Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 192K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 21 άτομα (0 μέλη και 21 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 879 29,2%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 175 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 515 17,1%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 331 11,0%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 323 10,7%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 101 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 590 19,6%
  • αλλο

Ψήφοι: 93 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    3.007

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
7.179
Πόντοι
2.356
Ο γκόμενος πόσες σχέσεις είχε πριν από αυτήν; πόσες άλλες επιλογές είχε εκτός από αυτήν; αν η απάντηση στο τελευταίο είναι ΚΑΜΙΑ και στο πρώτο 1-3, τότε η συγκεκριμένη φαντάζει Θεά στα μάτια του, όταν τη γαμάει ακάποτα και τα πίνει δωρεάν, και εκείνος νιώθει Θεός, αφού για να έχει το μισό από αυτό που του παρέχει πρέπει να πληρώσει.
Δεν γνωρίζω. Έλεγε ότι είχε αρκετές αλλά δεν το πιστευω. Δεν το ξέρω πολύ καλά.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

35αρα και δεν ήθελε παιδί;Παράξενο
Ναι δεν πήγαινε για παιδί αυτη

Valkanios Poutsaras

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2023
Like
4.949
Πόντοι
456
Δεν ζητανε τιποτα όμως...
Για αυτό έγιναν δημοφιλής λύση για γάμο αν και αε πολλες περιπτωσεις υστερούν σε εμφάνιση από τις Ελληνίδες
Νομίζω αναφέρεσαι σε προηγούμενη γενιά..
Οι αλβανίδες έχουν ελλεηνοποιηθεί σε μεγάλο βαθμό, με ότι συνεπάγεται αυτό..

Katikos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2022
Like
1.098
Πόντοι
206
Συμφωνώ για την ηλικία.
Τα καλά κομμάτια συνήθως φεύγουν μέχρι την ηλικία των 26-27. Θα γνωρίσουν κάποιον από τον κύκλο τους, από την σχολή τους ή κάποιον από τους πολλούς που θα τους την πέσουν.
Μετά τα 28-29 είναι συνήθως αυτές που τους έταζαν μερικοί γάμο και τις σούταραν οπότε τώρα έχουν ψυχολογικά ή τίποτα δασκάλες που τρέχουν από μέρος σε μέρος και δεν μπορούν να κάνουν σχέση. Μετά πάμε σε χωρισμένες,παντρεμένες κτλ που οκ αυτές λογικά μόνο κάνα μέλος του μπου θα έτρωγε.

Διαφωνώ όμως με το ότι η γυναίκα δεν μπορεί να μείνει καιρό αγάμητη. Έχω φίλες με πολύ υψηλά standards, η μια τα δικαιολογεί κιόλας που έχουν να κάνουν σχέση και σεξ πάνω από 1 χρόνο από επιλογή τους. Τους την πέφτουν ναυάγια (μπορεί και από το μπου :P ) και έχουν σιχαθεί να βγαίνουν έξω. Πηγαίνουν κυρίως εκδρομές το σκ. Ταυτόχρονα βέβαια ψιλοδιαμαρτύρονται ότι δεν υπάρχουν γκόμενοι. Την μια θα την έτρωγα αν δεν ήμουν δεσμευμένος.
Έχει χιλιοειπωθει το θέμα,το δικό μου πόρισμα είναι οτι οι γυναίκες που εμμένουν πεισματικά στην απόχη του σεξ και παράλληλα διαμαρτύρονται είναι της κατηγορίας "δεν μου την πέφτουν αυτοί που γουστάρω" και το γουστάρω μπορεί να πάρει οποία έννοια έχει κάποια στο μυαλό της αλλά συνήθως σε μικρές ηλικίες είναι ο γαμιας της γειτονιάς και σε μεγάλες ηλικίες είναι ο "ταμίας"της γειτονιάς.Βεβαια παίζει πολύ η περίπτωση Ελληνίδας που ως νεαρή της άρεσαν οι εναλλακτικοί,dj μπρουταλ κτλ.και σε μεγαλύτερη ηλικία να ψάχνει τον ταμία της για σοβαρή σχέση.Μερικες που δηλώνουν αποχή στον κύκλο τους μπορεί να έχουν συλλογή από δονητές και τάπες,ξέρω 2 περιπτώσεις.Οποτε αυτοικανοποιουνται γιατί δεν το δίνουν όπου κι όπου.Ο άντρας όμως 99% αυτοικανοποιείται όταν δεν βρίσκει να γαμησει.Η πρώτη κατηγορία είναι από άρνηση να επιλέξει η δεύτερη από έλλειψη επιλογής και φυσικά εξυπακούεται ότι μιλάω εκτός αγοραίου.Αν το έδιναν εύκολα οι γκόμενες δεν θα υπήρχαν Ηλιάδες εδώ με εσκορτς,μπουρδελοσπιτα και γιαγιάδες που όχι μόνο δεν θα πλήρωνα ούτε να με πλήρωναν να τις πηδήξω.
Όσο για τον μ.ο. επισκεπτών του μπου,καλό είναι να μην βάζουμε ταμπέλες.Υπαρχουν και άνθρωποι που μπορεί να περνούν φάση,είναι μεγάλοι,έχουν θέματα υγείας,άλλοι μπουρδελιαρηδες που ψάχνουν τι νέο υπάρχει,μην τσουβαλιαζουμε ,εξάλλου εύκολα κάποιος μας μπορεί να πέσει κατηγορία στην γαμημενη κοινωνια-οικονομια της χώρας όπως είναι δομημένη.Οπως κι ένας άνδρας να καταστραφεί από ένα διαζύγιο γιατί συνήθως αυτός την πληρώνει περισσότερο σε σχέση με μια γυναίκα οπότε ψάχνει διεξόδους.Κατα τα άλλα συμφωνώ σε γενικές γραμμές.Καλη σου μέρα!

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.712
Πόντοι
1.706
Δεν ζητανε τιποτα όμως...
Για αυτό έγιναν δημοφιλής λύση για γάμο αν και αε πολλες περιπτωσεις υστερούν σε εμφάνιση από τις Ελληνίδες
Ποιές δέν ζητάνε τίποτα οι Αλβανίδες ?
Αυτές επειδή έχουν περάσει μεγάλη φτώχια,σέ τσεκάρουν μέ οικονομικό σκάνερ,
εάν δέν έχεις -τουλάχιστον- σπίτι καί μία επικερδή εργασία ξεχασέ το,ούτε...καλημέρα δέν σού λένε.
Σέ γενικές γραμμές οι Αλβανίδες,είναι ασχημότερες τών Ελεεινίδων -τό μόνο καλό πού έχουν,είναι πιό ανοιχτά χρώματα-

Αφού είσαι στο χώρο της μουσικής, γνωρίζεις ότι στα βιντεοκλίπ, οι πιο πολλές χορεύτριες είναι αλβανιδες. Ειδικά τραπ. Οι ελλεινιδες ειναι ανύπαρκτες σαν χορευτριες
Οι Ελληνίδες είναι εντελώς άσχετες καί ακατάλληλες μέ τόν χορό,τό ίδιο καί οι Αλβανίδες.
Σέ κάποια ελάχιστα "σοβαρά" κλίπ,φέρνουν Αμερικανίδες η Βρετανίδες χορεύτριες
Τά Ελληνικά τράπ κλίπ,είναι πραγματικά γιά γέλιο,εντελώς αστεία,στοιχίζουν όσο μία πορτοκαλάδα...σε καφενείο στό Μοσχάτο!
Οι Ελεεινίδες είναι ανύπαρκτες καί ώς μουσικοί,άσχετες-ατάλαντες...σέ ποσοστό 99.5%

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
49.109
Πόντοι
9.297
Ποιές δέν ζητάνε τίποτα οι Αλβανίδες ?
Αυτές επειδή έχουν περάσει μεγάλη φτώχια,σέ τσεκάρουν μέ οικονομικό σκάνερ,
εάν δέν έχεις -τουλάχιστον- σπίτι καί μία επικερδή εργασία ξεχασέ το,ούτε...καλημέρα δέν σού λένε.
Σέ γενικές γραμμές οι Αλβανίδες,είναι ασχημότερες τών Ελεεινίδων -τό μόνο καλό πού έχουν,είναι πιό ανοιχτά χρώματα-

Οι Ελληνίδες είναι εντελώς άσχετες καί ακατάλληλες μέ τόν χορό,τό ίδιο καί οι Αλβανίδες.
Σέ κάποια ελάχιστα "σοβαρά" κλίπ,φέρνουν Αμερικανίδες η Βρετανίδες χορεύτριες
Τά Ελληνικά τράπ κλίπ,είναι πραγματικά γιά γέλιο,εντελώς αστεία,στοιχίζουν όσο μία πορτοκαλάδα...σε καφενείο στό Μοσχάτο!
Οι Ελεεινίδες είναι ανύπαρκτες καί ώς μουσικοί,άσχετες-ατάλαντες...σέ ποσοστό 99.5%
Σκέφτομαι ότι επειδή πέρασαν αυτά που πέρασαν ο μέσος Έλληνας με ένα σαραβαλακι και με εργασία των 800€ είναι όνειρο ζωής για αυτές.

skatastamoutratous

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουλ 2019
Like
1.813
Πόντοι
216
Σκέφτομαι ότι επειδή πέρασαν αυτά που πέρασαν ο μέσος Έλληνας με ένα σαραβαλακι και με εργασία των 800€ είναι όνειρο ζωής για αυτές.
Αυτά αδελφέ ίσχυαν 20-30 χρόνια πριν...

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.712
Πόντοι
1.706
Αυτό ίσχυε από τό 1992-1993 -όταν πρωτοήρθαν- καί μέχρι το πολύ το 2000-2002.
Αργότερα όταν ενσωματώθηκαν στόν Ελληνικό τρόπο ζωής,αυτό άλλαξε σέ βάρος τών φτωχών Ελλήνων ανδρών.
Οι σημερινές Αλβανίδες,δέν διαφέρουν -όσον αφορά τά οικονομικά κριτήρια για τήν επιλογή τού άνδρα- καθόλου από τίς Ελεεινίδες!
Πολλές φορές,είναι καί αρκετά χειρότερες καί πιό απαιτητικές...από τίς Ελεεινίδες!

Εγγρ.
31 Μαρ 2013
Like
203
Πόντοι
21
Πασαρε την σε καναν δικο σου τυπε
Οι καλοί μου φίλοι είναι εξωτερικό, εδώ έχουν μείνει κάτι βαρετοί που τα τελευταία βιβλία που διάβασαν στη ζωή τους ήταν κάτι σε αθλητική ηχώ με ένα απλό πτυχίο ΑΕΙ και μια μέτρια δουλειά.
Μιλάμε για αξιόλογα άτομα.

Εγγρ.
21 Ιαν 2023
Κριτικές
41
Like
2.337
Πόντοι
506
Εκεί είναι που φρικαρω...οι προηγούμενες γενιές ήταν πιο ψηλές από τους γονείς τους...τώρα γίναν Χόμπιτ...φαντάζεσαι τι παιδιά θα βγάλουν;:upsidedown::new_shocked::new_shocked::new_shocked::new_shocked::new_shocked:
Εγώ πάντως είμαι πιο ψηλός από τους γονείς μου 1.81 ειμαι και οι γονείς μου είναι ο μπαμπάς 1.72 και η μαμά 1.68.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
49.109
Πόντοι
9.297
Εγώ πάντως είμαι πιο ψηλός από τους γονείς μου 1.81 ειμαι και οι γονείς μου είναι ο μπαμπάς 1.72 και η μαμά 1.68.
Είσαι εξαίρεση..
Βλέπεις κι εσύ τι κοπριες κυκλοφορούν οξω.

Εγγρ.
21 Ιαν 2023
Κριτικές
41
Like
2.337
Πόντοι
506
Είσαι εξαίρεση..
Βλέπεις κι εσύ τι κοπριες κυκλοφορούν οξω.
Εννοείται τύπους 1.65 και κιλά 55 ντροπή να είσαι έτσι.Εγω είμαι 1.81 και 110 κιλά αντρακλας και γυμνάζομαι τη μέρα 100 πους απς έχω φτάσει μέχρι και 300-400 σε μια μέρα.

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
19.828
Πόντοι
3.656
Ο λόγος που δεν πάνε πλέον πολλοί 30-45 ετών στις επαγγελματίες πόρνες είναι γιατί παρέχουν ΟΛΕΣ τους άθλιες υπηρεσίες.

Και με καλύτερες υπηρεσίες,πιστεύεις θα πήγαιναν πολλοί περισσότεροι;Δεν θέλουν πουτάνες.Μπορεί να το θεωρούν κατάντια,μπορεί να μην τους βγαίνει με πουτάνες,μπορεί να το'χουν σαν έσχατη λύση.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
49.109
Πόντοι
9.297
Και με καλύτερες υπηρεσίες,πιστεύεις θα πήγαιναν πολλοί περισσότεροι;Δεν θέλουν πουτάνες.Μπορεί να το θεωρούν κατάντια,μπορεί να μην τους βγαίνει με πουτάνες,μπορεί να το'χουν σαν έσχατη λύση.
Βγαινουν οικονομικα για να ασκηθούν στο άθλημα;
Μόνο αμέριμνα πιτσιρίκια με κάπως φραγκατους γονείς μπορούν να ασχολουνται με άνεση μαζί με φραγκατους όχι όμως τόσο πολύ με χειρωνακτικές εργασίες τύπου οικοδομής .

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
49.109
Πόντοι
9.297
Ο λόγος που δεν πάνε πλέον πολλοί 30-45 ετών στις επαγγελματίες πόρνες είναι γιατί παρέχουν ΟΛΕΣ τους άθλιες υπηρεσίες.
Μην το λες...σκέψου μόνο ότι με 20€ εν Αθήναις τον χώνεις σε κάποια που αν την έπεφτες σε κάποια παρομοια ,θα έτρωγες άκυρο.

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.932
Πόντοι
3.556

Νομιζω υπερβαλλεις λιγο, στη Φυλης που ειναι και ο κορμος του αγοραιου στην Αθηνα, δε βλεπω τεραστιες διαφορες με παλια. Πανω κατω τα ιδια σε ποιοτητα και υπηρεσιες και οι τιμες παραμενουν ιδιες, να το λεμε και αυτο (ενω εχουν ανεβει τα παντα)

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
19.828
Πόντοι
3.656
Και τι να τη κάνεις ρε Σάμπ τη πάρεα. Εγώ είχα ένα φίλο βγαίναμε έξω και ήθελε κεράσματα.. Οταν έκοψα τ κεράσματα μην τον είδατε.. Και πιο πολύ ζημιά σε κάνει.. Κάνουν σαν λιγουρια αμα δούνε γκόμενά και κάνουν και εσένα ρεζιλι. Πιο καλα να βγαίνεις μόνος σαν πάρε μια μπύρα κάτσε στη μπάρα μιλά με το μπάρμαν.. Η γράφε εδώ φωτορεποτραζ από τα λαδάδικα και πλατεία αριστοτελους στο μπου. Ο φίλος στο λέω ζημιά κάνει, αν είναι μπακουρι και δεν εχει κύκλο να σου γνωρίσει μουνια

Ένα άτομο έστω ΄π΄ρέπει να έχεις για να βγαίνεις,μόνος χτυπάς άσχημα αν κάθεσαι σε μαγαζιά

Εγγρ.
24 Νοε 2021
Like
3.716
Πόντοι
456
ιδιοκτήτες μικρομεσαίων μαγαζιών πχ καφετέριες,ψιλικατζίδικα κλπ πιστεύετε έχουν πέραση στις ελληνίδες;δεν λέω απαραίτητα για τα πιο κερδοφόρα και διάσημα μαγαζιά της παραλιακής,μιλάω για εισοδήματα που επιτρέπουν μια ανεξαρτησία έστω κ με το ζόρι(δικο σου σπίτι,αμάξι,λεφτά για βόλτες)

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.712
Πόντοι
1.706
Δε συμφωνώ. Με αυτά που λες. Εγώ παλιά ταξιτζής ήμουνα και γαμησα 2 αλβανιδες.. Γενικα οι αλβανιδες δεν έχουν κόλλημα με το θέμα της δουλειάς.και ιδιωτικός υπάλληλος να εισαι άμα γουστάρουν θα τα φτιάξετε. Τέτοια κολλήματα μόνο οι ελλεινιδες έχουνε. Γενικα οι αλβανιδες κάνουν καλή παρέα, περνάει ευχάριστα η ώρα μαζί τους οι ελλεινιδες είναι κομπλεξικες και πολύ βαριές για παρεα
Γιατί συμφωνώ εγώ μέ αυτά πού γράφεις εσύ ?
Δηλαδή επειδή ήσουν ταξιτζής,καί γάμησες 2 Αλβανίδες τί πάει νά πεί αυτό ?
Αυτές μπορεί νά τίς είχε γαμήσει η μισή Αθήνα,είναι μέτρο αυτό πρός αξιολόγηση ?
Ιδιωτικός υπάλληλος αλλά μέ σπίτι,χωρίς σπίτι Αλβανίδα ξέχνα τη,πρέπει νά είναι πολύ άσχημη 4άρι-5άρι γιά νά γίνει κονέ.
Πάντα μιλάμε,νά έχουν κάποια ηλικία οι γκόμενες π.χ 25 χρονών καί πάνω.
Στό μόνο πού συμφωνώ από αυτά πού γράφεις,είναι ότι κάνουν "σχετικά" καλή...παρέα!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom