Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 30 άτομα (3 μέλη και 27 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 874 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 513 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 326 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 579 19,4%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.978

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.587
Πόντοι
3.656
Εγώ πχ που είχα μείνει σε ξενοδοχείο του Belmond στο Rio (που είναι στη Copacabana), όπου και να πήγα δεν αισθάνθηκα ποτέ πραγματική απειλή. Φυσικά απέφευγα περιοχές με κακή φήμη.
Μέχρι .... 1 χλμ από το ξενοδοχείο ήσουν ασφαλής ... οκ .... Παραπέρα ;;;;

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.250
Πόντοι
9.297
Δεν θα σε θυμούνται από τη συμπεριφορά σου,αλλά από το τι δουλειά έκανες,τι αμάξι είχες,τι σπίτι κλπ
Θα είσαι παγκιτης...θα μπαίνεις στον αγώνα για λίγο ,θα κάνεις τα καρφώματα σου και μετά ας πηγαίνει στον βασικό.Μια χαρά...

Cantfindname

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2017
Like
1.403
Πόντοι
206
Στο ξαναλέω, υπάρχουν συνοικίες που είναι ασφαλείς (ακόμα και νυχτερινές ώρες) και προφανώς αυτές θα επιλέξεις. Δεν αντιμετωπίσαμε κανένα πρόβλημα. Τώρα αν είσαι κασκαντέρ και σε "τρώει" ή αν θέλεις να "πειραματιστείς" και να εξερευνήσεις περιοχές που ούτε η αστυνομία δεν πλησιάζει τα θέλει ο κώλος σου

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.711
Πόντοι
1.706
Στήν Βραζιλία άν δέν έχεις "τοπικό οδηγό" μαζί σου,δέν πάς ούτε γιά μπάνιο καί πάλι είναι πολύ επικίνδυνα.
Εχώ πάει 2 φορές,καί πραγματικά δέν είδα μεγάλη διαφορά στήν εγκληματικότητα σέ σχέση μέ τήν Γιουγκοσλαβία,
λίγο μετά τόν πόλεμο στις αρχές της δεκαετίας του 1990.
Αλλά νά έχεις κάνει χιλιόμετρα -νά πάς βαθιά- όχι νά βρίσκεσαι στήν "κάπως" ασφαλής...τουριστική περιοχή!

Τελευταία τροποποίηση:

Katikos

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2022
Like
977
Πόντοι
81
Η μεγαλύτερη απόδειξη της κατάντιας -απελπισμένης, κοφτιασμενης στα κόκκινα παράλληλα με πυρακια να χτυπούν-αγαμιας του Ελληνα είναι ένα βίντεο που είχε ανεβάσει κάποιος mgtow Ελλάς αν δεν κάνω λάθος και είχε φτιάξει ένα ψεύτικο προφίλ μιας γυναίκας που ήταν μπάζο ολκής και παράλληλα φορέας hiv.Το παλικάρι παρουσίαζε τα μηνύματα που έστελναν τα αντρικά μέλη που ήθελαν να την γαμησουν και να κάνουν τα πάντα όλα,αρκετοί σε σημείο να την παρακαλάνε κιόλας.Και ήταν και πολλοί.Μετα από 546.000 σελίδες ψάχνουμε γιατί οι γυναίκες έχουν ψωνιστει έτσι και ποιος φταίει.Μηπως η αναξιοπρέπεια και η μουνοδουλιαση μας;

Τελευταία τροποποίηση:

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.483
Πόντοι
2.356
Οι πελάτες με τις πουτάνες έχουν πάντα ΑΝΤΙΚΡΟΥΟΜΕΝΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ. Η πουτάνα θέλει να κάνει οσο το δυνατόν λιγότερα στο μικρότερο χρονικό διάστημα κι ο πελάτης θέλει να πάρει όσο το δυνατόν περισσότερα στο μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Το ανθρώπινο σώμα για να κατανοήσει την ηδονή από άκρη σε άκρη και να νιωσει κορεσμό, χρειάζεται ικανά προκαταρκτικα, ικανό χρόνο γαμησιού και ποιότητα. Δηλαδή αυθεντικό γαμήσι. Οτιδήποτε άλλο το αφήνει να "πεινάει". Αυτή ακριβώς είναι η τακτική (να πεινάει ο πελάτης) στο αγοραίο σεξ (έτσι πρέπει να λέγεται αφού έχουμε συναλλαγή) ώστε
να μην νιώθει κορεσμό (έστω και τεχνητό)
για να συνεχίσει να τα ακουμπάει.
Βρείτε γκόμενες για ρεαλιστικό γαμήσι. Έτσι κι αλλιώς μόνο για γαμήσι είναι πια με τον γυναικοκεντρισμό.

:rockon:
Έχεις δίκιο εκεί όσα λες στην αρχη. Έτσι είναι.
ΑΛΛΆ:
Αν κάποιοι πιστεύετε ότι θα βρείτε "γκόμενες μόνο για το γαμήσι" ενημερώστε με. Έχει τρελό μπλέξιμο, έξοδα μη προσδιορισμένα, πολλή ζάλισμα αρχιδιών και άλλα πολλά. Δεν ζούμε στην Σουηδία ή την Ολλάνδία. Μην μπερδεύεστε. Εκτός αν ζείτε έξω. Εκεί πάω.

Donald-Duck

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Μαρ 2023
Like
8.033
Πόντοι
2.356
Καλημέρα στους περισσότερους. :2funny:
Παρατηρούμε πως χτύπησα φλέβα με τα ποστ μου απέναντι σε κάποιους ναυαγούς που ΟΥΔΕΠΟΤΕ μπόρεσαν να βρουν γκόμενα στην ζωή τους :2funny: και ηλεκτριστηκαν απ' τις αλήθειες στο φοβερό αυτό νήμα. Το παραμύθι τους να σφιχταγκαλιαστουν από χιλιοξεσκισμενες και καταχυμενες πουτάνες ζώντας ένα παραμύθι με το χέρι διαρκώς στην τσέπη αποδομήθηκε και για αυτό κάνουν σαν δαιμονισμένοι. :2funny: Πουτανόδουλοι, λευκοί ιππότες κτλ, βγάζουν αφρούς από το στόμα ενοχλημένοι από την επιτυχία της Ντονάλντιας μεθόδου που άνοιξε ορίζοντες στο ανδρικό φύλο. Όχι πια μια αλλά πολλές!!! Για τους Ντοναλντόφιλους, οι γυναίκες χωρίζονται σε δύο κατηγορίες. Σε αυτές που γαμιούνται με λεφτά οπότε αποτελούν απαξιωμενα σκεύη ηδονής και σε πατσαβούρες που γαμιούνται μέχρι να αρχίσουν να απαιτούν χρυσή ζωή οπότε και τρώνε κάδο. Οτιδήποτε άλλο (θετικό) παρουσιαστεί, αποτελεί εξαίρεση και όαση στην σάπια κι αρρωστημένη έρημο του σημερινού γυναικοκεντρισμού.
Είμαστε (με τους) νικητές.

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.483
Πόντοι
2.356
Καλημέρα στους περισσότερους. :2funny:
Παρατηρούμε πως χτύπησα φλέβα με τα ποστ μου απέναντι σε κάποιους ναυαγούς που ΟΥΔΕΠΟΤΕ μπόρεσαν να βρουν γκόμενα στην ζωή τους :2funny: και ηλεκτριστηκαν απ' τις αλήθειες στο φοβερό αυτό νήμα. Το παραμύθι τους να σφιχταγκαλιαστουν από χιλιοξεσκισμενες και καταχυμενες πουτάνες ζώντας ένα παραμύθι με το χέρι διαρκώς στην τσέπη αποδομήθηκε και για αυτό κάνουν σαν δαιμονισμένοι. :2funny: Πουτανόδουλοι, λευκοί ιππότες κτλ, βγάζουν αφρούς από το στόμα ενοχλημένοι από την επιτυχία της Ντονάλντιας μεθόδου που άνοιξε ορίζοντες στο ανδρικό φύλο. Όχι πια μια αλλά πολλές!!! Για τους Ντοναλντόφιλους, οι γυναίκες χωρίζονται σε δύο κατηγορίες. Σε αυτές που γαμιούνται με λεφτά οπότε αποτελούν απαξιωμενα σκεύη ηδονής και σε πατσαβούρες που γαμιούνται μέχρι να αρχίσουν να απαιτούν χρυσή ζωή οπότε και τρώνε κάδο. Οτιδήποτε άλλο (θετικό) παρουσιαστεί, σποτελεί εξαίρεση και όαση στην σάπια κι αρρωστημένη έρημο του σημερινού γυναικοκεντρισμού.
Είμαστε (με τους) νικητές.

Πάντως, πρακτικά, όσες φορές είχα γκόμενες το κόστος διαχείρισης ήταν μη ελεγχόμενο ΚΑΙ ΟΤΑΝ έγινε ελεγχόμενο με σχολάσανε. Άρα;
Εννοείται πάντως ότι πουτάνες είναι ΣΚΟΥΠΙΔΑΡΙΟ

emperor13

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2018
Like
757
Πόντοι
96
Πάντως, πρακτικά, όσες φορές είχα γκόμενες το κόστος διαχείρισης ήταν μη ελεγχόμενο ΚΑΙ ΟΤΑΝ έγινε ελεγχόμενο με σχολάσανε. Άρα;
Εννοείται πάντως ότι πουτάνες είναι ΣΚΟΥΠΙΔΑΡΙΟ
γινε mgtow τυπε μου να δεις χαιρι:rockon::rockon::rockon:

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.719
Πόντοι
1.706
Ευχαριστώ αγαπητέ καλόγερο γιατί μόνο εμένα ξέρει να κρίνει που στη τελική σέβομαι τις πουτανες που κάνουν καλό σε όλους μας αυτός σέβεται τις Ελληνίδες που χειρότερες σε χαρακτήρα δε υπάρχουν και του ρίχνουν όλο αποριψη και τον ξεφτυλιζουν και αυτός συνεχίζει σε επόμενες και κατά τα άλλα εγώ είμαι ο πυρφορος μετά.Τουλαχιστον εγώ είμαι 24 χρόνων δικαιούμαι να κάνω μαλακίες και με παίρνει λόγω ηλικίας αν δε κάνω τώρα πότε θα κάνω?εσύ 46 χρόνων δε σε παίρνει να κάνεις άλλες μαλακίες.
Μη με ευχαριστείς Τζιμάκο, γιατί δεν είμαι με το μέρος σου. Σε έχει πάρει η κατηφόρα γιατί είσαι αδύναμος χαρακτήρας. Απλά ο τύπος δεν βλέπει τα δικά του τα χάλια.

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.719
Πόντοι
1.706
Ποτέ μου δεν είδα τους πολύ πλούσιους να έχουν δυνατές γκόμενες. Ποτέ.
Άτομα που βγάζουν πχ 2000-3000 χιλιάρικα και έχουν μια άλφα άνεση ναι αλλά άτομα που βγάζουν 10000+ τον μήνα με καλή γκόμενα ποτέ.
Μην είσαι και τόσο σίγουρος. Έχει απ όλα ο μπαξές.

Το μελλον ειναι στη Λατινικη Αμερικη και στη ΝΑ Ασια

Και στους τυχερους που τους αρεσουν οι μαυρουλες, αυτοι βρισκονται στον παραδεισο. Με μια πτηση μερικων ωρων βρισκονται αναμεσα σε χιλιαδες προθυμες να κανουν τα παντα για να γαμηθουν μαζι του
Θα πας να παίξεις σε γήπεδο που δεν γνωρίζεις;

ananias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2006
Κριτικές
4
Like
1.852
Πόντοι
216
Έχουν τόσες άλλες επιλογές που δε νομίζω να ασχολούνται και πολύ με όσους απέρριψαν
ίσα-ίσα...εκεί την πατάνε και με αυτούς σκαλώνουν ΠΑΝΤΑ!
Και όσο πιο 'χάλιας' δείχνεις σε σύγκριση με τις άλλες επιλογές τους, τόσο περισσότερο τρελαίνονται κιόλας!

diogenis_c

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Like
2.279
Πόντοι
456
Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.926
Πόντοι
3.556
Θα πας να παίξεις σε γήπεδο που δεν γνωρίζεις;

Υπαρχει ΑΠΕΙΡΟ υλικο στο ιντερνετ, κυριως απο youtubers δυτικους που ζουν εκει.
Δεν το χω προτεραιοτητα προσωπικα, αλλα θα το προτεινα σε οποιον εχει εξαντλησει τις πιθανοτητες στη χωρα του.
Για αντρες 50ρηδες με μικρη-μετρια περιουσια στην Ελλαδα που ειναι πλεον αορατοι στις ντοπιες γυναικες, εκει θα βρουν τον παραδεισο τους. Πλουσιοι και περιζητητοι συναμα
Το ερωτημα ειναι γιατι να μην το κανει καποιος.

Valkanios Poutsaras

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2023
Like
4.376
Πόντοι
456
Γιατι την έκανες απο Γερμανία;
Γιατί είδα ότι την κάνουν πολλοί καταρτισμένοι Γερμανοί και την κρίση τους την εμπιστεύομαι σε τέτοια θέματα.
Επίσης πολλές γερμανικές εταιρείες έχουν φύγει, ενώ κάποιες πάμπλουτες οικογένειες έφυγαν και εκείνες σε
Αυστρία και Ελβετία.

Όταν σου φεύγει το καταρτισμένο ντόπιο δυναμικό σου και αυτοί που έχουν ή ξέρουν να κάνουν λεφτά,
ενώ καθημερινά στη θέση τους φέρνεις τριτοκοσμικούς, έχεις υπογράψει την καταδίκη σου σαν κοινωνία.

emperor13

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2018
Like
757
Πόντοι
96
καταλαβαινετε οτι λαμβανετε δωρεαν μαθηματα σοφιας και γνωσης απο τους Δασκαλους που αλλου θα τα χρυσοπληρωναν?:rockon::rockon:

αχαριστοι κωλοελληνες:rockon::rockon::rockon:

diogenis_c

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Like
2.279
Πόντοι
456
Υπαρχει ΑΠΕΙΡΟ υλικο στο ιντερνετ, κυριως απο youtubers δυτικους που ζουν εκει.
Δεν το χω προτεραιοτητα προσωπικα, αλλα θα το προτεινα σε οποιον εχει εξαντλησει τις πιθανοτητες στη χωρα του.
Για αντρες 50ρηδες με μικρη-μετρια περιουσια στην Ελλαδα που ειναι πλεον αορατοι στις ντοπιες γυναικες, εκει θα βρουν τον παραδεισο τους. Πλουσιοι και περιζητητοι συναμα
Το ερωτημα ειναι γιατι να μην το κανει καποιος.
Αν φτάσει κάποιος στα 50 και ακόμα δουλεύει με φυσική παρουσία, δεν παίζει το σενάριο αυτό. Χρειάζεται παθητικό εισόδημα από σύνταξη, ταξί, ενοικιαζόμενη πολυκατοικία, μαγαζί κλπ. (προσθέστε ιδέες, ας είμαστε πιο συγκεκριμένοι)

Εγγρ.
21 Ιαν 2023
Κριτικές
41
Like
2.337
Πόντοι
506
Μη με ευχαριστείς Τζιμάκο, γιατί δεν είμαι με το μέρος σου. Σε έχει πάρει η κατηφόρα γιατί είσαι αδύναμος χαρακτήρας. Απλά ο τύπος δεν βλέπει τα δικά του τα χάλια.
Με έχει πάρει η κατηφόρα γιατί είμαι αδύναμος χαρακτήρας τι ακριβώς εννοείς?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom