Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 192K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 21 άτομα (0 μέλη και 21 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 879 29,2%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 175 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 515 17,1%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 331 11,0%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 323 10,7%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 101 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 590 19,6%
  • αλλο

Ψήφοι: 93 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    3.007

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.712
Πόντοι
1.706
Καί οι Αλβανίδες κοντοκώλες είναι,σιγά τίς γκόμενες,
ελάχιστες είναι...ψηλοκάβαλες!
Καί μέ πονηρό βλέμμα,αυτές καί άν θέλουν φράγκα,
πού ζείτε ρέέέέέ!

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
21.640
Πόντοι
6.056
Σίγουρα εκτός τήν μουσική,καί γιά τίς γκόμενες,
αλλά όταν λές σπονσορέτες καί νά τά σκάς...αυτό δέν εννοούσες ?
Ενώ εγώ σού λέω,ότι δέν χρειάζεται νά πληρώσεις γιά νά γαμήσεις,
θά έκανες παιχνίδι μέ τίς μούνες καί ότι...έβγαινε άν έβγαινε!

Τι να έβγαινε ρε τύπε ; Ένα αρχίδι έβγαινε. Και να έβγαινε κάτι , σου κάναν χαλάστρα οι του μαγαζιού .............
Δεν λέω ότι δεν μπορούσε να βγάλει κάποιος γκόμενα στα νυχτερινά όταν γινόταν χαμός .........

αλλά αν μπορούσε εκεί , στις πλατείες της γειτονιάς του .... δρόμους .... σούπερ μάρκετ ..... βίντεο κλαμπ τότε ....
έβγαζε δεκαπλάσιες ............

Για τον πούτσο τελείως. Γαμημένη νύχτα.

Μόνο αν έβγαινες έξω, καταλάβαινες πόσο για τον πούτσο ήταν .

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.712
Πόντοι
1.706
Τι να έβγαινε ρε τύπε ; Ένα αρχίδι έβγαινε. Και να έβγαινε κάτι , σου κάναν χαλάστρα οι του μαγαζιού .............
Δεν λέω ότι δεν μπορούσε να βγάλει κάποιος γκόμενα στα νυχτερινά όταν γινόταν χαμός .........

αλλά αν μπορούσε εκεί , στις πλατείες της γειτονιάς του .... δρόμους .... σούπερ μάρκετ ..... βίντεο κλαμπ τότε ....
έβγαζε δεκαπλάσιες ............

Για τον πούτσο τελείως. Γαμημένη νύχτα.

Μόνο αν έβγαινες έξω, καταλάβαινες πόσο για τον πούτσο ήταν .
Δέν διαφωνώ καθόλου,αντίθετα συμφωνώ 100%
Στά νυχτερινά μαγαζιά,τό "πρώτο χέρι" τό έχουν οι ιδιοκτήτες καί οι συνεργάτες τους,όχι οι υπάλληλοι.
Πελάτες απλά έκαναν παιχνίδι,καί άν γαμούσαν -πράγμα σπάνιο έως αδύνατο- ήταν καί..οι χειρότερες γκόμενες πάντα!

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.712
Πόντοι
1.706
Ειδικά βουλα που λες ότι μένεις..δεν νομίζω να είναι ελλεινιδες από βούλα και να δουλεύουνε σε φούρνο. Γενικα οι ελλεινιδες δεν δουλευουνε
Πάντως μέ αυτές πού μιλάω στούς φούρνους,είναι Ελληνίδες,
όταν λέω μιλάω λέμε πολλά μέ τίς γκόμενες,όχι ότι πάω νά τήν πέσω σέ καμμία περίπτωση.
Απλά έχουμε γνωριστεί...καί τά λέμε!

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.712
Πόντοι
1.706
Παπάρια επιμειξια. Ελάχιστες τέτοιες περιπτώσεις.. Ακομα και με αλβανους μικρή επιμειξια εχει γίνει.. Συνήθως αλβανιδα παντρεύεται κάνας πλούσιος. Που έχει βαρεθεί να είναι μπακουρι και να τον παιζει. Πολλές αλβανιδες εδώ αθηνα τα έχουνε με φραγκατους. Και παριστάνουν τις ελλεεινιδες
Εντάξει αρχίδια φραγκάτοι είναι,κάτι λογιστές είναι καί ασφαλιστές ξέρω 5-6 τέτοιους -Αυτοί δέν βλέπονται,χάλια είναι,άσχημοι-
Βέβαια θά μού πείς σπίτια έχουν αυτοί,αμάξια έχουν,δουλειές έχουν καί θά έχεις καί δίκιο.
Πάντως δέν πήραν...καί τήν Δούκισσα τής Κορνουάλης!

crsweber

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.082
Πόντοι
206
γυρισα απο περιπατο Γλυφαδα πριν απο λιγο. Οι περισσοτερες γκομενες βαμμενες κλοουν , κατι ποκεμον και κατι φαλαινες να το παιζουν . Και αναπολεις εποχες γυρω στο 2000. Καλα οι αντρες αλλο επιπεδο, οι μισοι γυναικωτοι με κινησεις αερινες , γυναικειες και κατι αλλοι 50 κιλα και 1,60 υψος ντυμενοι σαν βενζιναδες με τατου και καπελο να το παιζουν γκανγκστερ. Να κλαις και να γελας. Και το καλαμποκι 3 ευρω στη Γλυφαδα. Ρε μουνια....
μια βολτα να πας, ολο κατι τραγελαφικα πραγματα θα δεις πλεον εξω, και καταλαβαινεις οτι υπαρχουν ολο και λιγοτερες ελπιδες για καποιον φυσιολογικο ανθρωπο να γνωρισει μια αν ειναι μπακουρι αυτος

Τελευταία τροποποίηση:

ananias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2006
Κριτικές
4
Like
1.873
Πόντοι
216
Εσυ που εισαι απιστευτα περπατημενος στο θεμα μουνι και εχεις τριφτει με χιλιαδες γκομενες, εαν επροκειτο για κατι σοβαροτερο πιστευεις δεν αξιζει μεσολαβηση απο γνωστο σου (συγγενη, συναδελφο, κλπ);

Παντως εγω προσωπικα νιωθω κατα καποιο τροπο "ενοχες" επειδη ξερω ταυτοχρονα αντρες μονους και γυναικες μονες που δε γνωριζονται μεταξυ τους και που πιθανο να ταιριαζαν εαν μου ζητουνταν να μεσολαβησω. Φυσικα απο μονος μου δυσκολα να προτεινω, για πολλους λογους

Το ιδιο πιστευω ισχυει για ολους
εγώ κάνω κονέ σε φίλους όσο μπορώ!
Πχ για φίλη μου φέρνει φίλη της να με γνωρίσει, εντός παρέας φάση.
Βλέπω την τύπισσα, ωραία γυναίκα, με το που ανοίγει το στόμα της όμως, κατάθλιψη....ΣΤΑ ΚΑΠΑΚΙΑ στέλνω τον απανταχού διαθέσιμο παντοφλάκια φίλο να δωσει το παρόν άμεσα να κάνει παιχνίδι!

Αλλά ρε παιδιά -να μη λέμε μαλακίες- αν ο άλλος 40 χρονών και κοινωνικός δε βρίσκει από μόνος του, και στο πιάτο να του την πας ψημμένη την γκόμενα...χαμένος κόπος!

'εχω έναν άλλο, 'φέρε ρε συ την τάδε αύριο', ΄φερε την άλλη εκεί μεθαύριο΄'...όσες φορές το έκανα, απλά τις κοίταγε εκεί σαν αυτιστικός, και μετά κουτσομπόλευε τι είπε η μία, τι είπε η άλλη, τι φορούσε η παραδιπλανή και λοιπά...μιλάμε για 2 μέτρα άνδρα τώρα, με καλή δουλειά, σπιταρώνα δική του σε καλή περιοχή, οικονομικά άνετος κλπ....
Και μετά απορεί γιατί όλες κάθονται σε κάτι κακομοίρηδες!

Όσο μεγαλώνω και παντρεύονται οι ΄γυρω μου, κατά καιρούς μου κουβαλάνε ό,τι έχει περισσέψει (συνάδελφους απο δουλειές, συγχωριανές τους, οι εφτά φυλές του Ισραηλ...) Τις εμφανίζουν εκεί ξαφνικά 'ααα έχω ακούσει τόοσααα' και θεατριλίκια του κώλου!
Εάν τις εκτιμούσαν, είμαι το τελευταίο άτομο να τους συστήσουν, καθώς μαζί μου προκοπή δε θα δουν-πιστεύω το κάνουν περισσότερο για να γελάσουν τα χαιβάνια.

Μόνο από γυναίκες που μου συστήνουν φίλες μου έχω φάει κάτι καλά, αλλά αυτές είχαν μια άλφα επίγνωση της όλης φάσης εξαρχής!

ananias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2006
Κριτικές
4
Like
1.873
Πόντοι
216
Μάλλον το δεύτερο

Μετά απο μια ηλικία υπάρχει και η χούντα των παντρεμένων-σχεσάκηδων.Που σημαίνει ότι όποιος δεν είναι έτσι,δύσκολα γίνεται αποδεκτός.Ακόμα και απο συγγενείς του.

Εκεί είναι που κάποιοι 'αναγκάζονται' να κάνουν σχέσεις ή και να παντρευτούν,για να μην είναι σαν την καλαμιά στον κάμπο
Ισχύει και το βλέπω κι εγώ στους δικούς μου κύκλους!
Μεγάλη υπόθεση να έχεις αρκετούς διαφορετικούς κύκλους σ'αυτή την ηλικία, και να έχεις επενδύσει στον αυτό όσο μπόρεσες πιο μικρός.
Στα 40+ εξαργυρώνονται και πληρώνονται πολλά, τελειώνουν πολλά ψέμματα, και επιβάλλονται ξεκαθαρίσματα. Καταρχάς να ξέρεις ποιός είσαι πάνω απ όλα!
Στην τελική με τους περισσότερους ζευγαρούληδες δε θέλεις να ταυτιστείς και πολύ, καθώς αρκετοί παίρνουν την κάτω βόλτα (παχαίνουν στους καναπέδες τους, βλέπουν μπάλα, παραιτούνται, και αρκετοί σε ζηλεύουν κιόλας επειδή δεν έκανες ίδιες κακές επιλογές με αυτόυς). Οπότε, μακριά κι αγαπημένοι-άντε για κάνα γεύμα μοναχά!
Κι αν τύχαινε να έπιανα καμμιά ωραία γκόμενα και τους επισκεπτόμασταν παρέα, ξεκινούσαν εκεί τα 'πειράγματα' (οκ χαβαλές) αλλά μεταξύ μας μετά τους έβλεπα να βράζουν! Για τους ΄άνδρες μιλάω!
Αν δείχνεις να καλοπερνάς, δε σε θέλουν οι άνδρες γιατί ζηλεύουν κι ούτε σε θέλουν κι οι γυναίκες τους καθώς σε θεωρούνε 'απειλή'.
Το θέμα είναι πως κι εσένα στην τελική, δεν έχουν και τίποτα να σου προσφέρουν πλέον. Ούτε εσύ σε αυτούς.
Τέλος καλό, όλα καλά!

Εγγρ.
13 Αυγ 2023
Κριτικές
1
Like
2.772
Πόντοι
456
Ισχύει και το βλέπω κι εγώ στους δικούς μου κύκλους!
Μεγάλη υπόθεση να έχεις αρκετούς διαφορετικούς κύκλους σ'αυτή την ηλικία, και να έχεις επενδύσει στον αυτό όσο μπόρεσες πιο μικρός.
Στα 40+ εξαργυρώνονται και πληρώνονται πολλά, τελειώνουν πολλά ψέμματα, και επιβάλλονται ξεκαθαρίσματα. Καταρχάς να ξέρεις ποιός είσαι πάνω απ όλα!
Στην τελική με τους περισσότερους ζευγαρούληδες δε θέλεις να ταυτιστείς και πολύ, καθώς αρκετοί παίρνουν την κάτω βόλτα (παχαίνουν στους καναπέδες τους, βλέπουν μπάλα, παραιτούνται, και αρκετοί σε ζηλεύουν κιόλας επειδή δεν έκανες ίδιες κακές επιλογές με αυτόυς). Οπότε, μακριά κι αγαπημένοι-άντε για κάνα γεύμα μοναχά!
Κι αν τύχαινε να έπιανα καμμιά ωραία γκόμενα και τους επισκεπτόμασταν παρέα, ξεκινούσαν εκεί τα 'πειράγματα' (οκ χαβαλές) αλλά μεταξύ μας μετά τους έβλεπα να βράζουν! Για τους ΄άνδρες μιλάω!
Αν δείχνεις να καλοπερνάς, δε σε θέλουν οι άνδρες γιατί ζηλεύουν κι ούτε σε θέλουν κι οι γυναίκες τους καθώς σε θεωρούνε 'απειλή'.
Το θέμα είναι πως κι εσένα στην τελική, δεν έχουν και τίποτα να σου προσφέρουν πλέον. Ούτε εσύ σε αυτούς.
Τέλος καλό, όλα καλά!
ποτε δε διαφώνησα με κύκλους και γνωριμίες, οχι ομως για να βγάλεις γκομενα.. ευπροσδεκτη αν βγει

Εγγρ.
13 Αυγ 2023
Κριτικές
1
Like
2.772
Πόντοι
456
μπορεις και απο παντρεμένους να σου γνωρισουν ειναι μερικοι που τους πιάνει η μαλακια να βαλεις και συ τη θηλια στο λαιμο

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
49.113
Πόντοι
9.297
Καί οι Αλβανίδες κοντοκώλες είναι,σιγά τίς γκόμενες,
ελάχιστες είναι...ψηλοκάβαλες!
Καί μέ πονηρό βλέμμα,αυτές καί άν θέλουν φράγκα,
πού ζείτε ρέέέέέ!
Δεν ζητανε τιποτα όμως...
Για αυτό έγιναν δημοφιλής λύση για γάμο αν και αε πολλες περιπτωσεις υστερούν σε εμφάνιση από τις Ελληνίδες

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
7.179
Πόντοι
2.356
αμα πατε οικοδομη θα βγαλετε περισσοτερα, υπαρχει ελλειψη σε χερια
Δεν δίνουν περισσότερα στην οικοδομή - και επίσης δεν κάνουν όλοι για οικοδομή. Στην οικοδομη πολλά παίρνουν οι τεχνικοί.

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
7.179
Πόντοι
2.356
1200 Ελλάδα σαν ιδιωτικός υπάλληλος ειναι αδύνατον να βγάζεις. Τα 900 που λες τα βγαζει ένα οδηγός λεωφορειου, με ανχος και πολλή δουλειά, πρωινό ξύπνημα στις 4.εννοειται ότι ούτε με 900 ούτε με 1200 ρίχνεις ελλεινιδα. Πρέπει να εχεις δικό σου σπίτι πληρωμένο φαΐ από μαμά και μισθό 1500 κια πάνω για να μένουν όλα στη τσεπη
Ακριβώς αυτό. Για αυτό επειδή τα ξέρω δεν κάνω τίποτα. Κάπου κάπου πληρωμένος έρωτας και αν. Και διάθεησ δεν έχω να "επενδύω" στη κάθε ελληνίδα. Τώρα, αν παρουσιαστεί κάποια που να μην είναι ιπποπόταμος και να με γουστάρει λίγο θα το εξετάσω.

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
7.179
Πόντοι
2.356
Μην ξεχνάς ότι πολλοί άνδρες επειδή νομίζουν ότι δεν θα βρουν κάτι καλύτερο κάθονται στην πρώτη μετριότητα η και μπαζο που θα τους κοιτάξει.
Το θεμα είναι ότι η κοπέλα αυτή δεν κράτησε κανέναν από όλα αυτά τα κελεπουρια...βρήκαν κάτι καλύτερο και την παρατάνε διαρκώς κατά πάσα πιθανότητα.
Περνάει όμως καλά. Δεν υπάρχει ούτε ένα Σαββατοκύριακο που να μην βάζει στορι σε Υδρες, Σπέτσες, και τέτοια. Και μιλάμε γκόμενα τάπα 1,50 πολύ μέτρια χωρίς στήθος και κώλο και με δουλειά τηλεφωνήτριας των 800 ευρώ... Και βρίσκει συχνά γκόμενους.

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
7.179
Πόντοι
2.356
τα εχουμε ξαναπει,η κριση εδιωξε πολλους της δεκαετιας 30-40 και στη νυχτα εμειναν σχεδον μονο τα ζαβα !

ζαβα και απο την αλλη ραμολιμεντα:jerking::jerking::jerking:
παλιοτερα δεν ηταν ετσι , ο μ.ο. ηλικιας θαμωνων στα πιο πολλα μπαρ ηταν 30-35 χρονων:coffee:
οπως τα λεει ο @ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ πλεον. χθες βγηκα μετα απο αρκετο καιρο ΣΑΒΒΑΤΟ και πρωτη φορα απογοητευτηκα τοσο!

πλειοψηφια αρχιδοκαμπων,στριμωξιδια,προσωπικο για μπατσες,εξυπηρετηση μηδενικη,επαρχιωτιλα,μιζερια,playist απο τα λιντλ:2funny:
ΝΑΙ,η playlist προφανεστατα παιζει σημαντικοτατο ρολο στο να φτιαχτεις! καπαρωσαν ολα τα ζαβα τα ποστα στα μπαρακια !
και το ποστο του DJ δυστυχως δε θα μπορουσε να αποτελει εξαιρεση.

κατι μισοριξιες φλωρετες την ειδαν DJs και δεν ξερουν ουτε τα βασικα:tooth::tooth::tooth:
θα επρεπε να πληρωνουν,οχι να πληρωνονται για τις μαλακιες που παιζουν.
...τα πιο βαρια ελληνικα που παιζουν ειναι ο Σαμπανης , ο Αργυρουλης και η Ζοζεφιν:2funny:
ενω απο ξενη house εχουν ....μεσανυχτα ! βλαχαδερα παντου,ειδικα η Θεσσαλονικη τελειωσε στη νυχτα !

μονο αν ερθει κανενα καλο ονομα στα μπουζουκια ,μια στο τοσο.
γι αυτο το εχω τονισει πολλακις,την ημερα γινονται τα καλυτερα πεσιματα.
οσοι περιμενουν μονο απο τη νυχτα πλεον, τον ηπιαν :tooth:
Ακριβώς αυτό όμως. Μα ακριβώς.

Οι άνθρωποι 35 ετών έως 45 ετών απλά δεν βγαίνουν. Που μου λένε να βγω. Να βγω να πάω που; Για πείτε μου.
Στα μόνα μέρη που θα δεις ανθρωπους 40 ετών και πάνω ή εκεί γύρω είναι στα ΛΟΑΤΚΙ μέρη (gay bars κλπ). ΤΕΛΟΣ.

Αν λοιπόν κανείς δεν έχει δικό το δίκτυο ή δεν ξεπαραδιάζεται ή δεν έχει κύκλο που να του δίνει γκόμενες είναι τελειωμένος.
Όχι τίποτα άλλο, αλλά τσαντίζομαι γιατί και ΟΛΕΣ οι ειρόδουλες πλέον είναι άθλιες. Όταν λέω όλες εννοώ ΟΛΕΣ. Καμία σχέση όπως πριν 10 έτη.

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
7.179
Πόντοι
2.356
Αν πας στην οικοδομή θα γερασεις πριν την ώρα σου. Μετα θα τρέχεις στου γιατρούς με πόνο στη μέση στα ποδια στα χέρια. Άσε που δε δίνουν και τόσα πολλά λεφτά όσα λένε.εγω δεν εχω δει ποτέ οικοδόμο με ωραία γκόμενα λογικά με τόση κούραση δεν έχουν όρεξη για σεξ
Ακριβώς αυτό. Σακατηλίκι.
Μου έρχεται στο μυαλό ένα σωρό κόσμος με σοβαρά προβλήματα. Άνθρωποι κουρασμένοι από την οικοδομή. Δεν είναι όλες οι κράσεις για αυτή τη δουλειά. Οι πιο πολλοί θα έχουν σοβαρά προβλήματα υγείας.

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
7.179
Πόντοι
2.356
Με τέτοιες δουλειές λεφτά δεν βγάζεις, άσε που συνήθως στις οικοδομές δουλεύουν 2 με 3 μεροκάματα την εβδομάδα. Με ένα 50αρικο τη μέρα μεροκακαματοκαι και 3 μεροκάματα τη βδομαδα, βγάζουν δε βγάζουν 600 το μηνα. Γαμανε την υγεία τους για το τίποτα. Άσε που τους κόβω για μακροχρόνια μπακουρια. Τι θα πεις στις ελλεινιδες? Είμαι οικοδόμος? Θα φύγει τρεχοντας
Καλά σε αυτό έχεις δίκιο. Εδώ εγώ λέω ότι είμαι φύλακας ασφαλείας (αλλά καμία σχέση με το μίζερο σεκιουριτι) και αυτές τρέχουν σαν Μπόλτ - που να τους πεις ότι είσαι οικοδόμος... Γενικά στην Ελλάδα είναι αναπτυγμένη πολύ έντονα η ταξικότητα και επιτυχημένος άνδρας θεωρείται κάποιος που έχει μια καλή εργασία που να του αποφέρει έναν πολύ άνετο τρόπο ζωής.
Για αυτό ξαναλέω και ξαναγράφω ότι τετοιοι σαν εμένα αν από νωρίς δεν δικτυωθούν ή χάσουν λόγω συγκυριών πρόσβαση σε κοινωνικούς χώρους πάπαλα. Μετά μόνο τίποτα ιπποπόταμοι θα με κυνηγάνε. Χαχαχα

Katikos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2022
Like
1.098
Πόντοι
206
εγώ κάνω κονέ σε φίλους όσο μπορώ!
Πχ για φίλη μου φέρνει φίλη της να με γνωρίσει, εντός παρέας φάση.
Βλέπω την τύπισσα, ωραία γυναίκα, με το που ανοίγει το στόμα της όμως, κατάθλιψη....ΣΤΑ ΚΑΠΑΚΙΑ στέλνω τον απανταχού διαθέσιμο παντοφλάκια φίλο να δωσει το παρόν άμεσα να κάνει παιχνίδι!

Αλλά ρε παιδιά -να μη λέμε μαλακίες- αν ο άλλος 40 χρονών και κοινωνικός δε βρίσκει από μόνος του, και στο πιάτο να του την πας ψημμένη την γκόμενα...χαμένος κόπος!

'εχω έναν άλλο, 'φέρε ρε συ την τάδε αύριο', ΄φερε την άλλη εκεί μεθαύριο΄'...όσες φορές το έκανα, απλά τις κοίταγε εκεί σαν αυτιστικός, και μετά κουτσομπόλευε τι είπε η μία, τι είπε η άλλη, τι φορούσε η παραδιπλανή και λοιπά...μιλάμε για 2 μέτρα άνδρα τώρα, με καλή δουλειά, σπιταρώνα δική του σε καλή περιοχή, οικονομικά άνετος κλπ....
Και μετά απορεί γιατί όλες κάθονται σε κάτι κακομοίρηδες!

Όσο μεγαλώνω και παντρεύονται οι ΄γυρω μου, κατά καιρούς μου κουβαλάνε ό,τι έχει περισσέψει (συνάδελφους απο δουλειές, συγχωριανές τους, οι εφτά φυλές του Ισραηλ...) Τις εμφανίζουν εκεί ξαφνικά 'ααα έχω ακούσει τόοσααα' και θεατριλίκια του κώλου!
Εάν τις εκτιμούσαν, είμαι το τελευταίο άτομο να τους συστήσουν, καθώς μαζί μου προκοπή δε θα δουν-πιστεύω το κάνουν περισσότερο για να γελάσουν τα χαιβάνια.

Μόνο από γυναίκες που μου συστήνουν φίλες μου έχω φάει κάτι καλά, αλλά αυτές είχαν μια άλφα επίγνωση της όλης φάσης εξαρχής!
Κακά τα ψέματα πέρα από κάποια ηλικία τα κονέ και τα προξενια κατά κανόνα θα είναι τα περισσεύματα,ναυάγια της ζωής με ψυχολογικά από πρώην και κακοποιητικες συμπεριφορες,περιπτώσεις χυσοδοχειων αλλά και περιπτώσεις σοβαρών καριεριστριων που θυμηθηκαν να παντρευτούν στα 40 κατι.Οι περιπτώσεις με λεφτά και από τις 2 πλευρές έχουν μεγαλώσει από την αρχή για το πώς ,που ποτέ και με ποιον,ποια ο γάμος και η ένωση περιουσιών οπότε δεν τίθεται θέμα.
Περίπου στην ίδια φάση είμαι κι εγώ αλλά οι γνωστές κ οι γυναίκες φίλων δεν μου γνωρίζουν αν και είναι μέσα όχι απλά σε γυναικείο κύκλο αλλά σε μουνολιβαδα λόγω επαγγέλματος.Εννοειται ποτέ δεν ζήτησα από αυτές αλλά είναι οι αυτοπροτάσεις τους που κρατάνε πάνω από 10 χρόνια.Δεν μπορεί να εξηγηθεί η γυναικεία λογική.Φοβουνται μην διακορευσω της ήδη διακορευμενες κ πλέον χιλιομετροφαγες αγαμες συναδελφισες,φίλες επειδή δεν είμαι σταθερός;Δεν κάνω εγώ για αυτές ή αυτές για εμένα;Θα εκτεθούν αν μου γνωρίσουν και μετά δεν θα μιλιούνται;Παντως επειδή ξέρω καλά ότι γυναίκα δεν μπορεί να μείνει για καιρό αγαμητη οι φίλες θα βολεύονται διαφορετικά θα το ζηταγαν.(Σαντ εδώ έχεις ένα δίκιο).Η διαίσθησή μου πάντως και η εμπειρία μου κρίνοντας και άλλες περιπτώσεις φίλων οι γυναίκες ενδομυχα αν και είναι σε μια σχέση μπορεί να γουστάρουν και άλλον που δεν μπορούν να τον έχουν για Χ,ψ λόγους οπότε προκειμένου να τον έχει μια φίλη της και να ζηλεύει προτιμάει να μην κάνει το κονέ.Εγω το έχω ξαναγράψει δεν θα είχα κανένα πρόβλημα να γνωρίσω κοπέλα σε φίλο.

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.932
Πόντοι
3.556
Κακά τα ψέματα πέρα από κάποια ηλικία τα κονέ και τα προξενια κατά κανόνα θα είναι τα περισσεύματα,ναυάγια της ζωής με ψυχολογικά από πρώην και κακοποιητικες συμπεριφορες,περιπτώσεις χυσοδοχειων αλλά και περιπτώσεις σοβαρών καριεριστριων που θυμηθηκαν να παντρευτούν στα 40 κατι.Οι περιπτώσεις με λεφτά και από τις 2 πλευρές έχουν μεγαλώσει από την αρχή για το πώς ,που ποτέ και με ποιον,ποια ο γάμος και η ένωση περιουσιών οπότε δεν τίθεται θέμα.
Περίπου στην ίδια φάση είμαι κι εγώ αλλά οι γνωστές κ οι γυναίκες φίλων δεν μου γνωρίζουν αν και είναι μέσα όχι απλά σε γυναικείο κύκλο αλλά σε μουνολιβαδα λόγω επαγγέλματος.Εννοειται ποτέ δεν ζήτησα από αυτές αλλά είναι οι αυτοπροτάσεις τους που κρατάνε πάνω από 10 χρόνια.Δεν μπορεί να εξηγηθεί η γυναικεία λογική.Φοβουνται μην διακορευσω της ήδη διακορευμενες κ πλέον χιλιομετροφαγες αγαμες συναδελφισες,φίλες επειδή δεν είμαι σταθερός;Δεν κάνω εγώ για αυτές ή αυτές για εμένα;Θα εκτεθούν αν μου γνωρίσουν και μετά δεν θα μιλιούνται;Παντως επειδή ξέρω καλά ότι γυναίκα δεν μπορεί να μείνει για καιρό αγαμητη οι φίλες θα βολεύονται διαφορετικά θα το ζηταγαν.(Σαντ εδώ έχεις ένα δίκιο).Η διαίσθησή μου πάντως και η εμπειρία μου κρίνοντας και άλλες περιπτώσεις φίλων οι γυναίκες ενδομυχα αν και είναι σε μια σχέση μπορεί να γουστάρουν και άλλον που δεν μπορούν να τον έχουν για Χ,ψ λόγους οπότε προκειμένου να τον έχει μια φίλη της και να ζηλεύει προτιμάει να μην κάνει το κονέ.Εγω το έχω ξαναγράψει δεν θα είχα κανένα πρόβλημα να γνωρίσω κοπέλα σε φίλο.

Ταξε παραδακι-μπαξισι-λαδακι-δωρακι για τη μεσολαβηση και θα δεις πως θα τρεξουν

Τζαμπα δε μεσολαβει κανεις. ΠΟΤΕ! ΚΑΝΕΝΑΣ! ΠΟΥΘΕΝΑ! ΓΙΑ ΚΑΜΙΑ! ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑΝ!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom