Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (1 μέλη και 15 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 874 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 513 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 326 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 580 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.979

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.711
Πόντοι
1.706
Βαλκάνιες είναι και οι σέρβες ρε ........ Και είναι το Νο1 . Δεν έχουμε κόμπλεξ για τα βαλκάνια. Μια χαρά περιοχή είναι .
Οι Σέρβες εκτός από Top μούνες,η αφομοίωση τους είναι εγγύηση...στόν Ελληνικό τρόπο ζωής.

goustarwnaxunw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2019
Like
3.267
Πόντοι
456
Γνωστή μου 45αρα από την δουλειά (μπάζο, μην φανταστείτε κάνα τρελό μιλφάκι) μου έδειξε σήμερα τα αιτήματα φιλίας στο facebook, και πραγματικά έκανε scroll down για κάνα 30 δευτερόλεπτα, μιλάμε για ΣΤΡΑΤΙΕΣ από επίδοξους γαμπρούς....κράζουμε τις ελλεηνιδες, αλλα και εμεις καλοι μαλακες είμαστε που τους δίνουμε αξία

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.608
Πόντοι
3.656
Οι Σέρβες εκτός από Top μούνες,η αφομοίωση τους είναι εγγύηση...στόν Ελληνικό τρόπο ζωής.

Πως θα έχεις Σέρβα στην Ελλάδα; Το θεωρώ επιστημονική φαντασία. Για να πας εκεί .... να κάνεις ιστορία ... και να βγάλεις ΖΟΡΙΚΗ γκόμενα .... το θεωρώ ίσως το πιο δύσκολο θέμα στον κόσμο. Οπουδήποτε αλλού , μπορεί να κοστίσει παραπάνω ΣΕ ΛΕΦΤΑ, αλλά πιο δύσκολο δεν νομίζω να είναι .

Ο .... κολλητός μου .... με το σπίτι στην πλάκα ..... γνώρισε μία ..... σέρβα 50 χρονών ......... δείχνει μέχρι .... 40 ....

Εγγρ.
21 Ιαν 2023
Κριτικές
41
Like
2.337
Πόντοι
506
Βαλκάνιες είναι και οι σέρβες ρε ........ Και είναι το Νο1 . Δεν έχουμε κόμπλεξ για τα βαλκάνια. Μια χαρά περιοχή είναι .
Σκατα είναι φιλαράκο και οι Έλληνες και τα Βαλκάνια κοιτάνε περίεργα τον κόσμο σα κουτσομπουληδες,δουλειές σκατα αργείς να βρεις άμα δεν έχεις κοινό γνωστό και γενικά οι Βαλκάνιοι και οι Έλληνες είναι καγκουρες και καφροι χωρίς επίπεδο και το πιο βασικο κοιτάνε τη παρταρα τους σε βαθμό απαράδεκτα κατανοητοτατο.Οι χωρες που αξίζουν είναι Σουηδία Πολωνία Τσεχία Γερμανία Αγγλία Δανία Ολλανδία Αυστρία Ελβετία Νορβηγία Φιλανδία χώρες με επίπεδο.Να σκεφτεί κανείς ότι τα Βαλκάνια υπερτερούν από τη Ελλάδα γιατί οκ έχουν όλα τα σκατα που έχουν οι Έλληνες αλλά οι βαλκανικές καθονται τουλάχιστον οι Ελληνίδες δε κάθονται καν άχρηστες και για αυτό.Μακραν η χειρότερη χώρα είμαστε δε μας αξίζει τίποτα έχουμε αποτύχει σε όλα σα χώρα.

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.711
Πόντοι
1.706

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
19.053
Πόντοι
3.656
ειδικα σε νεαρες ηλικιες τα μπουρδελα ειναι παντελως απλησιαστο μερος. ειδα το σαββατο βραδυ στην κηφισια μια παρεα νεαρων καπου 18 χρονων, εμφανισιμοι ολοι τους, περναει μπροστα τους μια χοντρουλα με τα βυζια εξω, και την κοιταζαν σαν λιγουρες και ελεγαν πω ρε τι βυζια ειναι αυτα

Πάλι καλά που την πρόσεξαν κι αυτήν,τουλάχιστον έχουν ορμές,γιατί εγώ βλέπω άλλους να περνάνε μπροστά τους κωλαράκια και μπουτάκια και ούτε να κοιτάνε.Όλη την ώρα κι αυτοί με τα κινητά σαν τις γκόμενες :headbang:

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.608
Πόντοι
3.656
Είμαι καί δέν είμαι μέ μία Σέρβα 1 χρόνο,
είναι ζηλιάρες δέν σέ "αφήνουν" νά... έχεις άκρες! :grin:

Ε κοίτα .... και οι δικοί τους ..... ίδιες γαμιόλες με εμάς είναι ........... απλά πιο γερά ποτήρια .... από τους ξενέρωτους έλληνες .... όχι τους πότες ....

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.711
Πόντοι
1.706
Πως θα έχεις Σέρβα στην Ελλάδα; Το θεωρώ επιστημονική φαντασία. Για να πας εκεί .... να κάνεις ιστορία ... και να βγάλεις ΖΟΡΙΚΗ γκόμενα .... το θεωρώ ίσως το πιο δύσκολο θέμα στον κόσμο. Οπουδήποτε αλλού , μπορεί να κοστίσει παραπάνω ΣΕ ΛΕΦΤΑ, αλλά πιο δύσκολο δεν νομίζω να είναι .

Ο .... κολλητός μου .... με το σπίτι στην πλάκα ..... γνώρισε μία ..... σέρβα 50 χρονών ......... δείχνει μέχρι .... 40 ....
Επαγγελματικά έχω πάει πολλές φορές,καί γιά αρκετό χρόνο,
όπως τά λές...είναι πάντως!

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.719
Πόντοι
1.706
Μάστορα, το γαλλικό , εκτός γαλλίας, κάνει δουλειά και ελβετία ; Έχεις παίξει εκεί ; Αλλιώς να μιλάς την τοπική γλώσσα. Είσαι σε άλλη κατηγορία.
Καναδά έχεις κάνει παιχνίδι ; Αφρική Μαρόκο κτλ ;
Υπάρχει γαλλόφωνη περιοχή στην Ελβετία. Ναι, έχω παίξει Ελβετία, αλλά και με Ελβετίδες στη Γαλλία. Καναδά όχι. Μαροκινής καταγωγής γαλλίδα ναι, αλλά στο Μαρόκο δεν έκανα τίποτα, γιατί φοβάμαι σε μουσουλμανικές χώρες να κάνω παιγνίδι.

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.926
Πόντοι
3.556
Επαγγελματικά έχω πάει πολλές φορές,καί γιά αρκετό χρόνο,
όπως τά λές...είναι πάντως!
Μες στο μουνι εισαι τυπε. Νομιζω πως πρεπει να αναλαβεις το ρολο του προξενητη για τα μελη του σαιτ :cool2:
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Υπάρχει γαλλόφωνη περιοχή στην Ελβετία. Ναι, έχω παίξει Ελβετία, αλλά και με Ελβετίδες στη Γαλλία. Καναδά όχι. Μαροκινής καταγωγής γαλλίδα ναι, αλλά στο Μαρόκο δεν έκανα τίποτα, γιατί φοβάμαι σε μουσουλμανικές χώρες να κάνω παιγνίδι.
Λουξεμβουργο;

Εγγρ.
21 Ιαν 2023
Κριτικές
41
Like
2.337
Πόντοι
506
Πολλές κριτικές είναι καργα "χτενισμένες". Γελάει ο κόσμος όταν πάει και βλέπει την αλήθεια σε εμφάνιση και υπηρεσίες. :2funny:Επίσης το εχουν πει πολλοί. Όλη μέρα τσακώνονται για τα "μωράκια" τους μη τυχόν και τους τα μειώσεις. Ρε μαν, εσύ έλεγες ότι πήγαινες σε μια πουτάνα που της έλεγες να βγείτε βόλτα και σου έλεγε μόνο στο μαγαζί να έρχεσαι. ΚΑΙ ΜΙΛΑΣ ΚΙΟΛΑΣ; :2funny: Κατσε φτιάχνε θεωρίες αλλα αν δεν τις αποδεικνύεις, δεν φτουρανε.
Εγώ τις έχω πάρει όλες αυτές τις κοπέλες που σου ανέφερα τα ονόματά τους και πίστεψέ με είναι όντως καλές εμφανησιακα αυτές που ανέφερα 7-8 στα 10 συγουρα.Αστο σου λέω ωραίες έχει το θέμα είναι να βρεις και καλές εμφανησιακα και με καλές υπηρεσίες αυτές είναι λίγες είναι η αλήθεια αλλά όχι ότι δε υπάρχουν μη τρελαθουμε.Η πουτάνα δε θα σου κάτσει για σχέση ρε τα μπερδευεις αλλά ότι μπορείς να περάσεις καλά με κάποιες και που έχουν αξιοπρεπή εμφάνηση μια χαρά γίνεται.

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.926
Πόντοι
3.556
Τύπε .... δεν ξέρω τίποτε για ... την αποτελεσματικότητα των γαλλικών στο λουξεμβούργο ...... Αυτό που ξέρω όμως, είναι οι αλσατοί , που έφυγαν από τον τόπο τους και ζουν σε γερμανόφωνες περιοχές τώρα .... όταν ακούσουν γαλλικά .... τους γυρίζει το μάτι ...
ξέρεις .... η κόρη κοιτάει προς το σβέρκο .... και μπροστα κοιτάει το άσπρο του βολβού !
Τα Γαλλικα επικρατουν στο Λουξεμβουργο

Εγγρ.
13 Αυγ 2023
Κριτικές
1
Like
2.769
Πόντοι
456
οι ελληνίδες μυρίζονται εύκολα την αγαμία χρόνων όταν πας για σεξ ή σχέση μαζί τους πιστεύετε,ή μπορείς να το κρύψεις εύκολα κ να καμουφλαριστείς;προφανώς κ θα πέσει τρελή κοροιδία αν σε πάρει χαμπάρι.....
Έγω δηλαδή που χωνομαι κατευθείαν στο ψητό ( που έτσι πρέπει) λες να με περνάνε για λυσσασμένο?δε πάνε έτσι αυτά....έχει να κάνει και με το πώς χωνεσαι κατευθείαν.

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
19.053
Πόντοι
3.656

Μόνο εαν είσαι όλο το καλοκαίρι Πιερία (κυρίως) και Χαλκιδική,έχεις κάποια ελπίδα να βρεις Σέρβα

Εξυπακούεται ότι πρέπει να'σαι απο 1.80 και πάνω

Εγγρ.
13 Αυγ 2023
Κριτικές
1
Like
2.769
Πόντοι
456
Να και ένα καλο που έχουν τα μπουρδέλακια...σε βγάζει από τη μυρωδιά της αγαμίας όπως λέει και ο φιλτατος παραπάνω

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.608
Πόντοι
3.656
Εγώ τις έχω πάρει όλες αυτές τις κοπέλες που σου ανέφερα τα ονόματά τους και πίστεψέ με είναι όντως καλές εμφανησιακα αυτές που ανέφερα 7-8 στα 10 συγουρα.Αστο σου λέω ωραίες έχει το θέμα είναι να βρεις και καλές εμφανησιακα και με καλές υπηρεσίες αυτές είναι λίγες είναι η αλήθεια αλλά όχι ότι δε υπάρχουν μη τρελαθουμε.Η πουτάνα δε θα σου κάτσει για σχέση ρε αλλά ότι μπορείς να περάσεις καλά με κάποιες και που έχουν αξιοπρεπή εμφάνηση μια χαρά γίνεται.

Νέε .... άκου ιστορίες από αρχαίους .... Στο υπόγειο φώκαιας .... κάποτε ... εποχή δραχμών .... είχε μία Αλίνα .... ψηλό ξανθό ρωσίδι ... μοντελέ ... μικρό βυζάκι .... ροδαλό μουνάκι ......... ήμουν φοιτητής .... έμενα σε δικό μου διαμέρισμα πλατεία αττικής ..... σε 5 λεπτά πήγαινα με τα πόδια ....

Περίοδο εξεταστικής ..... διάβαζα .... και πήγαινα και γάμαγα για να να ξεχαρμανιάζω ....... όταν βρήκα αυτή ... πήγαινα 3-4 φορές την ημέρα εξεταστική ιουνίου ...... μου λέει σε μία φάση η τσατσά ....

-ΕΣΕΝΑ ΝΑ ΣΟΥ ΒΑΛΟΥΜΕ ΕΝΑ ΡΑΤΖΑΚΙ .... ΝΑ ΑΡΑΞΕΙΣ ΕΔΩ ... ΝΑ ΜΗΝ ΠΗΓΑΙΝΟΕΡΧΕΣΑΙ ΚΑΘΕ 2-3 ΩΡΕΣ ;;;

Εγγρ.
21 Ιαν 2023
Κριτικές
41
Like
2.337
Πόντοι
506
Νέε .... άκου ιστορίες από αρχαίους .... Στο υπόγειο φώκαιας .... κάποτε ... εποχή δραχμών .... είχε μία Αλίνα .... ψηλό ξανθό ρωσίδι ... μοντελέ ... μικρό βυζάκι .... ροδαλό μουνάκι ......... ήμουν φοιτητής .... έμενα σε δικό μου διαμέρισμα πλατεία αττικής ..... σε 5 λεπτά πήγαινα με τα πόδια ....

Περίοδο εξεταστικής ..... διάβαζα .... και πήγαινα και γάμαγα για να να ξεχαρμανιάζω ....... όταν βρήκα αυτή ... πήγαινα 3-4 φορές την ημέρα εξεταστική ιουνίου ...... μου λέει σε μία φάση η τσατσά ....

-ΕΣΕΝΑ ΝΑ ΣΟΥ ΒΑΛΟΥΜΕ ΕΝΑ ΡΑΤΖΑΚΙ .... ΝΑ ΑΡΑΞΕΙΣ ΕΔΩ ... ΝΑ ΜΗΝ ΠΗΓΑΙΝΟΕΡΧΕΣΑΙ ΚΑΘΕ 2-3 ΩΡΕΣ ;;;
Εγώ αυτές που ανέφερα όλες τις θεωρώ ωραίες 7-8 τουλάχιστον τώρα δε ξέρω εσείς τι μοντέλα 10αρια θέλετε να γαματε.

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.608
Πόντοι
3.656
Εγώ αυτές που ανέφερα όλες τις θεωρώ ωραίες 7-8 τουλάχιστον τώρα δε ξέρω εσείς τι μοντέλα 10αρια θέλετε να γαματε.

Νέε .... δεν περιγράφεται το τι μουνί έφυγε από ρωσία όταν έπεσαν τα τείχη ............
Είχα κάποια στανταράκια γραφεία θυμάμαι ........... έστελναν δεκάδες μουνέτα όλα άνω του 1.80 .............

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom