Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 23 άτομα (1 μέλη και 22 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 874 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 513 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 326 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 579 19,4%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.978

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.592
Πόντοι
3.656
Ειναι παιγνιο για λιγους και με ρισκα. Αλλα η ανταμοιβη ειναι ασυγκριτη για τα δυτικα δεδομενα
Δεν έχει ρίσκα. Ο θάνατος είναι σίγουρος. Αυτό που παίζεται είναι αν θα πεθάνεις τις πρώτες 3 μέρες, την πρώτη βδομάδα, τον πρώτο μήνα
ή θα βγάλεις κανά τρίμηνο .

Εγγρ.
31 Μαρ 2013
Like
203
Πόντοι
21
Μπα σε 10-20 χρονια δυσκολο, εκτος αν πλουτισουν ολοι στο δυτικο κοσμο και μετακινηθουν μαζικα προς αυτες τις χωρες, κατι που αποκλειεται (ασε που αυτο θα εκανε καλο γιατι θα ξυπνουσε τις δυτικες απο το παραμυθακι τους)

Προς το παρον η αναλογια δυτικων σε αυτες τις χωρες ειναι 5-6 ατομα σε περιοχες οπως ο Νομος Βοιωτιας, Αρκαδιας, Καρδιτσας, κλπ με το κυαλι τους βλεπεις και ειναι απιστευτα περιζητητοι οσοι τολμουν και παν εκει. Ειναι παιγνιο για λιγους και με ρισκα. Αλλα η ανταμοιβη ειναι ασυγκριτη για τα δυτικα δεδομενα
Βρε τους έλληνες ποιος τους γαμάει πλέον? το παιχνίδι είναι παγκόσμιο.
Εδώ και 10-15 χρόνια πηγαίνουν οι αμερικάνοι εκεί και μοιράζουν λεφτά. Οι σουηδοί έχουν αρχίσει και αυτοί τα τελευταία χρόνια να φέρνουν γυναίκες από Ταιλάνδη κτλ Study identifies increasing 'marriage migration' to Sweden
Όταν ο Έλληνας θα έχει να ανταγωνιστεί τον άλλον με μέσο μισθό 5000-7000 νομίζεις ότι θα έχει καμιά τύχη?

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.926
Πόντοι
3.556
Δεν έχει ρίσκα. Ο θάνατος είναι σίγουρος. Αυτό που παίζεται είναι αν θα πεθάνεις τις πρώτες 3 μέρες, την πρώτη βδομάδα, τον πρώτο μήνα
ή θα βγάλεις κανά τρίμηνο .
Μιλας για Αφρικη. Εγω μιλαω κυριως για Λ.Αμερικη και ΝΑ.Ασια

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.926
Πόντοι
3.556
Βρε τους έλληνες ποιος τους γαμάει πλέον? το παιχνίδι είναι παγκόσμιο.
Εδώ και 10-15 χρόνια πηγαίνουν οι αμερικάνοι εκεί και μοιράζουν λεφτά. Οι σουηδοί έχουν αρχίσει και αυτοί τα τελευταία χρόνια να φέρνουν γυναίκες από Ταιλάνδη κτλ Study identifies increasing 'marriage migration' to Sweden
Όταν ο Έλληνας θα έχει να ανταγωνιστεί τον άλλον με μέσο μισθό 5000-7000 νομίζεις ότι θα έχει καμιά τύχη?

Ισχυει, αλλα και παλι οι αναλογιες ειναι ασσυληπτα υπερ του δυτικου αντρα και θα παραμεινουν για πολυ καιρο. Και οχι μονο οι αναλογιες αλλα και οι συνθηκες.

Μιλαμε για πληθυσμους εκατονταδων εκατομμυριων, που οι περισσοτερες ειναι παμφτωχες οικογενειες με 2-4 κοριτσια που μεγαλωνουν στο πατωμα μαζι με τα υπολοιπα 6-8 αδερφια, σε σπιτι αξιας 1000 ευρω και εισοδημα γονεων 100-200 ευρω το μηνα

Και παει ο δυτικος σε ενα τετοιο μερος εκτασης οση ολοκληρη η Αργολιδα και τον βλεπουν σαν τον Μαικλ Τζακσον και ας ειναι 65 χρονων, 1.72 και 115 κιλα

Μιλαμε για σουρεαλιστικες καταστασεις.

Εχουμε αναλυσει τη διαφορα αυτων των κοριτσιων με τις δυτικες που μεγαλωνουν με δικα τους δωματια, σπουδαζουν τζαμπα και εχουν προικα 1-2 διαμερισματα + εξοχικα

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.592
Πόντοι
3.656
Προκειμενου να παμε αγαμητοι απο μεθανολη απο τα χερια ενος αληταρα μπαρμαν στην Παρο, προτιμοτερο να παμε απο τσιμπημα Μαυρης Μαμπα στα βαθη της Τανζανιας
Από την εγγυημένη αποτυχία των κυκλαδονησιών ..... τους πας στην αφρική που είναι εγγυημένος ο θάνατος ;;;;
Κάποιος που έχει κάποια τσέπη .... έχει μέρη να παίξει , εκτός από τα προβαλλόμενα σκατοβλαχοκίτς των 90s στην ελλάδα.
Αν πάει ίμπιζα καλοκαίρι ... δεν θα βρει μουνιά ;;; Αν δεν θέλει παραλίες και μαλακίες .... και περιφέρεται σε ποτάδικα οποιασδήποτε πρωτεύουσας ή μεγάλης πόλης στη δύση .... δεν θα γαμήσει μουνάρες μπέκρες ;;;

Αν είναι πιο ώριμος με γερή πορτοφόλα και πάει κανά φουντσάλ και περιφέρεται σε μπαρ ξενοδοχείων , δεν θα τον βρέξει σε δυτικές άπερ κλας γκολντ ντίγκερς που ψάχνουν μεροκαματάκι ; Τζεημσμποντικά σενάρια και γαμήσια (απλά εκεί μιλάμε για παίκτες με 20Κ το μήνα ).

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.592
Πόντοι
3.656
Μιλας για Αφρικη. Εγω μιλαω κυριως για Λ.Αμερικη και ΝΑ.Ασια
Εντάξει .... Λ.Αμερική θα πάει από λεπίδι ή σφαίρα. Αποκλείεται να φτάσει τρίμηνο . Τον πρώτο μήνα.
Ασία θα πάει από αφροδίσιο .
Τίποτε από όλα αυτά, δεν εξασφαλίζει επιβίωση πέραν του έτους. Εγγυημένος θάνατος στο 3μηνο είναι .

Εγγρ.
31 Μαρ 2013
Like
203
Πόντοι
21
Υπάρχουν και άτομα που είτε βγάζουν , είτε τους δίνει ο μπαμπάς 20 χιλιάρικα το μήνα .... ή 50 ....
Και τα 2-3 χιλιάρικα που λες, τα δίνουν μηνιάτικο σε γκαράζ για να παρκάρουν τα αυτοκίνητα που δεν χωράνε στο δικό σους, 20θεσιο γκαράζ .
Αυτοί , επειδή είναι γνωστοί στις γειτονιές τους και σε ακριβά μαγαζιά, οι μουνάρες με τις οποίες τον παίζει το μέσο μέλος και τις βγάζει κάντιτ φωτό,
πάνε και τους παρακαλάνε να τις γαμήσουν . Ονειρεύονται έναν ακά κρεμπιέ για να εξασφαλίσουν άϊφόνια με θήκες με στρας, ηόβες, τσάντες και καλλυντικά μέχρι τα βαθιά τους γεράματα .

Απλά μαθαίνουν να τις αποφεύγουν και ψάχνουν αντίστοιχων προδιαγραφών γκόμενες , που να μην είναι κόρες δημοσίων υπαλλήλων και σαλεπιτζήδων για να μη φοβούνται το δάγκωμα .......... και την καθυστέρηση το πολύ 28 μέρες μετά το καλησπέρα ....
Συμφωνώ. από τον κύκλο μου ένας έμπλεξε με μια τέτοια και παραλίγο να του καταστρέψει την οικογενειακή επιχείρηση... και δεν ήταν καν μουνάρα...έβαλε όλες τις φίλες της μέσα στην εταιρία και τα έκανε μπουρδέλο, έκανε τον γιο να μαλώσει με την οικογένεια κτλ και τώρα είναι ο μαλάκας που κουβαλά την κόρη και χωρισμένος.
Άλλοι 2 από τους μεγαλύτερους λαδέμπορες στην Κρήτη , μορφωμένοι, όμορφοι με κοιλιακούς κτλ έχουν πάρει γυναίκες κοπέλες της διπλανής πόρτας κυριολεκτικά που έχουν μέτρια εμφάνιση και έχουν απλά ένα πτυχίο τει, χωρίς περιουσία, χωρίς τίποτα επιπλέον. Τον έναν επειδή τον ξέρω, τον ρώτησα και μου είπε "Δεν μου δημιουργεί προβλήματα, ξέρω ότι δεν θα μου ξεφτιλίσει την οικογένεια".

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.592
Πόντοι
3.656
Άλλοι 2 από τους μεγαλύτερους λαδέμπορες στην Κρήτη , μορφωμένοι, όμορφοι με κοιλιακούς κτλ έχουν πάρει γυναίκες κοπέλες της διπλανής πόρτας κυριολεκτικά που έχουν μέτρια εμφάνιση και έχουν απλά ένα πτυχίο τει, χωρίς περιουσία, χωρίς τίποτα επιπλέον. Τον έναν επειδή τον ξέρω, τον ρώτησα και μου είπε "Δεν μου δημιουργεί προβλήματα, ξέρω ότι δεν θα μου ξεφτιλίσει την οικογένεια".
Εγγυήσεις τέτοιες δεν υπάρχουν . Απλά έχουν τις πιθανότητες με το μέρος τους. Μηδένα προ του τέλους μακάριζε ..... που είπε ο Σόλων .

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.926
Πόντοι
3.556
Από την εγγυημένη αποτυχία των κυκλαδονησιών ..... τους πας στην αφρική που είναι εγγυημένος ο θάνατος ;;;;
Κάποιος που έχει κάποια τσέπη .... έχει μέρη να παίξει , εκτός από τα προβαλλόμενα σκατοβλαχοκίτς των 90s στην ελλάδα.
Αν πάει ίμπιζα καλοκαίρι ... δεν θα βρει μουνιά ;;; Αν δεν θέλει παραλίες και μαλακίες .... και περιφέρεται σε ποτάδικα οποιασδήποτε πρωτεύουσας ή μεγάλης πόλης στη δύση .... δεν θα γαμήσει μουνάρες μπέκρες ;;;

Αν είναι πιο ώριμος με γερή πορτοφόλα και πάει κανά φουντσάλ και περιφέρεται σε μπαρ ξενοδοχείων , δεν θα τον βρέξει σε δυτικές άπερ κλας γκολντ ντίγκερς που ψάχνουν μεροκαματάκι ; Τζεημσμποντικά σενάρια και γαμήσια (απλά εκεί μιλάμε για παίκτες με 20Κ το μήνα ).

Δε διαφωνω, εκει ομως μιλαμε για κατι εντελως διαφορετικο.

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.592
Πόντοι
3.656
Δε διαφωνω, εκει ομως μιλαμε για κατι εντελως διαφορετικο.
Εντάξει , αλλά η επιβίωση προέχει πάντα. Συνειδητοποιείς τι προτείνεις ;
Έχει κάποιος ελληνάρας .... χωρίς καμία εμπειρία .... πχ 5 χιλιάρικα το μήνα ....
να πάει να αλωνίζει σε κωλόμπαρα και κωλάδικα στη βραζιλία ; Πόση ζωή του δίνεις ;
Σε φέρετρο θα τον στείλουν πίσω.

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.444
Πόντοι
566
Συμφωνώ. από τον κύκλο μου ένας έμπλεξε με μια τέτοια και παραλίγο να του καταστρέψει την οικογενειακή επιχείρηση... και δεν ήταν καν μουνάρα...έβαλε όλες τις φίλες της μέσα στην εταιρία και τα έκανε μπουρδέλο, έκανε τον γιο να μαλώσει με την οικογένεια κτλ και τώρα είναι ο μαλάκας που κουβαλά την κόρη και χωρισμένος.

Παίζει πρώτο ρόλο ο χαρακτήρας και η συμπεριφορά ... αν από την πρώτη μαλακία της το έκοβε δεν θα είχε προβλήματα.

Δεν υπάρχει καμία εξασφάλιση ότι η μέτρια θα σε σεβαστεί και η μουνάρα θα στην φέρει αν έχεις χρήματα .... και η μέτρια μπορεί να βγάλει γλώσσα αν βρει ευκαιρία ....

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.926
Πόντοι
3.556
Εντάξει , αλλά η επιβίωση προέχει πάντα. Συνειδητοποιείς τι προτείνεις ;
Έχει κάποιος ελληνάρας .... χωρίς καμία εμπειρία .... πχ 5 χιλιάρικα το μήνα ....
να πάει να αλωνίζει σε κωλόμπαρα και κωλάδικα στη βραζιλία ; Πόση ζωή του δίνεις ;
Σε φέρετρο θα τον στείλουν πίσω.

Αν ψαχτει καλα υπαρχουν καλες και ασφαλεις επιλογες.

Προφανως με αυτα τα λεφτα θα πας και θα μεινεις στο Ψυχικο της εκει μεγαλουπολης και οχι στον Ασπροπυργο. Και θα κινεισαι παντα σε ασφαλη μερη με ασφαλη τροπο. Πχ δε θα πας μονος να σουρωσεις σε μπαρ του Δενδροποταμου, αλλα θα πας με κορασιδα στο καλυτερο εστιατοριο στο εκει Κεφαλαρι κινουμενος με ταξι και μετα χοτελ. Την επομενη μερα επαναληψη, και την επομενη βδομαδα, και τον επομενο μηνα, μεχρι να καει ο πουτσος σου

Με 5Κ εκει εισαι Ωνασης και ετσι σε βλεπουν.

Εγγρ.
19 Οκτ 2023
Like
267
Πόντοι
21
Γνωστή μου 45αρα από την δουλειά (μπάζο, μην φανταστείτε κάνα τρελό μιλφάκι) μου έδειξε σήμερα τα αιτήματα φιλίας στο facebook, και πραγματικά έκανε scroll down για κάνα 30 δευτερόλεπτα, μιλάμε για ΣΤΡΑΤΙΕΣ από επίδοξους γαμπρούς....κράζουμε τις ελλεηνιδες, αλλα και εμεις καλοι μαλακες είμαστε που τους δίνουμε αξία
Γι' αυτό λοιπόν γράφεις στα παπάρια σου τα σόσιαλ και παίζεις μπάλα έξω!

Εγγρ.
31 Μαρ 2013
Like
203
Πόντοι
21
Παίζει πρώτο ρόλο ο χαρακτήρας και η συμπεριφορά ... αν από την πρώτη μαλακία της το έκοβε δεν θα είχε προβλήματα.

Δεν υπάρχει καμία εξασφάλιση ότι η μέτρια θα σε σεβαστεί και η μουνάρα θα στην φέρει αν έχεις χρήματα .... και η μέτρια μπορεί να βγάλει γλώσσα αν βρει ευκαιρία ....
Ναι συμφωνώ αλλά η μέτρια έχει να χάσει πολλά παραπάνω και συνήθως έχει και διαφορετική νοοτροπία.
Είναι σαν να συγκρίνουμε φεράρι με τογιότα. Η φεράρι μπορεί να σε αφήσει και θα σου κοστίσει πολλαπλάσια με άλλα οφέλη όμως ενώ το τογιότα ξέρεις ότι θα σε πάει με τον έναν ή με τον άλλο τρόπο.

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.592
Πόντοι
3.656
Προφανως με αυτα τα λεφτα θα πας και θα μεινεις στο Ψυχικο της εκει μεγαλουπολης και οχι στον Ασπροπυργο. Και θα κινεισαι παντα σε ασφαλη μερη με ασφαλη τροπο. Πχ δε θα πας μονος να σουρωσεις σε μπαρ του Δενδροποταμου, αλλα θα πας με κορασιδα στο καλυτερο εστιατοριο στο εκει Κεφαλαρι κινουμενος με ταξι και μετα χοτελ.

Με 5Κ εκει εισαι Ωνασης και ετσι σε βλεπουν.
Δεν υπάρχουν κεφαλάρια εκεί τύπε. Οι λεφτάδες έχουν φρουρά με όπλα. Αν πας ξένος ξέμπαρκος, η πρώτη γκόμενα θα μιλήσει σε γκαγκστερ θασε πάνε σε τράπεζα να σηκώσεις όσα μπορείς .... και μετά ανάλογα .... σε πυροβολάνε και σε πετάνε σε γκρεμό .... φεύγεις με γλάστρα και τσιμέντο ταχείας .... δεν θάβουν ζωντανό .... ανάλογα τι έχουν πρόχειρο τα παιδιά .

Ξέρεις κάποιον να έχει πάει ; Πάρε πληροφορίες. ΜΟΝΟ ΜΕ ΛΕΦΤΑ .... ΔΕΝ ΠΑΣ .... ΑΛΛΙΩΣ ΠΑΣ ΑΚΛΑΦΤΟΣ ....

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.926
Πόντοι
3.556
Δεν υπάρχουν κεφαλάρια εκεί τύπε. Οι λεφτάδες έχουν φρουρά με όπλα. Αν πας ξένος ξέμπαρκος, η πρώτη γκόμενα θα μιλήσει σε γκαγκστερ θασε πάνε σε τράπεζα να σηκώσεις όσα μπορείς .... και μετά ανάλογα .... σε πυροβολάνε και σε πετάνε σε γκρεμό .... φεύγεις με γλάστρα και τσιμέντο ταχείας .... δεν θάβουν ζωντανό .... ανάλογα τι έχουν πρόχειρο τα παιδιά .

Ξέρεις κάποιον να έχει πάει ; Πάρε πληροφορίες. ΜΟΝΟ ΜΕ ΛΕΦΤΑ .... ΔΕΝ ΠΑΣ .... ΑΛΛΙΩΣ ΠΑΣ ΑΚΛΑΦΤΟΣ ....

Ξερω μελος του μπου που ζει εκει

Εχει κοσμο που οχι μονο παει, αλλα ανοιγει και μαγαζια και μαλιστα σε πιο επικινδυνα μερη απο τη Βραζιλια (κατα γενικη ομολογια)

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.262
Πόντοι
9.297
Έχουν τόσες άλλες επιλογές που δε νομίζω να ασχολούνται και πολύ με όσους απέρριψαν
Aν κανείς την διαφορά με την συμπεριφορά σου ,θα αναρωτιέται διαρκώς αν έκανε σωστή επιλογή.

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
19.023
Πόντοι
3.656
Aν κανείς την διαφορά με την συμπεριφορά σου ,θα αναρωτιέται διαρκώς αν έκανε σωστή επιλογή.

Δεν θα σε θυμούνται από τη συμπεριφορά σου,αλλά από το τι δουλειά έκανες,τι αμάξι είχες,τι σπίτι κλπ

Cantfindname

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2017
Like
1.417
Πόντοι
206

Ισχύουν αυτά που γράφεις σε μεγάλο βαθμό ΑΛΛΑ εμπεριέχουν και υπερβολές. Φυσικά υπάρχουν στη Βραζιλία πχ φαβέλες που ούτε uber δε περνάει από μέσα αλλά σε πολλές περιοχές που θεωρούνται "Upper class" υπάρχει εξαιρετική αστυνόμευση και δε νιώθεις τον παραμικρό κίνδυνο. Εγώ πχ που είχα μείνει σε ξενοδοχείο του Belmond στο Rio (που είναι στη Copacabana), όπου και να πήγα δεν αισθάνθηκα ποτέ πραγματική απειλή. Φυσικά απέφευγα περιοχές με κακή φήμη. Τώρα άστεγους και πρεζάκια βλέπεις πολλούς και διάσπαρτους αλλά ουσιαστικά δε δημιούργουσαν κανένα πρόβλημα

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.711
Πόντοι
1.706
Ποτέ μου δεν είδα τους πολύ πλούσιους να έχουν δυνατές γκόμενες. Ποτέ.
Άτομα που βγάζουν πχ 2000-3000 χιλιάρικα και έχουν μια άλφα άνεση ναι αλλά άτομα που βγάζουν 10000+ τον μήνα με καλή γκόμενα ποτέ.
Δεν είναι μόνο τα λεφτά, αλλιώς θα μείνει μαζί σου για τα λεφτά και μετά θα ξενοπηδιέται με τον κάθε γυμναστηριακό που θα δει εκεί έξω και θα της κάνει πράγματα που δεν θα της κάνεις εσύ.
Αυτό δέν ισχύει απλά τό ξεχνάς,ότι οι πλούσιοι δέν έχουν δυνατές γκόμενες.
Εχουν τίς πιό δυνατές,καί γαμάτες Top μουνάρες πού υπάρχουν -απλά "τυχαίνει" καί δέν τούς έχεις δεί-
Δέν εξετάζω τό γεγονός άν τίς "αγόρασαν" η όχι,εξετάζω άν είναι υπαρκτό τό φαινόμενο η όχι.
Οι γυμναστηριακοί τύποι πού αναφέρεις,δέν τολμούν νά "ακουμπήσουν" αυτές τίς γυναίκες...ούτε κάν τίς κοιτάνε!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom