Τώρα ρωτάς γιατί να μην το κάνει κάποιος. Διότι, ρε μαν, η κοινωνία εκεί έξω δεν μοιάζει και τόσο με την κοινότητα του μπου όπου όλα στρέφονται γύρω από το μουνί.
Σιγά μην ξεριζωθεί κάποιος να πάει να μείνει στην άλλη άκρη του κόσμου για να έχει να γαμάει.
Δεν το κανεις μονο γι αυτο. Ειναι ολοκληρο πακετο. Καταρχην η φθηνια. Τρως στα καλυτερα εστιατορια με 7-8 ευρω. Με 500 ευρω νοικιαζεις βιλα μπροστα στη θαλασσα. Ελλαδα θελεις 3.000 για το ιδιο σπιτι. Με 100 ευρω εχεις υπηρετρια (καποιοι τις πηδανε κιολας)
Υπαρχει διαφορετικη νοοτροπια που σε πολλους αρεσει.
Και φυσικα οι γυναικες, οπου εκει Ο ΑΝΤΡΑΣ ΕΧΕΙ ΤΟ ΠΑΝΩ ΧΕΡΙ απο ολες τις αποψεις, αρκει να μη μεινει ποτε απενταρος.
Εχουν ειπωθει αρκετα στα αναλογα νηματα (Ταυλανδες, κλπ) και υπαρχει 1000πλασιο υλικο στο ιντερνετ για οποιον θελει να εμβαθυνει.
Εγω οπως ειπα δεν το χω προτεραιοτητα, αλλα επειδη στα 45+ μου δοθηκε η δυνατοτητα να μπορω να δουλεψω απο οπουδηποτε με αρκετα καλο εισοδημα, απλα στον ελευθερο χρονο μου μου αρεσει να ψαχνω να δω τι συμβαινει σε αλλες χωρες. Αντι να βλεπω το δελτιο των 20:00
Αυριο μπορει να μελετησω την Αλβανια, την Κροατια, το Μαροκο, την Κοστα Ρικα, τη Νεα Ζηλανδια. Το κανω επειδη μου αρεσει. Η βαση μου ειναι παντα η Αθηνα και προσωπικα αν ποτε παω αλλου, το σπιτι στην Αθηνα παντα θα με περιμενει ως μπακ απ πλαν.
Μεσα απο αυτη τη διαδικασια ομως, ανακαλυψα πραγματα που δεν ειχα φανταστει καν. Και ολοκληρους τροπους ΖΩΗΣ. Και βλεποντας φιλους μου που πλεον ειναι στο οριο να χασουν το παιχνιδι οριστικα, μπροστα στα ματια μου φαινεται ιδανικη λυση για οποιον του αρεσει η περιπετεια και εχει τολμη. Εχω φιλο με 100Κ περιουσια χωρις παιδια η ανιψια. Εαν δεν κανει κινηση, θα του τα φαει το κρατος. Γιατι να μην παει καπου και να πηδηξει 150 γυναικες μεχρι τα 60 του, παρα να καθησει εδω να κλαιγεται ανεργος επειδη ο Κουλης αυξησε τη βενζινη και να περιμενει μαρκετ πας και λοιπες παπαριες;
Τροφη για σκεψη, ο καθενας ειναι ελευθερος να κανει ο,τι θελει και παραδεισοι δεν υπαρχουν πουθενα