Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (0 μέλη και 16 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 874 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 513 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 326 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 580 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.979

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
19.053
Πόντοι
3.656
Να και ένα καλο που έχουν τα μπουρδέλακια...σε βγάζει από τη μυρωδιά της αγαμίας όπως λέει και ο φιλτατος παραπάνω

Ο άλλος λέει ότι γαμούσε μοντελέ Ρωσίδα κάθε μέρα,αλλά στις συμφοιτήτριες μάλλον βρωμούσε αγαμία,γι'αυτό και δεν τον ήθελε καμία

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.608
Πόντοι
3.656
Εγώ αυτές που ανέφερα όλες τις θεωρώ ωραίες 7-8 τουλάχιστον τώρα δε ξέρω εσείς τι μοντέλα 10αρια θέλετε να γαματε.
Δεν θυμάμαι για σένα ......

Δουλεύεις ;

ή είσαι φοιτητής σε τίποτε σχολές με καράμπαζα όπως ήμουν εγώ ;

Δεν φαντάζομαι να είσαι σε σχολή με μουνέτα ... ή δουλειά με μουνέτα ........

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.926
Πόντοι
3.556
Νομίζω ότι και τα Γερμανικά ομιλούνται στο Λουξεμβούργο,όχι ως πρώτη γλώσσα όμως
1698101482246.png

Εγγρ.
21 Ιαν 2023
Κριτικές
41
Like
2.337
Πόντοι
506
Νέε .... δεν περιγράφεται το τι μουνί έφυγε από ρωσία όταν έπεσαν τα τείχη ............
Είχα κάποια στανταράκια γραφεία θυμάμαι ........... έστελναν δεκάδες μουνέτα όλα άνω του 1.80 .............
Εγώ αυτές όλες οι ανέφερα πιο πάνω τις θεωρείς άσχημες δλδ?τις έχω πάρει όλες και μόνο άσχημες δε τις λες.

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Εγώ τις έχω πάρει όλες αυτές τις κοπέλες που σου ανέφερα τα ονόματά τους και πίστεψέ με είναι όντως καλές εμφανησιακα αυτές που ανέφερα 7-8 στα 10 συγουρα.Αστο σου λέω ωραίες έχει το θέμα είναι να βρεις και καλές εμφανησιακα και με καλές υπηρεσίες αυτές είναι λίγες είναι η αλήθεια αλλά όχι ότι δε υπάρχουν μη τρελαθουμε.
Πάλι γαργαρα στην ουσία όσων λέμε; επειδή θα την πέσω, πήγαινε να πάρεις αγκαλίτσα την πουτάνα που έλεγες ότι ερωτεύτηκες
κι ήθελες να βγείτε
αλλά σε έκλασε λέγοντας "μόνο στο μαγαζί".
Τι κατάντια!!! :2funny:
Δεν διαφέρεις καθόλου από άλλους που τρελλαίνονται όταν κατηγορούμε τα "μωράκια" τους.
Η κατάντια σας μονοδρομος! :rockon:

Εγγρ.
21 Ιαν 2023
Κριτικές
41
Like
2.337
Πόντοι
506
Δεν θυμάμαι για σένα ......

Δουλεύεις ;

ή είσαι φοιτητής σε τίποτε σχολές με καράμπαζα όπως ήμουν εγώ ;

Δεν φαντάζομαι να είσαι σε σχολή με μουνέτα ... ή δουλειά με μουνέτα ........
Είμαι σε σχολή και όντως κάτι χοντρές λεσβίες είναι οι πιο πολλές.Τιποτα μπάζα οι περισσότερες από τη σχολή και μπάζα στο μυαλό.

ananias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2006
Κριτικές
4
Like
1.852
Πόντοι
216
Γνωστή μου 45αρα από την δουλειά (μπάζο, μην φανταστείτε κάνα τρελό μιλφάκι) μου έδειξε σήμερα τα αιτήματα φιλίας στο facebook, και πραγματικά έκανε scroll down για κάνα 30 δευτερόλεπτα, μιλάμε για ΣΤΡΑΤΙΕΣ από επίδοξους γαμπρούς....κράζουμε τις ελλεηνιδες, αλλα και εμεις καλοι μαλακες είμαστε που τους δίνουμε αξία
....η βλακωδέστατη λογική του 'α-ας στείλουμε και σε αυτή, δεν ξέρεις ποτέ, ίσως και να κάτσει άκοπο γαμήσι μιας και δείχνει ασχημούλα'....
Βασικός παράγοντας στην καταστροφή που επήλθε μέσα απο τα μέσα μαζικης δικτύωσης!
Πίσω απο μια οθόνη πουλάει ο καθένας κι η καθε μία ό,τι γουστάρει, εύκολα και ακόπα, με το/η σύζυγο δίπλα να χαζεύει στην τιβί!
Η ξεφτίλα και η μουνοδουλεία των ανδρών φταίει για όλα εξαρχής

Εγγρ.
21 Ιαν 2023
Κριτικές
41
Like
2.337
Πόντοι
506
Πάλι γαργαρα στην ουσία όσων λέμε; επειδή θα την πέσω, πήγαινε να πάρεις αγκαλίτσα την πουτάνα που έλεγες ότι ερωτεύτηκες
κι ήθελες να βγείτε
Δεν διαφέρεις καθόλου από άλλους που τρελλαίνονται όταν κατηγορούμε τα "μωράκια" τους.
Όχι άλλα να μη λέμε τα 7-8 άρια άσχημες γιατί θα τρελαθουμε.

ananias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2006
Κριτικές
4
Like
1.852
Πόντοι
216
Σε αυτό το σημείο οφειλουμε να σημειώσουμε ότι η παλιά φουρνιά Αλβανιδων ήταν σαν άνδρες Αλβανοί με περούκα!!!

Διαφωνείτε;

:2funny:
ήταν σαν τις σημερινές 'εναλλακτικές' ελληνίδες βασικά...

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.608
Πόντοι
3.656
Είμαι σε σχολή και όντως κάτι χοντρές λεσβίες είναι οι πιο πολλές.Τιποτα μπάζα οι περισσότερες από τη σχολή και μπάζα στο μυαλό.
Φρίκη οι μπαζοσχολές .... κουράγιο ..... σε καταλαβαίνω ........
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

ήταν σαν τις σημερινές 'εναλλακτικές' ελληνίδες βασικά...

Οι εναλλακτικές των 90s .... κάνουν τις σημερινές εναλλακτικές να δείχνουν .... ζιζέλ ....

Τώρα έχει λιγοστέψει η χρήση αμπέχονου , παλαιστινιακής μαντήλας, ταγαριού , μαύρης υφασμάτινης μπαλαρίνας .... με λεπτή άσπρη λαστιχένια σόλα ....

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.711
Πόντοι
1.706
....η βλακωδέστατη λογική του 'α-ας στείλουμε και σε αυτή, δεν ξέρεις ποτέ, ίσως και να κάτσει άκοπο γαμήσι μιας και δείχνει ασχημούλα'....
Βασικός παράγοντας στην καταστροφή που επήλθε μέσα απο τα μέσα μαζικης δικτύωσης!
Πίσω απο μια οθόνη πουλάει ο καθένας κι η καθε μία ό,τι γουστάρει, εύκολα και ακόπα, με το/η σύζυγο δίπλα να χαζεύει στην τιβί!
Η ξεφτίλα και η μουνοδουλεία των ανδρών φταίει για όλα εξαρχής
Καί όταν τίς δείς μπροστά σου -πράγμα έως καί αδύνατον- είναι σάν μάγισσες,
έχουν "πειράξει" τίς Photos,σέ σημείο μή αναγνωρίσιμο...εντελώς ξεφτίλα!

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Γενικό συμπέρασμα:
όταν ο άνδρας είναι ανίκανος
να βρει μουνάρα γκόμενα
ή απλά καλή για γαμήσι ή καλό πακέτο γυναίκας
ή οτιδήποτε θετικό σε γυναίκα (πλέον σπάνια όλα αυτά) ώστε να έχει εμπειρίες, καταντά
να εγκωμιάζει πουτάνες διαφόρων κατηγοριών προσπαθώντας να λειάνει
τις "γωνίες" ώστε να το παίζει μεγαλογάμης
και πετυχημένος.
Αν του πεις στην μούρη του για το ψεύτικο γαμήσι που τρώει πληρώνονταις κάθε φορά σαν καθυστέρας, κοιτάζει τον ήλιο
ή το φεγγάρι.
Τα καλά και συμφέροντα....

:rockon:

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.719
Πόντοι
1.706
κι ήθελες να βγείτε
Είπε ο γάιδαρος τον πετεινό κεφάλα.
Σκούπισε το φτύσιμο που τρως καθε μέρα από άγνωστες 46 χρονών μαντράχαλος, αντί να πουλάς πνεύμα, ρε σούργελο.

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.608
Πόντοι
3.656
Σκούπισε το φτύσιμο που τρως καθε μέρα από άγνωστες 46 χρονών μαντράχαλος, αντί να πουλάς πνεύμα, ρε σούργελο.
46 είναι ;;;;;;;;;;;;;
και την πέφτει στα μόμολα που αγοράζουν μαϊμού αρώματα των 5€ στην ερμού ;;;;;;;;;;;

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.719
Πόντοι
1.706
46 είναι ;;;;;;;;;;;;;
και την πέφτει στα μόμολα που αγοράζουν μαϊμού αρώματα των 5€ στην ερμού ;;;;;;;;;;;
Καμάκι στο δρόμο στα 46 και να σε φτύνουν οι γκόμενες δεν λέει, μαν. Εντάξει, αυτό μπορεί, αυτό κάνει, αλλά κάνει και το μάγκα.

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.719
Πόντοι
1.706
Υπό όρους καμάκι στο δρόμο . Και όχι κατά ριπάς.
Υπό όρους, ναι. Να ξέρεις ότι οι γκόμενες θα σε προσέξουν. Επειδή είσαι κούκλος, βγάζεις αέρα ευκατάστατου, κοσμογυρισμένου, είσαι γνωστός σε τίποτα μήντια, τέλος πάντων έχεις κάτι που κάνει τις περισσότερες γκόμενες να σκιρτήσουν όταν σε δουν.

Αλλιώς είναι ξεφτίλα να σε απαξιώνουν κατά συρροή περαστικές γκόμενες, κρίνοντας από μία παρουσία και χωρίς να ξέρουν τίποτα για σένα.

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.608
Πόντοι
3.656
Υπό όρους, ναι. Να ξέρεις ότι οι γκόμενες θα σε προσέξουν. Επειδή είσαι κούκλος, βγάζεις αέρα ευκατάστατου, κοσμογυρισμένου, είσαι γνωστός σε τίποτα μήντια, τέλος πάντων έχεις κάτι που κάνει τις περισσότερες γκόμενες να σκιρτήσουν όταν σε δουν.

Αλλιώς είναι ξεφτίλα να σε απαξιώνουν κατά συρροή περαστικές γκόμενες, κρίνοντας από μία παρουσία και χωρίς να ξέρουν τίποτα για σένα.

Εννοείται κάνεις κίνηση σε τεμάχια που ψήθηκαν από κάτι που πουλάς ....
Τα αυτονόητα θα πούμε τώρα ;
Επίσης, αυτό δεν είναι γούστο δικό μας, αλλά πραγματικότητα, όσο μεγαλύτερη η ηλικιακή διαφορά .... τόσο πιο απίθανο να διαμορφωθούν συνθήκες για να φανεί δεκτική η γκόμενα. Αν είσαι 45 , πολύ σπάνια κάτω από 35 να ψωνίσει αυτό που πουλάς .... θα θέλαμε ... αλλά οι πιθανότητες μικρές ....

Αν αγνοείς αυτή την πραγματικότητα, μπορεί να γίνεις κλόουν . Να την πέφτεις σε μικρή ... και να σε απαξιώνει .... στον πληθυντικό !

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.719
Πόντοι
1.706
Εννοείται κάνεις κίνηση σε τεμάχια που ψήθηκαν από κάτι που πουλάς ....
Τα αυτονόητα θα πούμε τώρα ;
Επίσης, αυτό δεν είναι γούστο δικό μας, αλλά πραγματικότητα, όσο μεγαλύτερη η ηλικιακή διαφορά .... τόσο πιο απίθανο να διαμορφωθούν συνθήκες για να φανεί δεκτική η γκόμενα. Αν είσαι 45 , πολύ σπάνια κάτω από 35 να ψωνίσει αυτό που πουλάς .... θα θέλαμε ... αλλά οι πιθανότητες μικρές ....

Αν αγνοείς αυτή την πραγματικότητα, μπορεί να γίνεις κλόουν . Να την πέφτεις σε μικρή ... και να σε απαξιώνει .... στον πληθυντικό !
Συμφωνώ. Επίσης προυπόθεση είναι να υπάρχει ένα ευνοικό σκηνικό. Άλλο να κάνεις καμάκι σε ένα τουριστικό θέρετρο, όπου το περιβάλλον έχει δημιουργήσει μία ερωτική δεκτικότητα κι άλλο στο δρόμο, όπου η άλλη μπορεί να βιάζεται να πάει κάπου και την καθυστερείς ή κουβαλάει διάφορες έγνοιες στο κεφάλι της.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom