Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 41 άτομα (1 μέλη και 40 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 874 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 513 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 326 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 579 19,4%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.978
Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.926
Πόντοι
3.556
Αν φτάσει κάποιος στα 50 και ακόμα δουλεύει με φυσική παρουσία, δεν παίζει το σενάριο αυτό. Χρειάζεται παθητικό εισόδημα από σύνταξη, ταξί, ενοικιαζόμενη πολυκατοικία, μαγαζί κλπ. (προσθέστε ιδέες, ας είμαστε πιο συγκεκριμένοι)
Μιλαω κυριως για περιπτωσεις με περιουσια ρευστοποιησιμη πχ 70-100Κ

Κανα χωραφι, κανα ακινητο ολοκληρο η εστω μεριδιο, κλπ

Αντι να καθεται να περιμενει χωρις σκοπο, μπορει να τσεπωσει τα 100Κ και με αυτα μπορει να τη βγαλει 6-7 χρονια εκει δοκιμαζοντας την τυχη του. Υπαρχει ρισκο βεβαια, αλλα απο την αλλη Ελλαδα οι προοπτικες ειναι ΜΗΔΕΝ, ειδικα επαρχια.

Nikos P.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2023
Like
1.038
Πόντοι
206
κλασσικο παραδειγμα ελληνιδας μαλακισμένης ειναι η μανα μου.Ειναι περιπτωση γυναικας που νομιζει οτι ολοι ΠΡΕΠΕΙ να την σεβονται και να την νοιαζονται παρόλο που ειναι μεγας σκατοχαρακτήρας και συμφεροντολόγος!Δεν θεωρώ οτι επειδη ειναι μανα μας καποια που δεν την διαλέξαμε κιολας,πρεπει ντε και καλα να τα βλεπουμε ολα ομορφα.Η μανα μου ειναι κλασσικο παραδειγμα χαζης ματαιόδοξης ελληνίδας και το μόνο καλό σε ολο αυτο ειναι πως εμαθα μεσα απο το ιδιο μου το σπιτι πως σκεφτονται οι γυναικες που νομιζουν οτι ειναι ' πονηρές '

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.719
Πόντοι
1.706
Υπαρχει ΑΠΕΙΡΟ υλικο στο ιντερνετ, κυριως απο youtubers δυτικους που ζουν εκει.
Δεν το χω προτεραιοτητα προσωπικα, αλλα θα το προτεινα σε οποιον εχει εξαντλησει τις πιθανοτητες στη χωρα του.
Για αντρες 50ρηδες με μικρη-μετρια περιουσια στην Ελλαδα που ειναι πλεον αορατοι στις ντοπιες γυναικες, εκει θα βρουν τον παραδεισο τους. Πλουσιοι και περιζητητοι συναμα
Το ερωτημα ειναι γιατι να μην το κανει καποιος.
Α μιλάς για εγκατάσταση. Αν καταφέρεις να ενταχθείς στην τοπική κοινωνία το ρίσκο μειώνεται, αλλά πάντα υπάρχει. Βεβαίως το επίπεδο ρίσκου εξαρτάται κι από τη χώρα.

Τώρα ρωτάς γιατί να μην το κάνει κάποιος. Διότι, ρε μαν, η κοινωνία εκεί έξω δεν μοιάζει και τόσο με την κοινότητα του μπου όπου όλα στρέφονται γύρω από το μουνί.
Σιγά μην ξεριζωθεί κάποιος να πάει να μείνει στην άλλη άκρη του κόσμου για να έχει να γαμάει.

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.926
Πόντοι
3.556
Τώρα ρωτάς γιατί να μην το κάνει κάποιος. Διότι, ρε μαν, η κοινωνία εκεί έξω δεν μοιάζει και τόσο με την κοινότητα του μπου όπου όλα στρέφονται γύρω από το μουνί.
Σιγά μην ξεριζωθεί κάποιος να πάει να μείνει στην άλλη άκρη του κόσμου για να έχει να γαμάει.
Δεν το κανεις μονο γι αυτο. Ειναι ολοκληρο πακετο. Καταρχην η φθηνια. Τρως στα καλυτερα εστιατορια με 7-8 ευρω. Με 500 ευρω νοικιαζεις βιλα μπροστα στη θαλασσα. Ελλαδα θελεις 3.000 για το ιδιο σπιτι. Με 100 ευρω εχεις υπηρετρια (καποιοι τις πηδανε κιολας)
Υπαρχει διαφορετικη νοοτροπια που σε πολλους αρεσει.
Και φυσικα οι γυναικες, οπου εκει Ο ΑΝΤΡΑΣ ΕΧΕΙ ΤΟ ΠΑΝΩ ΧΕΡΙ απο ολες τις αποψεις, αρκει να μη μεινει ποτε απενταρος.
Εχουν ειπωθει αρκετα στα αναλογα νηματα (Ταυλανδες, κλπ) και υπαρχει 1000πλασιο υλικο στο ιντερνετ για οποιον θελει να εμβαθυνει.

Εγω οπως ειπα δεν το χω προτεραιοτητα, αλλα επειδη στα 45+ μου δοθηκε η δυνατοτητα να μπορω να δουλεψω απο οπουδηποτε με αρκετα καλο εισοδημα, απλα στον ελευθερο χρονο μου μου αρεσει να ψαχνω να δω τι συμβαινει σε αλλες χωρες. Αντι να βλεπω το δελτιο των 20:00

Αυριο μπορει να μελετησω την Αλβανια, την Κροατια, το Μαροκο, την Κοστα Ρικα, τη Νεα Ζηλανδια. Το κανω επειδη μου αρεσει. Η βαση μου ειναι παντα η Αθηνα και προσωπικα αν ποτε παω αλλου, το σπιτι στην Αθηνα παντα θα με περιμενει ως μπακ απ πλαν.

Μεσα απο αυτη τη διαδικασια ομως, ανακαλυψα πραγματα που δεν ειχα φανταστει καν. Και ολοκληρους τροπους ΖΩΗΣ. Και βλεποντας φιλους μου που πλεον ειναι στο οριο να χασουν το παιχνιδι οριστικα, μπροστα στα ματια μου φαινεται ιδανικη λυση για οποιον του αρεσει η περιπετεια και εχει τολμη. Εχω φιλο με 100Κ περιουσια χωρις παιδια η ανιψια. Εαν δεν κανει κινηση, θα του τα φαει το κρατος. Γιατι να μην παει καπου και να πηδηξει 150 γυναικες μεχρι τα 60 του, παρα να καθησει εδω να κλαιγεται ανεργος επειδη ο Κουλης αυξησε τη βενζινη και να περιμενει μαρκετ πας και λοιπες παπαριες;

Τροφη για σκεψη, ο καθενας ειναι ελευθερος να κανει ο,τι θελει και παραδεισοι δεν υπαρχουν πουθενα

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.926
Πόντοι
3.556
Επισης @Kalogero πρεπει να εχεις ζησει την ελληνικη κριση και καποια ατομα απο κοντα, για να δεις πως τσακισε εντελως καποιους, οικονομικα, επαγγελματικα, ψυχολογικα, απο αποψη σχεσεων. Υπαρχει ιστορικη συνεχεια σε ολο αυτο. Μιλαω για ατομα που δεν προλαβαν να παρουν ανασα για δεκαετιες και τους περιμενουν 1-2 δεκαετιες ακομα γεματες με μιζερια και αδρανεια σε ολους τους τομεις. Για τετοια ατομα κυριως αναφερομαι.

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.719
Πόντοι
1.706
Με έχει πάρει η κατηφόρα γιατί είμαι αδύναμος χαρακτήρας τι ακριβώς εννοείς?
Στην ηλικία σου θα έπρεπε να κυνηγας γκόμενες κι όχι να προσπαθείς να βρεις συναισθηματική ζωή σε πουτάνες, ρε Τζιμάκο. Διότι αυτό έκανες, όταν πρότεινες στην σεξεργάτρια να βγείτε έξω.
Δεν βγαίνει τίποτα να επαναλαμβάνεις τα ίδια και τα ίδια για τις γκόμενες εδώ μέσα.
Δεν γίνεται να είναι όλες οι γκόμενες σκάρτες, ενώ όλα τα αγόρια εντάξει, δεδομένου ότι μεγάλωσαν στην ίδια κουλτούρα.
Όσοι τρώτε συνέχεια άκυρα εκεί έξω, θα πρέπει να αρχίσετε να αναρρωτιέστε τι δεν κάνετε καλά και πέφτετε όλο σε σαβούρες.
Τώρα τι έχεις δεν ξέρω. Έλλειψη αυτοπεποίθησης, χαμηλή ενέργεια, έλλειψη από social skills...
Ναι, το τοπίο με τις γκόμενες άλλαξε αρκετά, αλλά πάντα οι δυναμικοί άνθρωποι βρίσκουν τον τρόπο τους και προσαρμόζονται στις νέες καταστάσεις. Δες τι πρέπει να βελτιώσεις στην περίπτωσή σου και πέρνα στη δράση. Δεν γίνεται να γκρινιάζεις συνέχεια και να πιστεύεις ότι κάτι θα αλλάξει από μόνο του.

Εγγρ.
21 Ιαν 2023
Κριτικές
41
Like
2.337
Πόντοι
506
Στην ηλικία σου θα έπρεπε να κυνηγας γκόμενες κι όχι να προσπαθείς να βρεις συναισθηματική ζωή σε πουτάνες, ρε Τζιμάκο. Διότι αυτό έκανες, όταν πρότεινες στην σεξεργάτρια να βγείτε έξω.
Δεν βγαίνει τίποτα να επαναλαμβάνεις τα ίδια και τα ίδια για τις γκόμενες εδώ μέσα.
Δεν γίνεται να είναι όλες οι γκόμενες σκάρτες, ενώ όλα τα αγόρια εντάξει, δεδομένου ότι μεγάλωσαν στην ίδια κουλτούρα.
Όσοι τρώτε συνέχεια άκυρα εκεί έξω, θα πρέπει να αρχίσετε να αναρρωτιέστε τι δεν κάνετε καλά και πέφτετε όλο σε σαβούρες.
Τώρα τι έχεις δεν ξέρω. Έλλειψη αυτοπεποίθησης, χαμηλή ενέργεια, έλλειψη από social skills...
Ναι, το τοπίο με τις γκόμενες άλλαξε αρκετά, αλλά πάντα οι δυναμικοί άνθρωποι βρίσκουν τον τρόπο τους και προσαρμόζονται στις νέες καταστάσεις. Δες τι πρέπει να βελτιώσεις στην περίπτωσή σου και πέρνα στη δράση. Δεν γίνεται να γκρινιάζεις συνέχεια και να πιστεύεις ότι κάτι θα αλλάξει από μόνο του.
Μίλησα τώρα σε μια από τη σχολή μου ρε πήρα σοσιαλ ξέρω ότι συναισθηματική ζωή σε πουτανες είναι πράγμα αδύνατον έκανα μια μαλακία να πω αυτό σε πουτανα οκ μη με βγάζεις και άκυρο.Κοιτα και πάλι γιατί να πρέπει να είναι δυναμικός για να βρω γκόμενα παμε με κάποιον γι'αυτό που είναι να ξέρεις αλλά αυτό στις Ελληνίδες δε παίζει μόνο τους δυναμικούς θέλουν.Σωματικα είμαι δυναμικός αλλά στο χαρακτήρα ήμουν πολύ πιο ντροπαλός παλιά από τα 23 μου και μετά άρχισα να είμαι πιο αυτοπεποίθησατος.Δε είναι η αυτοπεποίθηση το θέμα είναι ότι απλά δε μιλάω και σε πολλές για να μη φάω αποριψη ο Ντόναλντ όμως με επηρέασε και θα μιλάω από δω και πέρα όπως και έκανα σε αυτή στη σχολή μου αν φάω Χ τελικά από αυτή οκ σιγά δε θα τα βάψω και μαύρα.

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.719
Πόντοι
1.706
Δεν το κανεις μονο γι αυτο. Ειναι ολοκληρο πακετο. Καταρχην η φθηνια. Τρως στα καλυτερα εστιατορια με 7-8 ευρω. Με 500 ευρω νοικιαζεις βιλα μπροστα στη θαλασσα. Ελλαδα θελεις 3.000 για το ιδιο σπιτι. Με 100 ευρω εχεις υπηρετρια (καποιοι τις πηδανε κιολας)
Υπαρχει διαφορετικη νοοτροπια που σε πολλους αρεσει.
Και φυσικα οι γυναικες, οπου εκει Ο ΑΝΤΡΑΣ ΕΧΕΙ ΤΟ ΠΑΝΩ ΧΕΡΙ απο ολες τις αποψεις, αρκει να μη μεινει ποτε απενταρος.
Εχουν ειπωθει αρκετα στα αναλογα νηματα (Ταυλανδες, κλπ) και υπαρχει 1000πλασιο υλικο στο ιντερνετ για οποιον θελει να εμβαθυνει.

Εγω οπως ειπα δεν το χω προτεραιοτητα, αλλα επειδη στα 45+ μου δοθηκε η δυνατοτητα να μπορω να δουλεψω απο οπουδηποτε με αρκετα καλο εισοδημα, απλα στον ελευθερο χρονο μου μου αρεσει να ψαχνω να δω τι συμβαινει σε αλλες χωρες. Αντι να βλεπω το δελτιο των 20:00

Αυριο μπορει να μελετησω την Αλβανια, την Κροατια, το Μαροκο, την Κοστα Ρικα, τη Νεα Ζηλανδια. Το κανω επειδη μου αρεσει. Η βαση μου ειναι παντα η Αθηνα και προσωπικα αν ποτε παω αλλου, το σπιτι στην Αθηνα παντα θα με περιμενει ως μπακ απ πλαν.

Μεσα απο αυτη τη διαδικασια ομως, ανακαλυψα πραγματα που δεν ειχα φανταστει καν. Και ολοκληρους τροπους ΖΩΗΣ. Και βλεποντας φιλους μου που πλεον ειναι στο οριο να χασουν το παιχνιδι οριστικα, μπροστα στα ματια μου φαινεται ιδανικη λυση για οποιον του αρεσει η περιπετεια και εχει τολμη. Εχω φιλο με 100Κ περιουσια χωρις παιδια η ανιψια. Εαν δεν κανει κινηση, θα του τα φαει το κρατος. Γιατι να μην παει καπου και να πηδηξει 150 γυναικες μεχρι τα 60 του, παρα να καθησει εδω να κλαιγεται ανεργος επειδη ο Κουλης αυξησε τη βενζινη και να περιμενει μαρκετ πας και λοιπες παπαριες;

Τροφη για σκεψη, ο καθενας ειναι ελευθερος να κανει ο,τι θελει και παραδεισοι δεν υπαρχουν πουθενα
Αυτό είναι μεγάλη συζήτηση και υπό αυτήν την οπτική γωνία συμφωνώ ότι πολλές φορές είναι προτιμότερο να εγκατασταθείς σε κάποιο άλλο μέρος, γιατί τα ατού συνολικά είναι περισσότερα. Αυτό βασικά έκανα κι εγώ, ανεξαρτήτως του αν είμαι στην Ευρώπη.

Michael Scott

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Νοε 2021
Κριτικές
20
Like
27.675
Πόντοι
8.346
Μίλησα τώρα σε μια από τη σχολή μου ρε πήρα σοσιαλ ξέρω ότι συναισθηματική ζωή σε πουτανες είναι πράγμα αδύνατον έκανα μια μαλακία να πω αυτό σε πουτανα οκ μη με βγάζεις και άκυρο.Κοιτα και πάλι γιατί να πρέπει να είναι δυναμικός για να βρω γκόμενα παμε με κάποιον γι'αυτό που είναι να ξέρεις αλλά αυτό στις Ελληνίδες δε παίζει μόνο τους δυναμικούς θέλουν.Σωματικα είμαι δυναμικός αλλά στο χαρακτήρα ήμουν πολύ πιο ντροπαλός παλιά από τα 23 μου και μετά άρχισα να είμαι πιο αυτοπεποίθησατος.Δε είναι η αυτοπεποίθηση το θέμα είναι ότι απλά δε μιλάω και σε πολλές για να μη φάω αποριψη ο Ντόναλντ όμως με επηρέασε και θα μιλάω από δω και πέρα όπως και έκανα σε αυτή στη σχολή μου αν φάω Χ τελικά από αυτή οκ σιγά δε θα τα βάψω και μαύρα.
Απλα όταν θα μιλας μην λες αυτοπεποιθησατος

Nikos P.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2023
Like
1.038
Πόντοι
206
εγω σημερα θα παω σ ε στουντιο επισκεψη και θα τους πω δεν εχω λεφτα.θα με βαλετε μεσα τσαμπα ή να κατσω να κλαίω ακριβως εξω απο την εισοδο?? Να γαμησω χωρις λεφτα αλλιως κλαματα και κραυγές οδυνης .Διαλεγει η πουτανα και παιρνει!

Εγγρ.
19 Οκτ 2023
Like
267
Πόντοι
21
πάντως εγώ έχω να πω πως αυτές τις μέρες που εξασκώ τακτικά την μέθοδο του φλερτ από κοντά πως μέρα την μέρα νιώθω να αποκτώ άλλον αέρα και σιγά σιγά να χτίζω ανοσία στα άκυρα. Πραγματικά η παρακίνηση του ντόναλτν από τις αναρτήσεις του είναι ευεργετική και δεν μπορώ να καταλάβω γιατί κάποιοι τον λοιδορούν λες και αυτοί έχουν κάναν καλύτερο τρόπο.

Nikos P.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2023
Like
1.038
Πόντοι
206
Χωρις πολλα πολλα...Βγαινω εξω και παω ολοταχώς για το στουντιο της επιλογης μου.Εξηγώ στην τσατσά οτι δεν εχω χρηματα να διαθέσω και θελω να κανω σεξ με την κοπελα.Σε περιπτωση που μου πει οτι αυτο δεν γινεται χωρις χρηματα εγω θα κατσω απο κατω και θα χτυπιέμαι στο κλάμα σαν ορφανό!Ακους εκει....θελουν κιολας τα λεφτά μπροστά πριν μπουμε στο δωμάτιο.Τι πραγματα ειν αυτά?
Δεν υπαρχει και κανα στουντιο ρε παιδια να δεχονται να πληρωσεις στο τελος αφου πρωτα εχεις γαμησει??Γνωριζει κανεις καποιο τετοιο?

crsweber

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.039
Πόντοι
206
Τωρα ενταξει μη λέμε και βλακειες. Εγώ τις κράζω συνέχεια αλλά παως να το κάνουμε, Οι ελλεινιδες είναι πιο όμορφες από τις μαύρες..να με πεις ότι οι ανατολικές και οι σκανδιναβες είναι πιο καλες να πω ναι.. Αλλά Αφρικανες και ινδιανες από το Περού? Αυτές δε βλέπονται.. Προτιμώ να πάω με κασελακη και Τάιλερ πάρα με καμια νιγηριανη χοντρή μαύρη που θα μυρίζει και ασχημα
πλεον στην ελλαδα ερχονται μεταναστριες απο φιλιππινες, νιγηρια, κινα που το 99% απο αυτες ειναι αθλιες εμφανισιακα για αυτο πλεον και οι ελληνιδες εχουν το πανω χερι και ειναι πιο περιζητητες,
πριν 15-20 χρονια που ερχοντουσαν μεταναστριες απο πολωνια και ρωσια, οι ελληνιδες επαιρναν τον μπουλο γιατι ειχανε περασει σε δευτερη μοιρα, εγω ξερω αρκετες κοπελες με καταγωγη απο ρωσια που ο πατερας τους ελληνας χωρισε την ελληνιδα γυναικα που ειχε και πηγε και παντρευτηκε ρωσιδα και εκανε οικογενεια

emperor13

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2018
Like
757
Πόντοι
96
Η μεγαλύτερη απόδειξη της κατάντιας -απελπισμένης, κοφτιασμενης στα κόκκινα παράλληλα με πυρακια να χτυπούν-αγαμιας του Ελληνα είναι ένα βίντεο που είχε ανεβάσει κάποιος mgtow Ελλάς αν δεν κάνω λάθος και είχε φτιάξει ένα ψεύτικο προφίλ μιας γυναίκας που ήταν μπάζο ολκής και παράλληλα φορέας hiv.Το παλικάρι παρουσίαζε τα μηνύματα που έστελναν τα αντρικά μέλη που ήθελαν να την γαμησουν και να κάνουν τα πάντα όλα,αρκετοί σε σημείο να την παρακαλάνε κιόλας.Και ήταν και πολλοί.Μετα από 546.000 σελίδες ψάχνουμε γιατί οι γυναίκες έχουν ψωνιστει έτσι και ποιος φταίει.Μηπως η αναξιοπρέπεια και η μουνοδουλιαση μας;
γιαυτο λεμε οτι οι ινσελς ειναι οι συγχρονοι προλεταριοι,οι συγχρονοι κοινωνικοι επαναστατες:rockon::rockon::rockon:

Εγγρ.
21 Ιαν 2023
Κριτικές
41
Like
2.337
Πόντοι
506
εγω σημερα θα παω σ ε στουντιο επισκεψη και θα τους πω δεν εχω λεφτα.θα με βαλετε μεσα τσαμπα ή να κατσω να κλαίω ακριβως εξω απο την εισοδο?? Να γαμησω χωρις λεφτα αλλιως κλαματα και κραυγές οδυνης .Διαλεγει η πουτανα και παιρνει!
Χαχαχα θα είσαι ο πιο κριντζ πελάτης που πέρασε ποτέ.

Εγγρ.
21 Ιαν 2023
Κριτικές
41
Like
2.337
Πόντοι
506
Αυτό ακριβώς. Δεν εχουνε ανταγωνισμό οι ελλεεινιδες και κάνουν ότι θέλουν. Αφρικανες και Ινδές δεν είναι γυναίκες που θα φοβισουν τις ελλεινιδες.. Είναι άσχημες πως να το κάνουμε.. Βεβαια σίγουρα θα είναι πιο νοικοκυρές από τις ελλεινιδες. Εγώ προσωπικά δεν θα γαμουσα Αφρικανες Ινδές και τέτοιες.. Καταρχάς μυρίζουν παραξενα
Είναι πιο νορμάλ από τις Ελληνίδες όμως στη Ινδία και στη Αφρική αντιστοιχεί τουλάχιστον μία για τον κάθε άντρα εδώ δε ισχιει αυτό άντρες δε μπορούν να βρουν ούτε μια.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Απλα όταν θα μιλας μην λες αυτοπεποιθησατος
Και τι να πω μωρέ?

Balkan cowboy

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2023
Like
8.250
Πόντοι
1.056
Γιατί είδα ότι την κάνουν πολλοί καταρτισμένοι Γερμανοί και την κρίση τους την εμπιστεύομαι σε τέτοια θέματα.
Επίσης πολλές γερμανικές εταιρείες έχουν φύγει, ενώ κάποιες πάμπλουτες οικογένειες έφυγαν και εκείνες σε
Αυστρία και Ελβετία.

Όταν σου φεύγει το καταρτισμένο ντόπιο δυναμικό σου και αυτοί που έχουν ή ξέρουν να κάνουν λεφτά,
ενώ καθημερινά στη θέση τους φέρνεις τριτοκοσμικούς, έχεις υπογράψει την καταδίκη σου σαν κοινωνία.

Και εγώ βλέπω αραβοποίηση,ρουμανοποίηση στη Γερμανία και πτώση του επιπέδου.Κάτι σαν την Ελλάδα προ κρίσης,ραγδαία πτώση των επιδόσεων.Η κρίση έρχεται με μαθηματική ακρίβεια λόγω πτώσης των επιδόσεων βέβαια οι Γερμανοί έχουν τεράστια πλεονεκτήματα σε σχέση με Ελλάδα και μπορούν να μετακυλίσουν την κρίση.
Εμείς δώσαμε παράταση ζωής στο γερμανικό μοντέλο,τους διογκώσαμε το ΑΕΠ αλλά μετά την ένταξη των Βαλκανίων δεν υπάρχει άλλος χώρος για άρμεγμα.Είναι η Ουκρανία βέβαια που μπορεί να δώσει ένα μικρό boost ανάπτυξης ακόμα για να δούμε.

Εγγρ.
21 Ιαν 2023
Κριτικές
41
Like
2.337
Πόντοι
506
δεν ξερω ακριβως τι σημαινει αυτη η λεξη.αν και την εχω ξανακουσει φιλε
ο πιο περιεργος ο πιο ακυρος σημαινει περα απο το συνιθισμενο.Ουτε εγω την ηξερα αλλα ακουω συνεχεια τα ζωα τους συνομιλικους μου που την λενε και την εμαθα και εγω.

Nikos P.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2023
Like
1.038
Πόντοι
206
ο πιο περιεργος ο πιο ακυρος σημαινει περα απο το συνιθισμενο.Ουτε εγω την ηξερα αλλα ακουω συνεχεια τα ζωα τους συνομιλικους μου που την λενε και την εμαθα και εγω.
οκ.παντως με εχω ικανό να το κανω.Χαχαχαχαχα να ζητησω ελεημοσύνη απο στουντιο

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom