και στην πρώτη φορά την άφησε έγκυο - και αυτή έτρεχε για εκτρώσεις. Κάποιοι είναι εντελώς μαλάκες. Για να κάνουν την καύλα τους ρισκάρουν πολύ έντονα.

Τί να κάνει ο φουκαράς,του δόθηκε ευκαιρία για ακα γαμήσι.Εκεί πρέπει να έχεις τη δύναμη να αντισταθείς

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
7.179
Πόντοι
2.356
Τί να κάνει ο φουκαράς,του δόθηκε ευκαιρία για ακα γαμήσι.Εκεί πρέπει να έχεις τη δύναμη να αντισταθείς
Αυτή ψαχνόταν σαν τρελή να γαμηθεί. Μιλάμε βαθμολογικά με άριστα το 10 εμφανησιακά είναι στο 4 περίπου. Και βρήκε. Και γενικά βρίσκει. Και όχι μεγάλη, 35 ετών. Με κιλά - αλλά όχι που να σε καυλώνει. Το αντίθετο θα έλεγα.

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
19.828
Πόντοι
3.656
Αυτή ψαχνόταν σαν τρελή να γαμηθεί. Μιλάμε βαθμολογικά με άριστα το 10 εμφανησιακά είναι στο 4 περίπου. Και βρήκε. Και γενικά βρίσκει. Και όχι μεγάλη, 35 ετών. Με κιλά - αλλά όχι που να σε καυλώνει. Το αντίθετο θα έλεγα.

Μάλλον έψαχνε μαλάκα για να γκαστρωθεί

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
7.179
Πόντοι
2.356
Μάλλον έψαχνε μαλάκα για να γκαστρωθεί
Όχι όχι δεν ηθελε παιδί κ τέτοια αυτή, κάθε άλλο - απλά πάνω στη καύλα έγινε το "ατύχημα". Ο άλλος μόλις το έμαθε εξαφανιστηκε.

LION-974

Μέγας
Εγγρ.
19 Ιουν 2008
Κριτικές
12
Like
3.704
Πόντοι
4.895
Ο γκόμενος πόσες σχέσεις είχε πριν από αυτήν; πόσες άλλες επιλογές είχε εκτός από αυτήν; αν η απάντηση στο τελευταίο είναι ΚΑΜΙΑ και στο πρώτο 1-3, τότε η συγκεκριμένη φαντάζει Θεά στα μάτια του, όταν τη γαμάει ακάποτα και τα πίνει δωρεάν, και εκείνος νιώθει Θεός, αφού για να έχει το μισό από αυτό που του παρέχει πρέπει να πληρώσει.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom